1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Για τον πρώτο έχω καλή γνώμη..... Τον δεύτερο τον αγνοώAlan Shearer ???? τι γνωμη εχετε γι'αυτον ?
για τον Andy Sinton ????
Για τον πρώτο έχω καλή γνώμη..... Τον δεύτερο τον αγνοώAlan Shearer ???? τι γνωμη εχετε γι'αυτον ?
για τον Andy Sinton ????
Λοιπόν Χατζάρα... Αγγλοι ποδοσφαιριστές δεν με γοήτευσαν ποτέ!!!!θα συμφωνήσω ότι ο Χοντλ ξεχώρισε την εποχή που έπαιζε αλλά ήταν μόνος του...εγώ είχα μια αδυναμία στον John Barnes...τον θυμάσαι..???Εγώ είμαι σαν τον Χατζάρα ρε!!!!!!!!!!!
Μπορεί να έχεις όποια άποψη θέλεις. αλλά εγώ ρωτάω ποιόν θεωρείτε παικταρά και η απάντηση είναι η κοροιδία στην επιλογή μου και η σιωπή στην επιλογή τους..... Δεν καταλαβαίνεις την ένσταση;
Με 261 γκολ ο shearer πρώτος σκόρερ στην Πρεμιερ Λιγκ αλλά δεν μπορω να εξηγήσω γιατι δεν μου έδινε ποτε την αίσθηση του μεγάλου παίκτη, ίσως ότι δεν έπαιξε σε μεγάλες ομάδες!Alan Shearer ???? τι γνωμη εχετε γι'αυτον ?
για τον Andy Sinton ????
Paul Gascoigne ???
Και ο χοντλ έπαιξε στην μονακό στο τέλος .... ;)Όταν μιλάμε για Αγγλους παίκτες θα πρέπει να σκεφτόμαστε και αν μπορούσαν να παίξουν εκτός νησιού! Μόνο ο μέγιστος Κεβιν Κιγκαν το έκανε αυτο στο Αμβούργο!
Ναι αλλά όχι με την ίδια επιτυχία!Και ο χοντλ έπαιξε στην μονακό στο τέλος .... ;)
Ο μπαρνς....τι μου θύμισες...... Κι αυτός από τζαμάικα ήταν....Εμένα οi αγαπημένοι μου εβερ ήταν οι Dalglish, Sooness. Δεν τους ανέφερα γιατί ήταν και οι δυό Σκωτσέζοι...... Πάντως στη μεγάλη Λίβερπουλ ο Dalglish ήταν σημαία......Λοιπόν Χατζάρα... Αγγλοι ποδοσφαιριστές δεν με γοήτευσαν ποτέ!!!!θα συμφωνήσω ότι ο Χοντλ ξεχώρισε την εποχή που έπαιζε αλλά ήταν μόνος του...εγώ είχα μια αδυναμία στον John Barnes...τον θυμάσαι..???
Επίσης Γκάρι Λίνεκερ και Αλαν Σίρερ...τέλος!!!!
Να την πω τη μαλακία μου τώρα κι ας με βρίσετε....Ο Αναστόπουλος της Αγγλίας ;)Με 261 γκολ ο shearer πρώτος σκόρερ στην Πρεμιερ Λιγκ αλλά δεν μπορω να εξηγήσω γιατι δεν μου έδινε ποτε την αίσθηση του μεγάλου παίκτη, ίσως ότι δεν έπαιξε σε μεγάλες ομάδες!
Σωστος!!!!! Δεν σου έδινε την αίσθηση οτι δεν ειναι μεγάλος παίκτης?Να την πω τη μαλακία μου τώρα κι ας με βρίσετε....Ο Αναστόπουλος της Αγγλίας ;)
Συμφωνώ για τον Dalglish...αλλά αυτός κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80' δεν σταμάτησε???Ο μπαρνς....τι μου θύμισες...... Κι αυτός από τζαμάικα ήταν....Εμένα οi αγαπημένοι μου εβερ ήταν οι Dalglish, Sooness. Δεν τους ανέφερα γιατί ήταν και οι δυό Σκωτσέζοι...... Πάντως στη μεγάλη Λίβερπουλ ο Dalglish ήταν σημαία......
το 90 ακριβως σταμάτησε σε 2 ομάδες έπαιξε, Σελτικ και Λιβερπουλ!Συμφωνώ για τον Dalglish...αλλά αυτός κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80' δεν σταμάτησε???
τσάκαλος είσαι ρε Ταράτσατο 90 ακριβως σταμάτησε σε 2 ομάδες έπαιξε, Σελτικ και Λιβερπουλ!
[youtube=425,350]F2GyLdD1iwE[/youtube]Μεγάλος πνιχτης αλλά και μεγάλη μουρη ειδικά εκεί στο πέναλντι που έκανε τον κουρασμένο!
Εσύ κοίτα να γαμήσεις τις μπλε πούστρες σήμερα γιατί δε θα αντέξω να δω 4 αγγλικές ομάδες στο τσουλου να είναι μέσα στις καλύτερες οκτώ.........Εγω παντως που ειμαι τρελος γιουβεντινος δεν τον θελω στην ομαδα με τις παρουσες συνθηκες.
Αλλωστε η γιουβε οσο την θυμαμαι ποτε δεν ειχε παιχτες ομοιους με τον λαμπαρντ.
Δεν ξερω κατα ποσο της ταιριαζει της μεγαλης κυριας ενας τετοιος παιχτης.
Η γνωμη σας ?
Εσύ κοίτα να γαμήσεις τις μπλε πούστρες σήμερα γιατί δε θα αντέξω να δω 4 αγγλικές ομάδες στο τσουλου να είναι μέσα στις καλύτερες οκτώ.........
Για γιούβε από αύριο....
Υ.Γ. Εχεις μια τάση να είσαι με τις παράγκες, ή μου φαίνεται;
Η Λιβερπουλ δεν παίζει σήμερα .... παίζει επόμενη τρίτη λόγω μεάτσα....Μ'αρεσει να ειμαι η "εξουσια" ή παρεα με την "εξουσια".
Ο κροκους το 'χει κανονησει.Το παιχνιδακι εχει κλειδωσει στο διπλο.Εχω προτεινει κ σκορ!
Παντως δεν υποστηριζω παντου παραγκες,αγγλια ειμαι λιβερπουλ κ ισπανια βαλενθια
***Αν δεις καμια λιβερπουλ σημερα να τρωει μια 4αρα ή 3αρα κ ν'αποκλειεται απ'το θεσμο μην απορεις.Φυσιολογικο θα ειναι.Εχουμε να χτισουμε γηπεδο,να ξεχρεωσουμε τον Τορρες κλπ. (επειδη μιλησες για 4 ομαδες απο το νησι)!