Επισκέπτης
να σου πω μονο πως ειμαι αρρωστος μπαγερ και εθνικη γερμανιας εχω ολες τις φανελες και φετος θα το παρω περιπατο. και το το τσουλουΚι εγώ με ποιον θα τσακωθώ τώρα???τη βαρέθηκα την Ταράτσα...
να σου πω μονο πως ειμαι αρρωστος μπαγερ και εθνικη γερμανιας εχω ολες τις φανελες και φετος θα το παρω περιπατο. και το το τσουλουΚι εγώ με ποιον θα τσακωθώ τώρα???τη βαρέθηκα την Ταράτσα...
Μπαγερ????λεβερκούζεν????να σου πω μονο πως ειμαι αρρωστος μπαγερ και εθνικη γερμανιας εχω ολες τις φανελες και φετος θα το παρω περιπατο. και το το τσουλου
καλα καλα ειδες μπαλαρα χθες τη διαλυσαμε τη στουυγαρδη. εκτος της μπαρτσελονας δεν φοβαμαι καμια αλλη ομαδα!!!!!Μπαγερ????λεβερκούζεν????
Γιατί η άλλη είναι Μπάγερν(Bayern=Βαυαρία)
Το πρωτάθλημα θα το πάρεις αλλά C.L. last yer
Nαι έχεις δίκιο με πόνεσε περισσότερο!στο συγκεκριμενο παιχνιδι κοιμηθηκε ο υψιστος και το πηρες. η μεγαλυτερη αδικια σε τελικο. γιαυτο την επομενη χρονια εφαγες τσαπου μεσα εξω και η ταξη επανηλθε!!!!!
4-3 ταρατσουλη παλι και εδω την πλατη μου κοιτας!!!!!!!Nα΄σαι καλά ρε bobos μου έφτιαξες την διάθεση!
Που είσαι γάτεεεεεεεεεεεεε???
Γύρνα το όπως θες, τον φλόκο εκείνη την ημέρα δεν θα τον ξεχάσεις ποτε στην ζωή σου!4-3 ταρατσουλη παλι και εδω την πλατη μου κοιτας!!!!!!!
η αληθεια ειναι οτι δεν χωνευεται ειδικα οταν ολο το παιχνιδι επρεπε να ειχες φαει πεντε γκολ. αλλα ετσι ειναι φιλε η ομορφια του ποδοσφαιρου δεν κερδιζει ο καλυτερος! ;) την επομενη ομως χρονια η ταξη αποκατεσταθη με δυο νικες και το σηκωμα της κουπας αν και θα σε ηθελα στο τελικο!!Γύρνα το όπως θες, τον φλόκο εκείνη την ημέρα δεν θα τον ξεχάσεις ποτε στην ζωή σου!
Αλήθεια πως ένιωσες στο τέλος!
Εγώ πάντως το είχα καταευχαριστιθεί εκείνο το τσιμπούκι γιατί ανέκαθεν η Μπάγερν ήταν η πιο κωλόφαρδη ομάδα στη γερμανία να μην πώ στην Ευρώπη...η αληθεια ειναι οτι δεν χωνευεται ειδικα οταν ολο το παιχνιδι επρεπε να ειχες φαει πεντε γκολ. αλλα ετσι ειναι φιλε η ομορφια του ποδοσφαιρου δεν κερδιζει ο καλυτερος! ;) την επομενη ομως χρονια η ταξη αποκατεσταθη με δυο νικες και το σηκωμα της κουπας αν και θα σε ηθελα στο τελικο!!
γιατι ρε ταυρε ειναι κωλοφαρδη οταν οι αλλοι περνουν πρωταθλημα τελευταια αγωνιστικη με ισοπαλια και καταφερνουν και χανουν!!! οσο για εκεινο το παιχνιδι αν μιλας για κωλοφαρδια αυτη ειναι ο ορισμος της σε εκεινο το παιχνιδι!! ;)κοιταξε τωρα να κερδισεις τη βερντερ να παω και εγω ταμειοΕγώ πάντως το είχα καταευχαριστιθεί εκείνο το τσιμπούκι γιατί ανέκαθεν η Μπάγερν ήταν η πιο κωλόφαρδη ομάδα στη γερμανία να μην πώ στην Ευρώπη...
[move] [size=30pt]SCHEISS BAYERN[/size] [/move]
Πες το κι έτσι ρε ξερόλα μπουλάκο!Τα πάντα όλα!Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου...Μπαγερ????λεβερκούζεν????
Γιατί η άλλη είναι Μπάγερν(Bayern=Βαυαρία)
Γι' αυτό σε κυνηγάει...έχει διπλό τραύμα!Nα΄σαι καλά ρε bobos μου έφτιαξες την διάθεση!
Που είσαι γάτεεεεεεεεεεεεε???
ενω οι δικες σου εμνευουν μεγαλο σεβασμο!!! γεια σου ρε γατε!!Γι' αυτό σε κυνηγάει...έχει διπλό τραύμα!
Τουλάχιστον η Μπάγερν εμπνέει κάποιο σεβασμό σε αντίθεση με άλλες οπαδικές επιλογές του!
Ε,λίιιιιιγο...ενω οι δικες σου εμνευουν μεγαλο σεβασμο!!! γεια σου ρε γατε!!
ασε ρε γατε το χαιδαρι ειναι να με πεταξει εξω!!!! ποια ειναι λιγο η αρσεναλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε,λίιιιιιγο...
Ετοιμάσου τώρα να σε πετάξει από το κύπελλο ο άγιος Κωστέ!
ο μονοσ τροποσ για να βγει ειναι να το παρειΣΤΟΝ τελικο με τη μπαγερν ειμαστα τυχεροι αλλα απλα αποκατασταθηκε η ταξη γιατι ειμασταν η καλυτερη ομαδα στη σεζον....
Ρε ταρατσα μπορει να βγει ο ορκας να μας δειξει τη βαθμολογια?κι αλλο κλαρινο η μεγαλη λιβερπουλ?και δοκαρι στο 90 η γουιγκαν?κριμα ρε γμτ..κριμα...και απο οτι ειδα ειναι τριτη...και ειναι και κοντα η βιλλα..θα βγει τελικα τσαμπιονς λιγκ η μεγαλη λιβερπουλ?