Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ο συγκεκριμενος με αυτα που λεει βαζω στοιχημα οτι δεν ειναι πανω απο 25 το πολυ 30

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
προσεξε μικρη ομαδα που τα τελευταια 6 χρονια εχω ενα τσουλου και εναν χαμενο τελικο.εσυ η μεγαλη ομαδα εχεις 1 τελικο κερδισμενο και δυο χαμενους ;)νικησες ;)οσο για τα πρωταθληματα η λιβερπουλ τα τελευταια 10 χρονια εκτος απο διοικητηκα προβληματα ειχε και προπονητικα και τα εκμεταλευτηκες στο επαρκο.μονο προσεξε γιατι καποτε ειχες 25 χρονια να παρεις  πρωταθλημα και 30 ευρωπαικο ;)
Όλα δικά σου τα θες ρε φίλε...όταν σηκώνεις πρωτηθλήματα κ τσουλου,είσαι ομαδάρα..όταν μετά εξαφανίζεσαι,σου φταίνει τα διοικητικά,αλλά κ πάλι παραμένεις μεγάλη ομάδα κ εγώ που σε κερδίζω κ παίρνω τις κούπες απλά εκμεταλλεύομαι την κατάσταση σου,όχι ότι είμαι καλή ομάδα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
κανεις δεν διαφωνει σε αυτο που λες..και επαυξανω.απλα ο νταγκλις ειναι στην ομαδα 8 μηνες η λιβερπουλ δειχνει οτι δεν ειναι η ομαδα που ηταν πριν 3-4 χρονια.σιγουρα ομως θελει και ενισχυση.μην ξεχνας οτι ο σερ εκανε μια 5ετια να κανει την und ομαδα.υπομονη.ποιος πιστευε πριν 20 χρονια οτι θα ειχε αυτη την πορεια;ουτε ο πιο φανατικος οπαδος της..γιαυτο σου λεω περιμενε και θα δουμε ;)εγω προσωπικα δινω πιστωση 2-3 χρονια γιατι δεν μπορεις να αλλαξεις μια ομαδα σε ενα χρονο ουτε ο χουντινι να εισαι ;)
Μακάρι όντως να μπορέσει να αλλάξει τη Λίβερπουλ ο Νταγκλίς κ για το καλό του πρωταθλήματος το οποίο θα γίνει ανταγωνιστικότερο,κ για την ιστορία της ομάδας...Είδωμεν...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
στη λιβερπουλ οταν εχεις φαει στη μαπατον απιθανο ουγιε και τον γεματο εμμονες μπενιτεθ τον κενι που τον γουσταρουν με 1000 οι οπαδοι θα εχει την πιστωση.οταν περιμενεις 20 χρονια τα 2-3 δεν σου φαινονται.και πιστεψε στο ανφιλντ εχουν το γνωθει που μπορει να φτασει η ομαδα.για μενα αν βγει στην πρωτη 4αδα θα ειναι επιτυχια τηρουμενων των αναλογιων που υπαρχουν.σιτι τσελσι und εχουν διπλασιο και 3πλασιο μπατζετ.απο του χρονου θα ζηταμε το κατι παραπανω ;)τραγικο λαθος για μενα που αφησαν τον τσαμπι αλονσο να φυγει με αυτον θα βλεπαμε αλλη λιβερπουλ ;)
Δεν ήταν λάθος φίλε μου,ήταν απολύτως λογικό.Ο άνθρωπος είναι μέσα στους 5 κορυφαίους στον κόσμο στη θέση του...Δεν μπορείς να τον κρατήσεις έτσι εύκολα,ειδικά όταν τον ζητάει μια Ρεάλ...Κ ο Τζέραρντ αν δεν ήταν τόσο πορωμένος με την ομάδα θα είχε φύγει προ πολλού για να ανεβάσει την καριέρα του,αλλά δεν το κάνει ευτυχώς για εσάς...

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Σήμερα την Αρσεναλ πως την βλέπεται?

Επισκέπτης
Όλα δικά σου τα θες ρε φίλε...όταν σηκώνεις πρωτηθλήματα κ τσουλου,είσαι ομαδάρα..όταν μετά εξαφανίζεσαι,σου φταίνει τα διοικητικά,αλλά κ πάλι παραμένεις μεγάλη ομάδα κ εγώ που σε κερδίζω κ παίρνω τις κούπες απλά εκμεταλλεύομαι την κατάσταση σου,όχι ότι είμαι καλή ομάδα...
απο την αρχη αν ειδες ειπα οτι η und εχει πολυ καλη ομαδα εδω και μια 15ετια .απο εκει και περα δεν μπορω να καταλαβω τη δεν καταλαβαινεις;ειπα οτι παρολο που την τελευταια 20 ετια δεν ειναι οτι καλυτερο ειτε λογο ομαδας ειτε λογο διοικητηκων ειτε οτι θες εχει καταφερει να παει σε δυο τελικους και μαλιστα τον ενα να τον παρει.αυτο δειχνει το μεγεθος αυτης της ομαδας .πες μου εσυ ποια αγγλικη ομαδα που στο πρωταθλημα ηταν ανυπαρκτη καταφερε αυτο που εκανε η λιβερπουλ;εγω δεν θυμαμαι καμια.απο εκει και περα αυτη τη στιγμη η und μπορει να μην εχει την καλυτερη ομαδα εχει ομως την πιο σταθερη και εναν προπονητη που ξερει καλα την αγγλια.ακομα και τωρα που ειναι πισω στη βαθμολογια δεν νομιζω οτι θα το χασει αφου η σιτυ μπορει να διαθετει τους καλυτερους παιχτες αλλα σαν ΟΜΑΔΑ υπολειπεται πολυ.η μονη που μπορει να την απειλεισει ειναι η τσελσι αν και δυσκολο.η λιβερπουλ τουλαχιστον για φετος οπως ειπα επιτυχια θα ειναι η 4αδα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ακομα το 99 τσουζει ε?Καποια στιγμη θα περασει

Να κοψουμε το χερι του εβανς..στο μισο μετρο ειναι...Αναλογο πεναλτυ γινεται και στην αλλη περιοχη με τη λογικη σου με τον ενρικε...

Οτι δεν υπαρχει καν φαουλ θα το πουμε?Καλομαθαν οι γριες στα συκα..Μετα την ανυπαρκτη κοκκινη στον ροντγουελ επρεπε να δοθει και στον ριο σημερα..Ουτως η αλλως σβηνονται μετα..απλα το ματσακι να κερδιθει..

Το χερι απο απλωμενο μαζευεται...Και ειναι στο μισο μετρο..Ναι και περσυ ευνοηθηκαμε στο ανφιλντ που πηγε να κοψει την μπαλα του νανι ο κααχερ..και στα ματς με την τσελσι..Αλλιμονο...Οσα δεν φτανει η αλεπου ε?

Μεχρι το 1-0 υπαρχει 1 φαση της λιβερπουλ(Σουαρεζ)και 2-3 ψιλοφασεις δικες μας(Τζοουνς-γιανκ).Μετα το 1-0 μεχρι το 1-1 δεν υπαρχει φαση απο καμια ομαδα..Απο το 1-1 και μετα η λιβερπουλ πιεζει αλλα πεφτει στον ντε χεα...Δεν ειχε δοκαρια για να μιλαμε για ατυχια..20 μυρια δωσαμε για να κανει τετοιες αποκρουσεις...Ρε φιλε μην λες οτι να ναι..Οκ περσυ στο κυπελλο σπρωχτηκαμε..Στο δευτερο γυρο τι εγινε?Αυτη η κλαψα θα σας φαει..τελειωνετε καθε χρονο στο -30 και σας φταινε τα κορακια δλδ?ΕΛΕΟΣ

Κι εγω να σου πω οτι αυτο ειναι μερος των ντερμπυ..Μιλαμε για 2 τεραστια κλαμπ και ολα τα ματς του ειναι ειδικων συνθηκων...Την περιοδο 82-90 η λιβερπουλ σαρωνε τα παντα και την united την κερδισε μεσα εξω 2 φορες...Και το συνεχως αλλου...Πριν το 2008 που ξανακερδισες η τελευταια σου νικη επο της united μεσα στο ανφιλντ ηταν το 2002...Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...Συνολιεκς νικες ειναι υπερ μας...Οσο για 4αρες?ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ...Την τελευταια 20ετια εχουμε παραπανω νικες ακομα και μεσα στο ανφιλντ...

Η λιβερπουλ ιστορικα δεν ειναι μικρη ομαδα...ΠΛΕΟΝ ομως η νοοτροπια της ειναι ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..Πανηγυριζετε τις νικες επι της nited σαν τιτλους οταν η united εχει φτασει 19 πρωταθληματα κι εχει 3 τελικους σε 4 χρονια στην ευρωπη..Οταν εσεις δεν παιζετε καν ευρωπη...Κι επειδη πεταξες την κλασικη ατακα περι 20ετιας..Το 58 χαθηκε η καλυτερη φουρνια ολων την εποχων για ην united..το 68 οταν η λιβερπουλ αγωνιζοταν για 9η συνεχομενη χρονια στην β κατηγορια η united επαιρνε το πρωτο ευρωπαικο πρωταθλημα αγγλικης ομαδας...Μονο ομαδα 20 ετιας δεν ειναι..Απλα εχει τα απ και τα νταουν οπως και η λιβερπουλ..Αυτη τη στιγμη εγω ξερω οτι ειμαστε πολυνικες στους εντος συνορων θεσμους κα το μονο πυο εχετε να πειτε ειναι για τα ευρωπαικα που και αυτα ειναι περασμενα μεγαλεια αφου παρθηκανε σε πολυπιο ευκολες εποχες και λιγοτερο ανταγωνιστικες εποχες...

Εχω 60 τροπαια σο μουσειο μου κι εχεις 58...Αυτη ειναι η μετρηση...Η πρεμιερ ειναι ο δυσκολοτερος μαραθωνιος της ευρωπης..Τα ευρωπαικα σου ειναι στα πρωταθλητριων με αντιπαλους τον παο και την μπριζ...Οχι 4 ισπανικες-4 αγγλικες-ιταλικες και ουτω καθεξης..εκει εχεις 1 κι εχω 2 και 2 τελικους...

Τη χρονια που μου ριξες 4αρα πηρα πρωταθλημα και επαιξα τελικο τσ λ...μαντεψε τι ειναι σημαντικοτερο...Στις νικες μεταξυ μας εισαι πισω...Και πριν απο τις 3 νικες αυτες ειχες να κερδισει 7 χρονια μεσα στο σπιτι σου..στο ολντ τραφορντ δε απο 3αρα σε 4 αρα πηγαινες...Ποια τελευταια χρονια..60 ΤΙΤΛΟΙ..60 ..Πολυνικες σε ολες τις εγχωριες διοργανωσεις...Η μοναδικη ομαδα που δεν εχει αρνητικη παραδοση με κανεναν...ΚΑΝΕΝΑΝ...Και σημερα οσο και να μην σ αρεσει κατεβηκα με δευτερα γιατι εχω και τσ λ την τριτη..Δν ειμαστε σνα κι εσας που ξεχασατε τι σημαινει ευρωπη
Μιλησε σοβαρα ο πωην παικτης της λιβερπουλ ρεντναπ και ο σουνες που στο σκαι σπορτς ειδανε το ριπλευ με ζουμ στα ποδια και ειπανε με μια φωνη οτι δεν τον ακουμπαει..αλλα αμα εισαι τυφλος...

Ειπα κι εγω..αυτη την καραμελα θα την πεταξει?Ρε τυπε για πες μας σε παρακαλω..στο πρωταθλητριων της δεκαετιας 70-80 που η nited ειχε καμψη εβγαινε αλλη ομαδα εκτος του πρωταθλητη?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ..Πως να παω σε τελικο λοιπον?Εσυ επαιζες τσλ σαν 4ος καθε χρονο αρα ειχες πιθανοτητες...ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ποσο μεγαληομαδα ειναι η nited δες το τρεμπλ και τους 3 τελικους σε 4 χρονια ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παιρνει και το πρωταθλημα στην χωρα της..Γιατι εσεις τις 2 χρονιες που πηγατε τελικο ειχατε παρατησει την πρεμιερ τον φλβαρη και βγηκατε 5οι και 6οι...
Δεν μπορουσε να παιζει ρπωταθλητριων τοτε η united..τωρα βγαινει μεχρι και ο 4ος...Ενω στο λιβερπουλ-μιλαν ο θεος ηταν ξυπνιος...Ρε εχετε πολυ πλακα...Οταν εχεις να παρεις 21 χρονια ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν δειχνεις τπτ

Ενω η λιβερπουλ οταν εμγαλουργουσε η η μπαγερν που προφανως υποστηριζεις δεν ειχαν ευνοια...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΑ...ΕΛΕΟΣ..Ναι εχεις τον νταγκλις..ξρει την αγγλικη πραγματικοτητα...Και πηρε 50 μυρια τον καρολ

ρ
Εχεις 21 χρονια να παρεις πρωταθλημα και ειχες 20 να παρεις ευρωπαικο...Τα τελευταια 6 χρονια εχεις 1 ευρωπαικο κι εναν τελικο και μετα 2 φορες εισαι ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....εγω παλι σε 12 χροναι εχω 2 κουπες και 2 τελικους και καμια 10αρια πρωταθληματα ετσι να μου περισσευουν....Τοσα χρονια λεγατε φταστε τα 18..μολις πηγαμε 19 εχετε βρει αλλη καραμελα...Σε λιγο θα βρειτε αλλη..τουλαχιστον εμεις ειμαστε στο τσ λ...Εσεις με ποιονπαιζετε μεσοβδομαδα?
Υποκλίνομαι...Συμφωνώ από την αρχή μέχρι το τέλος,λέξη προς λέξη...Επιτέλους κάποιος που ξέρει μπάλα εδώ μέσα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
απο την αρχη αν ειδες ειπα οτι η und εχει πολυ καλη ομαδα εδω και μια 15ετια .απο εκει και περα δεν μπορω να καταλαβω τη δεν καταλαβαινεις;ειπα οτι παρολο που την τελευταια 20 ετια δεν ειναι οτι καλυτερο ειτε λογο ομαδας ειτε λογο διοικητηκων ειτε οτι θες εχει καταφερει να παει σε δυο τελικους και μαλιστα τον ενα να τον παρει.αυτο δειχνει το μεγεθος αυτης της ομαδας .πες μου εσυ ποια αγγλικη ομαδα που στο πρωταθλημα ηταν ανυπαρκτη καταφερε αυτο που εκανε η λιβερπουλ;εγω δεν θυμαμαι καμια.απο εκει και περα αυτη τη στιγμη η und μπορει να μην εχει την καλυτερη ομαδα εχει ομως την πιο σταθερη και εναν προπονητη που ξερει καλα την αγγλια.ακομα και τωρα που ειναι πισω στη βαθμολογια δεν νομιζω οτι θα το χασει αφου η σιτυ μπορει να διαθετει τους καλυτερους παιχτες αλλα σαν ΟΜΑΔΑ υπολειπεται πολυ.η μονη που μπορει να την απειλεισει ειναι η τσελσι αν και δυσκολο.η λιβερπουλ τουλαχιστον για φετος οπως ειπα επιτυχια θα ειναι η 4αδα.
Τώρα το έθεσες πιο σωστά το θέμα κ συμφωνώ...Μάλλον ήταν θέμα διατύπωσης...

Αν συνεχίσεις με το ίδιο πάθος.ίσως καταφέρεις να πλασαριστείς στην τετράδα,δεν είναι όμως εύκολο γιατί Τότεναμ κ Άρσεναλ θα παλέψουν κ αυτές για την ίδια θέση,κ σε ρόστερ καμιά δεν υπερτερεί τόσο πολύ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σήμερα την Αρσεναλ πως την βλέπεται?
Η Άρσεναλ φίλε μου αν δεν σοβαρευτεί,είναι ικανή για το χειρότερο αλλά φυσικά κ για το καλύτερο...

Εντός με τη Σάντερλαντ παίζει ρε γαμώτο θα μου πεις κ θα έχεις δίκιο αλλά όπως προείπα,είναι ικανοί για όλα φέτος...

Επισκέπτης
εγω το ειδα εντελως μετριο μεχρι το 80.στο τελευταιο 10λεπτο η λιβερπουλ εκανε 3 μεγαλες φασεις κι απο εκει εχουμε καταληξει οτι μας πατηε..αλλα ο στερημενος
σε λιγο θα αμς πεις οτι η τα προηγουμενα ευρωπαικα της λιβερπουλ δεν πρεπει να μετρησουν .αφου σου αρεσει λοιπον να μετρησουμε την ιστορια απο τον 99 και μετα αν ετσι σε βολευει.ολα αυτα που πηρε η λιβερπουλ ηταν ευκολα και αυτα που πηρε η undηταν δυσκολα .αν ετσι θες την ιστορια βλεπε την ετσι.ακομα και οταν δεν εβγαινες πρωταθλητριων που εβγαινε μονο μια ομαδα στο ουεφα η κυπελουχων τη εκανες;εγω δεν ειπα οτι τα τελευταια 20 χρονια δεν ειναι η πιο σταθερη ομαδα.αλλα μην ξεχνας ο τροχος γυριζει και η λιβερπουλ απο υπεροψια και λαθος χειρησμους εφτασε να εχει να παρει 20 χρονια τιτλο.καοια στιγμη ολα αλλαζουν.ποιος πιστευε πριν 20 χρονια οτι θα εκανε αυτα η und;ουτε ο πιο ενθερμος υποστηρχτης.και κατι τελευταιο η λιβερπουλ μαζι με τη ρεαλ τη μπαγερν και τον αγιαξ και τη μιλαν αν δεν μου διαφευγει καποια αλλη ειναι τα μοναδικα κλαμπ που πηραν δυο συνεχομενα πρωταθλητριων και πανω.αν αυτο δεν δειχνει την δυναμικη τους τοτε υπολκινομαι.και επειδη ανεφερες στο τη ομαδα ειμαι σου λεω οτι ειμαι μπαρτσελονα. ;)

Επισκέπτης
Τώρα το έθεσες πιο σωστά το θέμα κ συμφωνώ...Μάλλον ήταν θέμα διατύπωσης...

Αν συνεχίσεις με το ίδιο πάθος.ίσως καταφέρεις να πλασαριστείς στην τετράδα,δεν είναι όμως εύκολο γιατί Τότεναμ κ Άρσεναλ θα παλέψουν κ αυτές για την ίδια θέση,κ σε ρόστερ καμιά δεν υπερτερεί τόσο πολύ...
η φετινη αρσεναλ δεν ξερω αν θα βγει και στο γιουροπα.ομαδα με πολλα κενα σε ολες τις θεσεις.η τοτεναμ συμφωνω αλλα δεν ξερω αν θα αντεξει μεχρι το τελος.η λιβερπουλ δεν χει ευρωπαικες υποχρεωσεις οποτε εχει λιγοτερα ματς και σιγουρα η ομαδα  ειναι καλυτερη απο αλλες χρονιες.με ελλειψεις φυσικα αλλα πιστευω το δεκεμβριο θα κανει κινησειςο κενι.ειδωμεν αναμενω συναρπαστικο πρωταθλημα φετος.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σε λιγο θα αμς πεις οτι η τα προηγουμενα ευρωπαικα της λιβερπουλ δεν πρεπει να μετρησουν .αφου σου αρεσει λοιπον να μετρησουμε την ιστορια απο τον 99 και μετα αν ετσι σε βολευει.ολα αυτα που πηρε η λιβερπουλ ηταν ευκολα και αυτα που πηρε η undηταν δυσκολα .αν ετσι θες την ιστορια βλεπε την ετσι.ακομα και οταν δεν εβγαινες πρωταθλητριων που εβγαινε μονο μια ομαδα στο ουεφα η κυπελουχων τη εκανες;εγω δεν ειπα οτι τα τελευταια 20 χρονια δεν ειναι η πιο σταθερη ομαδα.αλλα μην ξεχνας ο τροχος γυριζει και η λιβερπουλ απο υπεροψια και λαθος χειρησμους εφτασε να εχει να παρει 20 χρονια τιτλο.καοια στιγμη ολα αλλαζουν.ποιος πιστευε πριν 20 χρονια οτι θα εκανε αυτα η und;ουτε ο πιο ενθερμος υποστηρχτης.και κατι τελευταιο η λιβερπουλ μαζι με τη ρεαλ τη μπαγερν και τον αγιαξ και τη μιλαν αν δεν μου διαφευγει καποια αλλη ειναι τα μοναδικα κλαμπ που πηραν δυο συνεχομενα πρωταθλητριων και πανω.αν αυτο δεν δειχνει την δυναμικη τους τοτε υπολκινομαι.και επειδη ανεφερες στο τη ομαδα ειμαι σου λεω οτι ειμαι μπαρτσελονα. ;)

για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, από πότε έχει να συμβεί repeat στο CL; αυτό θα μπορούσε να δείξει την δυανμική του θεσμού πλέον με τις πολλές ομάδες και τους πολλούς αγώνες μέχρι τον τελικό...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
η φετινη αρσεναλ δεν ξερω αν θα βγει και στο γιουροπα.ομαδα με πολλα κενα σε ολες τις θεσεις.η τοτεναμ συμφωνω αλλα δεν ξερω αν θα αντεξει μεχρι το τελος.η λιβερπουλ δεν χει ευρωπαικες υποχρεωσεις οποτε εχει λιγοτερα ματς και σιγουρα η ομαδα  ειναι καλυτερη απο αλλες χρονιες.με ελλειψεις φυσικα αλλα πιστευω το δεκεμβριο θα κανει κινησειςο κενι.ειδωμεν αναμενω συναρπαστικο πρωταθλημα φετος.
Μακάρι να βελτιωθείς για το καλό σου κ για το καλό του πρωταθλήματος όπως προείπα.Μην πας κ δώσεις πάλι 40 μύρια για κανα παλτό τύπου Κάρολ...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι ουσιαστιακ διαφορετικες διοργανωεις το πρωταθλητριων το παλιο με το τσαμπιονς λιγκ..Κι αυτο γιατι υπαρχουν διαφορετικα κριτηρια συμμετοχης τα οποια εχουν αυξησει κατακορυφα την δυσκολια του...Θα σε ρωτησω το πολυ απλο οπως καποιος αλλος..Ποσα ριπιτ εχουν γινει στο τσμαπιονς λιγκ?ΚΑΝΕΝΑ..Ακομα και η διαστημικη μπαρτσελονα δεν τα καταφερε....Να σου πω κι αλλο παραδειγμα?Απο το 2000 και μετα που το τσαμπιονς λιγκ γιγαντωθηκε ποσες φορες εχεις δει τελικο χωρις ομαδα απο τα 4 εμγαλα πρωταθληματα?Μονο το 2004..Παλια εβλεπες κατι βουκουρεστια,κατι παναθηναικους,κατι μπριζ..Και θες και το τελευταιο?Εγω δεν θεωρω ουτε της nited το 68 καμια τεραστια υπερβαση....Τα τωρινα ειναι πολυ πιο δυσκολα..Αλλα εσυ λες τι δειχνει ποσο μεγαλο κλαμπ ειναι η λιβερπουλ επειδη παροτ ιεβγαινε 4η στο πρωταθλημα πηγε τελικο..Σε ρωταω πολυ απλα..Ειχε το δικαιωμα η united οταν η λιβερπουλ πηρε τα 4 ευρωπαικα να παιξει πρωταθλητριων εστω και ως 4η?Ειχε τ οδικαιωμα ν αποκλεισει την πρωταθλητρια στον ημιτελικο οπως η λιβερπουλ με την τσελσι το 05?ΟΧΙ...και μαλιστα οπως θα διαβασες και στον σωτηρακοπουλο προσφατα ακομα και στην περιοδο της παντοκρατοριας δεν μας κερδιζε ευκολα η λιβερπουλ..Οποτε ποιος ξερει αν ειχα το δικαιωμα σμμετοχης οτι δεν θ απεκελεια την λιβερπουλ?ΔΕΝ Τ ΟΕΙΧΑ ΟΜΩΣ...

Εγω ξερω οτι στο μουσειο μοας σαν ομαδα εχουμε 60 τροπαια..Εσεις εχετε 58..Εχουμε καλυτερη παραδοση στα μεταξυ μας ματς ενω η μοναδικη διοργανωση που μας περνατε ειναι το πρωταθλητριων...Που οσο ειχατε παραπανω πρωταθληματα δεν το αναφερατε καν...Τωρα επρεπε να βρειτε κατι καινουριο...

Επισης η united ειναι μεσα στις 5 που εχουν κανει το τρεμπλ...ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ...Που η λιβερπουλ δεν πετυχε ΠΟΤΕ...Καιτο 2005 για να παρει το τσλ αφησε ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της πρεμιερ απο φλεβαρη και μετα και τελικα στο εποενο τσ λ μπηκε με δωρο της ουεφα αφου βγηκε 5η...Τα ξεχνατε αυτα...

υγ...Και ολοι εχετε αφησει στην ακρη ποσο μεγαλο πισωγυρισμα ηταν για την αναπτυξη του τεραστιου κλαμπ που λεγεται MANCHESTER UNITED το ατυχημα του μοναχου..Μιλαμε για την καλυτερη φορυνια ολων των εποχων με μεσο ορο ηλικιας 22 χρονια που βισκοταν ηδη στην 4αδα της ευρωπης..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..

ΥΓ2...Λες και ξαναλες οτι η united ειναι ομαδα 20ετιας...Εγω μπορω να σου θυμισω το ευρωπαικο το 68 πρωταθληματα πριν το 68...Και τι εχει γινει απο το 90 και εμτα..Εσυ μπορεις να μου θυμισεις καποια μεγαλη στιγμη της λιβρπουλ εκτος της 20ετιας 70-90?Μονο το τσαμπιονς λιγκ του 2005..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..Α και 9 χρονια στη β εθνικη την περιοδο 56-65

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ο Πατρίς Εβρά κατηγορεί τον Luis Suarez για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του. Ισχυρίζεται ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός των "Reds", του είπε την συγκεκριμένη λέξη περισσότερες από δέκα φορές κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου ματς.
Η Αγγλική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει ερευνά για το περιστατικό αυτό.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ξαφνικά ο Γάλλος βρέθηκε στον αέρα. Ο διαιτητής του αγώνα δήλωσε πως δεν άκουσε κάτι τέτοιο και το Sky Sports που κάλυπτε τον αγώνα, πως οι κάμερες δεν έχουν καταγράψει κάποια τέτοια επίθεση.
Η FA απλά περιμένει τον Evra να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, την ώρα που ο Ουρουγουανός φωνάζει πως είναι αθώος.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Το διάβασα κ στη SPORTDAY το θέμα που αναφέρεις κ αν όντως το έκανε το Σουάρες,είναι πολύ ρατσιστικό εκ μέρους του...Πάντως όπως λες υπάρχει μια ύπουλη αποσιώπηση του θέματος...Είδωμεν...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
οσο θα τιμωρηθει και ο μπαλοτελι που προκαλεσε τους οπαδους της βιλα..μονο ο ρουνευ ειναι ωλοπαιδαρας και εχασε τον ημιτελικο με την σιτυ περσυ επειδη εβρισε ον καμερα

Επισκέπτης
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ειναι ουσιαστιακ διαφορετικες διοργανωεις το πρωταθλητριων το παλιο με το τσαμπιονς λιγκ..Κι αυτο γιατι υπαρχουν διαφορετικα κριτηρια συμμετοχης τα οποια εχουν αυξησει κατακορυφα την δυσκολια του...Θα σε ρωτησω το πολυ απλο οπως καποιος αλλος..Ποσα ριπιτ εχουν γινει στο τσμαπιονς λιγκ?ΚΑΝΕΝΑ..Ακομα και η διαστημικη μπαρτσελονα δεν τα καταφερε....Να σου πω κι αλλο παραδειγμα?Απο το 2000 και μετα που το τσαμπιονς λιγκ γιγαντωθηκε ποσες φορες εχεις δει τελικο χωρις ομαδα απο τα 4 εμγαλα πρωταθληματα?Μονο το 2004..Παλια εβλεπες κατι βουκουρεστια,κατι παναθηναικους,κατι μπριζ..Και θες και το τελευταιο?Εγω δεν θεωρω ουτε της nited το 68 καμια τεραστια υπερβαση....Τα τωρινα ειναι πολυ πιο δυσκολα..Αλλα εσυ λες τι δειχνει ποσο μεγαλο κλαμπ ειναι η λιβερπουλ επειδη παροτ ιεβγαινε 4η στο πρωταθλημα πηγε τελικο..Σε ρωταω πολυ απλα..Ειχε το δικαιωμα η united οταν η λιβερπουλ πηρε τα 4 ευρωπαικα να παιξει πρωταθλητριων εστω και ως 4η?Ειχε τ οδικαιωμα ν αποκλεισει την πρωταθλητρια στον ημιτελικο οπως η λιβερπουλ με την τσελσι το 05?ΟΧΙ...και μαλιστα οπως θα διαβασες και στον σωτηρακοπουλο προσφατα ακομα και στην περιοδο της παντοκρατοριας δεν μας κερδιζε ευκολα η λιβερπουλ..Οποτε ποιος ξερει αν ειχα το δικαιωμα σμμετοχης οτι δεν θ απεκελεια την λιβερπουλ?ΔΕΝ Τ ΟΕΙΧΑ ΟΜΩΣ...

Εγω ξερω οτι στο μουσειο μοας σαν ομαδα εχουμε 60 τροπαια..Εσεις εχετε 58..Εχουμε καλυτερη παραδοση στα μεταξυ μας ματς ενω η μοναδικη διοργανωση που μας περνατε ειναι το πρωταθλητριων...Που οσο ειχατε παραπανω πρωταθληματα δεν το αναφερατε καν...Τωρα επρεπε να βρειτε κατι καινουριο...

Επισης η united ειναι μεσα στις 5 που εχουν κανει το τρεμπλ...ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ...Που η λιβερπουλ δεν πετυχε ΠΟΤΕ...Καιτο 2005 για να παρει το τσλ αφησε ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της πρεμιερ απο φλεβαρη και μετα και τελικα στο εποενο τσ λ μπηκε με δωρο της ουεφα αφου βγηκε 5η...Τα ξεχνατε αυτα...

υγ...Και ολοι εχετε αφησει στην ακρη ποσο μεγαλο πισωγυρισμα ηταν για την αναπτυξη του τεραστιου κλαμπ που λεγεται MANCHESTER UNITED το ατυχημα του μοναχου..Μιλαμε για την καλυτερη φορυνια ολων των εποχων με μεσο ορο ηλικιας 22 χρονια που βισκοταν ηδη στην 4αδα της ευρωπης..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..

ΥΓ2...Λες και ξαναλες οτι η united ειναι ομαδα 20ετιας...Εγω μπορω να σου θυμισω το ευρωπαικο το 68 πρωταθληματα πριν το 68...Και τι εχει γινει απο το 90 και εμτα..Εσυ μπορεις να μου θυμισεις καποια μεγαλη στιγμη της λιβρπουλ εκτος της 20ετιας 70-90?Μονο το τσαμπιονς λιγκ του 2005..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ..Α και 9 χρονια στη β εθνικη την περιοδο 56-65
τυπε οταν σε βλεπω να λες εχω 60 εχεις 58 ειναι απλα κουβεντα για παιδακια 10 χρονων.οταν για παραδειγμα εχω 20 τιτλους και οι 15 ειναι λιγκ καπ και κυπελλο και εσυ εχεις 15 και ειναι οι 10 πρωταθληματα τη συγριση να κανουμε.τωρα εσυ προσπαθεις να υποβαθμισεις οχι μονο τη λιβερπουλ αλλα ολες τις ο,μαδες που εχουν  παρει πρωταθλητριων πριν το 90.με τη λογικη σου ευρωπη για σενα υπαρχει απο το 90 και μετα.τη να κανουμε ομως ετσι ηταν τοτε.αν η und ηταν καλη ομαδα ας το επερνε με τον παναθηναικο το βουκουρεστι και τις κουκουβαουνες.ομως φαινεται δεν μπορουσε.ειναι σαν τη συγριση πελε μαραντονα κροιφ μεισι ζινταν ροναλντο.δηλαδη τη να πουμε ολοι ηταν παιχταραδες στην εποχη τους.τη να κανω δηλαδη να πω οτι τον πελε δεν τον ειδαμε στην ευρωπη η οτι ο κροιφ δεν επαιξε στη δυσκολη εποχη του σημερινου ποδοσφαιρου;.τα παντα τα συγρινουμε και η ιστορια γραφει αναλογα με την εποχη.μπορω να σου πολλα παραδειγματα οπως οτι η ιταλια εχει 4 παγκοσμια ..ομως τα δυο ειναι πριν το 1940 ;)ομως ξερεις τη γραφει τον κοντερ 4 παγκοσμια ;)θελω να σου πω οτι καλο θα ειναι να μην προσπαθεις να υποβαθμισεις μια ομαδα που εχει γραψει ιστορια και στην ευρωπη αλλα και στην αγγλια.σιγουρα η und εχει καταφερεις πολλα και σημαντικα πραγματα και σιγουρα ειναι απο τις πιο σταθερες ομαδες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η λιβερπουλ δεν ειναι.καποια στιγμη μπορει να γυρισει η ροδα οπως εκανε και η und το 90.ποιος περιμενε οτι τα αμουστακα πιτσιρικια θα φτιαξουν μια μεγαλη ομαδα;μην εισαι πορωμρνος και βλεπεις με γυαλια.καλο θα ειναι να σεβασαι τον αντιπαλο γιατι χωρις αυτος δεν θα μπορουσες να κανεις συγρισεις.και δεν μιθλαω μονο στην αγγλια .δεν υπαρχει ρεαλ χωρις μπαρτσα μποκα χωρις ριβερ ολυμπιακος χωρις παναθηναικο ιντερ χωρις μιλαν ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θα συμφωνήσετε πως οι 2 ομάδες είναι ισοδύναμες βάσει τίτλων για να πάμε παρακάτω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom