Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 319K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,8%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 100 29,5%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339

Επισκέπτης
τι διαολο παθενει η λιβερπουλ στο πρωταθλημα δεν καταλαβαινω :think: :think:
Κάποτε ήταν ομάδα πρωταθλητισμού, τώρα δεν μπορεί πολυ απλά γιατί δεν το έχει πλέον και μόλις φέτος πήγε μόνη πρώτη γκρεμίστηκε και που είσαι ακόμα, για 4η την βλέπω!

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Κάποτε ήταν ομάδα πρωταθλητισμού, τώρα δεν μπορεί πολυ απλά γιατί δεν το έχει πλέον και μόλις φέτος πήγε μόνη πρώτη γκρεμίστηκε και που είσαι ακόμα, για 4η την βλέπω!
μπορει ομωσ να παρει το τσαμπιονσ λιγκ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί ρε ψέματα είπα? Πήρες τσου λου έχοντας βγει 3ος την προηγούμενη χρονιά και όλο βολοδέρνεις απο 10ος έως 5ος το πολύ!
ναι μετά το 2002 βολοδέρνω και τι σημαίνει αυτό???το σήκωσα το ΤΣ.ΛΟΥ. ή όχι???
αλλά ξέχασα,σε τσούζει γιατί στον ημιτελικό εσένα πήδηξα και πήγα στον τελικό :birdman:

Επισκέπτης
ναι μετά το 2002 βολοδέρνω και τι σημαίνει αυτό???το σήκωσα το ΤΣ.ΛΟΥ. ή όχι???
αλλά ξέχασα,σε τσούζει γιατί στον ημιτελικό εσένα πήδηξα και πήγα στον τελικό :birdman:
Βρε το πηρες αλλά σαν οντότητα είσαι μια μικρομεσαία ομάδα! Δεν είσαι φόβητρο για κανέναν!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Βρε το πηρες αλλά σαν οντότητα είσαι μια μικρομεσαία ομάδα! Δεν είσαι φόβητρο για κανέναν!
Στο Ευρωαϊκό στερέωμα είμαι όντως μια μικρομεσάια ομάδα...γι'αυτό και είμαι περήφανος που κατάφερε να το σηκώσει η ομάδα μου :rockon:
Και ναί είσαι ο καλύτερος, ο σερ Αλεξ ο καλύτερος προπονητής και η Μάντσεστερ η καλύτερη ομάδα στο γαλαξία...μετά το Θρύλο :2funny:

Επισκέπτης
Στο Ευρωαϊκό στερέωμα είμαι όντως μια μικρομεσάια ομάδα...γι'αυτό και είμαι περήφανος που κατάφερε να το σηκώσει η ομάδα μου :rockon:
Και ναί είσαι ο καλύτερος, ο σερ Αλεξ ο καλύτερος προπονητής και η Μάντσεστερ η καλύτερη ομάδα στο γαλαξία...μετά το Θρύλο :2funny:
Η ομάδα φόβητρο ο θρύλος, τρέμει η γη στο άκουσμα του και οι αντίπαλες ομάδες προσκυνάν στο μεγαλείο του και όχι μονο στην γή αλλά σε όλο το σύμπαν, ακούγεται ότι οι Νεφελιμ αυτούς φοβούνται και κρύφτηκαν στην κοίλη γη! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Η ομάδα φόβητρο ο θρύλος, τρέμει η γη στο άκουσμα του και οι αντίπαλες ομάδες προσκυνάν στο μεγαλείο του και όχι μονο στην γή αλλά σε όλο το σύμπαν, ακούγεται ότι οι Νεφελιμ αυτούς φοβούνται και κρύφτηκαν στην κοίλη γη! :2funny:
Bαζελάκια θα είναι αυτοί οι Νεφελίμ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom