n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
του βγαλε τα σκωτια περσι η κλικα του κασιγιας τον ειδα σημερα ακουρευτο σαν 70αρης εμοιαζε :S :S
του βγαλε τα σκωτια περσι η κλικα του κασιγιας τον ειδα σημερα ακουρευτο σαν 70αρης εμοιαζε :S :S
Δεν φοράει συνέχεια κόκκινο t-shirt να μοιάζει τεκνό σαν τον Αλέφα!του βγαλε τα σκωτια περσι η κλικα του κασιγιας τον ειδα σημερα ακουρευτο σαν 70αρης εμοιαζε :S :S
απο τις πιο αντιπαθητικες ομαδες η τσελσι ποσο ακομα τωρα με τον μουρινιο στο τιμονι της
πηγε φραπαδουρα στην ισπανια και εφυγε σαν σταφιδα τυπετου βγαλε τα σκωτια περσι η κλικα του κασιγιας τον ειδα σημερα ακουρευτο σαν 70αρης εμοιαζε :S :S
αν καταφερει και κανει 15-20 γκολ τουλαχιστον θα χαλασει το συμπανθα τον φτιαξει ο μουρινιος τυπε
πηγε φραπαδουρα στην ισπανια και εφυγε σαν σταφιδα τυπε
που να πιασει ρε το δασκαλο στα 75 κανει 8 χιλιομετρα τι μερα τζοκινγκ ακομηΔεν φοράει συνέχεια κόκκινο t-shirt να μοιάζει τεκνό σαν τον Αλέφα!
Και μιάμιση ώρα σεξπου να πιασει ρε το δασκαλο στα 75 κανει 8 χιλιομετρα τι μερα τζοκινγκ ακομη
μια ωρα και 21 λεπτα το ρεκορ και μια αλλη που δεν θυμαται αλλα μαλλον περασε τις 2 ωρεςΚαι μιάμιση ώρα σεξ
Φαντάσου στα 17 τι κομπρεσέρ ήταν ο δάσκαλος!Μάθαινε μπαλίτσα στα θυληκά!!!μια ωρα και 21 λεπτα το ρεκορ και μια αλλη που δεν θυμαται αλλα μαλλον περασε τις 2 ωρες
ετσι ετσιΦαντάσου στα 17 τι κομπρεσέρ ήταν ο δάσκαλος!Μάθαινε μπαλίτσα στα θυληκά!!!
Πολυ σωστη παρατηρηση τυπε μου.πηγε φραπαδουρα στην ισπανια και εφυγε σαν σταφιδα τυπε
Πολυ σωστη παρατηρηση τυπε μου.
Απιστευτη η ενταση των προηγουμενων χρονων με τα 4-5 κλασσικο τη σεζον
και την κλικα του ελευθεροπουλου της ισπανιας στα σπλαχνα.
Το σημερινο ξεβρακωμα βουλωσε αρκετα στοματα μεσα κ εξω απ το νησι.
δεν επρεπε να παει στην ισπανια τυπεΠολυ σωστη παρατηρηση τυπε μου.
Απιστευτη η ενταση των προηγουμενων χρονων με τα 4-5 κλασσικο τη σεζον
και την κλικα του ελευθεροπουλου της ισπανιας στα σπλαχνα.
Το σημερινο ξεβρακωμα βουλωσε αρκετα στοματα μεσα κ εξω απ το νησι.
δε γινοταν να μην παει τυπε μου,οπως ειχε διαμορφωθει το σκηνικο εκεινο το καλοκαιριδεν επρεπε να παει στην ισπανια τυπε
εχασε χρονια απτην ζωη του εκει
ειναι το στυλ του τετοιοδε γινοταν να μην παει τυπε μου,οπως ειχε διαμορφωθει το σκηνικο εκεινο το καλοκαιρι
μετα τα ημιτελικα του τσ.λ ηταν η απολυτη κοντρα Μουρινιο-Μπαρτσελονα.
για αυτη τη συγκρουση και τα φωτα της ζουσε..Πρεζιλικι κανονικο.
χρημα και κουπες ειχε ηδη,στα παπαρια του.
και να γυρναγε ο χρονος πισω παλι το ιδιο θα κανε.
Εμένα γι' αυτό μου αρέσει ο Μουρίνιο...όταν έπαιξε με την Μπαρτσελόνα τον φώναζαν απ' την εξέδρα "μεταφραστή" και τους πήρε το σκαλπ....έχει εμμονή με αυτή την ομάδα και είναι η μοίρα του να την αντιμετωπίζει ΠΑΝΤΑ με πιο αδύναμες ομάδες....θα μπορούσε να γίνει καταπληκτική ταινία....δεν σε ιντριγκάρει φίλε εσένα αυτό???δε γινοταν να μην παει τυπε μου,οπως ειχε διαμορφωθει το σκηνικο εκεινο το καλοκαιρι
μετα τα ημιτελικα του τσ.λ ηταν η απολυτη κοντρα Μουρινιο-Μπαρτσελονα.
για αυτη τη συγκρουση και τα φωτα της ζουσε..Πρεζιλικι κανονικο..
χρημα και κουπες ειχε ηδη,στα παπαρια του.
και να γυρναγε το χρονο πισω παλι το ιδιο θα κανε.
ο Μουρινιο τα βαλε με την καλυτερη ομαδα που χει δει ομαδικο αθλημα..ο ορισμος της αρμονιας ηταν η μπαρτσελονα εκεινης της 3ετιας..το ηξερε πρωτος απ ολους οτι πηγαινε για μετωπικη με τριαξονικο,αλλα οταν εχεις παρει τσ.λ με ιντερ πορτο και εχεις αποδειξει στους παντες(αλλα κυριως στην παρτη σου)οτι εισαι ο καλυτερος μονο αυτο μενει να σε καβλωνει πια.Εμένα γι' αυτό μου αρέσει ο Μουρίνιο...όταν έπαιξε με την Μπαρτσελόνα τον φώναζαν απ' την εξέδρα "μεταφραστή" και τους πήρε το σκαλπ....έχει εμμονή με αυτή την ομάδα και είναι η μοίρα του να την αντιμετωπίζει ΠΑΝΤΑ με πιο αδύναμες ομάδες....θα μπορούσε να γίνει καταπληκτική ταινία....δεν σε ιντριγκάρει φίλε εσένα αυτό???