Οπως ειπες, οι μεγαλοι παικτες που φορεσαν την φανελα της Σιτυ το εκαναν μονο λογω των χρηματων των Αραβων αλλιως ουτε που θα γνωριζαν ποια ειναι αυτη η ομαδα. Τωρα το ποσο "μεγαλοι" μπορουν να θεωρηθουν οι Αγκουερο, Τουρε, Σιλβα, Ντε Μπρουινε κλπ, συγκριτικα με Μπεστ, Τσαρλτον, Λο, Καντονα, Ροναλντο, Γκιγκς κλπ ειναι αλλη υποθεση, οπως αλλη υποθεση ειναι και το τι παικτες εχει βγαλει η μια σχολη απο τις ακαδημιες της και τι η αλλη.
Τα 3 Τσ.Λ αν δεν θαμπωνουν, μηπως θαμπωνει η καλυτερη επιδοση της Σιτυ που αν δεν κανω λαθος ειναι 1 φορα στους 4 τους Τσ Λ? Επισης, πριν την Φεργκιουσον εποχη η Γιουναιτεντ ειχε 7 πρωταθληματα, συγκριτικα με τα 2 της Σιτυ. O Φεργκιουσον ηταν 27 χρονια στην ομαδα, κι αλλα 15+ η σχολη των μπεμπηδων ειναι συνολικα πανω απο 40 χρονια, δηλαδη το 1/3 ολοκληρης της ιστοριας της, σιγουρα δεν μπορεις να το βαφτιζεις απλα μια "φαση".
Οσο για την Λιβερπουλ, δεν μπορει καποιος να μην αναγνωρισει την φανελα της και τις επιτυχιες σε Αγγλια και Ευρωπη αλλα προτιμω να ειμαι 5 χρονια χωμα με μονο 1 Γιουροπα, παρα να εχω να δω πρωταθλημα 30 χρονια και να ειμαι μονο με ενα Λιγκ Καπ απο το 2011. Γενικα εχει καταντησει πολυ λουζερ αυτη η ομαδα, κατσε να την δεις και φετος ολο και καποιος θα στραβοπατησει τελευταιες αγωνιστικες και θα παει παλι περιπατο το πρωταθλημα.