Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
To οτι πλεον ειναι 4η ομαδα στην αγγλια δεν το λεω εγω γρηγορη αλλα οι αριθμοι.Απλα κοιτα τα εισητηρια της καθε ομαδας,τους σπονσορες,την απηχηση που εχει
η καθε ομαδα παγκοσμιως.Σου ειχα δειξει προσφατα τους αριθμους των εσοδων των ομαδων και η διαφορα ηταν χαωδης.Και θα δεις οτι και του χρονου,και ευρωπη να μην βγει η Μαντσεστερ,πραγμα πολυ πιθανο με τον μαλακα που εχουμε μπλεξει,παλι πολλα περισσοτερα θα ειναι τα εσοδα απο εσας.Θελετε μια δεκαετια τουλαχιστον επιτυχιων για να φτασετε την Μαντσεστερ.Στο χερι σας ειναι επαναλαμβανω,αρκει να μην πουλησετε παλι τον καλυτερο σας παιχτη σε ανταγωνιστη οπως κανατε με τον Τορες.Εκει να καταλαβεις ποσο μικρυνε η ομαδα.Υπηρχε περιπτωση να πουλαγε τον Ρουνι σε καμια τσελσι η Γιουναιτεντ;Οχι και το ξερεις.Βγαλε τα οπαδικα γυαλια και παραδεξου καποιες αληθειες.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αν και τον Τόρρες τον λατρεύω γιατί ξεκίνησε από την, επίσης αγαπημένη Ατλέντικο και πήγε στη Λίβερπουλ. όταν πουλήθηκε είχε ΗΔΗ πάρει την κάτω βόλτα. Από τη μέρα που έφυγε από τη Λίβερπουλ δε θυμάμαι ν έχει μια φανταστική χρονιά στη Τσέλσυ. Γι αυτό είναι και προς παραχώρηση το καλοκαίρι. Όταν πουλήθηκε (νομίζω κάπου στα 50μύρια) ήταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ τις κινήσεις. Ξεφορτώσαμε ένα παίκτη που δε μπορούσε να βρει τον παλιο καλό εαυτό του (και ούτε ακόμα τον έχει βρει) ξεφορτώσαμε και ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και πήραμε και πολύ καλά λεφτά. Άσχετα αν πήγαμε και τα δώσαμε σ κάτι άλλα παλτά.
Πάμε τώρα παρακάτω. Ρε μαλάκα ειλικρινά τωρα. Επειδή η Λίβερπουλ είναι 4η στα εισητήρια αυτό ΑΥΤΟΜΑΤΑ σημαίνει ότι είναι και 4η στην Αγγλία; Δηλαδή πως πάει; Πρωτή η Μαν Γιουν (με -14 από τη Λίβερπουλ), δεύτερη η Σίτυ, 3η η Άρσεναλ κτλπ; Είμαστε σοβαροί τώρα; Κρίνει το στατους μιας ομάδας από τ εισητήρια;  :tickedoff: :tickedoff:
Τ έσοδά σου μπορεί να συνεχίσουν ν είναι υψηλα. Αλλά φέτος Ευρώπη δεν έχει. Και από τη στιγμή που θα μείνει ο Μόγιες (  :rockon: :rockon: :rockon: ) το καλοκαίρι έχει να γίνει τ έλα να δεις από αποχωρήσεις παικτών. Ξεκόλλα το μυαλό σου. Να μου πεις ότι η Λίβερπουλ έπεσε από τη πρώτη θέση που ήταν στη δεύτερη να κάτσω να το κουβεντιάσω, αλλά να μου βάζεις από πάνω την Σίτυ και την Άρσεναλ, νταξ, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Α! Αν σου φύγει ο Πέρσι το καλοκαίρι και παει σε καμία Σίτυ ή Τσέλσι ή κάπου αλλού να δουμε τι θα πεις. Μπερδεύεις τις αγοροπωλησίες στην Αγγλία μ αυτές στην Ελλάδα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Αν και τον Τόρρες τον λατρεύω γιατί ξεκίνησε από την, επίσης αγαπημένη Ατλέντικο και πήγε στη Λίβερπουλ. όταν πουλήθηκε είχε ΗΔΗ πάρει την κάτω βόλτα. Από τη μέρα που έφυγε από τη Λίβερπουλ δε θυμάμαι ν έχει μια φανταστική χρονιά στη Τσέλσυ. Γι αυτό είναι και προς παραχώρηση το καλοκαίρι. Όταν πουλήθηκε (νομίζω κάπου στα 50μύρια) ήταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ τις κινήσεις. Ξεφορτώσαμε ένα παίκτη που δε μπορούσε να βρει τον παλιο καλό εαυτό του (και ούτε ακόμα τον έχει βρει) ξεφορτώσαμε και ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και πήραμε και πολύ καλά λεφτά. Άσχετα αν πήγαμε και τα δώσαμε σ κάτι άλλα παλτά.
Πάμε τώρα παρακάτω. Ρε μαλάκα ειλικρινά τωρα. Επειδή η Λίβερπουλ είναι 4η στα εισητήρια αυτό ΑΥΤΟΜΑΤΑ σημαίνει ότι είναι και 4η στην Αγγλία; Δηλαδή πως πάει; Πρωτή η Μαν Γιουν (με -14 από τη Λίβερπουλ), δεύτερη η Σίτυ, 3η η Άρσεναλ κτλπ; Είμαστε σοβαροί τώρα; Κρίνει το στατους μιας ομάδας από τ εισητήρια;  :tickedoff: :tickedoff:
Τ έσοδά σου μπορεί να συνεχίσουν ν είναι υψηλα. Αλλά φέτος Ευρώπη δεν έχει. Και από τη στιγμή που θα μείνει ο Μόγιες (  :rockon: :rockon: :rockon: ) το καλοκαίρι έχει να γίνει τ έλα να δεις από αποχωρήσεις παικτών. Ξεκόλλα το μυαλό σου. Να μου πεις ότι η Λίβερπουλ έπεσε από τη πρώτη θέση που ήταν στη δεύτερη να κάτσω να το κουβεντιάσω, αλλά να μου βάζεις από πάνω την Σίτυ και την Άρσεναλ, νταξ, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Α! Αν σου φύγει ο Πέρσι το καλοκαίρι και παει σε καμία Σίτυ ή Τσέλσι ή κάπου αλλού να δουμε τι θα πεις. Μπερδεύεις τις αγοροπωλησίες στην Αγγλία μ αυτές στην Ελλάδα.

Ατλέτικο ρε μαν, Ατλέτικο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε γρηγορη,φορας οπαδικα γυαλια και δεν θες να παραδεχτεις το αυτονοητο.Ναι πλεον σαν μεγεθος σε ονομα,σε μπατζετ,σε εισητηρια,στην αγγλια εισαι τεταρτος.Φταιει η ανυπαρξια σου τα τελευταια 30 χρονια.Ολοι οι αλλοι κανανε καποια βηματα προοδου.Και η Αρσεναλ εγινε ανταγωνιστικη,και η σιτυ,και η τσελσυ.
εσεις μεινατε στασιμοι,αναπολωντας τα περασμενα μεγαλεια.Φετος κατι πατε να κανετε,μακαρι να συνεχιστει και να μην ξεφουσκωσει.
Για την μαντσεστερ σου ειπα να μην βιαζεσαι να χαρεις,την τελευταια δεκαετια ολο λεγατε οτι τελειωσε και ολο σας διεψευδε.Και μην ξεχνας κατι που σου ξαναλεω.
δεν εχουν πλεον οι αμερικανοι και τον βραχνα του δανειου.Αφηστε τα λογια οι λιβερπουλαδες,στρωστε το κεφαλι κατω,σκαρφαλωστε πρωτα τους υπολοιπους,και μετα φτανετε την Μαντσεστερ με το καλο.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε γρηγορη,φορας οπαδικα γυαλια και δεν θες να παραδεχτεις το αυτονοητο.Ναι πλεον σαν μεγεθος σε ονομα,σε μπατζετ,σε εισητηρια,στην αγγλια εισαι τεταρτος.Φταιει η ανυπαρξια σου τα τελευταια 30 χρονια.Ολοι οι αλλοι κανανε καποια βηματα προοδου.Και η Αρσεναλ εγινε ανταγωνιστικη,και η σιτυ,και η τσελσυ.
εσεις μεινατε στασιμοι,αναπολωντας τα περασμενα μεγαλεια.Φετος κατι πατε να κανετε,μακαρι να συνεχιστει και να μην ξεφουσκωσει.
Για την μαντσεστερ σου ειπα να μην βιαζεσαι να χαρεις,την τελευταια δεκαετια ολο λεγατε οτι τελειωσε και ολο σας διεψευδε.Και μην ξεχνας κατι που σου ξαναλεω.
δεν εχουν πλεον οι αμερικανοι και τον βραχνα του δανειου.Αφηστε τα λογια οι λιβερπουλαδες,στρωστε το κεφαλι κατω,σκαρφαλωστε πρωτα τους υπολοιπους,και μετα φτανετε την Μαντσεστερ με το καλο.
Εγώ πιστεύω οτι η Μάντσεστερ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Αγγλία και η Λίβερπουλ η μεγαλύτερη αγγλική ομάδα στην Ευρώπη....δεν μπορώ να πω αν είναι μεγαλύτερη η μία ή η άλλη....είναι καθαρά οπαδικό το θέμα.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κύπελλα, Λιγκ Καπ, ΟΥΕΦΑ, Σουπερ Καπ ευρώπης, Τσαμπιονς λιγκ. Έχεις δίκιο!!! 25 χρόνια η Λίβερπουλ δεν έχει πάρει τίποτα. Αντίθετα η Σίτυ και η Άρσεναλ τ έχει σαρώσει όλα  :headbang: :headbang: :headbang:
Είμαι σίγουρος. Είσαι σπίτι κ έχει κάψει ήδη ένα τρίφυλο Ικαριώτικο και πας για δεύτερο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καλημέρες, μετά από αρκετές μέρες!Η Μάντσεστερ πέρασε, μας πλήρωσε κιόλας, αν και αυτό ίσως σημαίνει οτι ο Μόγιες θα μείνει..... :headbang:
Πάντως να βλέπω Μανιάτη, Μανωλά, Χολέβα να διαμαρτύρονται για διαιτησία, αξία ανεκτίμητη!Έκλαψα απ' το γέλιο!  :2funny:
Είναι καλομαθημένα τα πουστράκια κ όποτε κάποιος τους παίζει έστω 50-50,διαμαρτύρονται...

Καλά να πάθουνε...

Δεν κοιτάνε που δεν μπορούσανε να δώσουνε μια πάσα σωστή στο κέντρο (Μανιάτης) κ που πέφτανε σαν μαλάκες πάνω στον Φαν Πέρσι κ είχαν την απαίτηση να μην το δώσει κ πέναλντι (Χολέβας)...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Είναι καλομαθημένα τα πουστράκια κ όποτε κάποιος τους παίζει έστω 50-50,διαμαρτύρονται...

Καλά να πάθουνε...

Δεν κοιτάνε που δεν μπορούσανε να δώσουνε μια πάσα σωστή στο κέντρο (Μανιάτης) κ που πέφτανε σαν μαλάκες πάνω στον Φαν Πέρσι κ είχαν την απαίτηση να μην το δώσει κ πέναλντι (Χολέβας)...
Όταν το λογικό γίνεται παράλογο και το παράλογο, λογικό τότε αλλάζει η νοοτροπία του κόσμου αλλά και του παίκτη....σαν εικόνα ήταν αστείο, όπως και πολλά σημερινά πρωτοσέλιδα/άρθρα σε blogs κτλ, αλλά δεν τους κατηγορώ.....συμφωνείς?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κύπελλα, Λιγκ Καπ, ΟΥΕΦΑ, Σουπερ Καπ ευρώπης, Τσαμπιονς λιγκ. Έχεις δίκιο!!! 25 χρόνια η Λίβερπουλ δεν έχει πάρει τίποτα. Αντίθετα η Σίτυ και η Άρσεναλ τ έχει σαρώσει όλα  :headbang: :headbang: :headbang:
Είμαι σίγουρος. Είσαι σπίτι κ έχει κάψει ήδη ένα τρίφυλο Ικαριώτικο και πας για δεύτερο.
Βρε Γρηγορη πρωταθλημα εχετε παρει τα τελευταια 25 χρονια;Οχι.Εχουν παρει οι αλλοι 3;Ναι.Κυπελλα και λιγκ καπ εχουν παρει η ουιγκαν και μπερμινχαμ
με την σουονσι.Μιλας για το λιγκ καπ που οι υπολοιποι 3 εβαζαν την ομαδα u20 γιατι δεν τους ενδιαφερε ο θεσμος,ενω εσενα σε ενδιεφερε για να παρεις καποιον
τιτλο. :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Όταν το λογικό γίνεται παράλογο και το παράλογο, λογικό τότε αλλάζει η νοοτροπία του κόσμου αλλά και του παίκτη....σαν εικόνα ήταν αστείο, όπως και πολλά σημερινά πρωτοσέλιδα/άρθρα σε blogs κτλ, αλλά δεν τους κατηγορώ.....συμφωνείς?
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το ''δεν τους κατηγορώ''...

Γιατί να μην τους κατηγορήσω ρε φίλε,που νομίζουν ότι όλοι συνωμότησαν για να αποκλειστούν λες κ τους φοβόντουσαν ότι θα σηκώσουν την κούπα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ναι!Ο Βεγκέρ δεν έχει νικήσει ποτέ τον Μουρίνιο στην γέφυρα του Στάνφορντ :grin:

Δεν τον βλέπω καλά τον κιλότα σήμερα, ειδικά μετά το στραβοπάτημα της Τσέλσι στο προηγούμενο ματσάκι.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το 'πε, το 'πε, ο Πορτογάλος, πως δεν το σηκώνει άλλος! :grin:

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα το σηκώσει η Μάντσεστερ. Το θέμα είναι να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί η μεγάλη αγάπη όμως  :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εχώ θέλω πάντως να έρθει Χ
Έτσι η διαφορά της Τσέλσι με την Λίβερπουλ θα πάει στους 7 βαθμούς όμως θ έχει 2 παιχνίδια περισσότερα και η Άρσεναλ θα μείνει πίσω στο κυνήγι ΚΑΙ του τίτλου αλλά και της 3ης θέσης.
Οπότε σήμερα θέλω Χ. Α! Και στο ντέρμπι του Μαντσεστερ είμαι φόλα ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ. COME ON MAN UN  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα το σηκώσει η Μάντσεστερ. Το θέμα είναι να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί η μεγάλη αγάπη όμως  :rockon: :rockon: :rockon:
Με Χ στο σημερινό παιχνίδι και ήττα της Σίτυ θα τολμήσω να το γράψω. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!! (αρκεί να μη τα χέσουμε στα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε μέχρι τα μεγάλα ντέρμπι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom