Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Επισκέπτης
Φίλε μην τα ισοπεδώνεις όλα.όντως η Μάντσεστερ δείχνει ότι δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό,αλλά δεν μπορείς να ξεγράψεις μια τόσο μεγάλη ομάδα κ ένα τόσο μεγάλο προπονητή από μερικά άσχημα αποτελέσματα.

Για μένα η Γιουνάιτεντ έπρεπε να έχει ενισχυθεί στις θέσεις 6 κ 8...

Το έχει καταλάβει πιστεύω ο τσίχλας ότι πονάει εκεί γι'αυτο κ βάζει το Ρούνει να γυρίζει τόσο πίσω ώστε να φτιάξει παιχνίδι...

Επίσης ο Φέρντιναντ θέλει απόσυρση...
δεν ισοπεδωσα τιποτα.ειπα την αποψη μου που μπορει να ειναι και λαθος.αυτο δεν γινετε σε 2-3 παιχνιδια αλλα απο την αρχη της σεζον.και δε νομιζω οτι θελει ενισχυση στις θεσεις που ειπες.εγω βλεπω οτι εχει θεμα και στα στοπερ αφου πλεον ο φερντινατ εχει μεγαλωσει και δεν μπορει και ο βιντιτς φαινεται οτι δεν τον υπολογιζει.επισης δεν υπαρχει ενας επιτελικος χαφ να περασει την μπαλα στο κενο χωρο.δεν μπορεις να παιζεις συνεχεια με τα ακρα στο σημερινο ποδοσφαιρο.μπορει και να κανω λαθος αλλα ετσι το βλεπω.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
δεν ισοπεδωσα τιποτα.ειπα την αποψη μου που μπορει να ειναι και λαθος.αυτο δεν γινετε σε 2-3 παιχνιδια αλλα απο την αρχη της σεζον.και δε νομιζω οτι θελει ενισχυση στις θεσεις που ειπες.εγω βλεπω οτι εχει θεμα και στα στοπερ αφου πλεον ο φερντινατ εχει μεγαλωσει και δεν μπορει και ο βιντιτς φαινεται οτι δεν τον υπολογιζει.επισης δεν υπαρχει ενας επιτελικος χαφ να περασει την μπαλα στο κενο χωρο.δεν μπορεις να παιζεις συνεχεια με τα ακρα στο σημερινο ποδοσφαιρο.μπορει και να κανω λαθος αλλα ετσι το βλεπω.
Πλάκα μου κάνεις μάλλον..

Λέω ότι χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του Φέρντιναντ κ στις θέσεις 6 κ 8 κ μου λες ότι διαφωνείς αλλά ο Φέρντιναντ μεγάλωσε κ δεν μπορεί,κ ότι χρειάζεται ένας επιτελικός χαφ για να μην παίζει μόνο από τα άκρα...

Κατα τα άλλα διαφωνείς...

Πες μου ότι αστειευόσουνα...

Επισκέπτης
Πλάκα μου κάνεις μάλλον..

Λέω ότι χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του Φέρντιναντ κ στις θέσεις 6 κ 8 κ μου λες ότι διαφωνείς αλλά ο Φέρντιναντ μεγάλωσε κ δεν μπορεί,κ ότι χρειάζεται ένας επιτελικός χαφ για να μην παίζει μόνο από τα άκρα...

Κατα τα άλλα διαφωνείς...

Πες μου ότι αστειευόσουνα...
καταρχην δεν διαφωνω απλα λεω οτι χρειζεται στα στοπερ και εννοω εκτος απο φερντινατ και τα δυο απο οτι ειδες.οσο για τον επιτελικο χαφ διαφωνεις;τυπε μην τρελενεσαι την αποψη μου λεω ουτε πρεπει να διαφωνουμε ουτε να συμφωνουμε παντα.αποψεις λεμε.και αποψη μου οπως ειπα οτι εχει αρχισει η αντιθετη μετρηση.μπορει να μην σου αρεσει αλλα εγω ετσι το βλεπω.τωρα αν γινει ολικη επαναφορα περνοντας 4-5 παιχτες που θα βγουν αμεσως ..σηκωνω τα χερια ψηλα.αλλα επειδη μας εχει συνηθησει ο σερ σε προσθηκες και οχι σε μαζεμενες μεταγραφες εχω τις αμφιβολιες μου κατα ποσο θα μπορεσει να επανελθει.και αντε με τη λιβερπουλ ειχες δικαιολογια τις ελλειψεις...σημερα;καλο ειναι να βλεπεις καποια πραγματα ρεαλιστικα και οχι με παρωπιδες.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Στη θέση 8 έχει φέρει τον καλύτερο που θα μπορούσε να φέρει. Ο Γιάνγκ θα γίνει ο νέος Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στο κέντρο της άμυνας έφερε τον Φιλ Τζόουνς και έχει για καβάτζα τον Κρις Σμόλινγκ (και τον Τζόνι Έβανς).

Απλά πίστευε ότι θα τους "έχτιζε" πάνω στον Βίντιτς, αλλά ο Σέρβος είναι συνέχεια εκτός.

Επισκέπτης
Στη θέση 8 έχει φέρει τον καλύτερο που θα μπορούσε να φέρει. Ο Γιάνγκ θα γίνει ο νέος Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στο κέντρο της άμυνας έφερε τον Φιλ Τζόουνς και έχει για καβάτζα τον Κρις Σμόλινγκ (και τον Τζόνι Έβανς).

Απλά πίστευε ότι θα τους "έχτιζε" πάνω στον Βίντιτς, αλλά ο Σέρβος είναι συνέχεια εκτός.
παντως μεχρι τωρα ουτε ο εβανς ουτε ο σμολιγκ δειχνουν να μπορουν να σταθουν σε αυτο το επιπεδο.για το γιανγκ σιγουρα ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα νομοζω ειναι ιεροσυλια να τον συγκρινουμε με το ροναλντο.τουλαχιστον οχι ακομα γιατι θα ειναι και αδικο.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
παντως μεχρι τωρα ουτε ο εβανς ουτε ο σμολιγκ δειχνουν να μπορουν να σταθουν σε αυτο το επιπεδο.για το γιανγκ σιγουρα ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα νομοζω ειναι ιεροσυλια να τον συγκρινουμε με το ροναλντο.τουλαχιστον οχι ακομα γιατι θα ειναι και αδικο.

Κι ο Έβανς έχει συχνούς τραυματισμούς. Τον Σμόλινγκ τον ρίχνει συνέχεια στο πλάι (μάλλον δεν εμπιστεύεται και πολύ τον Φάμπιο).

Τον Γιάνγκ δεν τον συγκρίνω ακόμη. Είπα ότι "θα γίνει" Ρονάλντο.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

η μπάρτσα μετά το 5-0 στο 50 έκανε πάσες στο κέντρο και καμμιά φάση για να κοιτάνε οι φίλαθλοι την τεχνική κατάρτιση των παικτών.

ομάδες ξιπασμένες και μικρές χωρίς ιστορία αξία και ποδοσφαιρική παιδεία κάνουν ό,τι έκανε η γιούβε στο γάβρο στο 7-0.
το πού είναι η γιούβε τώρα και τι έγινε μετά το 7-0 όλοι το ξέρουμε.

το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της κοινωνίας και υπάρχουν άγραφοι ηθικοί κανόνες όπως και στην κοινωνία.
όταν αυτούς τους κανόνες τους ξεφτιλίζεις η ώρα που σε ξεφτιλίζει η ίδια η κοινωνία δεν είναι μακριά.
το έκανε μια φορά με τη ρόμα.
το έκανε ξανά με την άρσεναλ.
είδα και τα δύο παίγνια στο βίντεο ξανά.
μέχρι το 90 και στα 2 προσπαθούσαν να βάλουν κι άλλο γκολ.
αυτά είναι συνήθως εντολές του τεχνικού επιτελείου.
η ξιπασιά του τσίχλα θα πληρωθεί όπως του αξίζει.
σε εύθετο ποδοσφαιρικό χρόνο.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αν οι Ινδοί δε διώξουν ούτε και τώρα τον Steve Kean, ε τότε μάλλον δε θα το κάνουν ποτέ.

Επισκέπτης
Κι ο Έβανς έχει συχνούς τραυματισμούς. Τον Σμόλινγκ τον ρίχνει συνέχεια στο πλάι (μάλλον δεν εμπιστεύεται και πολύ τον Φάμπιο).

Τον Γιάνγκ δεν τον συγκρίνω ακόμη. Είπα ότι "θα γίνει" Ρονάλντο.
εσυ λοιπον βλεπεις παραλογο που λεω οτι θελει τουλαχιστον 2 στοπερ;ο κρητικος νευριασε γιατι συμφωνησαμε στο φερντινατ :grin:το οτι ειπα οτι θελει αλλο εναν δεν το προσεξε.τελος παντων γνωμη μου οπως ειπα οτι δυσκολα η und θα μπορεσει να κανει αυτα που εκανε την τελευταια 20 ετια.ολα εχουν ενα τελος.οπως τελος ειχε η παντοκρατορια της λιβερπουλ ετσι θα γινει και τωρα.μπορει να μην αρεσει σε καποιους οπαδους αλλα ετσι ειναι αυτα.η ροδα γυριζει ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Το μόνο παράλογο που βρίσκω σ' αυτή την ιστορία είναι η ενδεκάδα (κι ο πάγκος) που κατέβασε την περασμένη αγωνιστική στο Άνφιλντ.

Στο θέμα του κέντρου της άμυνας, θα έκανα κι εγώ το ίδιο. Θα είχα για βάση τον Βίντιτς και θα του έριχνα δίπλα δυο πιτσιρικάδες. Αν και δεν είναι τόσο πιτσιρικάδες κι άπειροι ο Έβανς κι ο Τζόουνς.

Πάντως ας μη βιαζόμαστε. Όπως δεν κέρδισε το πρωτάθλημα όταν έριξε την 8αρα, έτσι και τώρα δεν το έχει χάσει.

Υπομονή λοιπόν ως τον Μάη.

Υ.Γ. Στην Σίτυ επικρατεί κλίμα ευφορίας λόγω των αποτελεσμάτων. Αν όμως πάει κάτι στραβά (πχ αν δεν περάσει στα νοκ-άουτ του Τσου Λου) τότε θα τιναχτούν όλα στον αέρα. Είμαι σίγουρος πως μέχρι και τον Τέβεζ θα ξαναθυμηθούν  :cheesy:

Επισκέπτης
Το μόνο παράλογο που βρίσκω σ' αυτή την ιστορία είναι η ενδεκάδα (κι ο πάγκος) που κατέβασε την περασμένη αγωνιστική στο Άνφιλντ.

Στο θέμα του κέντρου της άμυνας, θα έκανα κι εγώ το ίδιο. Θα είχα για βάση τον Βίντιτς και θα του έριχνα δίπλα δυο πιτσιρικάδες. Αν και δεν είναι τόσο πιτσιρικάδες κι άπειροι ο Έβανς κι ο Τζόουνς.

Πάντως ας μη βιαζόμαστε. Όπως δεν κέρδισε το πρωτάθλημα όταν έριξε την 8αρα, έτσι και τώρα δεν το έχει χάσει.

Υπομονή λοιπόν ως τον Μάη.

Υ.Γ. Στην Σίτυ επικρατεί κλίμα ευφορίας λόγω των αποτελεσμάτων. Αν όμως πάει κάτι στραβά (πχ αν δεν περάσει στα νοκ-άουτ του Τσου Λου) τότε θα τιναχτούν όλα στον αέρα. Είμαι σίγουρος πως μέχρι και τον Τέβεζ θα ξαναθυμηθούν  :cheesy:
εγω νομιζω πως στη σιτι πρωτο στοχο εχουν το πρωταθλημα και οχι το τσουλου ;)αλλωστε δεν εχουν ακομα ουτε την εμπειρεια ουτε το ειδικο βαρος για να ακνει την υπερβαση.αλλα μην ξεχνας πως μια κληρωση μπορει να κανει τη διαφορα.παραδειγμα περσι η und επεσε απο την ακροπολη και βρηκε πορτοφολι αφου μεχρι να φτασει στο τελικο δεν ειχε δυσκολο αντιπαλο.γιαυτο ολα ειναι  σχετικα.παντως πρωτος στοχος τους ειναι η πρεμιερ.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
τη χρονια που μας εριξε 4 η λιβερπουλ η απαντηση ηταν το 18ο πρωταθλημα και ο τελικος του τσαμπιονς λιγκ...Ολες οι μεγαλες ομαδες και οι μεγαλοι προπονητες εχουν κακες μερες..Σημερα εγινε ενα αμτς πυο ΟΛΑ μα ΟΛΑ πηγανσ τραβα..Απο αυτο δεν τελειωνει μια αυτοκρατορια ειδικα οταν εχει μεσα τοσα μιρκα παιδια....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τη χρονια που μας εριξε 4 η λιβερπουλ η απαντηση ηταν το 18ο πρωταθλημα και ο τελικος του τσαμπιονς λιγκ...Ολες οι μεγαλες ομαδες και οι μεγαλοι προπονητες εχουν κακες μερες..Σημερα εγινε ενα αμτς πυο ΟΛΑ μα ΟΛΑ πηγανσ τραβα..Απο αυτο δεν τελειωνει μια αυτοκρατορια ειδικα οταν εχει μεσα τοσα μιρκα παιδια....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ
παρόλα αυτά η 6αρα παραμένει 6άρα

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααααααααααααααααααχχαχαχααχαχχααχαχαχχαχαχαχαχαχα
έτσι έλεγε και το πασοκ μετά το μνημόνιο 1.

αααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχχααχαχαχαχαχαχα
τελειώσατε λαμόγια.
τα φράγκα είναι πολλά. και οι εναλλακτικές σας ελαχιστες.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μια αυτοκρατορια δεν χτιζεται με αυτα τα μικρα παιδια....

Επισκέπτης
τοτε ειχες μια κακη στιγμη ενω φετος εχεις συνεχομενες κακες εμφανισεις.αυτο βαλτο σε ενα παρανομαστη ;)επισης τοτε ειχες παιχτες με βαρυ ονομα σκοουλς ροναλντο φαν ντε σαρ κ.λ.π τωρα ποιον;

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παρόλα αυτά η 6αρα παραμένει 6άρα

Φυσικα..Και ειναιμερα ντρπης..Αλλα μην λεμε οτι τελειωσε η united και ο σερ αλεξ..ΕΑγω βαζω στοιχηματακι οτι το πρωταθλημα θα παρει γνωριμη κατευθυνση παλι...

Απλα εχει χασει το ρυθμο της η ομαδα..Μπορει ν ακουγεται γελοιο αλλα η απουσια του κλεβερλυ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..κι αυτο γιατι λογω των καλων του ματς δνε πηραμε τελικα τον σανιντερ...Και τωρα που αυτος λειπε τρωμε στη μαπα τον φλετσερ και τον καρικ..Δεν μιλαω καν για τον εβανς..Πραγματικα αυτο το σκουπιδι πρεπει να φυγει σημερα απο την ομαδα..ολη η 6αρα ειναι δικια του ευθυνη...

Τοτε ειχαμε μεινει 10 ποντους πισω και το γυρισαμε..επισης μετα την 4αρα χασαμε και 3-0 στο φουλαμ...Ο σκοουλς και τοτε ρολιστας ηταν...Δεν εχει να λεει...

Ριο-βιντιτς-ρουνευ-νανι-γιανκ-γκιγκς-εβρα ειναι μια χαρα βαση για να βαλουν και τους αλλους στο κλιμα...Εγω επιμενω..Μπορει ν ακουγεται γελοιο αλλα ολες οι κακες εμφανισεις ειναι απο τη μερα που χτυπησε ο μικρος..με την εισοο του οποιου στο ημιχρονο με την σιτυ στο κομιουνιτη αρχισαν και οι επι 1 μηνα εντυπωσιακες εμφανισεις...

Οπως και να χει ξεχνατε οτι εχουμε βγαλει αρκετα δυσκολο προγραμμα ηδη και οι 5 ποντοι δεν ειναι τπτ για πρεμιερ....Το τραγικο της σημερνης μερας δεν ειναι η ηττα αλλα η εκταση

Επισης ηρεμηστε λιγο....Οπως ειπε καποιος πριν το ματς...Οτανε φυγε ο καντονα βρεθηκε αλλος,οταν εφυγε ο μπεκαμ βρεθηκε αλλος,οταν εφυγε ο ροναλντο καλυφτηκε το κενο του..Ενας προπονητης με ττοια πειρα ξερει αν βρισκει λυσεις και εργαλεια εχει...Απλα το σημερινο ματς ειναι ο ορισμος του στραβου...Στο πρωτο ημιχρονο τρωει γκολ στην πρωτη επιθεση της σιτυ και στο δευτερο ξεκιναει με αποβολη..Και η ρεαλ του μουρινιο που πεταει αυτη τη στιγμη μπορει να μην αντιδρουσε ποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom