τελικα 1-1.το σκορ ειναι μαγικη εικονα αφου στο γηπεδο υπηρχε μια ομαδα.αλλα ειπαμε ο τσιχλοφουσκακιας εχει εχει μεγαλη ρεντα και σχεδον παντα τη γλυτωνει.
Ακομα το 99 τσουζει ε?Καποια στιγμη θα περασει
βλπεω το ματς στο ανφιλντ και παρατηρω το διατητη σε τρεις φασεις.στο 49 δινει ανυπαρκτο φαουλ εξω απο την περιοχη της λιβερπουλ στην αμεσως επομενη φαση σε επελαση απο δεξια του ντοουνιγκ σε καθαρο τραβηγμα φανελας που φανηκε στο ριπλει και παρατεταμενο επισης του σμολιγκ δειχνει παιζεται
και το αποκορυφωμα στο 51 κοενερ τζεραντ κεφαλια καουτ και απλωμενο χερι του εβανς ο διατητης μπροστα και δειχνει παιζεται.οποιος το βλεπει ας πει για τις τρεις φασεις μεσα σε 5 λεπτα.τα συμπερασματα δικα σας ;)
Να κοψουμε το χερι του εβανς..στο μισο μετρο ειναι...Αναλογο πεναλτυ γινεται και στην αλλη περιοχη με τη λογικη σου με τον ενρικε...
εχουμε και συνεχεια με τον απιστευτο διατητη καθαρη κιτρινη δευτερη στο φερντινατ στο 65 σε φαουλ λιγο εξω απο τη μεγαλη περιοχη ο διατητης φυσικα δεν τη δινει.....αλλα τελικα ο τζεραντ τιμωρει και 1-0
για να δουμε τη θα σκεφτει ο διατητης να βαλει τη γιουναιτετ στο παιχνιδι.κανονικα επρεπε 1-0 και με 10 παιχτες ;)
Οτι δεν υπαρχει καν φαουλ θα το πουμε?Καλομαθαν οι γριες στα συκα..Μετα την ανυπαρκτη κοκκινη στον ροντγουελ επρεπε να δοθει και στον ριο σημερα..Ουτως η αλλως σβηνονται μετα..απλα το ματσακι να κερδιθει..
εγω παλι διαφωνω το χερι οχι μονο δεν ειναι κολλητα στο σωμα αλλα αν δεις τη φαση κανει κινηση να κοψει και την μπαλα.νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρη περιπτωση.βεβαια εχουμε δει και χειροτερα θυμησου περσι πως προκριθηκε η γιουναιτετ στο κυπελλο με πεναλτυ που ουτε ο φεργκιουσον δεν θα εδινε τελος παντων το θεμα ειναι οτι η γιουναιτετ εχει τη βοηθεια της διατησιας οποτε δεν μπορει εδω και μια 10ετια.δεν λεω ειναι πολυ καλη ομαδα αλλα οταν δεν μπορεις δεν ειναι κακο να χανεις ειδικα σημερα ηταν απλως παρων στο γηπεδο.
Το χερι απο απλωμενο μαζευεται...Και ειναι στο μισο μετρο..Ναι και περσυ ευνοηθηκαμε στο ανφιλντ που πηγε να κοψει την μπαλα του νανι ο κααχερ..και στα ματς με την τσελσι..Αλλιμονο...Οσα δεν φτανει η αλεπου ε?
οι μεγαλες ομαδες αν ευνονουνται συνεχεια τοε θα πρεπει να σταματησουν οι υπολοιπες να παιζουν.αλλωστε σημερα επαιζαν οι δυο κορυφαιες αγγλικες ομαδες οταν ομως συνεχεια τα τελευταια χρονια μονο η μια απο αυτες περνει σφυριγματα που η δινουν προκρισεις σε κυπελλο η αλλοιωνουν αποτελεσματα εγω διαφωνω.τωρα το ψιλοδικαιη ισοπαλια με μια ομαδα να κανει τουλαχιστον 5-6 ευκαιριες για γκολ και η αλλη ενα γκολ και μια υποψια φασης αυτο παλι ειναι υποκειμενικο καθαρα και πως το βλεπεις το παιχνιδι και απο ποια σκοπια
Μεχρι το 1-0 υπαρχει 1 φαση της λιβερπουλ(Σουαρεζ)και 2-3 ψιλοφασεις δικες μας(Τζοουνς-γιανκ).Μετα το 1-0 μεχρι το 1-1 δεν υπαρχει φαση απο καμια ομαδα..Απο το 1-1 και μετα η λιβερπουλ πιεζει αλλα πεφτει στον ντε χεα...Δεν ειχε δοκαρια για να μιλαμε για ατυχια..20 μυρια δωσαμε για να κανει τετοιες αποκρουσεις...Ρε φιλε μην λες οτι να ναι..Οκ περσυ στο κυπελλο σπρωχτηκαμε..Στο δευτερο γυρο τι εγινε?Αυτη η κλαψα θα σας φαει..τελειωνετε καθε χρονο στο -30 και σας φταινε τα κορακια δλδ?ΕΛΕΟΣ
εχω να σου πω οτι τα τελαυταια χρονια οταν η λιβερπουλ ηταν για κλωτσιες κερδιζε συνεχως τη γιουναιτετ και μαλιστα με αποκορυφωμα την προπερσινη 4αρα.το οτι επαιζε χωρις 3 παιχτες δεν μου λεει κατι και με τα ΑΝ δεν κανεις τιποτα.και εγω σου λεω αν επαιζαν οπως σε προηγουμενα παιχνιδια θα εχανε φυσικα δεν νομιζω να υπονοεις οτι η λιβερπουλ ειναι μικρη ομαδα ...οταν εχει 5 πρωταθλητριων σαφως η πιο πετυχημενη βρετανικη ομαδα οσο και αν δεν σου αρεσει αυτο.και μιλαω συνολικα και οχι τα 20 τελευταια χρονια
Κι εγω να σου πω οτι αυτο ειναι μερος των ντερμπυ..Μιλαμε για 2 τεραστια κλαμπ και ολα τα ματς του ειναι ειδικων συνθηκων...Την περιοδο 82-90 η λιβερπουλ σαρωνε τα παντα και την united την κερδισε μεσα εξω 2 φορες...Και το συνεχως αλλου...Πριν το 2008 που ξανακερδισες η τελευταια σου νικη επο της united μεσα στο ανφιλντ ηταν το 2002...Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας...Συνολιεκς νικες ειναι υπερ μας...Οσο για 4αρες?ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ...Την τελευταια 20ετια εχουμε παραπανω νικες ακομα και μεσα στο ανφιλντ...
Η λιβερπουλ ιστορικα δεν ειναι μικρη ομαδα...ΠΛΕΟΝ ομως η νοοτροπια της ειναι ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..Πανηγυριζετε τις νικες επι της nited σαν τιτλους οταν η united εχει φτασει 19 πρωταθληματα κι εχει 3 τελικους σε 4 χρονια στην ευρωπη..Οταν εσεις δεν παιζετε καν ευρωπη...Κι επειδη πεταξες την κλασικη ατακα περι 20ετιας..Το 58 χαθηκε η καλυτερη φουρνια ολων την εποχων για ην united..το 68 οταν η λιβερπουλ αγωνιζοταν για 9η συνεχομενη χρονια στην β κατηγορια η united επαιρνε το πρωτο ευρωπαικο πρωταθλημα αγγλικης ομαδας...Μονο ομαδα 20 ετιας δεν ειναι..Απλα εχει τα απ και τα νταουν οπως και η λιβερπουλ..Αυτη τη στιγμη εγω ξερω οτι ειμαστε πολυνικες στους εντος συνορων θεσμους κα το μονο πυο εχετε να πειτε ειναι για τα ευρωπαικα που και αυτα ειναι περασμενα μεγαλεια αφου παρθηκανε σε πολυπιο ευκολες εποχες και λιγοτερο ανταγωνιστικες εποχες...
εχεις ενα παραπανω πρωταθλημα ακι εχω 2 παραπανω ευρωπαικα αρα ποια ειναι πιο ειναι πιο δυσκολο;τωρα σου απαντησα και περσι και προπερσι με βασικους επαιζες αλλα παλι εχασες και μαλιστα τη μια φορα με μια μεγαλοπρεπη 4αρα.τωρα αν εσυ μετρας μια ομαδα αν ειναι μεγαλη απο τα τελευταια χρονια προβλημα σου.και εγω στην ισπανια μπαρτσελονα ειμαι η ρεαλ εχει να φανει στην ευρωπη κοντα στα 10 χρονια αλλα τη να πουμε..οταν εχει 9 ευρωπαικα
Εχω 60 τροπαια σο μουσειο μου κι εχεις 58...Αυτη ειναι η μετρηση...Η πρεμιερ ειναι ο δυσκολοτερος μαραθωνιος της ευρωπης..Τα ευρωπαικα σου ειναι στα πρωταθλητριων με αντιπαλους τον παο και την μπριζ...Οχι 4 ισπανικες-4 αγγλικες-ιταλικες και ουτω καθεξης..εκει εχεις 1 κι εχω 2 και 2 τελικους...
Τη χρονια που μου ριξες 4αρα πηρα πρωταθλημα και επαιξα τελικο τσ λ...μαντεψε τι ειναι σημαντικοτερο...Στις νικες μεταξυ μας εισαι πισω...Και πριν απο τις 3 νικες αυτες ειχες να κερδισει 7 χρονια μεσα στο σπιτι σου..στο ολντ τραφορντ δε απο 3αρα σε 4 αρα πηγαινες...Ποια τελευταια χρονια..60 ΤΙΤΛΟΙ..60 ..Πολυνικες σε ολες τις εγχωριες διοργανωσεις...Η μοναδικη ομαδα που δεν εχει αρνητικη παραδοση με κανεναν...ΚΑΝΕΝΑΝ...Και σημερα οσο και να μην σ αρεσει κατεβηκα με δευτερα γιατι εχω και τσ λ την τριτη..Δν ειμαστε σνα κι εσας που ξεχασατε τι σημαινει ευρωπη
σο για το φαουλ ..δεν πρεπει φυσικα να μιλας σοβαρα
Μιλησε σοβαρα ο πωην παικτης της λιβερπουλ ρεντναπ και ο σουνες που στο σκαι σπορτς ειδανε το ριπλευ με ζουμ στα ποδια και ειπανε με μια φωνη οτι δεν τον ακουμπαει..αλλα αμα εισαι τυφλος...
εγω σου απαντω μια λιβερπουλ που δεν υπαρχει χωρις ομαδα διοικηση καταφερε και πηρε σε 10 χρονια ενα ευρωπαικο και ηταν και παρων σε ενα τελικο.αληθεια η γιουναιτετ τη δεκαετια 70-80 που μεσουρανουσε η λιβερπουλ σε ποσους ευρωπαικους τελικους ηταν παρων;για να καταλαβεις ποσο μεγαλη ομαδα ειναι μια ακομα και οταν ειναι στα κατω της στην αγγλια επι 20 χρονια.τοDNA φαινεται στην ευρωπη με την απιστευτη ανατροπη με τη μιλαν αυτο δεν εχει γινει ποτε στα χρονικα και σε κανεναν τελικο
Ειπα κι εγω..αυτη την καραμελα θα την πεταξει?Ρε τυπε για πες μας σε παρακαλω..στο πρωταθλητριων της δεκαετιας 70-80 που η nited ειχε καμψη εβγαινε αλλη ομαδα εκτος του πρωταθλητη?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ..Πως να παω σε τελικο λοιπον?Εσυ επαιζες τσλ σαν 4ος καθε χρονο αρα ειχες πιθανοτητες...ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ποσο μεγαληομαδα ειναι η nited δες το τρεμπλ και τους 3 τελικους σε 4 χρονια ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παιρνει και το πρωταθλημα στην χωρα της..Γιατι εσεις τις 2 χρονιες που πηγατε τελικο ειχατε παρατησει την πρεμιερ τον φλβαρη και βγηκατε 5οι και 6οι...
τυπε ετσι ειναι οι ομαδες.ανθυμασαι η und ειχε 21 χρονια να παρει πρωταθλημα και ποσα χρονια να παρει ευρωπαικο.το θεμα ειναι οτι η λβερπουλ διαχρονικα ειναι η ομαδα που στην ευρωπη εχει καλυτερα αποτελεσματα ακομα και οταν εχει νεκρες περιοδους οπως τωρα.μην ξεχνας οτι και τους δυο τελικους που πηρε κοιμηθηκε ο θεος ειδικα αυτον με τους γερμανους που ηταν μαγικη εικονα αλλα ετσι ειναι η μπαλα η μαγκια ειναι οταν εισαι στα κατω σου να δειχνεις ποσο μεγαλη ομαδα εισαι.και η λιβερπουλ το εχει κανει αυτο.
Δεν μπορουσε να παιζει ρπωταθλητριων τοτε η united..τωρα βγαινει μεχρι και ο 4ος...Ενω στο λιβερπουλ-μιλαν ο θεος ηταν ξυπνιος...Ρε εχετε πολυ πλακα...Οταν εχεις να παρεις 21 χρονια ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ δεν δειχνεις τπτ
η λιβερπουλ ειχε την αυχια να πεσει πανω σε ενα μαλακα προπονητη τον ουγιε και να χασει πολλα χρονια.μετα υπηρχε διοικητηκη ασταθεια κατι που τωρα φαινεται να μην υπαρχει.μην ξεχνας οτι τωρα εχει προπονητη που ξερει την αγγλικη πραγματικοτητα αντιθετα με του ουγιε και τον μπενιτεθ.τωρα μην ξεχνας οτι η undασχετα με το αν ειχε καλη ομαδα ειχε πολλες φορες και τη βοηθεια της διατησιας οπου την χρειαζοταν
Ενω η λιβερπουλ οταν εμγαλουργουσε η η μπαγερν που προφανως υποστηριζεις δεν ειχαν ευνοια...ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΟΜΠΛΑ...ΕΛΕΟΣ..Ναι εχεις τον νταγκλις..ξρει την αγγλικη πραγματικοτητα...Και πηρε 50 μυρια τον καρολ
ρ
οσεξε μικρη ομαδα που τα τελευταια 6 χρονια εχω ενα τσουλου και εναν χαμενο τελικο.εσυ η μεγαλη ομαδα εχεις 1 τελικο κερδισμενο και δυο χαμενους νικησες οσο για τα πρωταθληματα η λιβερπουλ τα τελευταια 10 χρονια εκτος απο διοικητηκα προβληματα ειχε και προπονητικα και τα εκμεταλευτηκες στο επαρκο.μονο προσεξε γιατι καποτε ειχες 25 χρονια να παρεις πρωταθλημα και 30 ευρωπαικο
Εχεις 21 χρονια να παρεις πρωταθλημα και ειχες 20 να παρεις ευρωπαικο...Τα τελευταια 6 χρονια εχεις 1 ευρωπαικο κι εναν τελικο και μετα 2 φορες εισαι ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....εγω παλι σε 12 χροναι εχω 2 κουπες και 2 τελικους και καμια 10αρια πρωταθληματα ετσι να μου περισσευουν....Τοσα χρονια λεγατε φταστε τα 18..μολις πηγαμε 19 εχετε βρει αλλη καραμελα...Σε λιγο θα βρειτε αλλη..τουλαχιστον εμεις ειμαστε στο τσ λ...Εσεις με ποιονπαιζετε μεσοβδομαδα?