Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Η μεταγραφή του Welbeck στην Άρσεναλ, κόστισε 16-18 εκ. λίρες.

Δηλαδή περισσότερα απο αυτήν του Μπαλοτέλλι σε εμάς!

Απίστευτο...
Το απιστευτο ειναι οτι σας επιασαν βληματα και δωσατε λεφτα για το τσιρκο Μαριο  :S

the__undertaker

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
28
Πόντοι
1
τα φιλικά δεν πρεπει να τα λαμβανουμε καθολου υπόψιν συμφωνώ και επαυξάνω :) :) :) :) :)  Η μπορει να τις εφυγε η γκαυλα με τον φαν χαλ σαν νεοεισερχομενος μεγαλος προπονητης και η ομαδα οτι εδωσε να το εδωσε στα φιλικα λογο επίκαιρης ψυχολογίας την δεδομένη χρονική στιγμή :) δηλαδη αυτο τον υπερβαλοντα ζιλο που υπο προυποθεσεις και βαση λογικης πρεπει να τον δινεις στα επισιμα παιχνιδια οι παιχτες τις γιουναιτεντ τον εδωσαν στα φιλικα λογο του καλου προπονητή με αποτέλεσμα  να εχουν αδειάσει στα επίσημα :) 
το βασικοτερο στα φιλικα ειναι οτι επαιξε με ομαδες που δινανε χωρους(αμερικανοι,ρομα,ρεαλ,λιβερπουλ)και το 3-5-2 απεδωσε...οποιος ειδε τα φιλικα με ιντερ και βαλενθια που παιξανε πιο κλειστα κτλβε οτι θα εχει και θεμα σε ματς που πρεπει να εχει πρωτοβουλια οπως τα 3 που χει παιξει στο πρωταθλημα....Θεωρω οτι πρεπει ν αλλαξει τ οσυστημα ο ΛΒΧ και η ομαδα θα στρωσει σιγα σιγα....Αλλωστε μην ξεχναμε οτι εχει κανει ΕΦΤΑ μεταγραφες και ουσιαστικα εχουμε δει 60 λεπτα τον ερερα και αλλα τοσα τον ντι μαρια....

Δεν βλεπω δλδ για ποιο λογο δεν μπορει να ειναι ανταγωνιστικη μια 11αδα με 4-3-2-1  με ντε χεα-βαλεντσια-τζοουνς-ροχο-σο,καρικ(η μπλιντ αμ χαφ),ντι μαρια και ερερα αεσωτερικους μεσους,ρονυ-ματα στους 2 και φαλκαο η βαν περσυ μπροστα....Απλα το 3-5-2 θελει οι στοπερ σου να ξερουν μπαλα(που δεν ξερουν)και καλα μπακ χαφ που ο γιανκ ο δυσμοιρος δεν ειναι μπακ χαφ..βαλε και οτι χτυπησε ο ερερα που ναι καλος δημιουργος κι επαιξε ο πουθενας ο κλεβερλυ εκει κι εδεσε το γλυκο...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ναι, όμως μην το συγκρίνεις έτσι.

Σκέψου πως είναι παίκτης της εθνικής Αγγλίας, και σε μικρή ηλικία.
Οπότε μπορεί να δοθεί σε ένα-δυο χρόνια, ανάλογα του πόσο θα βελτιωθεί βέβαια, ακόμη και για περισσότερα χρήματα.
Εδώ τόσα χρόνια παίζει κ είναι ο ίδιος κ χειρότερος,τώρα θα βελτιωθεί;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Η μεταγραφή του Welbeck στην Άρσεναλ, κόστισε 16-18 εκ. λίρες.

Δηλαδή περισσότερα απο αυτήν του Μπαλοτέλλι σε εμάς!

Απίστευτο...
Κ όμως αληθινό...

Καλύτερα να μην έκανε μεταγραφή κ να περίμενε να γίνει καλά ο Ζιρού...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μη μου το λες σε μένα. Εγώ τ έχω πει το επόμενο δευτερόλεπτο που ανακοινωθηκε η μεταγραφή. Οσο ταλέντο και αν είναι (που δεν είναι πλέον στα 24 του έχει πετάξει το όποιο ταλέντο του στα σκουπίδια) άλλο τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ και προβληματικός παίκτης είναι. Αντί να σοβαρευτεί και να καταλάβει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία κάνει τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά είναι 20εκ ευρώ πεταμένα στα σκουπίδια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Καλός ο ρότζερς στη διαχείρηση κωλοπαίδιων, αλλά δε μπορεί να κάνει και θαύματα. Ο μπαλοτέλι μονο με εγχειρηση μυαλού θα γινει άνθρωπος

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Μη μου το λες σε μένα. Εγώ τ έχω πει το επόμενο δευτερόλεπτο που ανακοινωθηκε η μεταγραφή. Οσο ταλέντο και αν είναι (που δεν είναι πλέον στα 24 του έχει πετάξει το όποιο ταλέντο του στα σκουπίδια) άλλο τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ και προβληματικός παίκτης είναι. Αντί να σοβαρευτεί και να καταλάβει ότι είναι η τελευταία του ευκαιρία κάνει τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες.

Το συμβάν αυτό με την Wolves το φουσκώσανε κλασσικά τα αγγλικά ΜΜΕ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το συμβάν αυτό με την Wolves το φουσκώσανε κλασσικά τα αγγλικά ΜΜΕ.
Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει; Να ρίξει κλωτσιά με δύναμη και να ξεκολήσει το κεφάλι του παίκτη;  :headbang: :headbang:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ξεσαλώσατε κουφάλες! :boobies:
Κάτω τα χέρια απο τον Γρήγορη! :bottom:

150px-MK_Dons.png
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ξεσαλώσατε κουφάλες! :boobies:
Κάτω τα χέρια απο τον Γρήγορη! :bottom:

150px-MK_Dons.png
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:-* :-* :-* :-* :grin:

Υ.Γ Μου τα χαλάς όμως. Όταν είδα ότι είχες γράψει στο θρεντ μπήκα με χαρά να δω μία καμιά καλή φώτο όσο αφορά τη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της και βλέπω για τη ΜΚ. Δεν είσαι σε φόρμα και ανυσηχώ.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Υ.Γ Μου τα χαλάς όμως. Όταν είδα ότι είχες γράψει στο θρεντ μπήκα με χαρά να δω μία καμιά καλή φώτο όσο αφορά τη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της και βλέπω για τη ΜΚ. Δεν είσαι σε φόρμα και ανυσηχώ.

Τι θες να κάνω ρε παπάρα? :sunglasses:
Να βρίζω όπως εσείς και να αποκαλώ τους άλλους σκουπίδια και ηλίθιους? :birdman:
Προχθές έπινα τσάι με την Ελισάβετ, έχω και ένα επίπεδο! :P
Αρχίδι :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Ποια Λιβερπουλ και ποιοι οπαδοι της ρε Γρηγορη  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι θες να κάνω ρε παπάρα? :sunglasses:
Να βρίζω όπως εσείς και να αποκαλώ τους άλλους σκουπίδια και ηλίθιους? :birdman:
Προχθές έπινα τσάι με την Ελισάβετ, έχω και ένα επίπεδο! :P
Αρχίδι :grin:
Ο συγκεκριμένος που βρίζω είναι ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, αλλά γι άλλο λόγο και όχι γιατί είναι οπαδός της Μαν Γιουν ή του ΟΣΦΠ.
Ναι ε; Και τι λέγατε; Για την εγκυμοσύνη της πουτανίτσας.....ε της Δούκισσας εννοούσα;  :grin:
Καριόλη  :)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ποια Λιβερπουλ και ποιοι οπαδοι της ρε Γρηγορη  :2funny:
Αυτοί που η ομάδα τους πέρσι τερμάτισε καμιά 20αρια βαθμούς πάνω από σένα και που τώρα στη 3η μόλις αφωνιστική είναι ήδη 6 βαθμούς πάνω από σένα. Αλλά έχεις δίκιο. Που να τους ξέρεις; Μπορεί να πάθεις και αυχενικό τόσο πάνω που είναι απ εσένα  :2funny: :2funny: :2funny:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

εμπιστεύσου εσυ τα ελληνικά αθλητικά σάιτ του πρωκτού που ο,τι φήμη διαδίδεται, την αναπαράγουν χωρίς δισταγμό :jerking:

[video]http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/wolves-manager-dimisses-suggestions-mario-7740621#.VA7GonvqLxU.facebook[/video]

Όλοι ασχολούνται με τον Μάριο και δεν μας "ενημερώνουν" για πολύ σημαντικότερες ειδήσεις (διάστημα απουσίας Στάριτζ,εμφάνιση Λαλλάνα που πέτυχε και το πρώτο του γκολάκι με τα κόκκινα κλπ κλπ).

Πάντα προηγείται το τι έκανε ο Μάριο :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εμπιστεύσου εσυ τα ελληνικά αθλητικά σάιτ του πρωκτού που ο,τι φήμη διαδίδεται, την αναπαράγουν χωρίς δισταγμό :jerking:

[video]http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/wolves-manager-dimisses-suggestions-mario-7740621#.VA7GonvqLxU.facebook[/video]

Όλοι ασχολούνται με τον Μάριο και δεν μας "ενημερώνουν" για πολύ σημαντικότερες ειδήσεις (διάστημα απουσίας Στάριτζ,εμφάνιση Λαλλάνα που πέτυχε και το πρώτο του γκολάκι με τα κόκκινα κλπ κλπ).

Πάντα προηγείται το τι έκανε ο Μάριο :jerking:
Μαζι σου. Αλλά πως να το κάνουμε τώρα. Ο Ρότζερς επέλεξε έναν παίχτη που είναι προβληματικός και θέλει να τον έχει Νο1 επιλογή στην κορυφή της επίθεσης. Έναν παίκτη που με τη Σίτυ σε 80 συμμετοχές είχε όλα και όλα 30 γκολ και το ΤΡΑΓΙΚΟ ότι είχε ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ασσίστ. Στη Σίτυ μπορεί ν ήταν ευχαριστημένοι αλλά στο τρόπο που παίζει η Λίβερπουλ να έχεις όλη και όλη μια ασσίστ σε 2.5 χρόνια ΑΠΛΑ ΔΕΝ. Βέβαια δέχομαι ότι ήταν τελευταία επιλογή του αλλά για μένα είναι ένα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ ρίσκο ακόμα και γι αυτόν που πήρε Στάριτζ από τ αζήτητα και τον έφτασε να παίζει Εθνική, Κουτίνιο, Στέρλιγκ κτλπ. Θεωρώ ότι έχει υπερεκτιμήσει τις δυνανότητές του στο μαν μανατζεμεντ. ΜΑΚΑΡΙ να με βγάλει ψεύτη και ΜΑΛΑΚΑ και να κάνει τον Μπαλοτέλι να βγάλει το ταλέντο του.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Μην ξεχνάτε ότι σαν μεταγραφή δεν κόστισε και τίποτα, για τα αγγλικά δεδομένα. Κι επίσης, χρειαζόταν οπωσδήποτε ένα γκολτζή.
Οπότε είτε βγει, είτε δεν βγει, σιγά τα ωά.
Αν παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα και δεν βγει καλή η μεταγραφή, τότε κράξτε.

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαζι σου. Αλλά πως να το κάνουμε τώρα. Ο Ρότζερς επέλεξε έναν παίχτη που είναι προβληματικός και θέλει να τον έχει Νο1 επιλογή στην κορυφή της επίθεσης. Έναν παίκτη που με τη Σίτυ σε 80 συμμετοχές είχε όλα και όλα 30 γκολ και το ΤΡΑΓΙΚΟ ότι είχε ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ασσίστ. Στη Σίτυ μπορεί ν ήταν ευχαριστημένοι αλλά στο τρόπο που παίζει η Λίβερπουλ να έχεις όλη και όλη μια ασσίστ σε 2.5 χρόνια ΑΠΛΑ ΔΕΝ. Βέβαια δέχομαι ότι ήταν τελευταία επιλογή του αλλά για μένα είναι ένα ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ ρίσκο ακόμα και γι αυτόν που πήρε Στάριτζ από τ αζήτητα και τον έφτασε να παίζει Εθνική, Κουτίνιο, Στέρλιγκ κτλπ. Θεωρώ ότι έχει υπερεκτιμήσει τις δυνανότητές του στο μαν μανατζεμεντ. ΜΑΚΑΡΙ να με βγάλει ψεύτη και ΜΑΛΑΚΑ και να κάνει τον Μπαλοτέλι να βγάλει το ταλέντο του.

Έπρεπε να πάρεις Μητρογλου :2funny:

Υ.Γ Έφυγε ο σακάτης-παλτό απο την ομάδα τσίρκο, να φύγει και ο Φουρέιρας και το νησί θα ανέβει επίπεδο! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom