Επισκέπτης
ναι,οκ...........σορρυ μαλακια μου.Η Λιβερπουλ δεν παίζει σήμερα .... παίζει επόμενη τρίτη λόγω μεάτσα....
Ακου βαλένθια...... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
λογω θρυλου εχουμε τρελαθει τελειως.
ναι,οκ...........σορρυ μαλακια μου.Η Λιβερπουλ δεν παίζει σήμερα .... παίζει επόμενη τρίτη λόγω μεάτσα....
Ακου βαλένθια...... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ήρεμα ελβις.... παρτο αλλιώς....ναι,οκ...........σορρυ μαλακια μου.
λογω θρυλου εχουμε τρελαθει τελειως.
Εγω παντως που ειμαι τρελος γιουβεντινος δεν τον θελω στην ομαδα με τις παρουσες συνθηκες.
Αλλωστε η γιουβε οσο την θυμαμαι ποτε δεν ειχε παιχτες ομοιους με τον λαμπαρντ.
Δεν ξερω κατα ποσο της ταιριαζει της μεγαλης κυριας ενας τετοιος παιχτης.
Η γνωμη σας ?
οι εμμονές των γαύρων γιώργο είναι ανεξήγητες.... Είναι όπως διάβαζα προχθές στο θρεντ τους ότι εξακολουθούν πολλοί και έχουν πρώτη προτεραιότητα το πρωτάθλημα ελλαδας......Αβυσσος......το λιμάνι........διαφωνώ. ο Λάμπαρντ είναι παίχτης που τρέχει αρκετά, έχει πολύ καλό σουτ και αρκετά καλή πάσα. δηλαδή τι είναι αυτό το αρνητικό που έχει ο Λάμπαρντ και δεν το είχε κανένας παίχτης της Γιούβε?
Φταίε το πολύ φαί ταράτσα...... Γιατί κατά τα άλλα σε έχω ποδοσφαιρικά σε μεγάλη εκτίμηση....Εγω γιατί το Λαμπαρντ και τον Τζέραλντ τους βλέπω λες και είναι ο ίδιος παίκτης μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος?
τώρα που το ξανασκέφτομαι...... Δεν είναι Ολυμπιακός... Αυτό φταίει....διαφωνώ. ο Λάμπαρντ είναι παίχτης που τρέχει αρκετά, έχει πολύ καλό σουτ και αρκετά καλή πάσα. δηλαδή τι είναι αυτό το αρνητικό που έχει ο Λάμπαρντ και δεν το είχε κανένας παίχτης της Γιούβε?
Λες ε? Μπορεί!Φταίε το πολύ φαί ταράτσα......
Φταίε το πολύ φαί ταράτσα...... Γιατί κατά τα άλλα σε έχω ποδοσφαιρικά σε μεγάλη εκτίμηση....
Μεγάλος πνιχτης αλλά και μεγάλη μουρη ειδικά εκεί στο πέναλντι που έκανε τον κουρασμένο!
Ο Λαμπαρντ πιστεύω πως μπορεί να παίξει στην Γιούβε!
Έχει και κάτι περίεργο το κλιμα στο Σταμφορντ Μπριτζ!
κοινά ναι. Τους θεωρώ πολύ διαφορετικούς παίκτες πάντως στον τρόπο που παίζουν και στα σωματικά προσόντα.....μην τον αδικείς. αυτοί οι 2, νομίζω κι εγώ ότι έχουν πολλά κοινά
περιμένεις να κάνω διάλογο με άνθρωπο που ποστάρειμπα δε νομιζω..
κοινά ναι. Τους θεωρώ πολύ διαφορετικούς παίκτες πάντως στον τρόπο που παίζουν και στα σωματικά προσόντα.....
Συνελήφθη ο Γκάραχερ!
Στη σύλληψη του Τζέιμι Γκάραχερ προχώρησε η αγγλική αστυνομία. Ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ συνεπλάκη με έναν άγνωστο άνδρα την περασμένη Τρίτη και φέρεται να τον έσπρωξε ή να τον έφτυσε. Σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι αρχές του Μερσεισάιντ ο Γκάραχερ συνελήφθη από την αστυνομία για επεισόδιο, που έλαβε χώρα σε δρόμο του Λίβερπουλ την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.
persona απο τα τσικο της Λίβερπουλ δεν είχε βγεί αυτός?
αυτοί οι μαλάκες οι Άγγλοι, όταν πίνουν δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν