Επισκέπτης
Κάποτε ήταν ομάδα πρωταθλητισμού, τώρα δεν μπορεί πολυ απλά γιατί δεν το έχει πλέον και μόλις φέτος πήγε μόνη πρώτη γκρεμίστηκε και που είσαι ακόμα, για 4η την βλέπω!τι διαολο παθενει η λιβερπουλ στο πρωταθλημα δεν καταλαβαινω
Κάποτε ήταν ομάδα πρωταθλητισμού, τώρα δεν μπορεί πολυ απλά γιατί δεν το έχει πλέον και μόλις φέτος πήγε μόνη πρώτη γκρεμίστηκε και που είσαι ακόμα, για 4η την βλέπω!τι διαολο παθενει η λιβερπουλ στο πρωταθλημα δεν καταλαβαινω
μπορει ομωσ να παρει το τσαμπιονσ λιγκΚάποτε ήταν ομάδα πρωταθλητισμού, τώρα δεν μπορεί πολυ απλά γιατί δεν το έχει πλέον και μόλις φέτος πήγε μόνη πρώτη γκρεμίστηκε και που είσαι ακόμα, για 4η την βλέπω!
Το εν λόγω κύπελλο το έχει πάρει και η Ντορτμουντ αλλά δεν μου λέει τίποτα σαν ομάδα!μπορει ομωσ να παρει το τσαμπιονσ λιγκ
ειναι η μεγαλυτερη διοργανωση ομωσΤο εν λόγω κύπελλο το έχει πάρει και η Ντορτμουντ αλλά δεν μου λέει τίποτα σαν ομάδα!
Να πας να γαμηθείς βρωμόπουσταΤο εν λόγω κύπελλο το έχει πάρει και η Ντορτμουντ αλλά δεν μου λέει τίποτα σαν ομάδα!
Ωχ πάλι της πουτάνας θα γίνει στο θρεντ!Το εν λόγω κύπελλο το έχει πάρει και η Ντορτμουντ αλλά δεν μου λέει τίποτα σαν ομάδα!
Αμέσως τσίμπησε!Ωχ πάλι της πουτάνας θα γίνει στο θρεντ!
Αυτό δεν πλήρωνε ούτε 1,02!Το είχανε φράξει...Αμέσως τσίμπησε!
Να προσέχεις τι γράφεις λούγκρα...Αμέσως τσίμπησε!
Γιατί ρε ψέματα είπα? Πήρες τσου λου έχοντας βγει 3ος την προηγούμενη χρονιά και όλο βολοδέρνεις απο 10ος έως 5ος το πολύ!Να προσέχεις τι γράφεις λούγκρα...
ναι μετά το 2002 βολοδέρνω και τι σημαίνει αυτό???το σήκωσα το ΤΣ.ΛΟΥ. ή όχι???Γιατί ρε ψέματα είπα? Πήρες τσου λου έχοντας βγει 3ος την προηγούμενη χρονιά και όλο βολοδέρνεις απο 10ος έως 5ος το πολύ!
Βρε το πηρες αλλά σαν οντότητα είσαι μια μικρομεσαία ομάδα! Δεν είσαι φόβητρο για κανέναν!ναι μετά το 2002 βολοδέρνω και τι σημαίνει αυτό???το σήκωσα το ΤΣ.ΛΟΥ. ή όχι???
αλλά ξέχασα,σε τσούζει γιατί στον ημιτελικό εσένα πήδηξα και πήγα στον τελικό
Στο Ευρωαϊκό στερέωμα είμαι όντως μια μικρομεσάια ομάδα...γι'αυτό και είμαι περήφανος που κατάφερε να το σηκώσει η ομάδα μουΒρε το πηρες αλλά σαν οντότητα είσαι μια μικρομεσαία ομάδα! Δεν είσαι φόβητρο για κανέναν!
Η ομάδα φόβητρο ο θρύλος, τρέμει η γη στο άκουσμα του και οι αντίπαλες ομάδες προσκυνάν στο μεγαλείο του και όχι μονο στην γή αλλά σε όλο το σύμπαν, ακούγεται ότι οι Νεφελιμ αυτούς φοβούνται και κρύφτηκαν στην κοίλη γη!Στο Ευρωαϊκό στερέωμα είμαι όντως μια μικρομεσάια ομάδα...γι'αυτό και είμαι περήφανος που κατάφερε να το σηκώσει η ομάδα μου
Και ναί είσαι ο καλύτερος, ο σερ Αλεξ ο καλύτερος προπονητής και η Μάντσεστερ η καλύτερη ομάδα στο γαλαξία...μετά το Θρύλο
Bαζελάκια θα είναι αυτοί οι ΝεφελίμΗ ομάδα φόβητρο ο θρύλος, τρέμει η γη στο άκουσμα του και οι αντίπαλες ομάδες προσκυνάν στο μεγαλείο του και όχι μονο στην γή αλλά σε όλο το σύμπαν, ακούγεται ότι οι Νεφελιμ αυτούς φοβούνται και κρύφτηκαν στην κοίλη γη!
Έτσι μπράβο, άξιος ο μισθός!Bαζελάκια θα είναι αυτοί οι Νεφελίμ
εχεις δικιο σε αυτο αλλωστε η ντορτμουντ το εχει παρει αλλες τεσερις και βγαινει καθε χρονο τσουλουΤο εν λόγω κύπελλο το έχει πάρει και η Ντορτμουντ αλλά δεν μου λέει τίποτα σαν ομάδα!
Σταματελάτε...θές να φάμε τα μουστάκια μας???εχεις δικιο σε αυτο αλλωστε η ντορτμουντ το εχει παρει αλλες τεσερις και βγαινει καθε χρονο τσουλου
οχι οχι !!!!!! !!!!!Σταματελάτε...θές να φάμε τα μουστάκια μας???
Κι εγώ με ποιον θα τσακωθώ τώρα???τη βαρέθηκα την Ταράτσα...οχι οχι !!!!!! !!!!!