Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ο Μουρινιο τα βαλε με την καλυτερη ομαδα που χει δει ομαδικο αθλημα..ο ορισμος της αρμονιας ηταν η μπαρτσελονα εκεινης της 3ετιας..το ηξερε πρωτος απ ολους οτι πηγαινε για μετωπικη με τριαξονικο,αλλα οταν εχεις παρει τσ.λ με ιντερ πορτο και εχεις αποδειξει στους παντες(αλλα κυριως στην παρτη σου)οτι εισαι ο καλυτερος μονο αυτο μενει να σε καβλωνει πια.

για να ειμαστε δικαιοι παντως,το σκαλπ δεν της το πηρε..

την επαιξε στα ισα ομως και συνολικα πιστευω πως τα κουκια ειναι μοιρασμενα τελικα
με πληγες τοσο στο δικο του ιματζ οσο και στης ατρωτης μπαρτσα εκεινης της περιοδου.
Γι'αυτό λέω οτι της πήρε το σκαλπ :grin:
Φοβερή η προσέγγισή σου!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
245771.jpg

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Because I am cocky sing along Moyse if your team just lost from Stoke  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτοί που βγάζουν τις παρωδίες είναι γαμάτοι!Μπες στο κανάλι τους και άκουσέ τα!Ειδικά αυτό που παίρνει ο Μουρίνιο τηλέφωνο τον Μόγιες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πολυ σωστη παρατηρηση τυπε μου.

Απιστευτη η ενταση των προηγουμενων χρονων με τα 4-5 κλασσικο τη σεζον
και την κλικα του ελευθεροπουλου της ισπανιας στα σπλαχνα.

Το σημερινο ξεβρακωμα βουλωσε αρκετα στοματα μεσα κ εξω απ το νησι.
:headbang: :headbang: :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχω καταλάβει ότι τον Μου δεν τον πηγαίνεις με την καμία. Αλλά πρέπει να το παραδεχτείς. Πήρε νίκη (και μάλιστα πιο άνετη απ αυτή που δείχνει το τελικό σκόρ) σε μία έδρα που άλλοι πήγαν και έφυγαν με μια πούτσα στο κώλο τους τρελλή (βλέπε Μαν Γιου και Άρσεναλ) και άλλοι που το πάλεψαν μεν, εκαναν και τα στραβά μάτια οι διαιτητές, αλλά που ηττήθηκαν δε (βλέπε Λίβερπουλ). Και όπως και να το κάνουμε όταν η Ρεάλ άρχισε να δουλεύει με τους κανόνες του Μουρίνιο η Μπάρτσα δε την είχε του κλώτσου και του μπατσου. Μια Μπάρτσα που είχε σε ΟΛΕΣ τις γραμμές ΚΑΛΥΤΕΡΟ υλικό απ αυτό της Ρεάλ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάποιος που ήταν ΜΕΣΑ στην ομάδα λέει ότι ΠΟΛΛΟΙ παίκτες που ΑΝΗΚΟΥΝ στης Μαν Γιουν κοιτάνε προς την έξοδο, αλλά κάποιοι απ εσάς πιστεύουν πως ΟΛΟΙ θέλεουν πάνε σ αυτή.  :2funny: :2funny: :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μαλακα και εγω το αντιπαθω το σιχαμα απο το μαντσεστερ
αλλα σε βλεπω ακομπλεξαριστο εσενα  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Γρηγόρης κοιμάται και ξυπνάει με την Μάντσεστερ....και ο Καζαμπού είναι Λίβερπουλ και αντι-Γιουνάιτεντ, αλλά δεν κάνει έτσι!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Έχω καταλάβει ότι τον Μου δεν τον πηγαίνεις με την καμία. Αλλά πρέπει να το παραδεχτείς. Πήρε νίκη (και μάλιστα πιο άνετη απ αυτή που δείχνει το τελικό σκόρ) σε μία έδρα που άλλοι πήγαν και έφυγαν με μια πούτσα στο κώλο τους τρελλή (βλέπε Μαν Γιου και Άρσεναλ) και άλλοι που το πάλεψαν μεν, εκαναν και τα στραβά μάτια οι διαιτητές, αλλά που ηττήθηκαν δε (βλέπε Λίβερπουλ). Και όπως και να το κάνουμε όταν η Ρεάλ άρχισε να δουλεύει με τους κανόνες του Μουρίνιο η Μπάρτσα δε την είχε του κλώτσου και του μπατσου. Μια Μπάρτσα που είχε σε ΟΛΕΣ τις γραμμές ΚΑΛΥΤΕΡΟ υλικό απ αυτό της Ρεάλ.
Δεν είπα ποτέ ότι είναι κακός προπονητής.Απλώς δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που του προσάπτουν...

Ένας καλός προπονητής είναι που ξέρει να στήνει ομάδες κ να παίρνει αποτελέσματα,όπως έκανε κ προχθές...

Δεν μπορώ να τον παραδεχτώ γιατί ποτέ οι ομάδες του δεν έπαιξαν ελκυστικό ποδόασφαιρο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Γρηγόρης κοιμάται και ξυπνάει με την Μάντσεστερ....και ο Καζαμπού είναι Λίβερπουλ και αντι-Γιουνάιτεντ, αλλά δεν κάνει έτσι!
Αφού θέλω να δω τι πουστρομάδα να πέφτει κατηγορία. Δε κινήθηκε και φίλο στη Λίβερπουλ (έπρεπε να πάρει ΑΜΥΝΤΙΚΟ και ΧΑΦ  :tickedoff:) και από την άλλη έχεις τη πουστρομάδα της οποίας ο ΗΛΙΘΙΟΣ προπονητής είδε ότι έχει πρόβλημα ΜΠΡΟΣΤΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (πιο άσχετος πεθαίνεις) και ΟΧΙ στα χαφ και στην άμυνα και πήγε κ έσκασε 45μύρια ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΙΤΗ Ματα αντί να τρέξει να πάρει μ αυτά τα λεφτά το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3 παίκτες. Και έχεις τους Γιουναϊτάδες να σου λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ τι να κάνω και εγώ; Άνθρωπος είμαι

Εννοείτε τύπε.  :sunglasses:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Έρχεται τέλος εποχής για τη Γιουνάιτεντ;

H αποχώρηση του Βίντιτς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν ίσως να μην είναι η μοναδική για τους «μπέμπηδες». Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος διαπιστώνει πως δε λήγει μόνο το συμβόλαιο του σέρβου αμυντικού, αλλά κι άλλων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Από το 2006 μέχρι σήμερα, ο Βίντιτς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, συνθέτοντας μέσα σε αυτό το διάστημα το κορυφαίο (ίσως) αμυντικό δίδυμο της Ευρώπης με τον Ρίο Φέρντιναντ. Σύμπτωση; Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο και του Φέρντιναντ.

Το 2006 αφίχθη στο «θέατρο των ονείρων» και ο Πατρίς Εβρά. Ο γάλλος αριστερός αμυντικός πήρε τη φανέλα βασικού… στο σπίτι του και μαζί με τους Βίντιτς και Φέρντιναντ αποτέλεσαν τα ¾ της αμυντικής γραμμής των «κόκκινων διαβόλων». Και ο Εβρά όμως έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Η «σημαία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλα αυτά τα χρόνια ακούει στο όνομα Ράιαν Γκιγκς. Ο ουαλός άσος πήγε… παιδί στη Μάντσεστερ το μακρινό 1990 και έφτασε στα 41, φορώντας (αλλά και σκοράροντας για 23 συνεχόμενες σεζόν) την κόκκινη φανέλα. Μόνο που το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο του Γκίγκς.

Ποια θα είναι η κατάληξη λοιπόν της… Αγιάς Τριάδας; Η ηλικία τους είναι κατά κάποιο τρόπο απαγορευτική για σκέψεις ανανέωσης (Γκίγκς 41, Φέρντιναντ 36, Εβρά 33) και το ερώτημα που γεννάται είναι ένα. Θα μπορέσει η Γιουνάιτεντ να καλύψει αυτά τα κενά, σε περίπτωση αποχώρησης;

Το βάρος,σαφέστατα,θα πέσει στον Ντέιβιντ Μόγες. Γιατί το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από μόνο του ελκυστικό, όμως ο σκωτσέζος τεχνικός μπορεί να γίνει… σερ Άλεξ,ώστε να αποτελέσει μαγνήτη πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών;

Σίγουρα το καλοκαίρι θα είναι θερμό για τους «μπέμπηδες», ιδίως αν αποτύχουν να πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Πηγή: gazzetta.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom