gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Σας πρόλαβε ο ΟΣΦΠούστης και πήρε το Μητρογλα.Θέλουμε έναν γκολντζή επιθετικό εκτός από τον Αούστιν
Σας πρόλαβε ο ΟΣΦΠούστης και πήρε το Μητρογλα.Θέλουμε έναν γκολντζή επιθετικό εκτός από τον Αούστιν
Θ αγοράσει από τον ΟΣΦΠούστη;
Ε αφού το λες εσύ αστείο είναι.Αστείο ρε, θα σου κοπούν τα γελάκια
Άμα ήθελε να τον αγοράσει ή έστω δανειστεί τον Μήτρογλου πιστεύεις δεν μπορούσε; Ήταν καλύτερη η Φούλαμ πέρσυ; Ασε που η Κπρ διαθέτει πάρα πολλα λεφτάΘ αγοράσει από τον ΟΣΦΠούστη;
τυπε την κπρ θα την παιξουμε κανα στανταρακι φετος?Άμα ήθελε να τον αγοράσει ή έστω δανειστεί τον Μήτρογλου πιστεύεις δεν μπορούσε; Ήταν καλύτερη η Φούλαμ πέρσυ; Ασε που η Κπρ διαθέτει πάρα πολλα λεφτά
Προχθές έδωσε ψωμάκι τύπε!τυπε την κπρ θα την παιξουμε κανα στανταρακι φετος?
αυτά είναι τύπε!Φαλκάο στην Γιουνάιτεντ!
Άμυνα-κέντρο δεν υπάρχουν, τουλάχιστον θα υπάρχει διαστημική επίθεση!!!αυτά είναι τύπε!
1ον Θέλω να δω πως θα βολέψει Φαλκάο Πέρσι Ρούνει, Ματα ΚΑΙ Ντι Μαρία στην επίθεσηΆμυνα-κέντρο δεν υπάρχουν, τουλάχιστον θα υπάρχει διαστημική επίθεση!!!
1ον Θέλω να δω πως θα βολέψει Φαλκάο Πέρσι Ρούνει, Ματα ΚΑΙ Ντι Μαρία στην επίθεση
2ον Η άμυνά της θα είναι η χαρά της κάθε ομάδας.
3ον Από χαφ και μάλιστα αμυντικά τι αλχημείες θα κάνει;
1ον Θέλω να δω πως θα βολέψει Φαλκάο Πέρσι Ρούνει, Ματα ΚΑΙ Ντι Μαρία στην επίθεση
2ον Η άμυνά της θα είναι η χαρά της κάθε ομάδας.
3ον Από χαφ και μάλιστα αμυντικά τι αλχημείες θα κάνει;
Α γαμήσου ρε μαλάκα μου βγήκε η κόκα από τη μύτη.
Mπροστα καλα ειναι
Πισω εχει θεμα...
1)Για πόσο καιρό; Δε νομίζω πως είναι για όλη τη σεζόν. Οπότε όταν γυρίσει τι;1)O rvp έχει πρόβλημα στην μέση και δεν θα παίζει.
2)Ισχύει.Μόνο ο Ρόχο ίσως δείξει κάτι καλό.
3)Λογικά ο Μπλίντ θα παίζει αμυντικό χαφ.Επίσης ο Ρούνει λογικά θα παίζει πίσω απο τον Φαλκάο.