Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Τα γράψαμε φίλε μου!! Καλό αμυντικό χαφ θέλετε και κομπλέ.Καλά ότι δεν επιβιώνει με αυτό το ποδόσφαιρο στο κυνήγι ισχύει!!!! Δεν έχει και βάθος στο ρόστερ της και οι παίκτες με προσόντα(κυρίως ο σομποζλαι) παίζουν πολύ παθητικά ενώ θα έπρεπε να επιδιώκουν άλλα πράγματα....αλλά το ότι της χαρίστηκε η διαιτησία σήμερα είναι τουλάχιστον υπερβολικό!!!! Για το τοτεναμ-λιβερπουλ βλέπω Αβαβα
χωρίς παρεξήγηση σύγαυρε, κόψε αυτό το τύπε .....θυμίζει παοκτζή κ μου σπάει τον πούτσο.Ρε τυπε ήρθε σιτυ και σου βάλε 3 η 4 στο γηπεδο σου,πιο πρωτάθλημα έχασες με τις γραμμες
Όταν ζορίζαν τα γάλατα ήρθε σιτυ και στον σβουριξε τυπε,τι μπούρδες λες τελείωνε το πρωτάθλημαχωρίς παρεξήγηση σύγαυρε, κόψε αυτό το τύπε .....θυμίζει παοκτζή κ μου σπάει τον πούτσο.
με όλο το σεβασμό.
2ον κ που ΄έφαγα 3 απο τη Σιτυ , τι σημαίνει αυτό ? Μόνο με τη Σιτυ παίζουμε ?
εσύ δλδ που έβαλες 7 στη United πέρσι έπρεπε να βγεις CL και οι άλλοι να σε κοιτάνε ??
μας γάμησαν οι διαιτητές πέρσι...σε 7 παιχνίδια τουλάχιστον.
Αντίθετα βαθμούς δεν μας χάρισε κανείς.
μπούρδες λες εσύ ρε άνθρωπε....ποιος είπε τελείωνε το πρωτάθλημα ?Όταν ζορίζαν τα γάλατα ήρθε σιτυ και στον σβουριξε τυπε,τι μπούρδες λες τελείωνε το πρωτάθλημα
εμάς δλδ με τη Νιουκαστλ τι μας έκαναν φέτος ? 3πλο var έχεις ξαναδεί ?? χα χα...Και μην ξεχνάς το τι συνέβη στο Τότεναμ -λιβερπουλ !!!! Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ!!! Μας στερήθηκαν ξεκάθαρα τρεις βαθμοί γιατί αν δεν γινόντουσαν αυτά τα απίστευτα αισχη θα είχαμε 40 τώρα που μιλάμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μην πω για το πέναλντι που δέχθηκαμε σήμερα που ήταν της πλακας
Καλά τυπε δε περνεις χαμπαρι αστομπούρδες λες εσύ ρε άνθρωπε....ποιος είπε τελείωνε το πρωτάθλημα ?
Η σίτυ ήρθε στο Λονδίνο Γενάρη μήνα κ έπαιξε το ματς που ήταν να γίνει Οκτώβρη
και είχε αναβληθεί
λόγω θανάτου της Ελισσάβετ..
Αρχές Απρίλη η Αρσεναλ ήταν 8 βαθμούς μπροστά .....
το πρωταθ΄λημα στην Αγγλία τελειώνει τελευταία αγωνιστική...το έχεις κατάλαβει φαντάζομαι
μετά από τόσες φορές που το έχετε χάσει .....
κρίμα.....βάλανε και 4ο και το ακύρωσε....στα διάλα ...πώ πώ πώ...τι μπουκιτσί ειναι αυτό....προλαβαίνει και 4 !
Με 2 αγώνες περισσότερους είμασταν τότε Χριστούγεννα η διαφορά δεν ήταν ποτέ πάνω από 5 σε ιδιους αγώνες μην γράφεται ότι θέλετε10 μπροστά ήσουν δεν σου φταίει κανείς, και τερμάτισες και πόσους πίσω τυπε ασε τις χαζομάρες.
Δεν μας αφήνει το πούστικο σύστημα να ανεβούμε να ανέβει το ενδιαφέρον επί10.....Τα γράψαμε φίλε μου!! Καλό αμυντικό χαφ θέλετε και κομπλέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακατανοητο οντως!!! Και είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε αυτόν τον ανεκδιηγητο γκομεζΤο λάθος της Λίβερπουλ είναι που δεν παίρνει καλό δεξί Μπακ σκύλο και να ανεβάσει τον Άρνολντ στο κέντρο
Xωριατικη με κανενα κοψίδι κτλΞεκινάει ματσάρα.
Άντε να φάτε καμμιά χωριάτικη μπούτσα γιατί βγάλατε γλώσσα μουνήδες....