Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
319
Πόντοι
621
Εγώ πριν κανα 2 χρόνια άκουγα από Έλληνες δημοσιογράφους οτι ο Ρότζερς είναι ο Σάντος της Αγγλίας.....
Ο Ρότζερς όταν είχε τη Σουόνσι πρίν πάει Λίβερπουλ η πρώτη έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Πρέμιερ Λίγκ.Γι'άλλη μιά φορά οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι τεφαρίκια της μπάλας.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Στην αρχή θέλαμε τον Martinez (νύν της Έβερτον).

Μας έριξε άκυρο γιατί ήθελε να τελειώσει την σεζόν με την Γουίγκαν που πάλευε, και έτσι....καταλήξαμε στον μεγάλο BR  :rockon: :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στην αρχή θέλαμε τον Martinez (νύν της Έβερτον).

Μας έριξε άκυρο γιατί ήθελε να τελειώσει την σεζόν με την Γουίγκαν που πάλευε, και έτσι....καταλήξαμε στον μεγάλο BR  :rockon: :rockon:
Καλός είναι και αυτός....μόνο εμείς πήραμε το παλτό  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι, μια χαρά coach είναι και ο Martinez.

Scumchester United είσαι και εσύ;  :grin:
Ε όχι κανένας φανατισμένος (φανατισμένος δεν είμαι με τίποτα έτσι και αλλιώς) αλλά η αγαπημένη μου αγγλική είναι η Γιουνάιτεντ....μία απ' τις ομάδες με τις οποίες μεγάλωσα.....

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Θυμάμαι τις συζητήσεις μας με τον Γρηγόρη πριν απο αρκετούς μήνες, σε αυτό το θρέντ.

Του έλεγα πως θα "παλέψουμε" με Άρσεναλ για 3η θέση, και αυτός μου έλεγε με Σίτυ γιατί δεν πήγαινε τόσο καλά εκτός  :2funny:

Μου ήρθε φλασιά το παραπάνω στο μυαλό βλέποντας την Άρσεναλ να κινδυνεύει τώρα ακόμα και για 4άδα, την στιγμή που όλοι οι ειδήμωνες πίστευαν οτι μπορεί να πάρει τον τίτλο  :2funny: :2funny:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Παλικάρια για να μη σκοτώνεστε, σε ξένο αχυρώνα κιόλας, μπορείτε να λέτε ο ένας για τον άλλο "μεγάλη ομάδα με μέτρια πορεία ". Αλλά βέβαια το "μικρομεσαία" πικάρει καλύτερα οπότε δε βλέπω να το ξεχνάτε. ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Θυμάμαι τις συζητήσεις μας με τον Γρηγόρη πριν απο αρκετούς μήνες, σε αυτό το θρέντ.

Του έλεγα πως θα "παλέψουμε" με Άρσεναλ για 3η θέση, και αυτός μου έλεγε με Σίτυ γιατί δεν πήγαινε τόσο καλά εκτός  :2funny:

Μου ήρθε φλασιά το παραπάνω στο μυαλό βλέποντας την Άρσεναλ να κινδυνεύει τώρα ακόμα και για 4άδα, την στιγμή που όλοι οι ειδήμωνες πίστευαν οτι μπορεί να πάρει τον τίτλο  :2funny: :2funny:
Στον πρώτο γύρο και εγώ πίστευα οτι θα το πάρει η Άρσεναλ....αλλά η κατηφόρα του δεύτερου γύρου δεν έχει κατηφόρα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Κι εγω ο ειδημωνας έλεγα ότι πάει για τίτλο, και νομίζω ότι μια χαρά ήταν η πρόβλεψη ασχέτως αν έπεσα έξω γιατί πρέπει να λάβεις υποψην ότι της έκατσαν ένα κάρο τραυματισμοί, ειδικά του ουαλου μέσου που μου διαφεύγει το όνομα τώρα και μέχρι τότε έκανε φοβερή σεζόν και ήταν εργαλειαρα στο κέντρο, άσε που έβαζε και γκολ.
Συν ότι ο μαλακας ο κυλοτας δεν έκανε καμία μεταγραφή το γεναρη

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Κι εγω ο ειδημωνας έλεγα ότι πάει για τίτλο, και νομίζω ότι μια χαρά ήταν η πρόβλεψη ασχέτως αν έπεσα έξω γιατί πρέπει να λάβεις υποψην ότι της έκατσαν ένα κάρο τραυματισμοί, ειδικά του ουαλου μέσου που μου διαφεύγει το όνομα τώρα και μέχρι τότε έκανε φοβερή σεζόν και ήταν εργαλειαρα στο κέντρο, άσε που έβαζε και γκολ.

Με βρίζατε που έλεγα για Σίτυ  :rockon: :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ράμσεϊ ή Ουίλσιρ?
Παιχταράδες και οι 2....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Με βρίζατε που έλεγα για Σίτυ  :rockon: :rockon:
Μπα τύπε, βλέπω Μουρίνιο να το παίρνει....αυτός πουλάει τρελίτσα σε όλη την Αγγλία χωρίς να έχει επιθετικό της προκοπής, που να πάρει Φαλκάο ή Μπαλοτέλι το καλοκαίρι τι έχει να γίνει.....

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Μια ερώτηση μόνο.

Παρακολουθούσες PL τις προηγούμενες χρονιές;

Περίπου στο ίδιο μοτίβο (ακολουθία  :grin: ) βάδιζε η Άρσεναλ.

Παντελής έλλειψη πορείας πρωταθλητισμού ρε μαν.Στα παιχνίδια που "καίνε" πάντα loosers είναι.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Α ναι, ραμσει  σωστός.
Ο ουιλσιρ είναι άγγλος
Ναι, θυμόμουν οτι ένας είναι Ουαλός και ο αλλος Άγγλος, αλλά δεν θυμόμουν ποιος.....
Εμένα από Άρσεναλ μου αρέσει ο Τσάμπερλεϊν....ωραίος παίχτης....και στα παιχνίδια με την Μπάγερν έκανε ωραία πράγματα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Μια ερώτηση μόνο.

Παρακολουθούσες PL τις προηγούμενες χρονιές;

Περίπου στο ίδιο μοτίβο (ακολουθία  :grin: ) βάδιζε η Άρσεναλ.

Παντελής έλλειψη πορείας πρωταθλητισμού ρε μαν.Στα παιχνίδια που "καίνε" πάντα loosers είναι.

Πίστευα ότι φέτος θα γίνει το θαύμα (ψιλουποστηριζω κιόλας Άρσεναλ στην αγγλια αλλά δεν το λέω γιατί ντρέπομαι :grin: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom