Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Θα περάσουν τύπε. Ο Μίτσελ είναι πολύ καλύτερος απ' τον γουρλομάτη, έχει το 2-0 και δεν έχει το άγχος που έχει η Γιουνάιτεντ.
Αν παει ετσι,ειναι υπαρκτο το σεναριο προκρισης του γαυρου.Εγω ελπιζω σε κανα θαυμα μπας και παρουν μπρος οι αμερικανοι και τον διωξουν πριν την ρεβανς.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αν παει ετσι,ειναι υπαρκτο το σεναριο προκρισης του γαυρου.Εγω ελπιζω σε κανα θαυμα μπας και παρουν μπρος οι αμερικανοι και τον διωξουν πριν την ρεβανς.

Φίλε, το 2-0 δεν ανατρέπεται εύκολα. Σκέψου και την ψυχολογία των 2 ομάδων, ότι τους μεν τους περιμένουν στην γωνία και τους δε στο αεροδρόμιο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 1185632_10152411971357573_25583045_n.jpg
    1185632_10152411971357573_25583045_n.jpg
    101,9 KB · Εμφανίσεις: 17

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Λιβερπουλ κυριοι....η αυτοκρατορια εεεεεεεεεερχεται,με δυο απλα μετριους αμυντικους του χρονου θα δουμε παλι την αρμαδα στη ευρωπη,ΠΡΩΤΗ!!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γιατι την ακυρωνω;Φυσικα και εχει ιστορια η Λιβερπουλ.Δεν το αμφισβητει κανεις.Απλα τα τελευταια 25 χρονια εχει μικρυνει.Δεν ειναι αυτη που ηταν που σαρωνε τα παντα στην Αγγλια.
Η Γιουναιτεντ πλεον της εχει παρει τα σκηπτρα,και αυτο φαινεται πλεον και στο Μαρκετιγκ και
στο μπραντ νειμ.
Καλα μαρκετιγκ και μπραντ νειμ έχει πλέον και η Τσέλσι καλό παγκοσμίος. Και η Άρσεναλ (ή είχε τέλοα πάντων μέχρι πρόσφατα). Αν το πάμε σύμφωνα με το ποιος έχει καλύτερο τμήμα μάρκετιγκ και μπραντ νέημ για να αποφασίσουμε αν είναι καλύτερη ή όχι ομάδα το γαμήσαμε και ψόφησε. Εγώ σου είπα. Να πιάσουμε τη δική σας 20ετία πέτρινων χρονων (1970-1990) και να δούμε τι κάνατε και της Λίβερπουλ (1992-2012) και να δούμε τι κάναμε και τι κατακτήσαμε. Θα δεις ότι η διαφορά είναι χαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοδης. Εσεις σ αυτά τ 20 χρόνια είσασταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Όχι πρωτάθλημα αλλά ούτε Ευρώπη δε βλέπατε, ενω η Λίβερπουλ σήκωσε και 1 τσου λου ρε παιδί μου. Στα δύσκολα φαίνεται το DNA μιας ομάδας. Και το δικό σας το βλέπεις. Μια χρονιά που απλά δε πάτε καλά και βλέπεις που έχετε κατρακυλήσει. Η Λίβερπουλ τη πρώτη της χρονιά των πέτρινων χρόνων δε τερμάτισε 7η (γιατι φέτος για εκεί πας ΜΑΞΙΜΟΥΜ) Εσείς με το καλημέρα είσαστε 7οι εκτός Ευρώπης (από μια ομάδα που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες της πρώτης 7αδας θα την είχαν πετάξει εκτός Ευρώπης απ το πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο θα ήταν απλά διαδικαστικό για να πάρουν και κάποια λεπτά συμμετοχής οι ρεζέρβες) εκτός διεκδίκησης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ τίτλου από Γενάρη μήνα. Έχετε το DNA μιας ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ομάδας που απλά είχε την τύχη με τον τσίχλα στο τιμόνι να γιγαντώσει. Με το που έφυγε ο τσίχλας το DNA σας οδηγεί στη φυσικά σας θέση. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Kαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααβλα.
Αν και έπρεπε να τους είχαμε ρίξει 5 στους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ να μπουκώσουν καλά και να μη μιλάνε
Τους σεβαστήκαμε. Κακώς. Αυτοι δε θα κάνανε τ ίδιο αν μας έβρισκαν τόσο γυμνούς.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Καλα μαρκετιγκ και μπραντ νειμ έχει πλέον και η Τσέλσι καλό παγκοσμίος. Και η Άρσεναλ (ή είχε τέλοα πάντων μέχρι πρόσφατα). Αν το πάμε σύμφωνα με το ποιος έχει καλύτερο τμήμα μάρκετιγκ και μπραντ νέημ για να αποφασίσουμε αν είναι καλύτερη ή όχι ομάδα το γαμήσαμε και ψόφησε. Εγώ σου είπα. Να πιάσουμε τη δική σας 20ετία πέτρινων χρονων (1970-1990) και να δούμε τι κάνατε και της Λίβερπουλ (1992-2012) και να δούμε τι κάναμε και τι κατακτήσαμε. Θα δεις ότι η διαφορά είναι χαοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοδης. Εσεις σ αυτά τ 20 χρόνια είσασταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Όχι πρωτάθλημα αλλά ούτε Ευρώπη δε βλέπατε, ενω η Λίβερπουλ σήκωσε και 1 τσου λου ρε παιδί μου. Στα δύσκολα φαίνεται το DNA μιας ομάδας. Και το δικό σας το βλέπεις. Μια χρονιά που απλά δε πάτε καλά και βλέπεις που έχετε κατρακυλήσει. Η Λίβερπουλ τη πρώτη της χρονιά των πέτρινων χρόνων δε τερμάτισε 7η (γιατι φέτος για εκεί πας ΜΑΞΙΜΟΥΜ) Εσείς με το καλημέρα είσαστε 7οι εκτός Ευρώπης (από μια ομάδα που ΟΛΕΣ οι άλλες ομάδες της πρώτης 7αδας θα την είχαν πετάξει εκτός Ευρώπης απ το πρώτο παιχνίδι και το δεύτερο θα ήταν απλά διαδικαστικό για να πάρουν και κάποια λεπτά συμμετοχής οι ρεζέρβες) εκτός διεκδίκησης ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ τίτλου από Γενάρη μήνα. Έχετε το DNA μιας ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ομάδας που απλά είχε την τύχη με τον τσίχλα στο τιμόνι να γιγαντώσει. Με το που έφυγε ο τσίχλας το DNA σας οδηγεί στη φυσικά σας θέση. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ
Ουτε να ξεμεθυσω δεν θα με αφησεις ρε κουφαλα.Παμε απο την αρχη.Συμφωνουμε οτι πριν 25 χρονια,η Λιβερπουλ ηταν γιγαντας,και η Γιουναιτεντ κουνουπι.Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την ιστορια της ομαδας σου.Κατι που κανεις εσυ ομως,για την δικη μας.Τα τελευταια 25 χρονια εχουμε παρει 13 πρωταθληματα και εσυ κανενα.Μικρυνες παρα πολυ πλεον,οσο και να μην θες να το παραδεχτεις.Προσεξε δεν λεω οτι δεν εισαι μεγαλη ομαδα.Λεω οτι μικρυνες.Αν θυμασαι λεγατε και το 2002 που χασαμε το πρωταθλημα,και το 2005,και προπερσι,οτι τελειωσε η Μαντσεστερ.Κατι που αποδειχτηκε οτι δεν συνεβη.
Η Γιουναιτεντ ειναι το πρωτο ονομα στην Αγγλια,και η μεγαλυτερη ομαδα αυτη την στιγμη.Το οτι κανει ενα κακο πρωταθλημα,δεν σημαινει οτι δεν ειναι.Οι αντιπαλοι της ειναι τυχεροι γιατι ηρθε ενας ανικανος προπονητης,που δεν ξερει να στησει σωστα την ομαδα.Εχθες ο Γιανουζαι ηταν αρνητικοτατος,και τον αφησε μεσα μεχρι το 76.τον Ρουνι μπακ χαφ παλι,εντελως χαμενο και εγκλωβισμενο.Ο Μογιες ειναι ο ΑιΒασιλης για τις υπολοιπες αγγλικες ομαδες.Πιστεψα οτι αγωνα με αγωνα θα εστρωνε ο τυπος,αλλα τα παει χειροτερα.Το ασχημο ειναι παμε με αυτον στην ρεβανς.Και δινω 80-20 πιθανοτητες να περασει ο γαυρος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ουτε να ξεμεθυσω δεν θα με αφησεις ρε κουφαλα.Παμε απο την αρχη.Συμφωνουμε οτι πριν 25 χρονια,η Λιβερπουλ ηταν γιγαντας,και η Γιουναιτεντ κουνουπι.Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την ιστορια της ομαδας σου.Κατι που κανεις εσυ ομως,για την δικη μας.Τα τελευταια 25 χρονια εχουμε παρει 13 πρωταθληματα και εσυ κανενα.Μικρυνες παρα πολυ πλεον,οσο και να μην θες να το παραδεχτεις.Προσεξε δεν λεω οτι δεν εισαι μεγαλη ομαδα.Λεω οτι μικρυνες.Αν θυμασαι λεγατε και το 2002 που χασαμε το πρωταθλημα,και το 2005,και προπερσι,οτι τελειωσε η Μαντσεστερ.Κατι που αποδειχτηκε οτι δεν συνεβη.
Η Γιουναιτεντ ειναι το πρωτο ονομα στην Αγγλια,και η μεγαλυτερη ομαδα αυτη την στιγμη.Το οτι κανει ενα κακο πρωταθλημα,δεν σημαινει οτι δεν ειναι.Οι αντιπαλοι της ειναι τυχεροι γιατι ηρθε ενας ανικανος προπονητης,που δεν ξερει να στησει σωστα την ομαδα.Εχθες ο Γιανουζαι ηταν αρνητικοτατος,και τον αφησε μεσα μεχρι το 76.τον Ρουνι μπακ χαφ παλι,εντελως χαμενο και εγκλωβισμενο.Ο Μογιες ειναι ο ΑιΒασιλης για τις υπολοιπες αγγλικες ομαδες.Πιστεψα οτι αγωνα με αγωνα θα εστρωνε ο τυπος,αλλα τα παει χειροτερα.Το ασχημο ειναι παμε με αυτον στην ρεβανς.Και δινω 80-20 πιθανοτητες να περασει ο γαυρος.
Καταρχάς μη ξεχνάτε ότι εσείς οι ίδιοι λέγατε ότι ο Μογιες έδειξε έργο στην Έβερτον. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως χωρίς τον Μόγιες η Έβερτον είναι ΑΚΡΩΣ ανταγωνιστική ομάδα. Με τον Μόγιες στο τιμόνι φέτος ούτε 9η δε θα τερματιζε.
Πάμε παρακάτω.
Σου ξαναλέω στα ΔΙΚΑ μου χρόνια χωρίς πρωτάθλημα (1990-2014) σαν ομάδα έχω να δείξω και πρωταθλήτριών και ΟΥΕΦΑ και κύπελα. Κοινως κάτι που να δείχνει ότι δεν έσβησα από το χάρτη. Στα δικά σου μαύρα χρόνια 1970-1992 είχες εξαφανιστεί. Αν δε κάνω λάθος είχες πέσει και κατηγορία. Ήρθε ο τσίχλας και σε γιγάντωσε (το έχω πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές). (κανονικα θα πρέπει να φτιάξετε και άγαλμα στον τύπο που έφερε τον τσίχλα στην ομάδα).
Προσωπικά όσο ήταν ο τσίχλας στην ομάδα ΜΟΝΟ το 2002 είχε πει ότι η Μαν Γιουν τελίωσε. Επειδή μετά είδα και έμαθα δε το ξανάπα. Περίμενα καρτερικά να φύγει. Στην αρχή είχα λίγο αγχος μπας και χρήση τον Μουρίνιο διάδοχό του αλλά είπαμε. Όσο καλός προπονητής ήταν άλλο τόσο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ήταν. Γιατί με τον Μουρίνιο εγώ σου λέω πως ΑΥΤΗ η Μαν Γιουν αν όχι 4άδα μέσα στη 5αδα θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ. Αλλά σιγά μην ήθελε τον Μουρίνιο ο τσίχλας στον πάγκο. Πήρε έναν μυρωδιά και την ομάδα τη κατέστρεψε.
Για μένα σαν οπαδό της Λίβερπουλ θα με χαροποιήσει να δω και του χρόνου τον Μόγιες στον πάγκο της Μαν Γιουν. Αλλά ακόμα και κάποιος άλλος ν έρθει το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο. Γιατί η Μαν Γιουν 8 μήνες της έναρξης της σεζόν δεν έχει αγωνιστικό πλάνο, δεν έχει αυτοματισμούς, έχει πολύ αργό κέντρο και ανύπαρκτη άμυνα. Χάλια φυσική κατάσταση (για τα δεδομένα της Αγγλίας) Οι παίκτες της Λίβερπουλ τους προσπερνούσαν σα σταματημένους (και μη πεις ότι ήταν κουρασμένοι οι της Μαν Γιουν και αυτοί μια χαρά φρέσκιοι ήταν). Τα αποδυτήρια είναι χάλια. Οι σχέσεις των παικτών μεταξύ τους το ίδιο. Ο Πέρσι με το Ρούνεϊ ούτε που μιλιούνται καν. Έχεις και τις αποχωρήσεις παικτών το καλοκαίρι. Χέσε μέσα. Αν εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει προπονητής που να μπορεί να ανατρεψει σ ένα καλοκαίρι αυτή τη κατάσταση και είναι ελεύθερος να μου τον πεις να στείλω κανένα μύνημα στον Μελισσάν να τον κλείσει για του χρόνου.
Εδώ ο Ρότζερς έκανε σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο να μπορέσει να φέρει την ομάδα εκεί που ήθελε και στον πρώτο του χρόνο η ομάδα τερμάτισε στην ίδια θέση με τη προηγούμενη χρονια. Είτε σου αρέσει είτε όχι προπονητές με μαγικά ραβδάκια είναι λίγοι και σου ξαναλέω πως ΑΚΟΜΑ και αν διώξεις τον Μόγιες το καλοκαίρι ΚΑΙ η επόμενη χρονιά θα είναι κακή για σένα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Δηλαδη εσενα η ικανοποιηση σου σαν οπαδο της Λιβερπουλ ειναι να δεις την Μαντσεστερ να μην παιρνει το πρωταθλημα και του χρονου,η να προσπαθησει η ομαδα σου να καταφερει να το παρει;Γιατι αν δεν εχεις καταλαβει δεν υπαρχει μονο η Μαντσεστερ αλλα πλεον και η Αρσεναλ,η Τσελσι και η Μαντσεστερ Σιτυ που ναι μεν σαν ονοματα δεν ειναι Μαντσεστερ και Λιβερπουλ αλλα εχουν ισχυρους ιδιοκτητες με απειρα χρηματα.Εχεις ξεκινησει μια ανεξηγητη επιθεση στην Μαντσεστερ ξεχνωντας οτι εχεις αλλους 3 ισχυροτερους αντιπαλους.Αν εσενα η μονη σου ικανοποιηση ειναι να μην παει καλα η Μαντσεστερ μια
χρονια,τοτε φετος θα εισαι πολυ ευχαριστημενος.Για του χρονου βλεπουμε.Ισως ειναι η μονη φορα στην
ζωη μου μετα το 86 που ευχομαι να νικησει ο ολυμπιακος.Μπας και διωξουν τον μυρωδια και φερουν εναν
κανονικο προπονητη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δηλαδη εσενα η ικανοποιηση σου σαν οπαδο της Λιβερπουλ ειναι να δεις την Μαντσεστερ να μην παιρνει το πρωταθλημα και του χρονου,η να προσπαθησει η ομαδα σου να καταφερει να το παρει;Γιατι αν δεν εχεις καταλαβει δεν υπαρχει μονο η Μαντσεστερ αλλα πλεον και η Αρσεναλ,η Τσελσι και η Μαντσεστερ Σιτυ που ναι μεν σαν ονοματα δεν ειναι Μαντσεστερ και Λιβερπουλ αλλα εχουν ισχυρους ιδιοκτητες με απειρα χρηματα.Εχεις ξεκινησει μια ανεξηγητη επιθεση στην Μαντσεστερ ξεχνωντας οτι εχεις αλλους 3 ισχυροτερους αντιπαλους.Αν εσενα η μονη σου ικανοποιηση ειναι να μην παει καλα η Μαντσεστερ μια
χρονια,τοτε φετος θα εισαι πολυ ευχαριστημενος.Για του χρονου βλεπουμε.Ισως ειναι η μονη φορα στην
ζωη μου μετα το 86 που ευχομαι να νικησει ο ολυμπιακος.Μπας και διωξουν τον μυρωδια και φερουν εναν
κανονικο προπονητη.
Εγώ σα Λιβερπουλας αυτό που θέλω φέτος από τη Λίβερπουλ είναι να τερματίσει σ μία τέτοια θέση που να παίξω του χρόνου Τσου Λου έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να ανοίξουν τις κάνουλες ν ενισχυθώ το καλοκαίρι με λίγες και ποιοτικές μεταγραφές ώστε του χρόνου να μπορέσω να διεκδικήσω το πρωτάθλημα αλλά και να πάω όσο πιο μακρια μπορώ στην Ευρώπη. ΑΝ τώρα φέτος μπορέσω στις επόμενες 8 αγωνιστικές να είμαι σοβαρός με τις ομάδες που είναι χαμηλότερα απ εμένα στον βαθμολογικό πίνακα και μπορέσω και πάρω τ άλλα 2 ντέρμπι που έμειναν (τσέλσι και Σίτυ) τότε ΝΑΙ έχω πολύ μεγάλες πιθανότητες να σηκώσω και κούπε (απέναντι σ όλες τις προβλέψεις που έλεγαν πέρσι ότι θα παλέψω για τη 5η θέση).
Επίσης ΝΑΙ. Με ενδιαφέρει η Μαν Γιουν να πέσει σ ανυποληψία. Και δε βλέπω κάτι το κακό γι αυτό. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΣ να θέλεις ο βασικός σου αντίπαλος να μην υπάρχει. Και στην Ελλάδα αν δεις αυτό συμβαίνει. Μήπως νομίζεις ότι οι οπαδοί της Μπάρτσα θα βάλουν μαυρες πλερέζες αν η Ρεαλ τερματίσει 8η και το πρωτάθλημα το πάρει πχ η Ατλεντικο; Ίσα ίσα που θα πανυγυρίζουν οι της Μπάρτσα για τη κατάντια της Ρεάλ πιο πολύ και από το ν είχαν πάρει πρωτάθλημα.
Εγώ πάντως στο ματς με τη Σίτυ θα είμαι Γιουνάιντεντ. 1ον Γιατί με νίκη ο Μόγιες θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και 2ον θα κόψει βαθμούς από τη μία ομάδα που κυνηγάει τον τίτλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Θελω να ελπιζω οτι ο Μογιες δεν θα ειναι στο ντερμπυ με την Σιτυ γιατι τοτε ειναι σιγουρη ηττα με κατω τα χερια.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σταματήστε πια την κουβέντα να φυγει ο Μογες. :knuppel: :bottom:

Δεκαετες συμβόλαιο τώρα και τα κλειδιά εν λευκώ. :rockon: :rockon: :rockon:  :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια για την πανάξια νίκη και το άνετο 3-0 :helpplea:
Δεν ασχολούμαι τι ήταν και τι δεν ήταν από τα σφυρίγματα. :P
Όποιος ενδιαφέρεται για μαθήματα επιπέδου οπαδού να στείλει πμ :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Συγχαρητήρια για την πανάξια νίκη και το άνετο 3-0 :helpplea:
Δεν ασχολούμαι τι ήταν και τι δεν ήταν από τα σφυρίγματα. :P
Όποιος ενδιαφέρεται για μαθήματα επιπέδου οπαδού να στείλει πμ :grin:
Τι; Έτσι; Ξεροσφύρι; Ούτε μια φωτό κάτι;  :(
Υ.Γ ΔΕ σε συμφέρει ν ασχοληθείς τι ήταν και τι δεν ήταν από τα σφυρίγματα. Έπρεπε να παίζεις με 10 από το 32. Ο διαιτητής ξεγελάστηκε και έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλντι στη Λίβερπουλ (που ο μέγας αρχηγός σ ένδειξη φαιρ πλει τ έστειλε στο δοκάρι) Έπνιξε ένα πέναλντι στο Σουαρές στο πρώτο ημίχρονο που Φελαϊνί και κάποιος άλλος πέφτουν 2 και 3 φορες πάνω στον Σουάρες στη προσπάθειά τους να του πάρουν τη μπάλα και φυσικά τ άλλο πέναλντι που έπνιξε στο τέλος. ΚΟΙΝΩΣ ο διαιτητής έπαιζε ΦΟΥΛ Μαν Γιουν  :grin:. Ότι μπορούσε έκανε κ αυτός για να μη φύγει στο σκορ σε τίποτα 5άρες και έχουμε ομοαδικά καρδιακά στο Τράφορντ. Γιια να μη σου πω ότι σφύριξε ΚΑΙ για τον τσίχλα. Με 0-5 δε θ τ άκουγε μόνο ο Μόγιες ΑΛΛΑ και ο τσίχλας που τον έφερε

Σταματήστε πια την κουβέντα να φυγει ο Μογες. :knuppel: :bottom:

Δεκαετες συμβόλαιο τώρα και τα κλειδιά εν λευκώ. :rockon: :rockon: :rockon:  :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Έβγαλαν και πανό οι Λιβερπουλιας στο παιχνίδι. Τ είδες;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αντιγράφω ΜΟΝΟ το εξής

Πλέον, δεν χρειάζεται να φύγει από το Λίβερπουλ για να προκόψει. Ο Αμερικάνος έταξε 60 εκατομμύρια, πακέτο για ψώνια, εάν επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επέστρεψαν! Και το ρόστερ δεν χρειάζεται τίποτα, άλλο από αμυντικούς. Εξήντα, και κατιτίς από καμιά έξυπνη πώληση (π.χ. ένας Τουρέ σε Αραβες ή Τούρκους ή Κινέζους ή Αμερικανούς που πληρώνουν καλά), αρκούν για ολόκληρη τετράδα βασικών αμυντικών. Ο,τι τους λείπει.

Τα υπόλοιπα ευρίσκονται, όλα, στη θέση τους. Τακτοποιημένα, για αρκετά χρόνια μπροστά. Ας μη είναι λαμπερή, η τετράδα των οπισθοφυλάκων. Ας είναι, μονάχα, ψαγμένη. Σαν της Τσέλσι. ‘Η της Εβερτον. Με Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα βρεθεί ποδοσφαιριστής να πει όχι στη Λίβερπουλ. Αυτό το πρόβλημα, πλέον, περνά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. ‘Η τη Μίλαν. Που, στις βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, μπορούν να οργανώνουν δικές τους φιλικές συναντήσεις.

Για να καταλάβετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πως η Μαν Γιουν ΧΩΡΙΣ Τσου Λου θ έχει πρόβλημα να αναπληρώσει τους παίκτες που φεύγουν ή να καλύψουν τα κενά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom