Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
να σου πω μονο πως ειμαι αρρωστος μπαγερ και εθνικη γερμανιας εχω ολες τις φανελες και φετος θα το παρω περιπατο. και το το τσουλου :rockon: :rockon: :rockon:
Μπαγερ????λεβερκούζεν????
Γιατί η άλλη είναι Μπάγερν(Bayern=Βαυαρία) :P
Το πρωτάθλημα θα το πάρεις αλλά C.L. last yer :grin:

Επισκέπτης
Μπαγερ????λεβερκούζεν????
Γιατί η άλλη είναι Μπάγερν(Bayern=Βαυαρία) :P
Το πρωτάθλημα θα το πάρεις αλλά C.L. last yer :grin:
καλα καλα ειδες μπαλαρα χθες τη διαλυσαμε τη στουυγαρδη. εκτος της μπαρτσελονας δεν φοβαμαι καμια αλλη ομαδα!!!!!

Επισκέπτης
στο συγκεκριμενο παιχνιδι κοιμηθηκε ο υψιστος και το πηρες. η μεγαλυτερη αδικια σε τελικο. γιαυτο την επομενη χρονια εφαγες τσαπου μεσα εξω και η ταξη επανηλθε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Nαι έχεις δίκιο με πόνεσε περισσότερο! :2funny: :2funny: :2funny:
article-0-01D1B8DF0000044D-338_468x286.jpg

united_99_cl_celebration.jpg

[move][size=50pt]ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ ΠΙΠΑ![/size][/move]

Επισκέπτης
Nα΄σαι καλά ρε bobos μου έφτιαξες την διάθεση! :rockon:
Που είσαι γάτεεεεεεεεεεεεε??? :2funny:

Επισκέπτης
Γύρνα το όπως θες, τον φλόκο εκείνη την ημέρα δεν θα τον ξεχάσεις ποτε στην ζωή σου! :rockon:
Αλήθεια πως ένιωσες στο τέλος! :think:
η αληθεια ειναι οτι δεν χωνευεται ειδικα οταν ολο το παιχνιδι επρεπε να ειχες φαει πεντε γκολ. αλλα ετσι ειναι φιλε η ομορφια του ποδοσφαιρου δεν κερδιζει ο καλυτερος! ;) την επομενη ομως χρονια η ταξη αποκατεσταθη με δυο νικες και το σηκωμα της κουπας αν και θα σε ηθελα στο τελικο!! :cheesy:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
η αληθεια ειναι οτι δεν χωνευεται ειδικα οταν ολο το παιχνιδι επρεπε να ειχες φαει πεντε γκολ. αλλα ετσι ειναι φιλε η ομορφια του ποδοσφαιρου δεν κερδιζει ο καλυτερος! ;) την επομενη ομως χρονια η ταξη αποκατεσταθη με δυο νικες και το σηκωμα της κουπας αν και θα σε ηθελα στο τελικο!! :cheesy:
Εγώ πάντως το είχα καταευχαριστιθεί εκείνο το τσιμπούκι γιατί ανέκαθεν η Μπάγερν ήταν η πιο κωλόφαρδη ομάδα στη γερμανία να μην πώ στην Ευρώπη... :birdman:

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=30pt]SCHEISS BAYERN[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Επισκέπτης
Εγώ πάντως το είχα καταευχαριστιθεί εκείνο το τσιμπούκι γιατί ανέκαθεν η Μπάγερν ήταν η πιο κωλόφαρδη ομάδα στη γερμανία να μην πώ στην Ευρώπη... :birdman:

[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=30pt]SCHEISS BAYERN[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
γιατι ρε ταυρε ειναι κωλοφαρδη οταν οι αλλοι περνουν πρωταθλημα τελευταια αγωνιστικη με ισοπαλια και καταφερνουν και χανουν!!! οσο για εκεινο το παιχνιδι αν μιλας για κωλοφαρδια αυτη ειναι ο ορισμος της σε εκεινο το παιχνιδι!! ;)κοιταξε τωρα να κερδισεις τη βερντερ να παω και εγω ταμειο :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Nα΄σαι καλά ρε bobos μου έφτιαξες την διάθεση! :rockon:
Που είσαι γάτεεεεεεεεεεεεε??? :2funny:
Γι' αυτό σε κυνηγάει...έχει διπλό τραύμα!
Τουλάχιστον η Μπάγερν εμπνέει κάποιο σεβασμό σε αντίθεση με άλλες οπαδικές επιλογές του! :grin:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ΣΤΟΝ τελικο με τη μπαγερν ειμαστα τυχεροι αλλα απλα αποκατασταθηκε η ταξη γιατι ειμασταν η καλυτερη ομαδα στη σεζον....

Ρε ταρατσα μπορει να βγει ο ορκας να μας δειξει τη βαθμολογια?κι αλλο κλαρινο η μεγαλη λιβερπουλ?και δοκαρι στο 90 η γουιγκαν?κριμα ρε γμτ..κριμα...και απο οτι ειδα ειναι τριτη...και ειναι και κοντα η βιλλα..θα βγει τελικα τσαμπιονς λιγκ η μεγαλη λιβερπουλ?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ΣΤΟΝ τελικο με τη μπαγερν ειμαστα τυχεροι αλλα απλα αποκατασταθηκε η ταξη γιατι ειμασταν η καλυτερη ομαδα στη σεζον....

Ρε ταρατσα μπορει να βγει ο ορκας να μας δειξει τη βαθμολογια?κι αλλο κλαρινο η μεγαλη λιβερπουλ?και δοκαρι στο 90 η γουιγκαν?κριμα ρε γμτ..κριμα...και απο οτι ειδα ειναι τριτη...και ειναι και κοντα η βιλλα..θα βγει τελικα τσαμπιονς λιγκ η μεγαλη λιβερπουλ?
ο μονοσ τροποσ για να βγει ειναι να το παρει :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
1 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22 50 39-10