Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Επισκέπτης
θα συμφωνήσετε πως οι 2 ομάδες είναι ισοδύναμες βάσει τίτλων για να πάμε παρακάτω;
τυπε δεν ειναι το θεμα ποια ειναι καλυτερη η λιγο καλυτερη η ισοδυναμες.μιλαμε για δυο ομαδες που γραψανε τη δικη τους ιστορια σε διαφορετικες εποχες.τωρα αν φτανουμε στο σημειο να λεμε οτι η ταδε εποχη ηταν δυσκολη και η δεινα δυσκολη.αυτο πραγματικα να συγρινουμε δυο ομαδες τους τιτλους και το τη πηρανε αναλογα με το ποτε πηραν τροπαια αυτο πρωτη φορα το βλεπω.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είχε ξεφύγει λίγο η κουβέντα... ο καθένας έχει τα επιχειρήματά του και από ότι φαίνεται κανείς δεν θέλει να ακούσει τι λέει ο άλλος και να πειστεί...
πάμε παρακάτω!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Το διάβασα κ στη SPORTDAY το θέμα που αναφέρεις κ αν όντως το έκανε το Σουάρες,είναι πολύ ρατσιστικό εκ μέρους του...Πάντως όπως λες υπάρχει μια ύπουλη αποσιώπηση του θέματος...Είδωμεν...

Δεν μίλησα για ύπουλη αποσιώπηση του θέματος. Απλά μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά. Ο Εβρά δεν είναι κανένα παιδάκι για να βγαίνει έτσι τυχαία και να λέει τέτοια πράγματα. Αλλά ούτε κι ο Σουάρεζ είναι πιτσιρικάς (ο Γάλλος λέει ότι του το είπε τουλάχιστον 10 φορές!). Το βίντεο δε δείχνει τίποτα. Η Man Utd δεν έχει πάρει θέση.

Αυτό που λέω, είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ μπλεγμένη ιστορία...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν μίλησα για ύπουλη αποσιώπηση του θέματος. Απλά μου φαίνονται περίεργα όλα αυτά. Ο Εβρά δεν είναι κανένα παιδάκι για να βγαίνει έτσι τυχαία και να λέει τέτοια πράγματα. Αλλά ούτε κι ο Σουάρεζ είναι πιτσιρικάς (ο Γάλλος λέει ότι του το είπε τουλάχιστον 10 φορές!). Το βίντεο δε δείχνει τίποτα. Η Man Utd δεν έχει πάρει θέση.

Αυτό που λέω, είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια πολύ μπλεγμένη ιστορία...
Όντως ο Εβρά δεν είναι κανα παιδάκι κ μάλλον για να υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά...Μου κάνει εντύπωση που η Μαντσεστερ δεν έχει βγει να υποστηρίξει τον παίκτη της...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καταρχάς να πω ότι είμαι Λίβερπουλ. Προσπάθησα να διαβάσω όλο το νήμα σχετικά με το ποια είναι καλύτερη/μεγαλύτερη ομάδα μεταξύ Λίβερ και Μαν Γιου. Αν μιλήσω σα φίλαθλος θα πω η Λίβερπουλ. Αλλά αν το δω από μια ψύχραιμη ματιά θα πω πως τα τελευταία 20 χρόνια είναι η Μαν Γιου και με διαφορά. Έχει τη τύχη να έχει 25 χρόνια στον πάγκο έναν άνθρωπο ο οποίος με τη συστηματική δουλεία που κάνει και με τη βοήθεια ενός πάρα πολυ καλού σκάουτινγκ να κρατάει την ομάδα σε ένα σταθερό επίπεδο. Πχ όταν έφυγε ο Καντονά όλοι λέγανε και τώρα ποίος; Και ήρθε ο Μπέκαμ. Και μετά τον Μπέκαμ ο Ρονάλντο και μετά τον Ρονάλντο δε ξέρω και εγώ ποιος. Οι φίλαθλοι της Μαν Γιου πρέπει να τιμούν τη μέρα που η Μαν Γιου σε ένα ματς κυπέλλου κάπου το 90 νίκησε μια ομάδα (δε θυμάμαι ποια) και έτσι δεν απολύθηκε ο "τσίχλας" παρότι η ομάδα πήγαινε ψιλοχάλια στο πρωτάθλημα. Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο και απορώ πως δε του έχουν φτιάξει ΗΔΗ άγαλμα έξω από το Ολντ Τράφορντ. Έχει πάρει 11 πρωταθλήματα (από τα 19) 2 Τσ Λ  (από τα 3) και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.
Από την άλλη η Λίβερπουλ είχε από το 85-86 και μετά πολλές ατυχίες. 1η οικονομική ατυχία ήταν να μη παίζει στην Ευρώπη λόγο του αποκλεισμού των ομάδων από αυτή. Έτσι τα πρωταθλήματα που έπαιρνε στην Αγγλία δε μεταφράστηκαν σε χρήματα (κάτι που έγινε για την Μαν Γιου όταν ξαναμπήκαν οι ομάδες της Αγγλίας στην Ευρώπη). Επίσης είχε την ατυχία πως όταν πλέον η πρέμιερ πέρασε στη πλατφόρμα του ΣΚΑΙ ΔΕΝ ήταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας (οι ομάδες παίρνουν κάποιο μπόνους ανάλογα τη θέση που τερματίζουν). 2η ατυχία ηταν όταν το Φλεβάρη του 91 ξαφνικά ο βασιλιάς Κένυ αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πάγκο της ομάδας. Μιλάμε για μια εποχή που στην Αγγλία είχαν περισσότερο πιθανό να απωληθεί/παραιρηθεί η βασίλισσα παρά ο Κέννυ. Μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο (Σκωτσέζος και αυτός όπως ο τσίχλας) όχι μόνο της Λίβερπουλ αλλά ολόκληρης της πρέμιερ (πρωτάθλημα με την Μπλάκμπερν κόντρα στα προγνωστικά, πάρα πολύ καλή πορεία με τη νιουκαστλ το 98 όταν πλέον το πρωτάθλημα ήταν Μαν Γιου/Άρσεναλ). Η αποχώρηση του Κέννυ θεωρώ πως είναι και το σημείο καμπής και πτώσης της ομάδας. Τώρα με την επιστροφή του ευελπιστώ ότι η ομάδα θα φτιάξει. Όχι φέτος (αν και πολύ θα το ήθελα να κοντράρει τις ομάδες του Μαν, αλλά δεν έχω αυταπάτες) αλλά σε βάθος 2-3 χρόνων. Το κακό είναι πως ο Τζέραλντ είναι πλέον δε μπορεί να κουβαλήσει το κέντρο της ομάδας και όλη την ομάδα σε τόσο μεγάλο βάθος.
Για να κλείσω το θέμα. Αν μιλούσαμε πριν 20 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΕ αμφιβολία πως η Λιβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί. Όμως εν έτη 2011 η ζυγαριά έχει ισορροπήσει (με μια μικρή τάση να γέρνει προς τη Μαν Γιου, αφού θεωρώ πως ΚΑΙ φέτος θα το πάρει) αλλά εμείς οι οπαδοί της Λιβερπουλ με τον Κινγκ Κέννυ στην άκρη του πάγκου ελπίζουμε να ξαναγυρίσουμε τη πλάστιγκα προς το μέρος μας.

Υ.Γ Στην Αγγλία σπούδαζα στο Μαν. Στο Ανφιλντ είχα πάει 3-4 φορές να δω την ομάδα. Όλη και όλη μια πήγα στο Τράφορντ να δω ματς Μαν Γιου - Λίβερπουλ. Ήταν στα θρυλικά "Μέρφι Κριστμας" !!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καταρχάς να πω ότι είμαι Λίβερπουλ. Προσπάθησα να διαβάσω όλο το νήμα σχετικά με το ποια είναι καλύτερη/μεγαλύτερη ομάδα μεταξύ Λίβερ και Μαν Γιου. Αν μιλήσω σα φίλαθλος θα πω η Λίβερπουλ. Αλλά αν το δω από μια ψύχραιμη ματιά θα πω πως τα τελευταία 20 χρόνια είναι η Μαν Γιου και με διαφορά. Έχει τη τύχη να έχει 25 χρόνια στον πάγκο έναν άνθρωπο ο οποίος με τη συστηματική δουλεία που κάνει και με τη βοήθεια ενός πάρα πολυ καλού σκάουτινγκ να κρατάει την ομάδα σε ένα σταθερό επίπεδο. Πχ όταν έφυγε ο Καντονά όλοι λέγανε και τώρα ποίος; Και ήρθε ο Μπέκαμ. Και μετά τον Μπέκαμ ο Ρονάλντο και μετά τον Ρονάλντο δε ξέρω και εγώ ποιος. Οι φίλαθλοι της Μαν Γιου πρέπει να τιμούν τη μέρα που η Μαν Γιου σε ένα ματς κυπέλλου κάπου το 90 νίκησε μια ομάδα (δε θυμάμαι ποια) και έτσι δεν απολύθηκε ο "τσίχλας" παρότι η ομάδα πήγαινε ψιλοχάλια στο πρωτάθλημα. Εγώ πάντως του βγάζω το καπέλο και απορώ πως δε του έχουν φτιάξει ΗΔΗ άγαλμα έξω από το Ολντ Τράφορντ. Έχει πάρει 11 πρωταθλήματα (από τα 19) 2 Τσ Λ  (από τα 3) και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.
Από την άλλη η Λίβερπουλ είχε από το 85-86 και μετά πολλές ατυχίες. 1η οικονομική ατυχία ήταν να μη παίζει στην Ευρώπη λόγο του αποκλεισμού των ομάδων από αυτή. Έτσι τα πρωταθλήματα που έπαιρνε στην Αγγλία δε μεταφράστηκαν σε χρήματα (κάτι που έγινε για την Μαν Γιου όταν ξαναμπήκαν οι ομάδες της Αγγλίας στην Ευρώπη). Επίσης είχε την ατυχία πως όταν πλέον η πρέμιερ πέρασε στη πλατφόρμα του ΣΚΑΙ ΔΕΝ ήταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας (οι ομάδες παίρνουν κάποιο μπόνους ανάλογα τη θέση που τερματίζουν). 2η ατυχία ηταν όταν το Φλεβάρη του 91 ξαφνικά ο βασιλιάς Κένυ αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πάγκο της ομάδας. Μιλάμε για μια εποχή που στην Αγγλία είχαν περισσότερο πιθανό να απωληθεί/παραιρηθεί η βασίλισσα παρά ο Κέννυ. Μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο (Σκωτσέζος και αυτός όπως ο τσίχλας) όχι μόνο της Λίβερπουλ αλλά ολόκληρης της πρέμιερ (πρωτάθλημα με την Μπλάκμπερν κόντρα στα προγνωστικά, πάρα πολύ καλή πορεία με τη νιουκαστλ το 98 όταν πλέον το πρωτάθλημα ήταν Μαν Γιου/Άρσεναλ). Η αποχώρηση του Κέννυ θεωρώ πως είναι και το σημείο καμπής και πτώσης της ομάδας. Τώρα με την επιστροφή του ευελπιστώ ότι η ομάδα θα φτιάξει. Όχι φέτος (αν και πολύ θα το ήθελα να κοντράρει τις ομάδες του Μαν, αλλά δεν έχω αυταπάτες) αλλά σε βάθος 2-3 χρόνων. Το κακό είναι πως ο Τζέραλντ είναι πλέον δε μπορεί να κουβαλήσει το κέντρο της ομάδας και όλη την ομάδα σε τόσο μεγάλο βάθος.
Για να κλείσω το θέμα. Αν μιλούσαμε πριν 20 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΟΥΣΕ αμφιβολία πως η Λιβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί. Όμως εν έτη 2011 η ζυγαριά έχει ισορροπήσει (με μια μικρή τάση να γέρνει προς τη Μαν Γιου, αφού θεωρώ πως ΚΑΙ φέτος θα το πάρει) αλλά εμείς οι οπαδοί της Λιβερπουλ με τον Κινγκ Κέννυ στην άκρη του πάγκου ελπίζουμε να ξαναγυρίσουμε τη πλάστιγκα προς το μέρος μας.

Υ.Γ Στην Αγγλία σπούδαζα στο Μαν. Στο Ανφιλντ είχα πάει 3-4 φορές να δω την ομάδα. Όλη και όλη μια πήγα στο Τράφορντ να δω ματς Μαν Γιου - Λίβερπουλ. Ήταν στα θρυλικά "Μέρφι Κριστμας" !!!!
Ωραίος ο φίλος..Ενημερωμένος κ πολύ αντικειμενικός...

Επισκέπτης
γρηγορη πανω κατω τα ιδια εχω πει και εγω.εχω πει για την τελευταια 20 ετια σιγουρα οι λεπτομερειες που εδωσες με τα οικονομικα ειναι πολυ σημαντικες αφου η undειχε την ευκαιρια εκτος απο τους δικους της παιχτες επερνε παντα και δυο πολυ γερα ονοματα καντονα νιστερλοι και αλλους.η λιβερπουλ ειχε την ατυχια να πεσει σε μια περιοδο που εγιναν τοσο λκαθη μαζεμενα και επενδυσαν σε προπονητες που η ιστορια εδειξε οτι δεν το αξιζαν.τες πα και εγω ειπα οτι δεν περιμενω φετος κατι απλα ειπα οτι αν καταφερει και πλασαριστει στην πρωτη 4αδα θα ειναι με τα δεδομενα τα οικονομικα και τα αγωνιστηκα μεγαλη επιτυχια.ουτε και του χρονου εγω βλεπω να κανει κατι σε βαθος 2-3 χρονων.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

συμφωνώ με αυτά που λες...
κανείς δεν περίμενε την επίπτωση της αποχώρησης του Κέννυ στην ομάδα πριν από 20 χρόνια. Ανάμεσα σε αυτά που γράφεις πάντως, η Λίβερπουλ ήταν τυχερή γιατί η απουσία της από την Ευρώπη έγινε σε περίοδο που δεν είχε γίνει ακόμα το CL και τα χρήματα δεν ήταν τόσα πολλά όσο αργότερα. Δεν έκανε την υπέρβαση μέσα στην 10ετία του 90 και άνοιξε η ψαλίδα από τις top ομάδες...

Επισκέπτης
κανείς δεν περίμενε την επίπτωση της αποχώρησης του Κέννυ στην ομάδα πριν από 20 χρόνια. Ανάμεσα σε αυτά που γράφεις πάντως, η Λίβερπουλ ήταν τυχερή γιατί η απουσία της από την Ευρώπη έγινε σε περίοδο που δεν είχε γίνει ακόμα το CL και τα χρήματα δεν ήταν τόσα πολλά όσο αργότερα. Δεν έκανε την υπέρβαση μέσα στην 10ετία του 90 και άνοιξε η ψαλίδα από τις top ομάδες...
εχεις δικιο εν μερη γιατι οταν μενεις εκτος ευρωπης μια 5ετια και δεν υπαρχουν εσοδα και οταν ακομα χανεις αρκετα και απο την αγγλια λογο του οτι δεν περνεις τα λεφτα που περνει η μεγαλης σου αντιπαλος ολα αυτα ειναι μειονεκτημα.βαλε και αυτα που ειπα λαθος επιλογες σε προπονητες μεταγραφες πολλων εκατομυριων που δεν ειχαν λογικη η ακομα παιχτες που μπορουσαν να προσφερουν και τους διωξανε οπως ο τσαμπι αλονσο ειναι καποια απο τα λαθη που εχουν στοιχησει αλλα και στοιχηζουν ακομα.ηγνωμη μου ειναι οτι η λιβερπουλ για να φτασει να διεκδηκησει πρωταθλημα θα κανει τουλαχιστον μια διετια αφου ο κενι θα πρεπει εκτος απο τη φιλοσοφια του να φτιαξει και ενα σταθερο κορμο απο αγγλους παιχτες.γιατι αν δειτε η undολα αυτα τα χρονια στηρηζοταν σε βρετανους παιχτες που ξερουν τη ψυχογια της αγγλιας με ποιοτηκες προσθηκες καλων ξενων.θυμηθητε οτι η λιβερπουλ της 10ετιας 80-90 ειχε βρετανους παιχτες.ο σερ αλεξ αυτο το ηξερε γιαυτο εχει φτιαξει ενα ομοιγενες συνολο που αποτελειτε παντα απο βρετανους.εγω απλα θα πω οτι ο νεβιλ  καρικ οσει φλετσερ παιχτες που εκτος αγγλιας δεν θα επαιζαν πουθενα ειναι ρολιστες που εχουν δωσεις πρωταθληματα στη und.κατι αναλογο παει να ξανακανει ο κενι στη λιβερπουλ.για να γινει αυτο ομως θελει χρονο και υπομονη.θα δουμε στο μελλον αν θα τα καταφερει...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπορείς να μου εξηγήσεις το "η Λίβερπουλ ήταν τυχερή γιατί η απουσία της από την Ευρώπη έγινε σε περίοδο που δεν είχε γίνει ακόμα το CL" ; 1ον Ακόμα και τα λεφτά να μην ήταν πολλά μιλάμε λεφτά από τα εισητήρια στα εντός έδρας μάτς, πράγμα που δε μπορείς να το πεις αμελητέο ποσό. Επίσης καλώς ή κακώς πολλοί Άγγλοι παίκτες ήθελαν να παίζουν στο Πρωταθλητριών γι αύτο και πολλοί έφυγαν στα τέλη του 80 και αρχές 90 για την Ιταλία (κυρίως). Όταν η Λίβερπουλ προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ της παραίτησης Κέννυ, η Μαν Γιουν με τον τσίχλα στο τιμόνι ξεκινούσε να φτιάχνει μια ομάδα με πιτσιρικάκδες (χάρη στο πολύ καλό σκάουτιγκ που είχε φτιάξει η ομάδα). Α! Επίσης η Λίνερπουλ ήταν πολύ άτυχη γιατί πιθανώς μια από τις πιο ταλαντούχες φουρνιές της (Ρόμπι Φάουλερ, ο Στιβ ΜακΜάναμαν και ο Τζέιμι Ρέντναπ) δεν αξιοποιήθηκαν και δεν στηρίχθηκαν όσο έπρεπε. Α! Και μια παρατήρηση. Από τη χρονία 89-90 οι Αγγλικές ομάδες μπορούσαν να παίζουν στην Ευρώπη ΠΛΗΝ της Λίβερπουλ που έπρεπε να περιμένει άλλο ένα χρόνο λόγο της τιμωρίας της. Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ σπουδαίο αυτό, αλλά παίζει και αυτό κάποιο μικρό ρόλο.
Πάντως λίγο πολύ αυτή τη στιγμή τόσο η Μαν Γιου όσο και η Λίβερπουλ βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο στο ίδιο "στρατόπεδο" λογικής. Αυτής που λέει πως οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται, σε αντίθεση με αυτή της Μαν Σίτυ που με τα πετροδόλαρα ουσιαστικά έχει αγοράσει την ομάδα που έχει τώρα. Πάντως από εδώ που είμαι είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά με την επιστροφή μου στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να "μπω" στη πλατφόρμα που θα το δείχνει.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Το πρόγραμμα του Rooney για φέτος: πρωτάθλημα, Champions League κλπ. Μετά θα πάει στο Euro 2012 και μετά στο καπάκι Ολυμπιακοί Αγώνες (θέλει να τον πάρει στην ομάδα ο Στιούαρντ Πιρς). Και μετά πάλι πρωτάθλημα από την αρχή χωρίς ανάσα.
Ο Σερ Άλεξ σκέφτεται να αρχίσει τα υπογλώσσια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Μπορείς να μου εξηγήσεις το "η Λίβερπουλ ήταν τυχερή γιατί η απουσία της από την Ευρώπη έγινε σε περίοδο που δεν είχε γίνει ακόμα το CL" ; 1ον Ακόμα και τα λεφτά να μην ήταν πολλά μιλάμε λεφτά από τα εισητήρια στα εντός έδρας μάτς, πράγμα που δε μπορείς να το πεις αμελητέο ποσό. Επίσης καλώς ή κακώς πολλοί Άγγλοι παίκτες ήθελαν να παίζουν στο Πρωταθλητριών γι αύτο και πολλοί έφυγαν στα τέλη του 80 και αρχές 90 για την Ιταλία (κυρίως). Όταν η Λίβερπουλ προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ της παραίτησης Κέννυ, η Μαν Γιουν με τον τσίχλα στο τιμόνι ξεκινούσε να φτιάχνει μια ομάδα με πιτσιρικάκδες (χάρη στο πολύ καλό σκάουτιγκ που είχε φτιάξει η ομάδα). Α! Επίσης η Λίνερπουλ ήταν πολύ άτυχη γιατί πιθανώς μια από τις πιο ταλαντούχες φουρνιές της (Ρόμπι Φάουλερ, ο Στιβ ΜακΜάναμαν και ο Τζέιμι Ρέντναπ) δεν αξιοποιήθηκαν και δεν στηρίχθηκαν όσο έπρεπε. Α! Και μια παρατήρηση. Από τη χρονία 89-90 οι Αγγλικές ομάδες μπορούσαν να παίζουν στην Ευρώπη ΠΛΗΝ της Λίβερπουλ που έπρεπε να περιμένει άλλο ένα χρόνο λόγο της τιμωρίας της. Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ σπουδαίο αυτό, αλλά παίζει και αυτό κάποιο μικρό ρόλο.
Πάντως λίγο πολύ αυτή τη στιγμή τόσο η Μαν Γιου όσο και η Λίβερπουλ βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο στο ίδιο "στρατόπεδο" λογικής. Αυτής που λέει πως οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται, σε αντίθεση με αυτή της Μαν Σίτυ που με τα πετροδόλαρα ουσιαστικά έχει αγοράσει την ομάδα που έχει τώρα. Πάντως από εδώ που είμαι είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσω το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά με την επιστροφή μου στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να "μπω" στη πλατφόρμα που θα το δείχνει.

ήταν τυχερή γιατί η χασούρα της ήταν μικρότερη συγκριτικά με τα χρήματα που μπήκαν στην διοργάνωση από τότε που έγινε CL. Από το 92 και μετά η συμμετοχή και ορισμένοι βαθμοί εξασφάλιζαν πολύ περισσότερα χρήματα από τα αντίστοιχα της δεκαετίεας του 80 που έπαιρνε ο νικητής...
τυχερή μέσα στην ατυχία της...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

[size=14pt]UTD[/size] vs [size=14pt]CITY[/size]

15:30 (ώρα Ελλάδος)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Οι ενδεκάδες:

MAN UTD: Dea Gea, Smalling, Ferdinand, Evans, Evra, Nani, Anderson, Fletcher, Young, Rooney, Welbeck.

MAN CITY: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Barry, Y. Toure, Milner, Silva, Balotelli, Koun.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Απίστευτος διασυρμός παιδιά...Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Οι εμίρηδες θα είναι τώρα μες στην τρελή χαρά (κι ο Τέβεζ θα βρίζει).

Επισκέπτης
μιλαγαμε και λεγαμε οτι καποτε ολα φτανουν στο τελος.ακομα και το χαρτι σερ αλεξ αρχιζει και ξεφτιζει.για μενα μια μεγαλη αυτοκρατορια φαινεται να φτανει στο τελος της.νομιζω οτι αυτο το παιχνιδι λογο της ιδιαιτεροτητας που ειχε θα αφησει πολλες πληγες.το σκορ μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα αφου ακομα και στο πρωτο ημιχρονο η undπαρολο την κατοχη να μην κανει καμια ευκαιρια σε αντιθεση με τη σιτι που εδειξε πλεον οτι εκτος απο καλους παιχτες εχει και ομαδα.να ειμαι ειληκρινης δεν περιμενα τη σιτι τοσο γρηγορα να φτιαξει τοσο καλη ομαδα.πιστευα οτι λογο των πολλων ονοματων δεν θα μπορουσε ο μαντσινι να κανει σωστη διαχειρηση.εκανα λαθος.αντιθετα ο σερ αλεξ δειχνει οτι η ηλικια του αρχιζει και πειραζει την διαυγεια στι να βλεπει καποια πραγματα.δεν χρειαζεται να γινει αναλυση αφου δεν προσφερετε ουτε το σκορ αλλα ουτε και η αξελιξη του παιχνιδιου.τελικα ειναι αυτα που ελεγα ροδα ειναι και γυριζει.μπορει να κανω και λαθος αλλα η und φετος δεν πειθει και δεν εχει και τον παιχτη που μπορει να κανει την μεγαλη επαναφορα.αυτη ειναι η ταπεινη γνωμη μου.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Φίλε μην τα ισοπεδώνεις όλα.όντως η Μάντσεστερ δείχνει ότι δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό,αλλά δεν μπορείς να ξεγράψεις μια τόσο μεγάλη ομάδα κ ένα τόσο μεγάλο προπονητή από μερικά άσχημα αποτελέσματα.

Για μένα η Γιουνάιτεντ έπρεπε να έχει ενισχυθεί στις θέσεις 6 κ 8...

Το έχει καταλάβει πιστεύω ο τσίχλας ότι πονάει εκεί γι'αυτο κ βάζει το Ρούνει να γυρίζει τόσο πίσω ώστε να φτιάξει παιχνίδι...

Επίσης ο Φέρντιναντ θέλει απόσυρση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom