Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι,οκ...........σορρυ μαλακια μου.

λογω θρυλου εχουμε τρελαθει τελειως.
ήρεμα ελβις.... παρτο αλλιώς....
Πάντως εγώ ειλικρινά θέλω να κερδίσει ο γαύρος....
Υπάρχουν ορισμένες ομάδες στην Ευρώπη που σιχαίνομαι απλά και που υπάρχουν....
Τσέλσι, Λάτσιο, Μαντσεστερ, Ρεάλ........
Φέτος έτυχε να παίξετε και με τις 3 ;) ....
Ελπίζω να κλείσει το κουαρτέτο ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Εγω παντως που ειμαι τρελος γιουβεντινος δεν τον θελω στην ομαδα με τις παρουσες συνθηκες.
Αλλωστε η γιουβε οσο την θυμαμαι ποτε δεν ειχε παιχτες ομοιους με τον λαμπαρντ.
Δεν ξερω κατα ποσο της ταιριαζει της μεγαλης κυριας ενας τετοιος παιχτης.

Η γνωμη σας ?

διαφωνώ. ο Λάμπαρντ είναι παίχτης που τρέχει αρκετά, έχει πολύ καλό σουτ και αρκετά καλή πάσα. δηλαδή τι είναι αυτό το αρνητικό που έχει ο Λάμπαρντ και δεν το είχε κανένας παίχτης της Γιούβε?

Επισκέπτης
Εγω γιατί το Λαμπαρντ και τον Τζέραλντ τους βλέπω λες και είναι ο ίδιος παίκτης μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? :think:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
διαφωνώ. ο Λάμπαρντ είναι παίχτης που τρέχει αρκετά, έχει πολύ καλό σουτ και αρκετά καλή πάσα. δηλαδή τι είναι αυτό το αρνητικό που έχει ο Λάμπαρντ και δεν το είχε κανένας παίχτης της Γιούβε?
οι εμμονές των γαύρων γιώργο είναι ανεξήγητες.... Είναι όπως διάβαζα προχθές στο θρεντ τους ότι εξακολουθούν πολλοί και έχουν πρώτη προτεραιότητα το πρωτάθλημα ελλαδας......Αβυσσος......το λιμάνι........

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω γιατί το Λαμπαρντ και τον Τζέραλντ τους βλέπω λες και είναι ο ίδιος παίκτης μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? :think:
Φταίε το πολύ φαί ταράτσα...... Γιατί κατά τα άλλα σε έχω ποδοσφαιρικά σε μεγάλη εκτίμηση....

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα που το ξανασκέφτομαι...... Δεν είναι Ολυμπιακός... Αυτό φταίει....

Επισκέπτης
Ο Λαμπαρντ πιστεύω πως μπορεί να παίξει στην Γιούβε!
Έχει και κάτι περίεργο το κλιμα στο Σταμφορντ Μπριτζ! :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Λαμπαρντ πιστεύω πως μπορεί να παίξει στην Γιούβε!
Έχει και κάτι περίεργο το κλιμα στο Σταμφορντ Μπριτζ! :grin:

σίγουρα μπορεί και ίσως και να ταιριάζει κιόλας. τώρα, αν ο έλβις τον συγκρίνει ίσως με τον Πλατινί ή τον Λάουντρουπ... έ, τότε εντάξει, δεν είναι και τόσο καλός

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην τον αδικείς. αυτοί οι 2, νομίζω κι εγώ ότι έχουν πολλά κοινά
κοινά ναι. Τους θεωρώ πολύ διαφορετικούς παίκτες πάντως στον τρόπο που παίζουν και στα σωματικά προσόντα.....

Επισκέπτης
Συνελήφθη ο Γκάραχερ!

Στη σύλληψη του Τζέιμι Γκάραχερ προχώρησε η αγγλική αστυνομία. Ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ συνεπλάκη με έναν άγνωστο άνδρα την περασμένη Τρίτη και φέρεται να τον έσπρωξε ή να τον έφτυσε. Σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι αρχές του Μερσεισάιντ ο Γκάραχερ συνελήφθη από την αστυνομία για επεισόδιο, που έλαβε χώρα σε δρόμο του Λίβερπουλ την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

persona απο τα τσικο της Λίβερπουλ δεν είχε βγεί αυτός?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κοινά ναι. Τους θεωρώ πολύ διαφορετικούς παίκτες πάντως στον τρόπο που παίζουν και στα σωματικά προσόντα.....

αν εννοείς ότι ο Τζέραρντ είναι πιο ''σκληροτράχηλος'' και ''αθλητικός'', ενώ ο άλλος πιο ''ντελικάτος'', συμφωνώ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Συνελήφθη ο Γκάραχερ!

Στη σύλληψη του Τζέιμι Γκάραχερ προχώρησε η αγγλική αστυνομία. Ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ συνεπλάκη με έναν άγνωστο άνδρα την περασμένη Τρίτη και φέρεται να τον έσπρωξε ή να τον έφτυσε. Σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι αρχές του Μερσεισάιντ ο Γκάραχερ συνελήφθη από την αστυνομία για επεισόδιο, που έλαβε χώρα σε δρόμο του Λίβερπουλ την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

persona απο τα τσικο της Λίβερπουλ δεν είχε βγεί αυτός?

αυτοί οι μαλάκες οι Άγγλοι, όταν πίνουν δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν

Επισκέπτης
To πουλέν μου στην Μάντσεστερ! :rockon: :rockon: :rockon:

http://images.google.gr/url?q=[URL unfurl="true"]http://www.starstore.com/acatalog/Man_Utd_Powerhouse%2520_L_Rooney.jpg&usg=AFQjCNEATndIfsACbBvr-zeOWo_nB_kOjg[/img[/URL]]

Ο Καλύτερος παίκτης για εμένα που αγωνίζεται στο νησί και με τρομακτικές δυνατότητες εξέλιξης! :headbang3:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.francesc-fabregas.net/store/cesc_fabregas.jpg[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom