Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 93 28,2%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,2%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    330

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Άμα έχει σκοπο να έχει 3-5-2 οπως στο μουντιαλ μια ωραια ενδεκαδα θα ηταν:

φαν περσι

ρουνει
λουκ σο          βαλεντσια
    χερερα  βιντάλ

Κάποιος  Τζόουνς Σμολιγκ

Θέλετε ένα ακόμα στοπερ οπωσδήποτε, ακουγοταν ο χούμελς μέχρι προτινος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

φαν περσι

ρουνει
    χερερα  βιντάλ

Κάποιος  Τζόουνς Σμολιγκ

Θέλετε ένα ακόμα στοπερ οπωσδήποτε, ακουγοταν ο χούμελς μέχρι προτινος
Θα παρουμε το πουλεν σου τον Μανωλα  :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

φαν περσι

ρουνει
    χερερα  βιντάλ

Κάποιος  Τζόουνς Σμολιγκ

Δεν νομίζω να είναι ο Μάτα παγκίτης τύπε!  :huh:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πήραμε δανεικό και τον facundo ferreyra απο την Σαχτάρ,ανερχόμενο ταλέντο μαζί με τον Ριβιέρ πιστεύω θα έχουμε ένα καλό επιθετικό δίδυμο,θα επιστρέψει και ο Παπίς Σισέ σε λίγες μέρες και θα είμαστε κομπλέ.Μακάρι να τους είχαμε στον Θρύλο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΔΙΠΛΟ «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΠΡ!

Φουλ ενίσχυση για τη νεοφώτιστη της Πρέμιερ Λιγκ, ΚΠΡ που ανακοίνωσε το μονοετή δανεισμό του Χιλιανού δεξιού μπακ, Μουρίσιο Ίσλα, από την Γιουβέντους, ενώ έκανε δικό της και τον Τζόρντον Ματς.

Ο Χιλιανός δεξιός ακραίος αμυντικός μετακόμισε από την Ουντινέζε στους πρωταθλητές Ιταλίας το καλοκαίρι του 2012, με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει τα 15,4 εκατ. ευρώ, και μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει με τα ασπρόμαυρα 156 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 22 ασίστ.

Εκμεταλλευόμενη τον υποβιβασμό της Κάρντιφ, η ΚΠΡ… "χτύπησε" και τον Τζόρντον Ματς!

Οι νεοφώτιστοι της Πρέμιερ Λιγκ, λίγη ώρα μετά τον Ίσλα, απέκτησαν και τον 22χρονο μέσο που προέρχεται από εξαιρετική χρονιά και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο.

Πέρσι με τους Ουαλούς, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μέτρησε 35 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε και 7 γκολ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΔΙΠΛΟ «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΠΡ!

Φουλ ενίσχυση για τη νεοφώτιστη της Πρέμιερ Λιγκ, ΚΠΡ που ανακοίνωσε το μονοετή δανεισμό του Χιλιανού δεξιού μπακ, Μουρίσιο Ίσλα, από την Γιουβέντους, ενώ έκανε δικό της και τον Τζόρντον Ματς.

Ο Χιλιανός δεξιός ακραίος αμυντικός μετακόμισε από την Ουντινέζε στους πρωταθλητές Ιταλίας το καλοκαίρι του 2012, με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει τα 15,4 εκατ. ευρώ, και μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει με τα ασπρόμαυρα 156 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 22 ασίστ.

Εκμεταλλευόμενη τον υποβιβασμό της Κάρντιφ, η ΚΠΡ… "χτύπησε" και τον Τζόρντον Ματς!

Οι νεοφώτιστοι της Πρέμιερ Λιγκ, λίγη ώρα μετά τον Ίσλα, απέκτησαν και τον 22χρονο μέσο που προέρχεται από εξαιρετική χρονιά και υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο.

Πέρσι με τους Ουαλούς, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μέτρησε 35 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ενώ σημείωσε και 7 γκολ.
Kαλες κινησεις,πιστευω θα κανει αρκετες κηδειες η Κ.Π.Ρ. φετος,θα την παρακολουθουμε στοιχηματικα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έβγαλε μάτια η Άρσεναλ στο Τσάριτι μ αντίπαλο τη Σίτυ. 3 της έριξε και απ ότι μαθαίνω θα μπορούσε και άλλα τόσα.
Η αλήθεια είναι ότι περιμένω μ ανυπομονησία να ξεκινήσει σε μόλις 5 μέρες το πρωτάθλημα. Θέλω να δω τι θα δείξει ο Ρότζερς με τη Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση ένος σπουδαίου κομματιού της περσινής ομάδας. Θέλω να δω τι θα δείξει ο Ολλανδός με τη Μαν Γιουν και αν θα παρουσιάσει ένα 3-5-2 αλλά Ολλανδία. Και η αλήθεια είναι ότι θέλω να δω και ΑΝ η Αρσεναλ θα μπορέσει να ανεβάσει τον πήχη φέτος επιτέλους. Να δω και τη Τσέλσι έτσι όπως τη θέλει ο Μουρίνιο. ΑΝ όλα πάνε καλά θ έχουμε 5 πολύ δυνατούς αντιπάλους για το κυνήγι του τίτλου.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Έβγαλε μάτια η Άρσεναλ στο Τσάριτι μ αντίπαλο τη Σίτυ. 3 της έριξε και απ ότι μαθαίνω θα μπορούσε και άλλα τόσα.
Η αλήθεια είναι ότι περιμένω μ ανυπομονησία να ξεκινήσει σε μόλις 5 μέρες το πρωτάθλημα. Θέλω να δω τι θα δείξει ο Ρότζερς με τη Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση ένος σπουδαίου κομματιού της περσινής ομάδας. Θέλω να δω τι θα δείξει ο Ολλανδός με τη Μαν Γιουν και αν θα παρουσιάσει ένα 3-5-2 αλλά Ολλανδία. Και η αλήθεια είναι ότι θέλω να δω και ΑΝ η Αρσεναλ θα μπορέσει να ανεβάσει τον πήχη φέτος επιτέλους. Να δω και τη Τσέλσι έτσι όπως τη θέλει ο Μουρίνιο. ΑΝ όλα πάνε καλά θ έχουμε 5 πολύ δυνατούς αντιπάλους για το κυνήγι του τίτλου.

είδες το ματσάκι σήμερα;

ρόλαρε πολύ καλά η ομάδα :rockon:

Λόβρεν για ηγέτης άμυνας,βελτιωμένος Κουτίνιο,όπως πάντα πολύ δυνατοί Στάριτζ,Στέρλινγκ & Χέντο.

Φέρτε Ρόις,Μορένο και κλείσαμε ρεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
φωτια το φετινο πρωταθλημα, οι arsenal, liverpool δειχνουν ανεβασμενες, ενω η man utd δεν εχει ευρωπη φετος και παιζει γερα για πρωταθλημα αφου πηρε προπονηταρα. Ενοειται, chelSea, man city...απο τα φαβορι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
είδες το ματσάκι σήμερα;

ρόλαρε πολύ καλά η ομάδα :rockon:

Λόβρεν για ηγέτης άμυνας,βελτιωμένος Κουτίνιο,όπως πάντα πολύ δυνατοί Στάριτζ,Στέρλινγκ & Χέντο.

Φέρτε Ρόις,Μορένο και κλείσαμε ρεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:
Δυστυχώς εδώ που είμαι δε μπορούσα να δω παρά μόνο κάποιες φάσεις. Βλέπεις εδώ (Κίνα) μας τ έχουν κάνει τσουρέκια με τους Ολυμπιακούς αγώνες νέων και τ αθλητικά κανάλια 24ώρες το 24ωρο ασχολούνται μ αυτούς.
Οπότε δε μπορώ να ξέρω τι έδειξαν οι μεταγραφές και που πονάει η ομάδα. Δε ξέρω αν πχ χρειαζόμαστε έναν επιθετικό αλλά Σουάρες ή αν είμαστε κομπλε στους πλάγιους μπακ ή αν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε έναν σοβαρό παίκτη στην άμυνα πλην των ανθρώπων που με τις γκέλες τους στοίχησαν πέρσι από τη Λίβερπουλ το πρωτάθλημα (Σκρτλ και Τουρέ εννοώ). Και πίσω από τον Τζέραλντ υπάρχει κανένας; Γιατί ο αρχηγός είναι πλέον 34 και θ έχει ευρώπη και Αγγλία και είναι χλωμό ν μπορεί ν ανταπεξέλθει.
Όσο για τη Μαν Γιουν η αλήθεια είναι ότι περιμένω να δω ΑΝ ο Ολλανδος θ εφαρμόσει το 3-5-2. ΑΝ ναι τότε του λείπουν 3-4 κομμάτια του παζλ. Επίσης θα συνεχίσει την προϊστορία του που λέει ότι τον πρώτο χρόνο που κάθεται σε πάγκο μεγάλης ομάδας πάει άπατος (Μπάγερν, Μπάρτσα) και τον επόμενο τα σαρώνει όλα. Το γεγονός ότι δε παίζει ευρώπη είναι υπέρ του γιατί θ έχει περισσότερο χρόνο να μοντάρει την ομάδα και να τη φέρει στη δική του φιλοσοφία πιο γρήγορα (όπως πέρσι γινόταν τ ίδιο με τη Λίβερπουλ).
Και φυσικά Τσέλσι. Ο Μουρίνιο πλέον έχει την ομάδα έτσι όπως τη θέλει.
Για να μη πω για τη συμπολίτισσα Έβερτον που πέρσι έκανε καταπληκτική χρονιά.
Άρσεναλ, Σίτυ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Γιουν και από κοντά Έβερτον και Τότεναμ. Μιλάμε για 7-8 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν (άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο) τις θέσει του Τσ Λ του χρόνου. Και φυσικά μπορεί να υπάρχουν και εκπλήξεις όπως η Νιουκαστλ ή δε ξέρω και γω πια άλλη. Για αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟ για αυτό το λόγο (ότι δηλαδή οι μισές περίπου ομάδες του πρωταθλήματος διεκδικούν την έξοδο στην ευρώπη, και έχεις 4-5 διεκδικητές τίτλου) το κάνει για μένα το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.
Στην Γερμανία έχεις μια Μπάγερν, και στη χάση και στη φέξη καμία Ντορτμουντ ή καμία Βρέντερ ή και γω δε ξέρω τι άλλο
Στην Ισπανία ή Μπάρτσα ή Ρεάλ και μια φορά στα 10χρόνια καμία Βαλένθια και καμία Ατλέτικο(πάμε ρε ομάδα)
Στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια βαριόσουνα να βλέπεις από το Γενάρη μήνα τη Γιούβε να είναι 15 και 20 πόντους μπροστά (φέτος δε ξέρω τι θα γίνει που έφυγε ο προπονητής της)
Στην Αγγλια δεν είναι και λίγες οι φορές που ο πρωταθλητής κρίνεται στη κυριολεξία στο τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom