Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
καλησπερα,ο φελαινι μπορει να μην ειναι ο σουπερ παιχτης αλλα ειναι ο τυπος παιχτης που χρειαζεται καθε μεγαλη ομαδα δηλ.τεχνιτης,ξερει να κραταει μπαλα στο κεντρο,δυνατο κορμι και ψηλο-στοιχεια απαραιτητα για την πρεμιερ λιγκ,κατι σαν πογκμπα,τουρε,μπουσκετς.Τωρα ομως ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...Τα λεφτα που δωσανε οντως ηταν πολλα αλλα η μαν υ την πιασανε περσι το καλοκαιρι κοροιδο γιατι ηταν απελπισμενη οπως και τωρα.Σ αυτο δεν φταει ο μογιες γιατι πηρε μια ομαδα κορεσμενη και γηρασμενη.Θελει χρονο,μεταγραφες και υπομονη.
Ελπίζω να μην κάνει τον πεθαμένο κάθε φορά που πέφτει κάτω όπως ο Μπούσκετς..... :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Με το να θεωρεις αμπαλο τον Φελαινι δεν δειχνεις οτι ξερεις και τι σχημα εχει.
Με το να τον συγκρίνεις με παίκτες παγκόσμιας κλάσης που ''μας τα έχουν δείξει'' εδώ κ χρόνια σε μεγάλα παιχνίδια,δεν σε κάνει γνώστη στα μάτια μου....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με το να τον συγκρίνεις με παίκτες παγκόσμιας κλάσης που ''μας τα έχουν δείξει'' εδώ κ χρόνια σε μεγάλα παιχνίδια,δεν σε κάνει γνώστη στα μάτια μου....
Ο φιλος δεν τον συγκρινε με αυτους τους παιχτες,ειπε οτι κανουν την ιδια δουλεια.Μαθε να καταλαβαινεις τι λεει.
Ειπε δεν ειναι ο σουπερ παιχτης,αλλα ειναι τεχνιτης,δυνατος,και πολυ καλος πασερ.Εσυ συμφωνησες με τον αμπαλο που τον ειπε αμπαλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φανατικε μαντσεσταρα, μάθε πρώτα πότε ξεκίνησε να παίζει ο γιανουζαι και μετά μιλα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μαλακα είναι δυνατόν να σ αρέσει αυτό το ξοανο, οταν παλιότερα σ αυτή τη θέση είχες ένα σκοουλς κι έναν γκιγκς;
Ο Γκιγκς στο φτερό δεν έπαιζε ρε τύπε και ο Σκόουλς στο κέντρο, οργανωτής?Ο Γιανου παίζει επιθετικός μέσος στο κέντρο....εγώ πιστεύω στην εξέλιξή του πάντως....
Τι σχεση εχει ο αλβανος  :think:
Βέλγος είναι τύπε :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε πάτε καλά; Να λέτε πως ΝΑΙ μεν ο Φελαϊνί δεν ειναι επιπέδου Τουρέ κτλπ ΑΛΛΑ είναι καλός κόφτης και πασές και δε ξέρω γω τι άλλο; Από ΤΕΤΟΙΟΥ είδους παίκτες στην Ισπανία ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Αν το πάμε έτσι κ ο Κορδέρο μια χαρά στέκεται στην Μαν Γιουν. Γιατί και καλός κόφτης είναι και πάσα καλή έχει, άσε που πατάει και περιοχή και βάζει και κανένα γκολάκι. Να τον πουλήσει η ΑΕΚ στη Μαν Γιουν για 10εκ ευρώ (7μύρια λίρες). Τσάμπα θα τους έρθει. Ρε θα τρελαθούμε μ εσάς τους Γιουναϊτάδες. Εντάξυ σας καταλαβαίνω. Η 7η θέση είναι δική σας, Ευρώπη δε βγαίνεται, το "περνάμε μεταβατική περίοδος" έγινε ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ αλλά όχι να μας λέτε πως τα φομπιζού είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ (για τον Φελαϊνι μιλάω)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όσο για τη Λίβερπουλ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Πάρτε κανέναν αμυντικό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (βασικά θέλει 2 η ομάδα) και κανέναν στο κέντρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Από την άλλη βέβαια δεν υπάρχουν 40μύρια για να τα δώσει αλλά του πούστη με 20μύρια πιστεύω ότι μπορεί να πάρει καλούς παίκτες από ισπανία και Γαλλία (ΙΣΩΣ και Ιταλία)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Όσο για τη Λίβερπουλ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Πάρτε κανέναν αμυντικό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε (βασικά θέλει 2 η ομάδα) και κανέναν στο κέντρο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Από την άλλη βέβαια δεν υπάρχουν 40μύρια για να τα δώσει αλλά του πούστη με 20μύρια πιστεύω ότι μπορεί να πάρει καλούς παίκτες από ισπανία και Γαλλία (ΙΣΩΣ και Ιταλία)
Συγκεκριμενα.. Αριστερο μπακ ( Σισοκο ανυπαρκτος, Ενρικε τραυματιας), Δεξι μπακ ( Τζονσον ανυπαρκτος κ τραυματιας ), Αμυντικο χαφ σκυλο, Χαφ που να παταει περιοχη και να σκοραρει ( Βλεπε Ραμσευ τυπου ), εξτρεμ εμπειρο που να σκοραρει ( Οχι οπως Στερλιγκ ). Αυτα τα λιγα  :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο Γκιγκς στο φτερό δεν έπαιζε ρε τύπε και ο Σκόουλς στο κέντρο, οργανωτής?Ο Γιανου παίζει επιθετικός μέσος στο κέντρο....εγώ πιστεύω στην εξέλιξή του πάντως....Βέλγος είναι τύπε :grin:

Για το τηλεγραφοξυλο τον φελλαινι λέω ρε :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Για το τηλεγραφοξυλο τον φελλαινι λέω ρε :grin:
Εγώ δεν τον ήξερα πριν έρθει στην Μαντσεστερ να σου πω την αλήθεια...φέτος πάντως σαν τον Τζιώλη της Αγγλίας μου κάνει απ' τα λίγα που έχω δει.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
154869_761402847217466_1974380457_n.png

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Συγκεκριμενα.. Αριστερο μπακ ( Σισοκο ανυπαρκτος, Ενρικε τραυματιας), Δεξι μπακ ( Τζονσον ανυπαρκτος κ τραυματιας ), Αμυντικο χαφ σκυλο, Χαφ που να παταει περιοχη και να σκοραρει ( Βλεπε Ραμσευ τυπου ), εξτρεμ εμπειρο που να σκοραρει ( Οχι οπως Στερλιγκ ). Αυτα τα λιγα  :headbang:
Εγώ νομίζω ότι πρέπει ο Σκτρλ (πως σκατά λέγεται ο παπάρας) πρεπει να πάρει πούλο. Μετά θεωρώ ότι καιγόμαστε για δεξί μπακ. Ο Ενρίκε δε ξέρω πότε γυρνάει αλλά θα μπορέσει να προσφέρει. Μετά αριστερό. Χαφ που να πατάει και περιοχή αυτή τη στιγμή δε βρίσκεις. Αλλά θεωρώ ότι αμυντικό σκυλί χαφ μπορείς να βρεις. Όχι κάποιον που θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι, αλλά που θα μπορέσει να σου δώσει βάθος. Όσο για τον Στέρλιγκ είναι 19 ετών. εγώ τον πιστεύω. θεωρώ πως η ομάδα πρέπει να τον "μεγαλώσει" σωστά. Μπορεί να μη σου βάζει γκολ με το τσουβάλι, αλλά τον θεωωρώ εξελίξιμο παίκτη. Με σωστό χτίσιμο σε 1-2 χρόνια μπορεί ν είναι και ότι καλύτερο έχει η Λίβερπουλ στα φτερά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε πάτε καλά; Να λέτε πως ΝΑΙ μεν ο Φελαϊνί δεν ειναι επιπέδου Τουρέ κτλπ ΑΛΛΑ είναι καλός κόφτης και πασές και δε ξέρω γω τι άλλο; Από ΤΕΤΟΙΟΥ είδους παίκτες στην Ισπανία ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Αν το πάμε έτσι κ ο Κορδέρο μια χαρά στέκεται στην Μαν Γιουν. Γιατί και καλός κόφτης είναι και πάσα καλή έχει, άσε που πατάει και περιοχή και βάζει και κανένα γκολάκι. Να τον πουλήσει η ΑΕΚ στη Μαν Γιουν για 10εκ ευρώ (7μύρια λίρες). Τσάμπα θα τους έρθει. Ρε θα τρελαθούμε μ εσάς τους Γιουναϊτάδες. Εντάξυ σας καταλαβαίνω. Η 7η θέση είναι δική σας, Ευρώπη δε βγαίνεται, το "περνάμε μεταβατική περίοδος" έγινε ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ αλλά όχι να μας λέτε πως τα φομπιζού είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ (για τον Φελαϊνι μιλάω)
Κανεις δεν μιλαει για διαμαντι,λεμε οτι δεν ειναι αμπαλος,απλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ νομίζω ότι πρέπει ο Σκτρλ (πως σκατά λέγεται ο παπάρας) πρεπει να πάρει πούλο. Μετά θεωρώ ότι καιγόμαστε για δεξί μπακ. Ο Ενρίκε δε ξέρω πότε γυρνάει αλλά θα μπορέσει να προσφέρει. Μετά αριστερό. Χαφ που να πατάει και περιοχή αυτή τη στιγμή δε βρίσκεις. Αλλά θεωρώ ότι αμυντικό σκυλί χαφ μπορείς να βρεις. Όχι κάποιον που θα πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι, αλλά που θα μπορέσει να σου δώσει βάθος. Όσο για τον Στέρλιγκ είναι 19 ετών. εγώ τον πιστεύω. θεωρώ πως η ομάδα πρέπει να τον "μεγαλώσει" σωστά. Μπορεί να μη σου βάζει γκολ με το τσουβάλι, αλλά τον θεωωρώ εξελίξιμο παίκτη. Με σωστό χτίσιμο σε 1-2 χρόνια μπορεί ν είναι και ότι καλύτερο έχει η Λίβερπουλ στα φτερά.
Ρε δεν μας πουλατε τον Σοαρες να παιξει σε καμια μεγαλη ομαδα που χαραμιζεται σε  μικρομεσαια ομαδα και να τα αφησετε αυτα;Εδω ουτε ο Σαλαχ δεν ηθελε να ερθει.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κόψε κάτι ρε κουμπάρε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πες τα ρε αγορίνα...
Οκ δε μετρανε οι 140 εμφανισεις του με την Εβερτον που ηταν κατα γενικη ομολογια απο τους καλυτερους,
μετρανε οι 8 εμφανισεις με την Μαντσεστερ,πριν τον τραυματισμο.Λογικοτατο σε βρισκω.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οκ δε μετρανε οι 140 εμφανισεις του με την Εβερτον που ηταν κατα γενικη ομολογια απο τους καλυτερους,
μετρανε οι 8 εμφανισεις με την Μαντσεστερ,πριν τον τραυματισμο.Λογικοτατο σε βρισκω.
Παλληκάρι μου ότι κ να πεις δεν θα μου αλλάξεις γνώμη...

Παίζει στην χειρότερη Γιουνάιτεντ που έχω δει,κ δεν μπορεί να ξεχωρίσει με τίποτα...Φαντάσου να έπαιζε άλλες εποχές...

Εκεί στην Έβερτον μπορούσε να το ψιλοπαίξει μάγκας γιατί ήταν άλλες οι απαιτήσεις...

Ένας μέτριος παίκτης είναι,απλά τα πράγματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom