Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παπαδόπουλο θα πάρω και γω τον Ιανουάριο....έχει τρελά στατιστικά....ναι όντως, η προβλεπόμενη θέση της Γιουνάιτεντ είναι πρώτη οπότε ο Μόγιες είναι κάτι μεταξύ Τσίχλα, Μουρίνιο και Κλοπ...ο τύπος είναι κασκαντέρ, μέχρι και Τσου Λου έχει πάρει :grin:
Και σ εμένα τη πρώτη χρονια τα σάρωσε όλα. Πήρε πρωτάθλημα, Κύπελο (νίκησε τη Σίτυ στον τελικό με 4-0 αν δε κάνω λάθος) και Τσου Λου!! Είναι ν απορείς με τη εταιρεία που έχει κάνει το παιχνίδι (είναι και αγγλική παναθεμά τους)

Σ εμένα ο Παπαδόπουλος σ όσα ματς έχει παίξει βγάζει μάτια. Απλώς ταλαιπωρείτε με τραυματισμούς. Τον πήρα 10μύρια και τώρα η αξία του έχει φτάσει στα 15. Ο Παπασταθόπουλος μου κόστισε κοντά στ 20 και τώρα έχει φτάσει 35. Ψάχνω να βρω έναν καλό και φτηνό (σχετικά) που ν έχει τα στοιχεία του Τζέραλντ και δε βρίσκω.
Αν και άσχετο με το θρεντ. Στην Ιταλία ο Φετφα βγάζει μάτια μαζί με τον Κονέ και ο Φούντας έχει πάει στην Γερμανία (Αμβουργο) και κοστολογείται στα 12 μύρια  :o :o :o

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και σ εμένα τη πρώτη χρονια τα σάρωσε όλα. Πήρε πρωτάθλημα, Κύπελο (νίκησε τη Σίτυ στον τελικό με 4-0 αν δε κάνω λάθος) και Τσου Λου!! Είναι ν απορείς με τη εταιρεία που έχει κάνει το παιχνίδι (είναι και αγγλική παναθεμά τους)

Σ εμένα ο Παπαδόπουλος σ όσα ματς έχει παίξει βγάζει μάτια. Απλώς ταλαιπωρείτε με τραυματισμούς. Τον πήρα 10μύρια και τώρα η αξία του έχει φτάσει στα 15. Ο Παπασταθόπουλος μου κόστισε κοντά στ 20 και τώρα έχει φτάσει 35. Ψάχνω να βρω έναν καλό και φτηνό (σχετικά) που ν έχει τα στοιχεία του Τζέραλντ και δε βρίσκω.
Αν και άσχετο με το θρεντ. Στην Ιταλία ο Φετφα βγάζει μάτια μαζί με τον Κονέ και ο Φούντας έχει πάει στην Γερμανία (Αμβουργο) και κοστολογείται στα 12 μύρια  :o :o :o
Ο Φούντας και ο Φουρτούνης είναι οτι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για μπροστά!Και ο Μήτρογλου έχει ανεβασμένα στατιστικά μετά το τελευταίο πατσάκι αλλά δεν λέει να πουλήσω Σουάρεζ :grin:
Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι η Ρεάλ διαπραγματεύεται Καρβαχάλ και Βαράν οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κιαλλο γκολακι ο ρουνι.γαμημενε μογιες. :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Φούντας και ο Φουρτούνης είναι οτι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για μπροστά!Και ο Μήτρογλου έχει ανεβασμένα στατιστικά μετά το τελευταίο πατσάκι αλλά δεν λέει να πουλήσω Σουάρεζ :grin:
Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι η Ρεάλ διαπραγματεύεται Καρβαχάλ και Βαράν οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά :grin:
Φορτούνη δε ξέρω δεν έχω ψάξει. Αλλά και μόνο ότι είδα τον Φούντα ν έχει περάσει από Άγιαξ (τον αγόρασε για 3 ή 4 μύρια) και μετά τ αμβουργο έδωσε 8 για να τον πάρει και τώρα είναι στα 12 με κάνει ν έχω αμφιβολιες για το πόσο οι άνθρωποι που έκαναν το παιχνίδι ήταν σοβαροί με τα πραγματικά στοιχεία που περνούσαν. Τα θεωρώ ΑΣΤΕΙΑ.
Εδώ με την ΑΕΚ ο Σταθάκης έχει γίνει παίκτης και έχει αξία 1.5μύριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι να λέμε. Για να δεις τ αστείο πήρα από τον ΠΑΟΚ όταν είχα την ΑΕΚ στη Β εθνική τον Γεωργιάδη για 15 χιλιάρικα και ήρθε μια Αραβική ομάδα και μου έδωσε 1 μύριο το καλοκαίρι. Έφυγε και με κορδέλα
Δεν ασχολήθηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ σοβαρά με το παιχνίδι έχω την εντύπωση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Που είσαι τεράστιε?Σε περιμέναμε να σχολιάσεις το 6-0!Ο Τρολίνιο τον πάτησε τον Κιλότα! :grin:
images

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Φορτούνη δε ξέρω δεν έχω ψάξει. Αλλά και μόνο ότι είδα τον Φούντα ν έχει περάσει από Άγιαξ (τον αγόρασε για 3 ή 4 μύρια) και μετά τ αμβουργο έδωσε 8 για να τον πάρει και τώρα είναι στα 12 με κάνει ν έχω αμφιβολιες για το πόσο οι άνθρωποι που έκαναν το παιχνίδι ήταν σοβαροί με τα πραγματικά στοιχεία που περνούσαν. Τα θεωρώ ΑΣΤΕΙΑ.
Εδώ με την ΑΕΚ ο Σταθάκης έχει γίνει παίκτης και έχει αξία 1.5μύριο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι να λέμε. Για να δεις τ αστείο πήρα από τον ΠΑΟΚ όταν είχα την ΑΕΚ στη Β εθνική τον Γεωργιάδη για 15 χιλιάρικα και ήρθε μια Αραβική ομάδα και μου έδωσε 1 μύριο το καλοκαίρι. Έφυγε και με κορδέλα
Δεν ασχολήθηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ σοβαρά με το παιχνίδι έχω την εντύπωση.
Κίτσιου έχει καλή εξέλιξη και Σταφυλίδης ο οποίος στέκεται ακόμα και στην Πρέμιερ Λίγκ :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κιαλλο γκολακι ο ρουνι.γαμημενε μογιες. :headbang:
Ο τραυματισμός του Πέρσι είναι ΟΤΙ καλύτερο έχει συμβεί στη Μαν Γιουν. Ανάγκασε τον μυρωσιά Μόγιες να τον βάλει κορυφή, να περάσει τον Μάτα στον άξονα, απ τ ν ειναι στον ασβέστη πάνω και να είναι εξαφανισμένος, και στα φτερά πέρασε δυο μέτριους παίκτες που απλά κάνουν τη δουλεία τους.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κίτσιου έχει καλή εξέλιξη και Σταφυλίδης ο οποίος στέκεται ακόμα και στην Πρέμιερ Λίγκ :grin:
Ρε εδώ ο Πέτσος (πως στον πούτσο λέγεται) έχει πάει Μπάγερν και ο Γροντής έχει πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα μου (είναι μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της Πάρμα και της Μάλαγα μ αξία 3μυριών) και ο πιτσιρικάς με τ όνομα γλωσσοδέτη της ΑΕΚ είναι στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3 που παίζει στο δεξί φτερό και τ έχει κάνει πουτάνα και είναι 1ος σε ασσίστ και 3ος σκόρερ μου και αξίζει αυτή τη στιγμή 1μύρι και του έχω κάνει συμβόλαιο που έχει ρήτρα για 5μύρια και μου έβγαλε είδηδη μετά τη νίκη μου επί του βάζελου ότι ο Βαλδερβε ήταν στο γήπεδο για να τον δει.
Ξαναλέω οι τύπο δεν έκαναν ΚΑΘΟΛΟΥ καλή δουλειά στα στοιχεία. ΚΑΝΕΝΑΣ ρεαλισμός. Είναι ο Πλατανιάς 3ος στο Ελληνικό πρωτάθλημα, και η Γιουβε 7η στο Ιταλικό  :headbang: :headbang: :headbang:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο τραυματισμός του Πέρσι είναι ΟΤΙ καλύτερο έχει συμβεί στη Μαν Γιουν. Ανάγκασε τον μυρωσιά Μόγιες να τον βάλει κορυφή, να περάσει τον Μάτα στον άξονα, απ τ ν ειναι στον ασβέστη πάνω και να είναι εξαφανισμένος, και στα φτερά πέρασε δυο μέτριους παίκτες που απλά κάνουν τη δουλεία τους.
ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑΝΟΥΖΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω δακρύσει από συγκίνηση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε εδώ ο Πέτσος (πως στον πούτσο λέγεται) έχει πάει Μπάγερν και ο Γροντής έχει πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα μου (είναι μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της Πάρμα και της Μάλαγα μ αξία 3μυριών) και ο πιτσιρικάς με τ όνομα γλωσσοδέτη της ΑΕΚ είναι στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3 που παίζει στο δεξί φτερό και τ έχει κάνει πουτάνα και είναι 1ος σε ασσίστ και 3ος σκόρερ μου και αξίζει αυτή τη στιγμή 1μύρι και του έχω κάνει συμβόλαιο που έχει ρήτρα για 5μύρια και μου έβγαλε είδηδη μετά τη νίκη μου επί του βάζελου ότι ο Βαλδερβε ήταν στο γήπεδο για να τον δει.
Ξαναλέω οι τύπο δεν έκαναν ΚΑΘΟΛΟΥ καλή δουλειά στα στοιχεία. ΚΑΝΕΝΑΣ ρεαλισμός. Είναι ο Πλατανιάς 3ος στο Ελληνικό πρωτάθλημα, και η Γιουβε 7η στο Ιταλικό  :headbang: :headbang: :headbang:
Πλατανιάς σε σένα?Καλλονή σε μένα!Και Αιγινιακός στο Europa :grin:
Αυτός ο Πέτσος είναι η μεγαλύτερη απάτη του παιχνιδιού!Στα καλύτερά του, η πάσα του πάει στο 16-17 αν έχεις καλές προπονητικές εγκαταστάσεις, όσο έχει ο Μπέιλ :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πλατανιάς σε σένα?Καλλονή σε μένα!Και Αιγινιακός στο Europa :grin:
Αυτός ο Πέτσος είναι η μεγαλύτερη απάτη του παιχνιδιού!Στα καλύτερά του, η πάσα του πάει στο 16-17 αν έχεις καλές προπονητικές εγκαταστάσεις, όσο έχει ο Μπέιλ :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σ εμένα ο Ηρακλης πήρε το Κύπελο (νίκησε ΠΑΟ στον τελικό) Ξαναλέω το παιχνίδι το κάνανε πουτάνα. Θ σκεφτώ για του χρόνου. Πρέπει να το φτιάξουν από την αρχή και ν είναι σοβαροι με τα στατιστικά.  Εδώ ο Στοχ (του ΠΑΟΚ) πήγε Νάπολι για 15μύρια  :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Τα 'λεγα εγώ στον βλάκα τον μάστερ :sunglasses:

Αν ερθει ο μάτα κάτι μου λέει οτι ο ρούνει θα πάρει το μπούλο το καλοκαίρι. Καταρχην δεν έχω ιδέα πώς θα τους χωρέσει στο υπόλοιπο της σεζον, αν έχει σκοπο να τον βάζει στα δεξιά όπως έπαιζε για λίγο καιρό στην τσέλσι θα ξαναπάει εκεί που ήταν μέχρι τώρα φέτος, δηλαδη στον πάγκο.
Ο μάτα είναι κλασικό central atacking mildfielder, στα πλάγια χάνεται

Βεβαια για τη φυγή του ρούνει έπεσα έξω, ο φαν πέρσι θα φύγει μάλλον

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σ εμένα ο Ηρακλης πήρε το Κύπελο (νίκησε ΠΑΟ στον τελικό) Ξαναλέω το παιχνίδι το κάνανε πουτάνα. Θ σκεφτώ για του χρόνου. Πρέπει να το φτιάξουν από την αρχή και ν είναι σοβαροι με τα στατιστικά.  Εδώ ο Στοχ (του ΠΑΟΚ) πήγε Νάπολι για 15μύρια  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ο Αθανασιάδης, το ταγάρι του θερμαϊκού έχει 15 στα τελειώματα....ο τύπος οπλίζει και πυροβολάει, βγάζει 30+ γκολ την σεζόν....8 μύρια στην Οσασούνα τον είχα δώσει με τον ΠΑΟΚ....τώρα Ελλάδα, παίζω ΑΕΚ!
Πρέπει να το φτιάξουν, δεν είναι δυνατόν να αποκλείω Ρεάλ με την Μάντσετσερ στους 16, οπου η Ρεάλ πέρασε 2η απ' τους ομίλους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα 'λεγα εγώ στον βλάκα τον μάστερ :sunglasses:

Βεβαια για τη φυγή του ρούνει έπεσα έξω, ο φαν πέρσι θα φύγει μάλλον
Ο Μάτα στον ασβέστη είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Σέντρες θα σου κάνει. Τι άλλο μπορεί να κάνει; Αν συγκλίνει προς το κέντρο θα πεέφτει πάνω στον παίκτη που παίζει πίσω από το φορ. Ο Μόγιες, σα μυρωδιάς που είναι τον έβαζε εκεί και ο παίκτης ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Στον άξονα είναι πολύ καλύτερος.

Ο Πέρσι καταρχάς χάνει τ υπόλοιπο της σεζόν (αν διάβασα σωστά) και το καλοκαίρι λογικά θα την κάνει για άλλες πολιτείες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε ο Αθανασιάδης, το ταγάρι του θερμαϊκού έχει 15 στα τελειώματα....ο τύπος οπλίζει και πυροβολάει, βγάζει 30+ γκολ την σεζόν....8 μύρια στην Οσασούνα τον είχα δώσει με τον ΠΑΟΚ....τώρα Ελλάδα, παίζω ΑΕΚ!
Πρέπει να το φτιάξουν, δεν είναι δυνατόν να αποκλείω Ρεάλ με την Μάντσετσερ στους 16, οπου η Ρεάλ πέρασε 2η απ' τους ομίλους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Αθανασιάδης σε μένα έβαλε 4 γκολ στο μεταξύ μας ματς. Σάλταρα. Πήγα να δω τα προηγούμενα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και είδα ότι είχε κερδίσει τη Σάλκε ΕΚΤΟΣ έδρας με 3-0. ΚΑΙ ΤΑ 3 ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ. Το παιχνίδι να σου πω την αλήθεια δε μ προκαλεί να το παίξω. Σαν ΑΕΚ νίκησα 4-3 τον Λεβαδιακό ΕΝΤΟΣ έδρας με τον Βασιλείου να βάζει και τα 3! Στη βαθμολογί είναι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Πλατανιάς, ΑΕΚ, Καλονή, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, ΠΑΟ, Αρης.
Στην Αγγλία είναι Λίβερπουλ, Μαν Γιουν, Σαουθαπτον, Τσελσι, Γουεστ Μπρομ, Σιτυ

Απλά δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ο Μάτα στον ασβέστη είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Σέντρες θα σου κάνει. Τι άλλο μπορεί να κάνει; Αν συγκλίνει προς το κέντρο θα πεέφτει πάνω στον παίκτη που παίζει πίσω από το φορ. Ο Μόγιες, σα μυρωδιάς που είναι τον έβαζε εκεί και ο παίκτης ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Στον άξονα είναι πολύ καλύτερος.

Ο Πέρσι καταρχάς χάνει τ υπόλοιπο της σεζόν (αν διάβασα σωστά) και το καλοκαίρι λογικά θα την κάνει για άλλες πολιτείες.
Ελα ρε μυρωδια.τωρα το καταλαβες;οταν στα ελεγα παλτο τον ελεγες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Πλάκα πλάκα λέτε να δούμε καμιά μεταμόρφωση της μάντσεστερ από 'δω και πέρα και να αποκλείσει τη μπάγερν; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom