gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
τωρα σωθηκαν γιατρε«Υπογράφει στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ»
Η Daily Mail αποκαλύπτει ότι ο Ολλανδός θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρεται να είναι οριστική, ενώ η ανακοίνωση αναμένεται να έρθει μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν εντός έδρας με την Χαλ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μαζί με τον Φαν Χάαλ στο «Ολντ Τράφορντ» θα βρεθεί και ο Πάτρικ Κλάιφερτ ως βοηθός του.
| gazzetta.gr
Τον Γκουαρντιόλα θέλανε αρχικά γιατρέτωρα σωθηκαν γιατρε![]()
![]()
![]()
Δε μπορούσα να βρω που είναι το θρεντ του FM14 γι αυτό και γράφω εδώ (ΑΝ οι μοντς θέλουν και μπορούν να το μεταφέρουν εκεί που πρέπει). Λοιπόν είμαι στο 6ο χρόνο στο παιχνίδι. Τα 2 πρώτα τα πήρα αέρα. Στον 3ο χρόνο στην Α Εθνική τερμάτισα 6ος (υπόψη ακόμα και το νεο απντείτ του παιχνιδιού δεν καλύπτει ΚΑΙ τους 11 νέους παίκτες της ΑΕΚ, παρα μόνο Ανέστη, Ζόριτς,Κολοβίτσιο, Μανταλο και Φάγε ενώ για να πας να πάρεις τους άλλους απλά θέλεις μια περιουσία που απλά δε την έχεις).Στο 4ο χρόνο (πρώτο στην Αγία Σοφία) πήρα κύπελλο και τερμάτισα 3ος. Για να μη τα πολυλέω. Ανακάλυψα το εξής. Υπήρχε ένας παίκτης Βραζιλιάνος ονόματι Γουλτερ (που παίζει ολοκληρωμένος επιθετικός ελεύθερος). Τον ήθελα (είχα Μπαμπακαρ από Φιορεντίνα δανεικό και Βασιλακάκη) μην έχοντας λοιπόν διαθέσιμο μπάτζετ του έκανα προσφορά για δοκιμή (4 εβδομάδες). Μετά το πέρας λέω ας του ξανακάνω έτσι για τη πλάκα. Πάλι τεσσερις βδομάδες. Με τούτα και με κείνα κατάφερα να τον κρατήσω έτσι μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα όπου και κατάφερα να παρω κάποια λεφτά παραπανω (κατάφερα να περάσω στους 32 του ΟΥΕΦΑ -έφτασα μετά μέχρι ημιτελικά) και έτσι μπόρεσα να τον υπογράψω. Ο παίκτης απλά είχε κατά μέσο όρο 1 γκολ ανα παιχνίδι και η αξία του έφτασε τα 7μύρια (έχω βάλει ρήτρα για 10μύρια). Αποφάσισα να κάνω το ΙΔΙΟ κόλπο με κάποιους άλλους παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι απλά δεν είχα τ χρήματα εκείνα που χρειάζονται για μεταγραφή (το γαμημένο φαιρ πλέι σου γαμάει τα πάντα). Και έτσι έκανα με τον Σουλεμανι (του άγιαξ), τον Πελε (του ΟΣΦΠ) και τον Αβρααμ Παπαδόπουλο και Σάμαρη και με καμιά 3-4 ακόμα. Δηλαδή στις 10 φορές που το δοκίμασα έχει πιάσει τις 9. Τώρα πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα. Συνεχίζω σίγουρα στην Ευρώπη (είμαι 3ος στους ομίλους πίσω από τη Ατλέτικο, απλά με πήδηξε ασάλιωτα 5-0 και 3-0 και τη Μπεμφίκα από την οποία είμαι πισω 1 βαθμό και το τελευταίο παιχνίδι είναι στην έδρα μου) και ΕΛΠΙΖΩ να περάσω. ΑΝ περάσω τότε θα προχωρήσω στο να υπογράψω τους παίκτες αυτούς και να πουλήσω Κορδέρο και Μάνταλο ( ο Ζοριτς απλά είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ παίκτης μου).Και όλοι οι τερματοφύλακες είναι κάτι μεταξύ Γιασίν και Μπουφόν...τετ α τετ μην περιμένεις να βάλεις....
Άσε που μερικοί παίκτες έχουν κάτι αναλαμπές...βλέπεις Αθανασιάδη να αδειάζει 3-4 παίκτες και να πλασάρει στο Γ λες και είναι ο Ζιντάν ξέρω γω....οι αγώνες είναι για τον πούτσο...το υπόλοιπο παιχνίδι όμως, το πως θα σχεδιάσεις την ομάδα, το σκάουτινγκ, η προπόνηση, η λεπτομέρεια στις εντολές των παικτών και τις τακτικές, είναι καλύτερες από ποτέ!Το 14 είναι το καλύτερο....
Καταλαβα παλι 6η-7η θα απο του χρονου η λιβε
Εγω δεν ανησυχω γρηγορακη ξερω τις δυνατοτητες της Γιουναιτεντ ξερω και της Λιβερπουλ.Απλα σου θυμιζω οτι την τελευταια φορα που ειχατε παει ψηλα στην βαθμολογια,2οι δηλαδη,τις 3 επομενες χρονιες βγηκατε 7οι 8οι.Και η Γιουναιτεντ πηρε το πρωταθλημα.Για αυτο αστο,ας περιμενουμε να δουμε.
Μην ανυσηχείς εσύ και οι άλλοι Γιουναϊτάδες. Δεν αλλάζει τίποτα. Και του χρόνου μια χαρά θα σας![]()
. Γλυκαθήκατε από τις φετινές ψωλιές. Μη σας αφήσει έτσι παραπομεμένους.
Και του χρόνου το λοιπόν η Λίβερπουλ κάπου στη κορυφή θα είναι.
Εσείς με Φαν Γκααλ που θα είσαστε; Σου το λέω από τώρα. Βάση της προϊστορίας του Φαν Γκααλ σε Μπαγερν και Μπάρτσα ΚΑΙ του χρόνου κάπου μεταξύ 7ης και 10ης θέσης![]()
(για να μη παρεξηγηθώ. ΑΝ και ΟΤΑΝ έρθει θα τα γαμήσει όλα το πρώτο χρόνο και θα τα χτίσει από την αρχή. Στο δεύτερο χρόνο, ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ, τότε θα δείτε τ αποτελέσματα της δουλειάς του)
Μαστεράκο ξαναδιάβασε τι γράφω. ΑΝ πάρετε τον Φαν Γκααλ ΚΑΙ του χρόνου στην ίδια θέση που είσαστε τώρα θα τερματίσετε (για να μη πω και παρακάτω αφού η Αγγλία δεν είναι Γερμανία των 2-3 ομάδων, ούτε Ισπανία της Μπάρτσα, Ρεαλ και άντε άλλης μίας μια στο τόσο). Η προισταρία του Φαν Γκααλ σε ομάδες όπως η Μπάρτσα και Μπάγερν έχει δείξει ότι τον πρώτο του χρόνο θα τα γαμήσει ΟΛΑ. Θα διώξει παίκτες που δε θέλει (αποχαιρέτα τα 30μύρια που έδωσες για Φελαϊνί) για να φέρει αυτούς που θέλει. Άλλα έχει δίκιο. ΚΑΙ του χρόνου ΠΑΛΙ θα είσαι μέχρι εκεί που πάνε οι δυνατότητές σου. ΕβδομοόγδοόςΕγω δεν ανησυχω γρηγορακη ξερω τις δυνατοτητες της Γιουναιτεντ ξερω και της Λιβερπουλ.Απλα σου θυμιζω οτι την τελευταια φορα που ειχατε παει ψηλα στην βαθμολογια,2οι δηλαδη,τις 3 επομενες χρονιες βγηκατε 7οι 8οι.Και η Γιουναιτεντ πηρε το πρωταθλημα.Για αυτο αστο,ας περιμενουμε να δουμε.
Και του χρόνου το λοιπόν η Λίβερπουλ κάπου στη κορυφή θα είναι.
Ενώ εσείς θα δώσετε 200μύρια στον Φαν Γκααλ για να σας διαλύσει την ομάδα και να τερματίσει εβδομοόγδοος. Παλιά σας τέχνη κόσκινο άλλωστεΝαι με Ευρώπη μαζί στην κορυφη θα είναι!
Το συνηθίζει άλλωστε!![]()
Ξεχνας το κυριοτερο ομως,οτι περυσι πατωσε η Λιβερπουλ,και φετος δεν ειχε τον βραχνα του Τσου Λου που ειχαν οι αλλες ομαδες.Απο την κορυφη αν δεν κανω λαθος ειναι η μονη ομαδα που δεν επαιζε ευρωπη.Του χρονου θα σας δουμε αν μαζεψετε καναν βαθμο η κανετε παλι 6 στις 6 ηττες και βρεθειτε πιο κατω και απο την ΑΕΚ.Μαστεράκο ξαναδιάβασε τι γράφω. ΑΝ πάρετε τον Φαν Γκααλ ΚΑΙ του χρόνου στην ίδια θέση που είσαστε τώρα θα τερματίσετε (για να μη πω και παρακάτω αφού η Αγγλία δεν είναι Γερμανία των 2-3 ομάδων, ούτε Ισπανία της Μπάρτσα, Ρεαλ και άντε άλλης μίας μια στο τόσο). Η προισταρία του Φαν Γκααλ σε ομάδες όπως η Μπάρτσα και Μπάγερν έχει δείξει ότι τον πρώτο του χρόνο θα τα γαμήσει ΟΛΑ. Θα διώξει παίκτες που δε θέλει (αποχαιρέτα τα 30μύρια που έδωσες για Φελαϊνί) για να φέρει αυτούς που θέλει. Άλλα έχει δίκιο. ΚΑΙ του χρόνου ΠΑΛΙ θα είσαι μέχρι εκεί που πάνε οι δυνατότητές σου. Εβδομοόγδοός![]()
![]()
Α! Και που σαι. Μη μου συγκρίνεις τον ταβερνιάρη με τον Ρότζερς. Θα καείς στη κόλαση. Ακόμα και ο Κιγκ Κέννυ δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του γιατί όταν ανέλαβε ξανά προπονητής είχε ν ασχοληθεί μ αυτό καμιά 10ετία και το ποδόσφαιρο απλά είχε προχωρήσει πάρα πολύ και απλά δε μπορούσε να ακολουθήσει τις εξελίξεις.
Ενώ εσείς θα δώσετε 200μύρια στον Φαν Γκααλ για να σας διαλύσει την ομάδα και να τερματίσει εβδομοόγδοος. Παλιά σας τέχνη κόσκινο άλλωστε
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ Αλήθεια πως σου φαίνεται η ιδέα του Φαν Γκααλ για τον πάγκο;
οπου πετυχε το πρωην αφεντικο στη μπαρτσα ο μουρινιο γιατρε το ξεμουνιασεΓιατί δεν πήραν το Μουρίνιο να χορτάσει ο κόσμος μπάλα;
Γιατί δεν πήραν το Μουρίνιο να χορτάσει ο κόσμος μπάλα;
Είδες και πάλι που τα λες όπως τα θες;Ξεχνας το κυριοτερο ομως,οτι περυσι πατωσε η Λιβερπουλ,και φετος δεν ειχε τον βραχνα του Τσου Λου που ειχαν οι αλλες ομαδες.Απο την κορυφη αν δεν κανω λαθος ειναι η μονη ομαδα που δεν επαιζε ευρωπη.Του χρονου θα σας δουμε αν μαζεψετε καναν βαθμο η κανετε παλι 6 στις 6 ηττες και βρεθειτε πιο κατω και απο την ΑΕΚ.
Αν τον ξαναπάρετε πίσω τον ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΟΓΙΕΣ αγοράζω διαρκείας στο Τράφορντ. Μιλάμε θα είναι και γαμώ τ θέατραΠολύ μικρότερο ρίσκο απο τον Μόγιες! :o
Αλλά κράτα μικρό καλάθι...μπορεί να έχουμε καμιά εκπλήξη ;)
Ξέρεις ποιος φταίει που ΔΕΝ το εχετε τελικά ε; Αλλά όταν τ έλεγα πριν μήνες ήμουν "κομπλεξικός", τώρα "μακάρι να τον είχαμε τον Πορτογάλλο".Μακάρι να είχαμε τον Πορτογάλο!![]()