Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η Σαουθάμπτον του Ρόναλντ Κούμαν πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή, καθώς απέκτησε από την Τβέντε τον 25άχρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, Ντούσαν Τάντιτς, έναντι 11.000.000 ευρώ

URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Σαουθάμπτον του Ρόναλντ Κούμαν πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή, καθώς απέκτησε από την Τβέντε τον 25άχρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό, Ντούσαν Τάντιτς, έναντι 11.000.000 ευρώ

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/MetagrafesExoterikou/article2907342.ece/BINARY/original/tadic.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μπορεί να της βγει μια μεγάλη επένδυση. Η Σαουθ μάζεψε 100 μύρια και η λογική λέει ότι θα ρίξει το 60-70% σε μεταγραφές φτηνές μεν αλλά με προοπτική για να πουλήσει σε κανένα 2-3 χρόνια 2, 3 φορές απάνω

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μπορεί να της βγει μια μεγάλη επένδυση. Η Σαουθ μάζεψε 100 μύρια και η λογική λέει ότι θα ρίξει το 60-70% σε μεταγραφές φτηνές μεν αλλά με προοπτική για να πουλήσει σε κανένα 2-3 χρόνια 2, 3 φορές απάνω
Η Σαουθάμπτον μου αρέσει πολύ τύπε...και φέτος την έβλεπα και έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο....σαν "μικρή" Λίβερπουλ ήταν....συμφωνείς?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Σαουθάμπτον μου αρέσει πολύ τύπε...και φέτος την έβλεπα και έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο....σαν "μικρή" Λίβερπουλ ήταν....συμφωνείς?
Δεν είδα πολλά ματς της Σαουθ δυστυχώς. Είχα ακούσει πολλά γι αυτή την ομάδα που πριν από 3-4 χρόνια ήταν στο πουθενά στο Αγγλικό ποδόσφαιρο και με ένα πολύ καλό πλάνο που τ ακολούθησαν ευλαβικα και έφτασαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύω πως αν δε πουλούσε τους παίκτες (αν και δε μπορούσε να τους κρατήσει) θα μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω....ίσως και να ξεπεράσει και τη....Μαν Γιουν  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν είδα πολλά ματς της Σαουθ δυστυχώς. Είχα ακούσει πολλά γι αυτή την ομάδα που πριν από 3-4 χρόνια ήταν στο πουθενά στο Αγγλικό ποδόσφαιρο και με ένα πολύ καλό πλάνο που τ ακολούθησαν ευλαβικα και έφτασαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιστεύω πως αν δε πουλούσε τους παίκτες (αν και δε μπορούσε να τους κρατήσει) θα μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω....ίσως και να ξεπεράσει και τη....Μαν Γιουν  :grin:
Έχει ένα τρομερό αμυντικό χαφ...Ουινάνια, κάπως έτσι...αλλά δυστυχώς τραυματίζεται συχνά....ενδιαφερόταν και η Λίβερπουλ γι' αυτόν....
Δεν το σχολιάζω :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Έχει ένα τρομερό αμυντικό χαφ...Ουινάνια, κάπως έτσι...αλλά δυστυχώς τραυματίζεται συχνά....ενδιαφερόταν και η Λίβερπουλ γι' αυτόν....
Δεν το σχολιάζω :grin:

Βανιάμα ρε τι ουινάνιανια :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Πήρε και φελίπε λούις η τσέλσι. Έχει κάνει τις καλύτερες κινήσεις μέχρι τώρα. Αν δεν πάρει και φέτος πρωταθλημα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πήρε και φελίπε λούις η τσέλσι. Έχει κάνει τις καλύτερες κινήσεις μέχρι τώρα. Αν δεν πάρει και φέτος πρωταθλημα...
Έχει ρίξει πολύ μπάζωμα σε όλες τις γραμμές....έχει Αζάρ και Όσκαρ και γύρω τους εργαλεία (Ντιέγκο Κόστα, Φελίπε Λουίζ, Τιάγκο, Φάμπρεγας κτλ) δεν αποκλείεται να τον δούμε να σηκώνει το 3ο Τσου Λου...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Έχει ρίξει πολύ μπάζωμα σε όλες τις γραμμές....έχει Αζάρ και Όσκαρ και γύρω τους εργαλεία (Ντιέγκο Κόστα, Φελίπε Λουίζ, Τιάγκο, Φάμπρεγας κτλ) δεν αποκλείεται να τον δούμε να σηκώνει το 3ο Τσου Λου...

Κι εγώ αυτό φοβάμαι :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Κι εγώ αυτό φοβάμαι :S
Κάνει αυτό που κάνει πάντα...θέλει τουλάχιστον 2 μεταγραφικές περιόδους για να μετατρέψει την ομάδα σε εργαλειοθήκη....πρώτα Μάτιτς, τώρα αυτούς.....επέστρεψε και ο Κουρτουά...μόνο τον Λουκάκου έστειλε (πάλι) δανεικό στην Ατλέτικο και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Κάνει αυτό που κάνει πάντα...θέλει τουλάχιστον 2 μεταγραφικές περιόδους για να μετατρέψει την ομάδα σε εργαλειοθήκη....πρώτα Μάτιτς, τώρα αυτούς.....επέστρεψε και ο Κουρτουά...μόνο τον Λουκάκου έστειλε (πάλι) δανεικό στην Ατλέτικο και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί....

Εχει φάει κολλημα με τον λουκάκου, κάτι εξωαγωνιστικο πρεπει να 'ναι. Είσαι σίγουρος οτι πηγε ατλετικο; Γιατί ειδα οτι πηραν και μάτζουκιτς

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Gunner ο Αλέξις!

Η Αρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Μπαρτσελόνα. Πολυετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 25χρονος Χιλιανός μεσοεπιθετικός.

Ο πρώην άσος των Ρίβερ Πλέιτ και Ουντινέζε βρέθηκε την Πέμπτη στο Λονδίνο για τις ιατρικές εξετάσεις και θα εσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα στο τέλος Ιουλίου μετά από μερικές μέρες διακοπών μετά το Mundial. Οι πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα των Gunners αναμένεται να είναι στο Emirates Cup, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Αυγούστου.

«Οπως πολύς κόσμος είδε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Αλέξις είναι ένας φανταστικός παίκτης και είμαστε ενθουσιασμένοι που καταφέραμε να τον φέρουμε εδώ. Ο Αλέξις θα προσθέσει δύναμη, δημιουργικότητα και μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και θα τον έχουμε μαζί μας τις επόμενες εβδομάδες. Είναι πολύ σταθερός και έχει κάνει εμφανίσεις στο υψηλότερο επίπεδο, είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί όπως και εγώ θα καλωσορίσουν» είπε ο Αρσεν Βενγκέρ στο πλαίσιο της μεταγραφής.

Ο ίδιος ο Αλέξις δήλωσε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Αρσεναλ, μία ομάδα που έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, ένα πολύ καλό ρόστερ και μεγάλη στήριξη από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο και ένα εξαιρετικό στάδιο στο Λονδίνο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να παίξω για την Αρσεναλ στην Premier League και στο Champions League. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την Αρσεναλ για να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς».

bsnfbr8cqaaglac.jpg

10418423_1101862789853936_3776948616391339765_n.png

:rockon:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
313
Πόντοι
26
σαν να μιλαει στον διπλα απο ρουνευ