LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
απορω πως η παλιομαδα η λέστερ ειναι πρώτη ασε η μπερνλι ελεος!
Αφού έχει ανέβει ρε τύπε η λέστερ, αδιάφορη είναι
απορω πως η παλιομαδα η λέστερ ειναι πρώτη ασε η μπερνλι ελεος!
Το Χ παει περιπατο για μενα. Λεοντα εσυ εχεις καποιες ελπιδες για το γκολ γκολ.
Τώρα είσαι σωστός.Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ επιτέλους να έχουν καταλάβει (και ας μη το λενε) οι της Γιουναϊτεντ πόσοΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ έγινε φέτος η ομάδα τους. Το να πανυγυρίζουν για μια νίκη με τα σφυριά ή τη Νόριτς θα ήταν αστείο πέρσι.
Αν η Μανστεστερ εγινε μικρομεσαια με μια κακη χρονια,τοτε η Λιβε που 25 χρονια παραπαιει,με ελαχιστες εξαρσεις,τοτε τι την θεωρεις;Αρη της αγγλιας;Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε.
Νικήσατε τους χωριάτες με 2 ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ γκολ (όσο θεαματικό και να είναι το πρώτο του Ρουνεϊ δε παύει ν είναι και κολοφαρδίστικο) τα σφυριά και νομίζατε πως πιάσατε τον παπά από τ αρχίδια. Απέναντι σε μια ομάδα που εκτός έδρας χάνει πολλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο (για τη Σίτυ μιλάω) ήρθε και σας τσιμπούκωσε με τα 3 της. Θα πει κάποιος "τι εκτός έδρας ρε μαλάκα;Στη πόλη ΤΗΣ έπαιξε" και θ έχει και δίκιο.
Το ματς δε το είδα αλλά όταν τρως γκολ στο 1ο λεπτό και μέχρι το 10ο ο αντίπαλος έχει κάνει άλλες 2 ευκαιρίες για περισσότερα γκολ δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεις το ματς για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Και τώρα που η σεζόν φτάνει στο τέλος (έμειναν 7 αγωνιστικές για το τέλος) τ συμπεράσματα ΑΣΦΑΛΩΣ και μπορούν ν είναι ορατα και αποδεκτά. Η Μαν Γιουν με τον Μόγιες (ΜΕΙΝΕ) δείχνει σημάδια όχι κατρακύλας αλλά καταστροφής. Είναι 7η αλλά πιο δύσκολα θα πιάσει τη Τότεταμ απ ότι μπορεί να χάσει την 7η από τη Νιουκαστλ που δε μπόρεσε να κερδίσει εντός την Έβερτον (μια Έβερτον που χωρίς τον Μόγιες πλέον στον πάγκο δείχνει πεντακάθαρα σημάδια βελτίωσης). Και ξαναλέω. Το καλοκαίρι η Μαν Γιουν ΑΝ θέλει ν είναι ανταγωνιστική θέλει μια 11άδα μεταγραφές.
Από την άλλη η Λίβερπουλ έχει ξεπεράσει τις προσδοοκίες όλων μας. Η 3η θέση είναι σχεδόν σίγουρη. Έχει τα ντέρμπι κορυφής (Σίτυ, Τσέλσι) στην έδρα της. Δε το πολυλέει (αν τόσο ο προπονητής όσο και ο αρχηγός έχουν πετάξει τις σπόντες τους) για πρωτάθλημα αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ λοξοκοιτάει. Αν δεν είχαμε και κάτι αστεία αυτογκολ από Σκτρλ και Τουρέ θα μπορούσαμε ν ειχαμε μαζέψει περισσότερους πόντους (επίσης ΤΩΡΑ φαίνεται πόσο επηρέασε βαθμολογικά οι σφαγή στ Ετιχαντ και στο ματς με τη Τσέλσι). Πρέπει να παραμείνουν σοβαροί οι παικτςς όμως ΚΑΙ στ 7 ματς.
Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ επιτέλους να έχουν καταλάβει (και ας μη το λενε) οι της Γιουναϊτεντ πόσο ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ έγινε φέτος η ομάδα τους. Το να πανυγυρίζουν για μια νίκη με τα σφυριά ή τη Νόριτς θα ήταν αστείο πέρσι.
Αν η Μανστεστερ εγινε μικρομεσαια με μια κακη χρονια,τοτε η Λιβε που 25 χρονια παραπαιει,με ελαχιστες εξαρσεις,τοτε τι την θεωρεις;Αρη της αγγλιας;
Δηλαδη για να καταλαβω,3 χρονιες στα 25 χρονια κανατε μια καλη πορεια,χωρις βεβαια να παρετε πρωταθλημα,και δεν τις θεωρεις αυτες εξαρσεις;Παντα παρακολουθω πρεμιερ λιγκ,απλα φετος ο Γρηγορης προκαλει και μπαινω και εγω στο τριπακι.Θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη αυτο που λεει ο Γρηγορης,που μια κακη χρονια σε κανει μικρομεσαια ομαδα;Μονος σου ειπες οτι στα 25 χρονια,ειχες μονο 3 αντε να σου πω εγω 4,αντε 5 καλες πορειες.Αυτο τι σε κανει εσενα;Εχεις απαντηση σε αυτο;Για να σε δω.Να δω ποιος ειναι ο χαζος.Πόσο άσχετος παίζει να είσαι...
Τι ελάχιστες εξαιρέσεις ρε ανίδεε;;
Οι χρονιές 2001-2002,2005-2006,2008-2009 και νομίζω 2007-2008 σου λένε τίποτα;;;![]()
ΠΑΡΑΠΑΙΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ;;;;;;;!!!
Α ξέχασα, μόνο φέτος ψιλοπαρακολουθείς PL και το παίζεις και τάχα μου αρρωστάκι της MU
Eπίσης οι ευρωπαικές πορείες (ξέχνα τα κυπελλάκια πήραμε στο νησί), δεν σου λένε τίποτα;;;
Πόσο χαζός μπορεί να είσαι ρε άνθρωπε.
Μπούκωνε ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ στο -14 ( και βάλε) και ρούφα τα χοντράδια μας.![]()
![]()
Δηλαδη για να καταλαβω,3 χρονιες στα 25 χρονια κανατε μια καλη πορεια,χωρις βεβαια να παρετε πρωταθλημα,και δεν τις θεωρεις αυτες εξαρσεις;Παντα παρακολουθω πρεμιερ λιγκ,απλα φετος ο Γρηγορης προκαλει και μπαινω και εγω στο τριπακι.Θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη αυτο που λεει ο Γρηγορης,που μια κακη χρονια σε κανει μικρομεσαια ομαδα;Μονος σου ειπες οτι στα 25 χρονια,ειχες μονο 3 αντε να σου πω εγω 4,αντε 5 καλες πορειες.Αυτο τι σε κανει εσενα;Εχεις απαντηση σε αυτο;Για να σε δω.Να δω ποιος ειναι ο χαζος.
Δηλαδη για να καταλαβω,3 χρονιες στα 25 χρονια κανατε μια καλη πορεια,χωρις βεβαια να παρετε πρωταθλημα,και δεν τις θεωρεις αυτες εξαρσεις;Παντα παρακολουθω πρεμιερ λιγκ,απλα φετος ο Γρηγορης προκαλει και μπαινω και εγω στο τριπακι.Θεωρεις φυσιολογικο δηλαδη αυτο που λεει ο Γρηγορης,που μια κακη χρονια σε κανει μικρομεσαια ομαδα;Μονος σου ειπες οτι στα 25 χρονια,ειχες μονο 3 αντε να σου πω εγω 4,αντε 5 καλες πορειες.Αυτο τι σε κανει εσενα;Εχεις απαντηση σε αυτο;Για να σε δω.Να δω ποιος ειναι ο χαζος.
Eγω ομως δεν ειπα οτι θεωρω μικρη η μικρομεσαια την Λιβερπουλ απλα ρωτησα τον γρηγορη αν με μια κακη χρονια εγινε μικρομεσαια ομαδα η Γιουναιτεν,τι θεωρει την Λιβε που αντικειμενικα εχει περισσοτερες κακες χρονιες.Αυτές που σου αράδιασα είναι αυτές που θυμάμαι.Σαφώς θα υπάρχουν και άλλες.
Μικρομεσαία ομάδα δεν είσαι.Ήσουν και χωρίς τσίχλα+κατεστημένο θα συνέχιζες να ήσουν (αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα).
Ο Γρηγόρης λέει που και που αηδίες εν βρασμώ![]()
Eγω ομως δεν ειπα οτι θεωρω μικρη η μικρομεσαια την Λιβερπουλ απλα ρωτησα τον γρηγορη αν με μια κακη χρονια εγινε μικρομεσαια ομαδα η Γιουναιτεν,τι θεωρει την Λιβε που αντικειμενικα εχει περισσοτερες κακες χρονιες.
Mα δεν την υποβιβασα,ειναι γεγονος οτι εχει αρκετες κακες πορειες τα τελευταια χρονια.Yποβίβασες πάλι την Λίβερπουλ όμως.Για αυτό τα ανέφερα τα παραδείγματα.
Mea culpa αν κατάλαβα κάτι λάθος.
Εγώ πριν κανα 2 χρόνια άκουγα από Έλληνες δημοσιογράφους οτι ο Ρότζερς είναι ο Σάντος της Αγγλίας.....Ο Ρότζερς φέτος έκανε τρελή δουλειά στην ομάδα και κάποιοι παίχτες κάνουν τρελούς παπάδες όπως ο Σουάρεζ,ο Στάριτζ,ο Σκρτέλ και ο Τζέραρντ.Αν ο Werner διαθέσει σοβαρά μπάτζετ για μεταγραφές 2-3 βαρβάτων παιχτών η ομάδα σε κάποια χρόνια θα επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Ο Ρότζερς φέτος έκανε τρελή δουλειά στην ομάδα και κάποιοι παίχτες κάνουν τρελούς παπάδες όπως ο Σουάρεζ,ο Στάριτζ,ο Σκρτέλ και ο Τζέραρντ.