Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ όταν έγραφα πριν απο 2 μήνες+ οτι εμείς και η Άρσεναλ θα διεκδικήσουμε την 3η θέση, έλεγες μαλακίες όμως.
Ξαναλέω ότι πλην αυτού του παιχνιδιού η Άρσεναλ είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ το φαβορί. Θεωρώ πιο πιθανό να παλέψουμε τη 3η θέση με την Σίτυ, που εκτός έδρας είναι ομάδα 1-2 κλάσεις κατώτερη απ αυτή που παρουσιάζεται στ εντός.
Όπως και να το δεις όμως θα γίνει σκοτωμός για τις 3πρώτες θέσεις. Θεωρώ ότι η τεράστια νίκη οφείλεται σε 2 γεγονότα
1ον ότι η Λίβερπουλ για 25 λεπτά έπαιξε ποδόσφαιρο βγαλμένο από παιχνίδι του υπολογιστή τ οποίο έχει και τσιτ
2ον ότι απλά η Άρσεναλ δε μπήκε καθόλου στο παιχνίδι

Η δύναμη της Λίβερπουλ είναι ότι έχει ταχύτατους επιθετικούς και έναν παίκτη στο κέντρο (Κουτίνιο) που έχει τη 35μ πάσα. Ακόμα θεωρώ ότι θέλουμε βελτίωση στην άμυνα όμως (άσχετα αν ο Σκτρλ με ανάγκασε να φάω τα παπούτσια μου με τη σημερινή του παρουσία)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αφηστε τις θέσεις. Η ομάδα ηταν απόλαυση σημερα. :rockon: :rockon: :rockon:
Όχι δεν ήταν απολαυση. ΗΤΑΝΕ ΣΚΕΤΗ

[move][size=16pt]ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μία είναι ή ομάδα κύριοι στο νησί καί τ' όνομα αυτής Scunthorpe United F.C. ( nick name Irons )  :rockon: :rockon: :rockon: !!! ή ομάδα που ανέδειξε τον Ray Clemence καί τον Kevin Keegan  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: !!! που πάω καί τα βρίσκω τρομάρα μου  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: !!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ακόμα θεωρώ ότι θέλουμε βελτίωση στην άμυνα όμως (άσχετα αν ο Σκτρλ με ανάγκασε να φάω τα παπούτσια μου με τη σημερινή του παρουσία)
:2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει. Δεν γιναμε ουτε εμεις καλυτεροι (εξακολουθουμε να έχουμε ελλειψεις στο ρόστερ), ουτε η Αρσεναλ χειρότερη. Ισα ισα ομως που για αυτους ακριβως τους λόγους αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία η σημερινή 5αρα. :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει. Δεν γιναμε ουτε εμεις καλυτεροι (εξακολουθουμε να έχουμε ελλειψεις στο ρόστερ), ουτε η Αρσεναλ χειρότερη. Ισα ισα ομως που για αυτους ακριβως τους λόγους αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία η σημερινή 5αρα. :rockon: :rockon: :rockon:
Μα δεν είπα ότι πάμε για το πρωτάαθλημα. Απλά είπα ότι πλέον μπορούμε να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στη 3η θέση. Έχουμε άλλες 13 αγωνιστικές. Έχουμε θέμα στην άμυνα (μη μας ξεγελάει το σημερινό ματς). Επίσης είπα ότι η Αρσεναλ ΑΣΧΕΤΩΣ του σημερινού αποτελέσματος ειναι φαβορί. Να πω την αλήθεια μου εμένα με καίνε 3 ματς.
Το ένα είναι το γνωστό. Μπορεί η ομάδα να λιώσει την Μαν Γιουν στην έδρα της; Να τη ρίξει στην 8η θέση; Να βγάλουν τον σκασμό κάποιοι που το καλοκαίρι έγραφαν μαλακίες τόσο και για την Λίβερπουλ (τελιωμένη ομάδα θα παλέψει για την 6η θέση) όσο και για τη Μαν Γιουν (είναι μεταβατική περίοδος αλλά μπορούμε τη 4η θέση)
Τ άλλα 2 είναι με Σίτυ και Τσέλσι. Και θέλω να κάνουν παπάδες οι διαιτητές ΥΠΕΡ την Λίβερπουλ. Έτσι για το γαμώτο. Να δουν ορισμένοι πόσο ωραίο είναι όταν, ενώ πας για τη νίκη, ο διαιτητής ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ σου γαμεί τη ψυχολογία

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Συμφωνω μαζι σου Γρηγορη. Εσενα σε εκανα παραθεση για τον τσαρουχά τον Σκρτλ.  :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε μάγκες να σας ρωτήσω κάτι γιατί έχω μια αντιπαράθεση στο σκάιπ με τον αδερφό μου (Λιβερπουλας και αυτός, η ΜΟΝΗ κοινή μας ομάδα). Ο αρχηγός έπαιζε κάτι σαν 5ος στην άμυνα που απλά ανέβαινε στο κέντρο ή ήταν στο κέντρο; Εγώ λέω το 1ο και ο αδερφός μου το 2ο. Ποια είναι η άποψή σας (απευθύνομαι σ αυτούς που είδαν το ματς)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε μάγκες να σας ρωτήσω κάτι γιατί έχω μια αντιπαράθεση στο σκάιπ με τον αδερφό μου (Λιβερπουλας και αυτός, η ΜΟΝΗ κοινή μας ομάδα). Ο αρχηγός έπαιζε κάτι σαν 5ος στην άμυνα που απλά ανέβαινε στο κέντρο ή ήταν στο κέντρο; Εγώ λέω το 1ο και ο αδερφός μου το 2ο. Ποια είναι η άποψή σας (απευθύνομαι σ αυτούς που είδαν το ματς)
Νομίζω έπαιζε σαν αμυντικό χαφ και γυρνούσε στα στοπερ.....έτσι μου φάνηκε....

Ωραίο γκολ ο Αζάρ....πραγματικά ο πιο ελπιδοφόρος παίκτης στον κόσμο αυτή την στιγμή....μαζί με τον Ίσκο!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πώς σου φαίνεται ο μάτιτς;
Γομάρι!Και δεν περνάει ούτε μικρόβιο απ' την περιοχή του!Τώρα από μπάλα, το μόνο που έχω δει είναι το σουτ στο δοκάρι με την Σίτυ που δεν ήταν καθόλου άσχημο....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γομάρι!Και δεν περνάει ούτε μικρόβιο απ' την περιοχή του!Τώρα από μπάλα, το μόνο που έχω δει είναι το σουτ στο δοκάρι με την Σίτυ που δεν ήταν καθόλου άσχημο....

ΚΑΙ σημερα είναι πολύ καλός, όπως και με τη σίτι. Κίνηση ματ έκανε ο αχώνευτος που τον πήρε πισω

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ΚΑΙ σημερα είναι πολύ καλός, όπως και με τη σίτι. Κίνηση ματ έκανε ο αχώνευτος που τον πήρε πισω
Ε τέτοιους θέλει ρε....παίκτες πολυεργαλεία, να οργώνουν το γήπεδο, εργατικούς, πιστούς και αθληταράδες....και απ' οτι βλέπω φέτος η ομάδα του είναι λαχείο....στην Ρεάλ όλοι "επαναστάτες" της πούτσας ήταν και δεν τον άφησαν να κάνει έργο.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο ρεντ που εχει χαθει ρε τυποι?  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο ρεντ που εχει χαθει ρε τυποι?  :think:
Πενήντα τρία άτομα, μέλη τριών κυκλωμάτων, συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για παράνομα στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια.
53 συλλήψεις για παράνομο στοίχημα
Τα μέλη των κυκλωμάτων, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, λειτουργούσαν ιστοσελίδες παράνομου στοιχήματος και τυχερών παιγνίων, μία εκ των οποίων προσωρινά αδειοδοτημένη, πραγματοποιώντας μεγάλο όγκο συναλλαγών, χωρίς να καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 54 φορητοί και σταθεροί Η/Υ, 44 κινητά τηλέφωνα, χειρόγραφες σημειώσεις με κωδικούς ονομάτων και χρηματικά ποσά από τις παράνομες συναλλαγές, 3 αυτοκίνητα και ταχύπλοο σκάφος

Εκτιμάται ότι ο συνολικός τζίρος των κυκλωμάτων ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απώλειες για το δημόσιο από τους δασμούς και φόρους είναι μεγάλες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για άλλη μια φορά αγνώριστη (απ ότι μου λένε κάποιοι γνωστοί μου) η Σίτυ. Στο ημιχρονο και είναι στο 0 με τη Νόριτς.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πενήντα τρία άτομα, μέλη τριών κυκλωμάτων, συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας για παράνομα στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια.
53 συλλήψεις για παράνομο στοίχημα
Τα μέλη των κυκλωμάτων, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, λειτουργούσαν ιστοσελίδες παράνομου στοιχήματος και τυχερών παιγνίων, μία εκ των οποίων προσωρινά αδειοδοτημένη, πραγματοποιώντας μεγάλο όγκο συναλλαγών, χωρίς να καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 54 φορητοί και σταθεροί Η/Υ, 44 κινητά τηλέφωνα, χειρόγραφες σημειώσεις με κωδικούς ονομάτων και χρηματικά ποσά από τις παράνομες συναλλαγές, 3 αυτοκίνητα και ταχύπλοο σκάφος

Εκτιμάται ότι ο συνολικός τζίρος των κυκλωμάτων ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απώλειες για το δημόσιο από τους δασμούς και φόρους είναι μεγάλες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεταξύ αυτών βρέθηκε και ένας που έπαιζε συνέχεια κόντρα τον Ολυμπιακό!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom