Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αυτή την στιγμή η bwin δίνει για την κούπα:

Man City: 2.00
  Man Utd: 2.75
  Chelsea: 4.50

Υ.Γ. το ξέρω ότι θα με βαρέσετε, αλλά εγώ θα πόνταρα στον AVB  :cheesy:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
  Αυτή την στιγμή η bwin δίνει για την κούπα:

Man City: 2.00
  Man Utd: 2.75
  Chelsea: 4.50

Υ.Γ. το ξέρω ότι θα με βαρέσετε, αλλά εγώ θα πόνταρα στον AVB  :cheesy:

Δωρο το 2.75..τιμησε το οσο ειναι νωρις

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

ΣΕΡ ΑΛΕΞ:
"Ήταν η χειρότερη μέρα της καριέρας μου. Το χειρότερο αποτέλεσμα της παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο. Ακόμη και σαν ποδοσφαιριστής, δεν θυμάμαι να έχω ηττηθεί με ένα τόσο μεγάλο σκορ όπως αυτό με το οποίο μας νίκησε η Σίτι.
  Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου κάθε φορά που κοιτάζω τον πίνακα του γηπέδου και βλέπω το σκορ. Είναι σίγουρο ότι η αποβολή του Έβανς στο 47' ήταν καθοριστική. Ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς. Ακόμη και στο 4-1 βγαίναμε στην επίθεση, ένω έπρεπε να προσέξουμε τα μετόπισθεν. Εκπλήσσομαι που δεν το κάναμε, αναλογιζόμενης της εμπειρίας των Φέρντιναντ και Εβρά.
  Το μόνο σίγουρο, είναι πως θα σηκώσουμε κεφάλι και θα συνέλθουμε πολύ σύντομα".

ΡΟΜΠΕΡΤΟ:
"Δεν έχει σημασία το 6-1. Σημασία έχει το ότι νικήσαμε μια φανταστική ομάδα. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας, γιατί ξέρω πως δεν είναι εύκολο να έρχεσαι και να κερδίζεις σ' αυτό το γήπεδο.
  Μετά την αποβολή του Έβανς το έργο μας έγινε πιο εύκολο, αλλά ήδη παίζαμε πολύ καλά. Στα πρώτα 25 λεπτά η Γιουνάιτεντ είχε την υπεροχή, αλλά όχι περισσότερες ευκαιρίες.
  Έχω ακόμη περισσότερο σεβασμό πλέον για την Γιουνάιτεντ, γιατί ακόμη και μετά την αποβολή συνέχιζε να πιέζει για το γκολ. Αυτό δείχνει εξαιρετική νοοτροπία. Αν θέλουμε να φτάσουμε κι εμείς στο κορυφαίο επίπεδο, θα πρέπει να βελτιώσουμε ανάλογα την νοοτροπία μας".

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

τι θέλει να πει ο ποιητής;

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι θέλει να πει ο ποιητής;
ομάδα που δεν σέβεται τον αντίπαλο στην άσχημήτου μέρα θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

1-6 στο μάντσεστερ μέσα στο σπίτι του τσίχλα είναι σα να φάει ο γάβρος 6 μπαλλάκαι μέσα στο τηγάνι απο το βάζελο.

μεγάλη πικρα.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
καμια σχεση ομως...ειναι σαν να φαει ο γαυρος 6 απο τον εθνικο....Αλλα επιμενω...Καλα κανουν ολες οι ομαδες και παιζουν μεχρι τελους....Αυτο ειναι το αληθινο ποδοσφαιρο..Και το χουν κανει και οι ομαδες σου...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καμια σχεση ομως...ειναι σαν να φαει ο γαυρος 6 απο τον εθνικο....Αλλα επιμενω...Καλα κανουν ολες οι ομαδες και παιζουν μεχρι τελους....Αυτο ειναι το αληθινο ποδοσφαιρο..Και το χουν κανει και οι ομαδες σου...
αααααααααααααααααααχχαχααχχααχαχαχαχαχαχχαχα
είχε ποτέ ο εθνικός μπαλοτέλι;
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα
είχε ποτέ όσους φιλάθλους είχε ο γάβρος;
ααααααααααααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
γιατι εχει η σιτυ οσους φιλαθλους εχει η united?Απο πλευρας μεγεθους αφου θες να το συγκρινεις με ελλαδα η nited ειναι γαυρος και η σιτυ επειδη ειναι ιδια πολη αλλα καμια 50αρια τροπαια λιγοτερα εθνικος...Απλο...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ο εθνικος ειχε μπατιστα..επισης αναλογικα

Επισκέπτης
δεν ξερω αν ειδε κανεις το κπρ-τσελσι αλλα εγινε η σφαγη του αιωνα.ο διατητης αν δεν ειχε στοιχηματισει στον 1 δεν μπορω να εξηγησω το τη εκανε.εδειξε δυο κοκινες απο το πρωτο ημιχρονοι και μεχρι και τα αραουτ τα εδινε αναποδα.αν αυτο γινοταν στην ελλαδα δεν ξερω αν θα ειχε τελειωσει το παιχνιδι. απο την τσελσι ο μονος που δεν εφαγε καρτα ηταν ο τσεχ.

Επισκέπτης
ο εθνικος ειχε μπατιστα..επισης αναλογικα
τωρα φυσικα δεν πρεπει να μιλας σοβαρα αλλα να κανεις πλακιτσα.δεν νομιζω ο εθνικος ουτε αναλογικα να ειχε κουν αγκουερο, σιλβα, τζεκο, μπαλοτελι, τουρε.μαλλον πλακα πρεπει να κανεις φυσικα :2funny:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
καμια σχεση ομως...ειναι σαν να φαει ο γαυρος 6 απο τον εθνικο....
Μην μπερδεύεσαι. Στο Μάντσεστερ, η Σίτυ έχει περισσότερο κόσμο, την υποστηρίζουν celebrities κλπ. H United είναι brand name, έχει fan clubs σε όλο τον κόσμο κλπ - άλλο αυτό. ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Σερβίας ο Nemanja Vidic. Η έντονη κριτική που δέχθηκε από τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους της χώρας του για την μη αφοσίωση του στην εθνική, τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση.
Ο Σερ Άλεξ μάλλον θα ανοίξει σαμπάνιες γι' αυτή την εξέλιξη.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Κι ένα νέο απ' την Championship:

H Λέστερ απέλυσε τον Sven Goran Eriksson. Ο Σουηδός προπονητής φεύγει αφήνοντας την ομάδα στη 13η θέση της βαθμολογίας.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
εγω νομιζω πως στη σιτι πρωτο στοχο εχουν το πρωταθλημα και οχι το τσουλου ;)αλλωστε δεν εχουν ακομα ουτε την εμπειρεια ουτε το ειδικο βαρος για να ακνει την υπερβαση.αλλα μην ξεχνας πως μια κληρωση μπορει να κανει τη διαφορα.παραδειγμα περσι η und επεσε απο την ακροπολη και βρηκε πορτοφολι αφου μεχρι να φτασει στο τελικο δεν ειχε δυσκολο αντιπαλο.γιαυτο ολα ειναι  σχετικα.παντως πρωτος στοχος τους ειναι η πρεμιερ.

Έχεις δίκιο σ' αυτό.

Το δήλωσε τώρα σε συνέντευξη του ο Νταβίντ Σίλβα, ότι έχουν ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα.

Επισκέπτης
Έχεις δίκιο σ' αυτό.

Το δήλωσε τώρα σε συνέντευξη του ο Νταβίντ Σίλβα, ότι έχουν ως πρώτο στόχο το πρωτάθλημα.
τυπε στην αγγλια ομαδες που εχουν να παρουν πρωταθλημα πανω απο 30 χρονια αν τους πεις τη θες τσουλου η πρωταθλημα....πρωταθλημα θα σου πουν.θυμησου το πρωτο πρωταθλημα της τσελσι μετα απο 50 χρονια την ευρωπη την ειχαν σε δευτερη μοιρα.οι αγγλοι ειναι πολλλοι  σωβινιστες και θεωρουν μεγαλυτερο κατορθωμα την κατακτηση της πρεμιερ απο ενα ευρωπαικο τιτλο ;)οσο για καποιον που ειπε τη σιτι εθνικο εγω δεν ξερω ο εθνικος να εχει παρει 3 πρωταθληματα ελλαδα κυπελλα καρλινγκ καπ αλλα και ευρωπαικο πρωην κυπελλουχων ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
τυπε στην αγγλια ομαδες που εχουν να παρουν πρωταθλημα πανω απο 30 χρονια αν τους πεις τη θες τσουλου η πρωταθλημα....πρωταθλημα θα σου πουν.θυμησου το πρωτο πρωταθλημα της τσελσι μετα απο 50 χρονια την ευρωπη την ειχαν σε δευτερη μοιρα.οι αγγλοι ειναι πολλλοι  σωβινιστες και θεωρουν μεγαλυτερο κατορθωμα την κατακτηση της πρεμιερ απο ενα ευρωπαικο τιτλο ;)οσο για καποιον που ειπε τη σιτι εθνικο εγω δεν ξερω ο εθνικος να εχει παρει 3 πρωταθληματα ελλαδα κυπελλα καρλινγκ καπ αλλα και ευρωπαικο πρωην κυπελλουχων ;)

Δεν ξέρω τι να πω. Κουμάντο κάνουν οι Άραβες. Αυτοί βάζουν τους στόχους. Κι εκεί κάτω στην πατρίδα τους, θα κάνουν πιο πολύ μόστρα αν σηκώσουν την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.
Αυτή την εντύπωση είχα ως τώρα. Αλλά να που ο Σίλβα με διαψεύδει.

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι να πω. Κουμάντο κάνουν οι Άραβες. Αυτοί βάζουν τους στόχους. Κι εκεί κάτω στην πατρίδα τους, θα κάνουν πιο πολύ μόστρα αν σηκώσουν την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.
Αυτή την εντύπωση είχα ως τώρα. Αλλά να που ο Σίλβα με διαψεύδει.
οι αραβες τυπε θελουν πρωταθλημα..λεφτα δεν τους ενδιαφερει αυτα που εχουν βαλει μεχρι τωρα δεν τα περνουν πισω ουτε 5 τσουλου μαζεμενα να παρουν.η υστεροφημια ειναι στην αγγλια.ακομα και ο αμπραμπβιτς ειχε θεσει πρωτο στοχο το πρωταθλημα.ακομα και ο κριστινανο στη ρεαλ ειδες τη δηλωσε ...πρωτος στοχος το πρωταθλημα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom