Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.253
- Πόντοι
- 506
Γιατί η ντορντμουντ είναι σε καλύτερη κατασταση;
μακαρι να πεσουμε με τη ντορτμουντ στην επομενη φαση.....ΜΑΚΑΡΙ
Γιατί η ντορντμουντ είναι σε καλύτερη κατασταση;
Κατσε δεν εχετε περασει ακομη.μακαρι να πεσουμε με τη ντορτμουντ στην επομενη φαση.....ΜΑΚΑΡΙ
Κατσε δεν εχετε περασει ακομη.
Αν παει ετσι,ειναι υπαρκτο το σεναριο προκρισης του γαυρου.Εγω ελπιζω σε κανα θαυμα μπας και παρουν μπρος οι αμερικανοι και τον διωξουν πριν την ρεβανς.Θα περάσουν τύπε. Ο Μίτσελ είναι πολύ καλύτερος απ' τον γουρλομάτη, έχει το 2-0 και δεν έχει το άγχος που έχει η Γιουνάιτεντ.
Αν παει ετσι,ειναι υπαρκτο το σεναριο προκρισης του γαυρου.Εγω ελπιζω σε κανα θαυμα μπας και παρουν μπρος οι αμερικανοι και τον διωξουν πριν την ρεβανς.
Καλα μαρκετιγκ και μπραντ νειμ έχει πλέον και η Τσέλσι καλό παγκοσμίος. Και η Άρσεναλ (ή είχε τέλοα πάντων μέχρι πρόσφατα). Αν το πάμε σύμφωνα με το ποιος έχει καλύτερο τμήμα μάρκετιγκ και μπραντ νέημ για να αποφασίσουμε αν είναι καλύτερη ή όχι ομάδα το γαμήσαμε και ψόφησε. Εγώ σου είπα. Να πιάσουμε τη δική σας 20ετία πέτρινων χρονων (1970-1990) και να δούμε τι κάνατε και της Λίβερπουλ (1992-2012) και να δούμε τι κάναμε και τι κατακτήσαμε. Θα δεις ότι η διαφορά είναι χαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοδης. Εσεις σ αυτά τ 20 χρόνια είσασταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Όχι πρωτάθλημα αλλά ούτε Ευρώπη δε βλέπατε, ενω η Λίβερπουλ σήκωσε και 1 τσου λου ρε παιδί μου. Στα δύσκολα φαίνεται το DNA μιας ομάδας. Και το δικό σας το βλέπεις. Μια χρονιά που απλά δε πάτε καλά και βλέπεις που έχετε κατρακυλήσει. Η Λίβερπουλ τη πρώτη της χρονιά των πέτρινων χρόνων δε τερμάτισε 7η (γιατι φέτος για εκεί πας ΜΑΞΙΜΟΥΜ) Εσείς με το καλημέρα είσαστε 7οι εκτός Ευρώπης (από μια ομάδα που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες της πρώτης 7αδας θα την είχαν πετάξει εκτός Ευρώπης απ το πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο θα ήταν απλά διαδικαστικό για να πάρουν και κάποια λεπτά συμμετοχής οι ρεζέρβες) εκτός διεκδίκησης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ τίτλου από Γενάρη μήνα. Έχετε το DNA μιας ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ομάδας που απλά είχε την τύχη με τον τσίχλα στο τιμόνι να γιγαντώσει. Με το που έφυγε ο τσίχλας το DNA σας οδηγεί στη φυσικά σας θέση. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΓιατι την ακυρωνω;Φυσικα και εχει ιστορια η Λιβερπουλ.Δεν το αμφισβητει κανεις.Απλα τα τελευταια 25 χρονια εχει μικρυνει.Δεν ειναι αυτη που ηταν που σαρωνε τα παντα στην Αγγλια.
Η Γιουναιτεντ πλεον της εχει παρει τα σκηπτρα,και αυτο φαινεται πλεον και στο Μαρκετιγκ και
στο μπραντ νειμ.
Kαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααβλα.
Ουτε να ξεμεθυσω δεν θα με αφησεις ρε κουφαλα.Παμε απο την αρχη.Συμφωνουμε οτι πριν 25 χρονια,η Λιβερπουλ ηταν γιγαντας,και η Γιουναιτεντ κουνουπι.Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την ιστορια της ομαδας σου.Κατι που κανεις εσυ ομως,για την δικη μας.Τα τελευταια 25 χρονια εχουμε παρει 13 πρωταθληματα και εσυ κανενα.Μικρυνες παρα πολυ πλεον,οσο και να μην θες να το παραδεχτεις.Προσεξε δεν λεω οτι δεν εισαι μεγαλη ομαδα.Λεω οτι μικρυνες.Αν θυμασαι λεγατε και το 2002 που χασαμε το πρωταθλημα,και το 2005,και προπερσι,οτι τελειωσε η Μαντσεστερ.Κατι που αποδειχτηκε οτι δεν συνεβη.Καλα μαρκετιγκ και μπραντ νειμ έχει πλέον και η Τσέλσι καλό παγκοσμίος. Και η Άρσεναλ (ή είχε τέλοα πάντων μέχρι πρόσφατα). Αν το πάμε σύμφωνα με το ποιος έχει καλύτερο τμήμα μάρκετιγκ και μπραντ νέημ για να αποφασίσουμε αν είναι καλύτερη ή όχι ομάδα το γαμήσαμε και ψόφησε. Εγώ σου είπα. Να πιάσουμε τη δική σας 20ετία πέτρινων χρονων (1970-1990) και να δούμε τι κάνατε και της Λίβερπουλ (1992-2012) και να δούμε τι κάναμε και τι κατακτήσαμε. Θα δεις ότι η διαφορά είναι χαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοδης. Εσεις σ αυτά τ 20 χρόνια είσασταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Όχι πρωτάθλημα αλλά ούτε Ευρώπη δε βλέπατε, ενω η Λίβερπουλ σήκωσε και 1 τσου λου ρε παιδί μου. Στα δύσκολα φαίνεται το DNA μιας ομάδας. Και το δικό σας το βλέπεις. Μια χρονιά που απλά δε πάτε καλά και βλέπεις που έχετε κατρακυλήσει. Η Λίβερπουλ τη πρώτη της χρονιά των πέτρινων χρόνων δε τερμάτισε 7η (γιατι φέτος για εκεί πας ΜΑΞΙΜΟΥΜ) Εσείς με το καλημέρα είσαστε 7οι εκτός Ευρώπης (από μια ομάδα που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες της πρώτης 7αδας θα την είχαν πετάξει εκτός Ευρώπης απ το πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο θα ήταν απλά διαδικαστικό για να πάρουν και κάποια λεπτά συμμετοχής οι ρεζέρβες) εκτός διεκδίκησης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ τίτλου από Γενάρη μήνα. Έχετε το DNA μιας ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ομάδας που απλά είχε την τύχη με τον τσίχλα στο τιμόνι να γιγαντώσει. Με το που έφυγε ο τσίχλας το DNA σας οδηγεί στη φυσικά σας θέση. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ
Καταρχάς μη ξεχνάτε ότι εσείς οι ίδιοι λέγατε ότι ο Μογιες έδειξε έργο στην Έβερτον. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως χωρίς τον Μόγιες η Έβερτον είναι ΑΚΡΩΣ ανταγωνιστική ομάδα. Με τον Μόγιες στο τιμόνι φέτος ούτε 9η δε θα τερματιζε.Ουτε να ξεμεθυσω δεν θα με αφησεις ρε κουφαλα.Παμε απο την αρχη.Συμφωνουμε οτι πριν 25 χρονια,η Λιβερπουλ ηταν γιγαντας,και η Γιουναιτεντ κουνουπι.Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την ιστορια της ομαδας σου.Κατι που κανεις εσυ ομως,για την δικη μας.Τα τελευταια 25 χρονια εχουμε παρει 13 πρωταθληματα και εσυ κανενα.Μικρυνες παρα πολυ πλεον,οσο και να μην θες να το παραδεχτεις.Προσεξε δεν λεω οτι δεν εισαι μεγαλη ομαδα.Λεω οτι μικρυνες.Αν θυμασαι λεγατε και το 2002 που χασαμε το πρωταθλημα,και το 2005,και προπερσι,οτι τελειωσε η Μαντσεστερ.Κατι που αποδειχτηκε οτι δεν συνεβη.
Η Γιουναιτεντ ειναι το πρωτο ονομα στην Αγγλια,και η μεγαλυτερη ομαδα αυτη την στιγμη.Το οτι κανει ενα κακο πρωταθλημα,δεν σημαινει οτι δεν ειναι.Οι αντιπαλοι της ειναι τυχεροι γιατι ηρθε ενας ανικανος προπονητης,που δεν ξερει να στησει σωστα την ομαδα.Εχθες ο Γιανουζαι ηταν αρνητικοτατος,και τον αφησε μεσα μεχρι το 76.τον Ρουνι μπακ χαφ παλι,εντελως χαμενο και εγκλωβισμενο.Ο Μογιες ειναι ο ΑιΒασιλης για τις υπολοιπες αγγλικες ομαδες.Πιστεψα οτι αγωνα με αγωνα θα εστρωνε ο τυπος,αλλα τα παει χειροτερα.Το ασχημο ειναι παμε με αυτον στην ρεβανς.Και δινω 80-20 πιθανοτητες να περασει ο γαυρος.
Εγώ σα Λιβερπουλας αυτό που θέλω φέτος από τη Λίβερπουλ είναι να τερματίσει σ μία τέτοια θέση που να παίξω του χρόνου Τσου Λου έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να ανοίξουν τις κάνουλες ν ενισχυθώ το καλοκαίρι με λίγες και ποιοτικές μεταγραφές ώστε του χρόνου να μπορέσω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα αλλά και να πάω όσο πιο μακρια μπορώ στην Ευρώπη. ΑΝ τώρα φέτος μπορέσω στις επόμενες 8 αγωνιστικές να είμαι σοβαρός με τις ομάδες που είναι χαμηλότερα απ εμένα στον βαθμολογικό πίνακα και μπορέσω και πάρω τ άλλα 2 ντέρμπι που έμειναν (τσέλσι και Σίτυ) τότε ΝΑΙ έχω πολύ μεγάλες πιθανότητες να σηκώσω και κούπε (απέναντι σ όλες τις προβλέψεις που έλεγαν πέρσι ότι θα παλέψω για τη 5η θέση).Δηλαδη εσενα η ικανοποιηση σου σαν οπαδο της Λιβερπουλ ειναι να δεις την Μαντσεστερ να μην παιρνει το πρωταθλημα και του χρονου,η να προσπαθησει η ομαδα σου να καταφερει να το παρει;Γιατι αν δεν εχεις καταλαβει δεν υπαρχει μονο η Μαντσεστερ αλλα πλεον και η Αρσεναλ,η Τσελσι και η Μαντσεστερ Σιτυ που ναι μεν σαν ονοματα δεν ειναι Μαντσεστερ και Λιβερπουλ αλλα εχουν ισχυρους ιδιοκτητες με απειρα χρηματα.Εχεις ξεκινησει μια ανεξηγητη επιθεση στην Μαντσεστερ ξεχνωντας οτι εχεις αλλους 3 ισχυροτερους αντιπαλους.Αν εσενα η μονη σου ικανοποιηση ειναι να μην παει καλα η Μαντσεστερ μια
χρονια,τοτε φετος θα εισαι πολυ ευχαριστημενος.Για του χρονου βλεπουμε.Ισως ειναι η μονη φορα στην
ζωη μου μετα το 86 που ευχομαι να νικησει ο ολυμπιακος.Μπας και διωξουν τον μυρωδια και φερουν εναν
κανονικο προπονητη.
Τι; Έτσι; Ξεροσφύρι; Ούτε μια φωτό κάτι;Συγχαρητήρια για την πανάξια νίκη και το άνετο 3-0
Δεν ασχολούμαι τι ήταν και τι δεν ήταν από τα σφυρίγματα.
Όποιος ενδιαφέρεται για μαθήματα επιπέδου οπαδού να στείλει πμ![]()
Σταματήστε πια την κουβέντα να φυγει ο Μογες.![]()
Δεκαετες συμβόλαιο τώρα και τα κλειδιά εν λευκώ.![]()
![]()
![]()
![]()