Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το  Χ παει περιπατο για μενα. Λεοντα εσυ εχεις καποιες ελπιδες για το γκολ γκολ.

DM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
4.050
Πόντοι
456
Μογιες ελπιζω να εχεις ετοιμασει βαλιτσα...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
Aχρηστη γιουναιτετ ουτε ενα χι δεν μπορουσε να τσιμπησει

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Νομίζω ότι σιγά-σιγά κλειδώνει η πρώτη εξάδα, η Γιουνάιτεντ πιο εύκολα θα χάσει την 7η θέση παρά θα μπει στην εξάδα - έτσι δείχνει τουλάχιστον. Ο κιλότας ανανεώνει για άλλα 2 χρόνια με την Άρσεναλ αλλά η ομάδα δεν τραβάει, ίσως κινδυνεύσει ακόμα και για την 4η θέση, αν συνεχίσει έτσι. Η ομάδα μας λογικά θα είναι στην τριάδα, κοιτάμε και παραπάνω αλλά δεν το λέμε καν. Για την ουρά: Η Φούλαμ πολύ δύσκολα θα σωθεί, νομίζω ότι η Σάντερλαντ θα τα καταφέρει (και νομίζω ότι το αξίζει), μην μας κόψει βαθμούς όμως, ας τους πάρει αλλού.  :cool2:
Πολύ κρίσιμο το Άρσεναλ - Μαν. Σίτυ που έρχεται, όπως και το Κρ. Πάλλας - Τσέλσι. Η Λίβερπουλ με την φόρμα που έχει νομίζω ότι θα το πάρει το ματσάκι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε.

Νικήσατε τους χωριάτες με 2 ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ γκολ (όσο θεαματικό και να είναι το πρώτο του Ρουνεϊ δε παύει ν είναι και κολοφαρδίστικο) τα σφυριά και νομίζατε πως πιάσατε τον παπά από τ αρχίδια. Απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας χάνει πολλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο (για τη Σίτυ μιλάω) ήρθε και σας τσιμπούκωσε με τα 3 της. Θα πει κάποιος "τι εκτός έδρας ρε μαλάκα;Στη πόλη ΤΗΣ έπαιξε" και θ έχει και δίκιο.
Το ματς δε το είδα αλλά όταν τρως γκολ στο 1ο λεπτό και μέχρι το 10ο ο αντίπαλος έχει κάνει άλλες 2 ευκαιρίες για περισσότερα γκολ δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεις το ματς για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Και τώρα που η σεζόν φτάνει στο τέλος (έμειναν 7 αγωνιστικές για το τέλος) τ συμπεράσματα ΑΣΦΑΛΩΣ και μπορούν ν είναι ορατα και αποδεκτά. Η Μαν Γιουν με τον Μόγιες (ΜΕΙΝΕ) δείχνει σημάδια όχι κατρακύλας αλλά καταστροφής. Είναι 7η αλλά πιο δύσκολα θα πιάσει τη Τότεταμ απ ότι μπορεί να χάσει την 7η από τη Νιουκαστλ που δε μπόρεσε να κερδίσει εντός την Έβερτον (μια Έβερτον που χωρίς τον Μόγιες πλέον στον πάγκο δείχνει πεντακάθαρα σημάδια βελτίωσης). Και ξαναλέω. Το καλοκαίρι η Μαν Γιουν ΑΝ θέλει ν είναι ανταγωνιστική θέλει μια 11άδα μεταγραφές.
Από την άλλη η Λίβερπουλ έχει ξεπεράσει τις προσδοοκίες όλων μας. Η 3η θέση είναι σχεδόν σίγουρη. Έχει τα ντέρμπι κορυφής (Σίτυ, Τσέλσι) στην έδρα της. Δε το πολυλέει (αν τόσο ο προπονητής όσο και ο αρχηγός έχουν πετάξει τις σπόντες τους) για πρωτάθλημα αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ λοξοκοιτάει. Αν δεν είχαμε και κάτι αστεία αυτογκολ από Σκτρλ και Τουρέ θα μπορούσαμε ν ειχαμε μαζέψει περισσότερους πόντους (επίσης ΤΩΡΑ φαίνεται πόσο επηρέασε βαθμολογικά οι σφαγή στ Ετιχαντ και στο ματς με τη Τσέλσι). Πρέπει να παραμείνουν σοβαροί οι παικτςς όμως ΚΑΙ στ 7 ματς.

Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ επιτέλους να έχουν καταλάβει (και ας μη το λενε) οι της Γιουναϊτεντ πόσο ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ έγινε φέτος η ομάδα τους. Το να πανυγυρίζουν για μια νίκη με τα σφυριά ή τη Νόριτς θα ήταν αστείο πέρσι.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
η Σίτυ αν τα πάρει όλα τα ματς είναι πρωταθλήτρια...για να δούμε...συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα πάντως...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ επιτέλους να έχουν καταλάβει (και ας μη το λενε) οι της Γιουναϊτεντ πόσο ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ έγινε φέτος η ομάδα τους. Το να πανυγυρίζουν για μια νίκη με τα σφυριά ή τη Νόριτς θα ήταν αστείο πέρσι.
Τώρα είσαι σωστός.  :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε.

Νικήσατε τους χωριάτες με 2 ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ γκολ (όσο θεαματικό και να είναι το πρώτο του Ρουνεϊ δε παύει ν είναι και κολοφαρδίστικο) τα σφυριά και νομίζατε πως πιάσατε τον παπά από τ αρχίδια. Απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας χάνει πολλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο (για τη Σίτυ μιλάω) ήρθε και σας τσιμπούκωσε με τα 3 της. Θα πει κάποιος "τι εκτός έδρας ρε μαλάκα;Στη πόλη ΤΗΣ έπαιξε" και θ έχει και δίκιο.
Το ματς δε το είδα αλλά όταν τρως γκολ στο 1ο λεπτό και μέχρι το 10ο ο αντίπαλος έχει κάνει άλλες 2 ευκαιρίες για περισσότερα γκολ δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεις το ματς για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Και τώρα που η σεζόν φτάνει στο τέλος (έμειναν 7 αγωνιστικές για το τέλος) τ συμπεράσματα ΑΣΦΑΛΩΣ και μπορούν ν είναι ορατα και αποδεκτά. Η Μαν Γιουν με τον Μόγιες (ΜΕΙΝΕ) δείχνει σημάδια όχι κατρακύλας αλλά καταστροφής. Είναι 7η αλλά πιο δύσκολα θα πιάσει τη Τότεταμ απ ότι μπορεί να χάσει την 7η από τη Νιουκαστλ που δε μπόρεσε να κερδίσει εντός την Έβερτον (μια Έβερτον που χωρίς τον Μόγιες πλέον στον πάγκο δείχνει πεντακάθαρα σημάδια βελτίωσης). Και ξαναλέω. Το καλοκαίρι η Μαν Γιουν ΑΝ θέλει ν είναι ανταγωνιστική θέλει μια 11άδα μεταγραφές.
Από την άλλη η Λίβερπουλ έχει ξεπεράσει τις προσδοοκίες όλων μας. Η 3η θέση είναι σχεδόν σίγουρη. Έχει τα ντέρμπι κορυφής (Σίτυ, Τσέλσι) στην έδρα της. Δε το πολυλέει (αν τόσο ο προπονητής όσο και ο αρχηγός έχουν πετάξει τις σπόντες τους) για πρωτάθλημα αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ λοξοκοιτάει. Αν δεν είχαμε και κάτι αστεία αυτογκολ από Σκτρλ και Τουρέ θα μπορούσαμε ν ειχαμε μαζέψει περισσότερους πόντους (επίσης ΤΩΡΑ φαίνεται πόσο επηρέασε βαθμολογικά οι σφαγή στ Ετιχαντ και στο ματς με τη Τσέλσι). Πρέπει να παραμείνουν σοβαροί οι παικτςς όμως ΚΑΙ στ 7 ματς.

Αν η Μανστεστερ εγινε μικρομεσαια με μια κακη χρονια,τοτε η Λιβε που 25 χρονια παραπαιει,με ελαχιστες εξαρσεις,τοτε τι την θεωρεις;Αρη της αγγλιας;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αν η Μανστεστερ εγινε μικρομεσαια με μια κακη χρονια,τοτε η Λιβε που 25 χρονια παραπαιει,με ελαχιστες εξαρσεις,τοτε τι την θεωρεις;Αρη της αγγλιας;

Πόσο άσχετος παίζει να είσαι...

Τι ελάχιστες εξαιρέσεις ρε ανίδεε;;

Οι χρονιές 2001-2002,2005-2006,2008-2009 και νομίζω 2007-2008 σου λένε τίποτα;;;  :jerking: :jerking:

ΠΑΡΑΠΑΙΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;;;;;;;!!!

Α ξέχασα, μόνο φέτος ψιλοπαρακολουθείς PL και το παίζεις και τάχα μου αρρωστάκι της MU  :2funny:

Eπίσης οι ευρωπαικές πορείες (ξέχνα τα κυπελλάκια πήραμε στο νησί), δεν σου λένε τίποτα;;;

Πόσο χαζός μπορεί να είσαι ρε άνθρωπε.

Μπούκωνε ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ στο -14 ( και βάλε) και ρούφα τα χοντράδια μας.  :pipa2: :pipa2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πόσο άσχετος παίζει να είσαι...

Τι ελάχιστες εξαιρέσεις ρε ανίδεε;;

Οι χρονιές 2001-2002,2005-2006,2008-2009 και νομίζω 2007-2008 σου λένε τίποτα;;;  :jerking: :jerking:

ΠΑΡΑΠΑΙΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;;;;;;;!!!

Α ξέχασα, μόνο φέτος ψιλοπαρακολουθείς PL και το παίζεις και τάχα μου αρρωστάκι της MU  :2funny:

Eπίσης οι ευρωπαικές πορείες (ξέχνα τα κυπελλάκια πήραμε στο νησί), δεν σου λένε τίποτα;;;

Πόσο χαζός μπορεί να είσαι ρε άνθρωπε.

Μπούκωνε ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ στο -14 ( και βάλε) και ρούφα τα χοντράδια μας.  :pipa2: :pipa2:
Δηλαδη για να καταλαβω,3 χρονιες στα 25 χρονια κανατε μια καλη πορεια,χωρις βεβαια να παρετε πρωταθλημα,και δεν τις θεωρεις αυτες εξαρσεις;Παντα παρακολουθω πρεμιερ λιγκ,απλα φετος ο Γρηγορης προκαλει και μπαινω και εγω στο τριπακι.Θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη αυτο που λεει ο Γρηγορης,που μια κακη χρονια σε κανει μικρομεσαια ομαδα;Μονος σου ειπες οτι στα 25 χρονια,ειχες μονο 3 αντε να σου πω εγω 4,αντε 5 καλες πορειες.Αυτο τι σε κανει εσενα;Εχεις απαντηση σε αυτο;Για να σε δω.Να δω ποιος ειναι ο χαζος.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δηλαδη για να καταλαβω,3 χρονιες στα 25 χρονια κανατε μια καλη πορεια,χωρις βεβαια να παρετε πρωταθλημα,και δεν τις θεωρεις αυτες εξαρσεις;Παντα παρακολουθω πρεμιερ λιγκ,απλα φετος ο Γρηγορης προκαλει και μπαινω και εγω στο τριπακι.Θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη αυτο που λεει ο Γρηγορης,που μια κακη χρονια σε κανει μικρομεσαια ομαδα;Μονος σου ειπες οτι στα 25 χρονια,ειχες μονο 3 αντε να σου πω εγω 4,αντε 5 καλες πορειες.Αυτο τι σε κανει εσενα;Εχεις απαντηση σε αυτο;Για να σε δω.Να δω ποιος ειναι ο χαζος.

Παίρνω πάσα απ' το τελευταίο, ας γίνω εγώ ο χαζός. Υποστηρίζω Λίβερπουλ και αντιπαθώ την Γιουνάιτεντ. Αλλά όπως δεν ισχύει να πεις την Λίβερπουλ μικρομεσαία (με τόσα πέτρινα χρόνια), έτσι δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις και την Γιουνάιτεντ επειδή μετά την ακμή της (επί τσίχλα) ήρθε ήδη η παρακμή (κυρίως λόγω Μόγιες). Δεν ισχύει σε όλα το "να τις βγάλουμε έξω να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη", πως να το κάνουμε ρε μάγκες; Και η Μίλαν παραπαίει, δεν θα βγει Ευρώπη αλλά την λέτε μικρομεσαία ομάδα;

Όπως και να το κάνουμε, κάποιες ομάδες θα περάσουν κρίση, θα τις πάρει από κάτω αλλά μικρομεσαίες δεν θα γίνουν ποτέ.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Αυτές που σου αράδιασα είναι αυτές που θυμάμαι.Σαφώς θα υπάρχουν και άλλες.

Μικρομεσαία ομάδα δεν είσαι.Ήσουν και χωρίς τσίχλα+κατεστημένο θα συνέχιζες να ήσουν (αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα).

Ο Γρηγόρης λέει που και που αηδίες εν βρασμώ  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτές που σου αράδιασα είναι αυτές που θυμάμαι.Σαφώς θα υπάρχουν και άλλες.

Μικρομεσαία ομάδα δεν είσαι.Ήσουν και χωρίς τσίχλα+κατεστημένο θα συνέχιζες να ήσουν (αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα).

Ο Γρηγόρης λέει που και που αηδίες εν βρασμώ  :grin:
Eγω ομως δεν ειπα οτι θεωρω μικρη η μικρομεσαια την Λιβερπουλ απλα ρωτησα τον γρηγορη αν με μια κακη χρονια εγινε μικρομεσαια ομαδα η Γιουναιτεν,τι θεωρει την Λιβε που αντικειμενικα εχει περισσοτερες κακες χρονιες.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Eγω ομως δεν ειπα οτι θεωρω μικρη η μικρομεσαια την Λιβερπουλ απλα ρωτησα τον γρηγορη αν με μια κακη χρονια εγινε μικρομεσαια ομαδα η Γιουναιτεν,τι θεωρει την Λιβε που αντικειμενικα εχει περισσοτερες κακες χρονιες.

Yποβίβασες πάλι την Λίβερπουλ όμως.Για αυτό τα ανέφερα τα παραδείγματα.

Mea culpa αν κατάλαβα κάτι λάθος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Yποβίβασες πάλι την Λίβερπουλ όμως.Για αυτό τα ανέφερα τα παραδείγματα.

Mea culpa αν κατάλαβα κάτι λάθος.
Mα δεν την υποβιβασα,ειναι γεγονος οτι εχει αρκετες κακες πορειες τα τελευταια χρονια.
Οπως γεγονος οτι εχουμε και εμεις φετος,μια απο τις χειροτερες των τελευταιων χρονων.
Αυτο δεν σημαινει οτι η Λιβερπουλ εγινε μικρομεσαια.Παραμενει μεσα στις 3-4 κορυφαιες του νησιου
και μεσα στις 7-8 του κοσμου.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
319
Πόντοι
621
Ο Ρότζερς φέτος έκανε τρελή δουλειά στην ομάδα και κάποιοι παίχτες κάνουν τρελούς παπάδες όπως ο Σουάρεζ,ο Στάριτζ,ο Σκρτέλ και ο Τζέραρντ.Αν ο Werner διαθέσει σοβαρά μπάτζετ για μεταγραφές 2-3 βαρβάτων παιχτών η ομάδα σε κάποια χρόνια θα επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Ρότζερς φέτος έκανε τρελή δουλειά στην ομάδα και κάποιοι παίχτες κάνουν τρελούς παπάδες όπως ο Σουάρεζ,ο Στάριτζ,ο Σκρτέλ και ο Τζέραρντ.Αν ο Werner διαθέσει σοβαρά μπάτζετ για μεταγραφές 2-3 βαρβάτων παιχτών η ομάδα σε κάποια χρόνια θα επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Εγώ πριν κανα 2 χρόνια άκουγα από Έλληνες δημοσιογράφους οτι ο Ρότζερς είναι ο Σάντος της Αγγλίας.....

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ο Ρότζερς φέτος έκανε τρελή δουλειά στην ομάδα και κάποιοι παίχτες κάνουν τρελούς παπάδες όπως ο Σουάρεζ,ο Στάριτζ,ο Σκρτέλ και ο Τζέραρντ.

Σβήσε το γιατί αν το δεί ο Γρηγόρης, θα σκούζει  :rockon: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom