Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Α! Και που σαι. Η Νιουκαστλ σ έχει σ απόσταση βολής (2 πόντους) και η Σαουθαπτον ακολουθει (3 πόντοι) αν δε νικήσεις τα σφυριά σήμερα σε βλέπω σε 3-4 αγωνιστικές να είσαι 9ος ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ  ;)
Η Σαουθάμπτον πλάκα πλάκα έχω δει 2 παιχνίδια της και ομολογώ οτι έχει πολύ ωραία ομάδα.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Μανγκαλά είναι πολύ καλός!Ο Κροος μακάρι, αλλά δεν το βλέπω.....προσωπικά θα προτιμούσα ένα εξτρέμ της προκοπής τύπου Ελ Σαράι της Μίλαν, με προοπτικές εξέλιξης κτλ....
Από τη στιγμή που η Μίλαν παραπαίει και θα μείνει λογικά και εκτός ευρώπης πιο πιθανό τ έχω να πάρει η Μαν Γιουν απο εκεί έναν παίκτη. Αυτά που λέει ο Κροος ότι πάει Μαν Γιουν ακόμα και αν δε παίζει Ευρώπη είναι παιχνίδια για να υπογράψει καλύτερο συμβόλαιο. Σιγά μην αφήσει την Μπάγερν που όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου θα είναι φαβορί για το Τσ Λου για να πάει στη Μαν Γιουν και να χαθεί στην ανυπαρξία της ομάδος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μέσα στους στόχους είναι και ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε περίπτωση που φύγει ο Μόγιες....αν και δεν νομίζω οτι ο Σίμεόνε θα αφήσει την Ατλέτικο, οπότε δεν το πιστεύω.....καλά για τον Κλοπ που γράφανε δεν το συζητάω καν....πάντως αυτές οι 2 θα ήταν οι ιδανικές λύσεις σε ένα υποθετικό σενάριο....μην ξεχνάς οτι ο κατα φαντασίαν προπονητής έχει συμβόλαιο 6 χρόνια.....
Να πα να γαμηθείτε αν πάρετε τον Σιμεόνε. Είναι προπονηταρας και λατρεύει τη Ατλετικο. Την έχει κάνει ομάδα τίτλου. Εκεί θα μείνει για τ επόμενα 40 χρόνια. Να ψάξετε αλλου. Ακούς εκεί να πάρουν τον Σιμεόνε!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Ρε ουστ.

Μόγιες για μια 5ετία ακόμα. Μετά Γκιγκς

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Να πα να γαμηθείτε αν πάρετε τον Σιμεόνε. Είναι προπονηταρας και λατρεύει τη Ατλετικο. Την έχει κάνει ομάδα τίτλου. Εκεί θα μείνει για τ επόμενα 40 χρόνια. Να ψάξετε αλλου. Ακούς εκεί να πάρουν τον Σιμεόνε!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Ρε ουστ.

Μόγιες για μια 5ετία ακόμα. Μετά Γκιγκς
Δεν έγραψα οτι θα γίνει....γράφω αυτά που γράφονται, που σε ποσοστό 90% είναι φήμες.... :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Α! Και έκανα λάθος. Σουαρες 28 γκολ, Σταριτζ 19 το σύνολο 47 από 2 ΜΟΝΟ παικτες της "μικρής και ανύπαρκτης Λιβερπου". ΟΛΟΙ οι παίκτες της "τεράστιας Μαν Γιουν" 46  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έπρεπε να τραυματιστεί ο Πέρσι για να βάλει ο μυρωδιάς τον Ματα στον άξοονα και τον Ρούνει στη κορυφή  :headbang: :headbang: :headbang:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Από τη στιγμή που η Μίλαν παραπαίει και θα μείνει λογικά και εκτός ευρώπης πιο πιθανό τ έχω να πάρει η Μαν Γιουν απο εκεί έναν παίκτη. Αυτά που λέει ο Κροος ότι πάει Μαν Γιουν ακόμα και αν δε παίζει Ευρώπη είναι παιχνίδια για να υπογράψει καλύτερο συμβόλαιο. Σιγά μην αφήσει την Μπάγερν που όχι μόνο φέτος αλλά και του χρόνου θα είναι φαβορί για το Τσ Λου για να πάει στη Μαν Γιουν και να χαθεί στην ανυπαρξία της ομάδος.
Η Μίλαν είναι εύκολος στόχος τώρα που πέφτει....ο Μπαλοτέλι είναι στόχος της Τσέλσι, ο Ντε Σίλιο (δεύτερος Μαλντίνι λένε) είναι στόχος του Αντσελότι στην Ρεάλ.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εβαλε γκολακι ο Ρουνι.γαμημενε μογιες.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γρηγόρη ξεκίνησα στο μάνατζερ με την Λιβερπουλάρα, πούλησα Σκρτελ και αγόρασα Χάμελς από Ντόρτμουντ :grin:
Πετάει η ομάδα λέμεεεεε :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έπρεπε να τραυματιστεί ο Πέρσι για να βάλει ο μυρωδιάς τον Ματα στον άξοονα και τον Ρούνει στη κορυφή  :headbang: :headbang: :headbang:
Έχω σιχαθεί να βλέπω Ρούνει στα χαφ....που είναι ο Σκόουλς όταν τον χρειάζεσαι :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γρηγορη επιβεβαιωνομαι πληρως οταν σου ελεγα οτι ειστε πλεον 4η ομαδα στο νησι..
Αλλα ισως σε παρηγορει οτι εισαστε 7οι στον κοσμο.Ποια ειναι αραγε η πιο δημοφιλης ομαδα.. :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγόρη ξεκίνησα στο μάνατζερ με την Λιβερπουλάρα, πούλησα Σκρτελ και αγόρασα Χάμελς από Ντόρτμουντ :grin:
Πετάει η ομάδα λέμεεεεε :grin:
Το έχω κάνει προπολλού. Μου έκανε προσφορά 30μύρια η Ίντερ και τον έστειλα πακέτο. Πήρα Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο (τον πιτσιρικά). Έδωσα για 10 μύρια τον Τουρέ και πήρα έναν παίκτης από την Γουεστ μπρομ (μου διαφεύγει τώρα τ όνομά του αλλά είναι πιτσιρικάς και καλός. Παίζει χαφ και μεσοεπιθετικός). Τερμάτισα 2ος μ έναν πόντο πίσω από τη Μαν Γιουν (για κάποιο λόγο ο Μόγιες στο παιχνίδι είναι 7 κλάσεις ανώτερος του πραγματικού). Τώρα είμαι 2η χρονιά Τ έχω βρει σκούρα στο Τσου Λου (είμαι 3ος μετά από 4 αγώνες) αλλά είμαι στη κορυφή του πρωταθλήματος. Παπασταθόπουλος και Ανγκερ είναι σταθερά μέσα στους καλύτερους αμυντικούς ενώ ο Παπαδόπουλος είναι ο τζόκερ όταν πρέπει να ξεκουράσω έναν από τους 2.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το έχω κάνει προπολλού. Μου έκανε προσφορά 30μύρια η Ίντερ και τον έστειλα πακέτο. Πήρα Παπασταθόπουλο και Παπαδόπουλο (τον πιτσιρικά). Έδωσα για 10 μύρια τον Τουρέ και πήρα έναν παίκτης από την Γουεστ μπρομ (μου διαφεύγει τώρα τ όνομά του αλλά είναι πιτσιρικάς και καλός. Παίζει χαφ και μεσοεπιθετικός). Τερμάτισα 2ος μ έναν πόντο πίσω από τη Μαν Γιουν (για κάποιο λόγο ο Μόγιες στο παιχνίδι είναι 7 κλάσεις ανώτερος του πραγματικού). Τώρα είμαι 2η χρονιά Τ έχω βρει σκούρα στο Τσου Λου (είμαι 3ος μετά από 4 αγώνες) αλλά είμαι στη κορυφή του πρωταθλήματος. Παπασταθόπουλος και Ανγκερ είναι σταθερά μέσα στους καλύτερους αμυντικούς ενώ ο Παπαδόπουλος είναι ο τζόκερ όταν πρέπει να ξεκουράσω έναν από τους 2.
Παπαδόπουλο θα πάρω και γω τον Ιανουάριο....έχει τρελά στατιστικά....ναι όντως, η προβλεπόμενη θέση της Γιουνάιτεντ είναι πρώτη οπότε ο Μόγιες είναι κάτι μεταξύ Τσίχλα, Μουρίνιο και Κλοπ...ο τύπος είναι κασκαντέρ, μέχρι και Τσου Λου έχει πάρει :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
images

4787-004515_0902031857_1.jpg

Stories

Νέο!