Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 54 φορητοί και σταθεροί Η/Υ, 44 κινητά τηλέφωνα, χειρόγραφες σημειώσεις με κωδικούς ονομάτων και χρηματικά ποσά από τις παράνομες συναλλαγές, 3 αυτοκίνητα και ταχύπλοο σκάφος

Τις κορνίζες του μεγαλειοτατου ξεχασαν :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σε ΕΚΤΟΣ παιχνίδι της Σίτυ; Εσύ έχεις λεφτά για πέταμα  :grin:
Τότεναμ-Σίτυ 1-5....που να φανταστώ οτι θα τα βρουν μπαστούνια με την Νόριτσ στην οποία είχαν ρίξει 7 στον πρώτο γύρο.... :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τότεναμ-Σίτυ 1-5....που να φανταστώ οτι θα τα βρουν μπαστούνια με την Νόριτσ στην οποία είχαν ρίξει 7 στον πρώτο γύρο.... :headbang:
Ναι αλλά ΚΑΙ
Κάρντιφ- Σίτυ 3-2 με το ημίχρονο να τελιώνει 0-0
Επίσης Στόουκ-Σίτυ 0-0
Βίλα-Σιτυ 3-2 πάλι όμως 0-0 στο ημίχρονο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτά είναι ΜΟΝΟ 3 αποτελέσμα που η Σίτυ ήρθε 0-0 και τελικά έχασε από υποδυέστερες θεωρητικά ομάδες. Γιατί υπάρχουν και 1-2 ακόμα που το σκορ ήταν πχ 1-1 από το ημίχρονο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Σίτυ είναι για τον πέο τελικά..... :grin:
Γι αυτό και θεωρώ ότι θα παλέψει η Λίβερπουλ μ αυτή την ομάδα για τη 3η θέση. Η Τσέλσι έχει ανέβει στον Β γύρο. Ο Μουρίνιο πήρε παίκτες που γουστάρει να δουλεύει μαζί, μοσχοπούλησε παίκτες που δε τους ήθελε και η ομάδα παίζει το παιχνίδι που θέλει ο προπονητής της. Για την Αρσεναλ τ έχω πει. Η Μαν Σίτυ στην έδρα της απλά είναι διαστημική. Στ εκτός έδρα παιχνίδια γίνεται σα τη συμπολίτισσά της. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γι αυτό και θεωρώ ότι θα παλέψει η Λίβερπουλ μ αυτή την ομάδα για τη 3η θέση. Η Τσέλσι έχει ανέβει στον Β γύρο. Ο Μουρίνιο πήρε παίκτες που γουστάρει να δουλεύει μαζί, μοσχοπούλησε παίκτες που δε τους ήθελε και η ομάδα παίζει το παιχνίδι που θέλει ο προπονητής της. Για την Αρσεναλ τ έχω πει. Η Μαν Σίτυ στην έδρα της απλά είναι διαστημική. Στ εκτός έδρα παιχνίδια γίνεται σα τη συμπολίτισσά της. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα.
Περίμενα την κακία για την Γιουνάιτεντ....έλεγα θα την πει, δεν θα την πει.... :grin:
Πέναλτυ η Τσέλσι, χατ τρικ ο Αζάρ!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μαλακα καταντησες κουραστικος με το σιχαμα
και εμεις δεν την γουσταρουμε αλλα ημαρτον

URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Περίμενα την κακία για την Γιουνάιτεντ....έλεγα θα την πει, δεν θα την πει.... :grin:
Πέναλτυ η Τσέλσι, χατ τρικ ο Αζάρ!
Μα δεν είναι κακία. Είναι η αλήθεια. Βγάζω το καπέλο στον τσίχλα. Επί τσίχλα έλεγα ότι η Μαν Γιουν είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα. Τώρα είναι αυτό που είναι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μαλακα καταντησες κουραστικος με το σιχαμα
και εμεις δεν την γουσταρουμε αλλα ημαρτον

http://[URL unfurl="true"]www.lgr.co.uk/wp-content/uploads/2012/11/Tottenham-Hotspurs-Theme.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κανένας οίκτος  ;D

Πως το βλέπεις το ματς με την Έβερτον; Εγώ περιμένω ματσάρα πάντως.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Μάτιτς πραγματικά είναι απροσπέλαστος σήμερα.....τρέχω να τον αγοράσω στο Μάνατζερ :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Ο Μάτιτς πραγματικά είναι απροσπέλαστος σήμερα.....τρέχω να τον αγοράσω στο Μάνατζερ :grin:
Και ποια ομάδα έχεις στο Μανατζερ;

Υποθέτω πως λες για το Μάνατζερ14. Τ έχω αγοράσει αλλά ακόμα δεν τον έχω βάλει. Είχα ακούσει πως έχει περισσότερα θέματα με μπαγκς από το ΦΜ13. Ισχύει; Τ διορθώσανε;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Και ποια ομάδα έχεις στο Μανατζερ;

Υποθέτω πως λες για το Μάνατζερ14. Τ έχω αγοράσει αλλά ακόμα δεν τον έχω βάλει. Είχα ακούσει πως έχει περισσότερα θέματα με μπαγκς από το ΦΜ13. Ισχύει; Τ διορθώσανε;
Ναι, το 14....δεν έχει bugs, δεν μου έχει κολλήσει ποτέ....έχουν βγει και αρκετά patchάκια βέβαια!Πάιζω με την Ντόρτμουντ τώρα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γρηγορη, μην υποτιμάς τη σίτι, μην ξεχνάς ότι παίζει χωρίς τον καλυτερο της παίκτη φέτος (αγουέρο) και τον σκυλί που βοηθούσε πάρα πολύ τον τουρέ στο κέντρο (φερναντίνιο)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη, μην υποτιμάς τη σίτι, μην ξεχνάς ότι παίζει χωρίς τον καλυτερο της παίκτη φέτος (αγουέρο) και τον σκυλί που βοηθούσε πάρα πολύ τον τουρέ στο κέντρο (φερναντίνιο)
Αν το πάμε έτσι και η Λίβερπουλ για κάμποσο καιρό (σχεδόν 2 μήνες) έπαιζε χωρίς τον αρχηγό της και χωρίς τον Στάριτζ.
Και η Μαν Γιουν είχε για αρκετό καιρό τους Ρούνει και Πέρσι.
Αν μια ομάδα είναι 2 παίκτες τότε χέσε μέσα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι αλλά έχει φτάσει στο 76 και είναι 0-0 με την Νόριτς....δεν νομίζω οτι την υποτιμάει κανείς, απλά όλοι την παρουσιάζουν λες και είναι η δευτέρα παρουσία.....οπότε βλέπω οτι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι, το 14....δεν έχει bugs, δεν μου έχει κολλήσει ποτέ....έχουν βγει και αρκετά patchάκια βέβαια!Πάιζω με την Ντόρτμουντ τώρα!
Δεν εννοώ να κολήσει. Εννοώ με τη μηχανή του παιχνιδιού. Πχ το 13 εχει θέμα με τη δυναμική της μπάλας (πάσες που γίνονται από την άμυνα προς τα μπροστά και η μπάλα τσουλάει λες και δεν υπάρχει τριβή). Θέματα με τις κινήσεις των παικτών στον αγωνιστικό χώρο κτλπ

Επειδή είμαι στη κίνα και έχω κινέζικη ι.π το γαμημένο δε μ αφήνει να βάλω το παιχνίδι και έχω το πατς με τις ομάδες τη Γ Εθνικής (ΑΕΚ γαρ). Ελπίζω αρχές του Μάρτη να πάω Κορέα και να μπορέσω να το  κάνω ινσταλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom