You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 313K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Για να θες να κόψεις την μπάλα στον άλλον θα πρέπει να σου πει κάτι για τη μάνα σου. Και τι έγινε; Πήραν οι μπλε αμπάριζα τους παίκτες της Γιουν και άρχισαν να τους λένε για τις μάνες τους; Χλωμό δε νομίζεις;το να προκλήθηκαν λεκτικά από τους μπλε παίζει; δεν είναι και τόσο απίθανο...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όταν σου λέω πως έχετε ελπίδες να περάσετε από τους κόκκινους πουστηδες ν μ ακούς.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Aντε παλι που το στηριζεις αυτο βρε Γρηγορη.Επειδη δεν παιζει καλα στην Αγγλια;Όταν σου λέω πως έχετε ελπίδες να περάσετε από τους κόκκινους πουστηδες ν μ ακούς.
4 νικες εχει στο Τσου Λου και 2 ισοπαλιες.Μην συγκρινεις τις αγγλικες ομαδες με καμια
ελληνικη,ειναι ιεροσυλια.
Για να θες να κόψεις την μπάλα στον άλλον θα πρέπει να σου πει κάτι για τη μάνα σου. Και τι έγινε; Πήραν οι μπλε αμπάριζα τους παίκτες της Γιουν και άρχισαν να τους λένε για τις μάνες τους; Χλωμό δε νομίζεις;
όχι απαραίτητα... μια ειρωνεία και η ένταση της στιγμής είναι δυνατός συνδυασμός...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μπερδεύεις ένα πρωτάθλημα που είναι μαραθώνιος μ μια φάση μιας διοργάνωσης που είναι 2 αγώνες. Άλλο τ ένα άλλο τ άλλο. Μια καλή παρουσία ν έχεις σ έναν από τους 2 αγώνες και μπορείς να αποκλησεις κάποιον που είναι ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ (γιατί η Μαν Γιουν χωρίς Πέρσυ, Ρούνεϊ το ρόστερ της είναι επιπέδου Σουόνσι και να με συμπαθάς αλλά στο ρόστερ ο ΟΣΦΠ έχει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ίδιο υλικό μ τη Σουόνσι) καλύτερή σου. Τα παραδείγματα πολλά.Aντε παλι που το στηριζεις αυτο βρε Γρηγορη.Επειδη δεν παιζει καλα στην Αγγλια;
4 νικες εχει στο Τσου Λου και 2 ισοπαλιες.Μην συγκρινεις τις αγγλικες ομαδες με καμια
ελληνικη,ειναι ιεροσυλια.
Δες την ΑΕΚ πριν 35 χρόνια όταν είχε στείλει αδιάβαστη τη ΜΕΓΑΛΗ (για την εποχή) ΚΠΡ. Ασφαλώς και η ΑΕΚ είχε χειρότερο υλικό από την ΚΠΡ, ασφαλώς και στο Αγγλικό πρωτάθλημα θα τερμάτιζε ΕΥΚΟΛΑ τελευταία, αλλά με μια απίστευτη παρουσία και μια καλή την απέκλεισε.
Επίσης η άμυνα της Μαν Γιουν ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα που γίνονται πιο σοβαρά με την απουσία του Εβρά. Όσο για την επίθεση ο Πέρσυ είναι εκτός και ο Ρούνεϊ δε ξέρω ΑΝ θα μπορεί να παίξει και σε τι κατάσταση θα είναι.
Βέβαια από την άλλη κ ο ΟΣΦΠ έχει θέμα ειδικά στην άμυνα και προς το παρόν ο Μήτρογλου δεν είναι ο Μήτρογλου πριν τον τραυματισμό του.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αλλο το να ισχυριζεσαι πως εχει καποια ελπιδα ο γαυρος,και αλλο να ισχυριζεσαι οτι ειναι το φαβορι.Μπερδεύεις ένα πρωτάθλημα που είναι μαραθώνιος μ μια φάση μιας διοργάνωσης που είναι 2 αγώνες. Άλλο τ ένα άλλο τ άλλο. Μια καλή παρουσία ν έχεις σ έναν από τους 2 αγώνες και μπορείς να αποκλησεις κάποιον που είναι ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ (γιατί η Μαν Γιουν χωρίς Πέρσυ, Ρούνεϊ το ρόστερ της είναι επιπέδου Σουόνσι και να με συμπαθάς αλλά στο ρόστερ ο ΟΣΦΠ έχει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ ίδιο υλικό μ τη Σουόνσι) καλύτερή σου. Τα παραδείγματα πολλά.
Δες την ΑΕΚ πριν 35 χρόνια όταν είχε στείλει αδιάβαστη τη ΜΕΓΑΛΗ (για την εποχή) ΚΠΡ. Ασφαλώς και η ΑΕΚ είχε χειρότερο υλικό από την ΚΠΡ, ασφαλώς και στο Αγγλικό πρωτάθλημα θα τερμάτιζε ΕΥΚΟΛΑ τελευταία, αλλά με μια απίστευτη παρουσία και μια καλή την απέκλεισε.
Επίσης η άμυνα της Μαν Γιουν ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα που γίνονται πιο σοβαρά με την απουσία του Εβρά. Όσο για την επίθεση ο Πέρσυ είναι εκτός και ο Ρούνεϊ δε ξέρω ΑΝ θα μπορεί να παίξει και σε τι κατάσταση θα είναι.
Βέβαια από την άλλη κ ο ΟΣΦΠ έχει θέμα ειδικά στην άμυνα και προς το παρόν ο Μήτρογλου δεν είναι ο Μήτρογλου πριν τον τραυματισμό του.
Επισης και μονο το οτι συγκρινεις την Μαν.Γιουν. εστω και χωρις Φαν Περσι και Ρουνι με την Σουονσι δειχνει οτι
δεν εχεις ιδεα απο Πρεμιερ Λιγκ.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Tην σουπερ μεταγραφη ομως την εκανε η Μαντσεστερπήρε και ουστάρι η σάντερλαντ
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αν ερθει ο μάτα κάτι μου λέει οτι ο ρούνει θα πάρει το μπούλο το καλοκαίρι. Καταρχην δεν έχω ιδέα πώς θα τους χωρέσει στο υπόλοιπο της σεζον, αν έχει σκοπο να τον βάζει στα δεξιά όπως έπαιζε για λίγο καιρό στην τσέλσι θα ξαναπάει εκεί που ήταν μέχρι τώρα φέτος, δηλαδη στον πάγκο.
Ο μάτα είναι κλασικό central atacking mildfielder, στα πλάγια χάνεται
Ο μάτα είναι κλασικό central atacking mildfielder, στα πλάγια χάνεται
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αλλο το να ισχυριζεσαι πως εχει καποια ελπιδα ο γαυρος,και αλλο να ισχυριζεσαι οτι ειναι το φαβορι.
Επισης και μονο το οτι συγκρινεις την Μαν.Γιουν. εστω και χωρις Φαν Περσι και Ρουνι με την Σουονσι δειχνει οτι
δεν εχεις ιδεα απο Πρεμιερ Λιγκ.
Πού ισχυριστηκε ότι είναι το φαβορί ρε μαλάκα, είσαι τελείως χαζός; Αυτο που λεει είναι ότι αν ο ολυμπιακος με μια μάντσεστερ των προηγουμενων ετών είχε ένα 10% πιθανότητες να περάσει, με τη φετινη έχει 20%
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Στα διορθωσα σε πιο λογικα πλαισια.Πού ισχυριστηκε ότι είναι το φαβορί ρε μαλάκα, είσαι τελείως χαζός; Αυτο που λεει είναι ότι αν ο ολυμπιακος με μια μάντσεστερ των προηγουμενων ετών είχε ένα 1% πιθανότητες να περάσει, με τη φετινη έχει 2%
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε,οε.
Κρατείστε τον Μόγιες. Αφήστε τον. Έχετε υπομονή. Θα κάνει έργο. Σε 3-4 χρόνια θα είσαστε πρωταθλητές......στη τσαμπιονσιπ
Μάστερ δεν είπα ΠΟΤΕ ότι ο ΟΣΦΠ είναι φαβορί στο παιχνίδι με τη Μαν Γιουν. Είπα πως ΑΝ η Μαν Γιουν συνεχίσει να δείχνει το κακό της πρόσωπο (που δε βλέπω να σταματά) και ΑΝ ο ΟΣΦΠ παίξει ΣΟΒΑΡΑ και ΑΝ στο Τράφορντ πάρει θετικό αποτέλεσμα (που ακόμα και ΗΤΤΑ μ ένα γκολ διαφορα είναι θετικό) τότε στο Καραϊσκάκη έχει ΕΛΠΙΔΕΣ.
Μη τα μπερδεύεις. Άλλο το "περνάει σίγουρα", άλλο το "ΑΝ κάτσουν όλα αυτά έχει ΕΛΠΙΔΕΣ"
Κρατείστε τον Μόγιες. Αφήστε τον. Έχετε υπομονή. Θα κάνει έργο. Σε 3-4 χρόνια θα είσαστε πρωταθλητές......στη τσαμπιονσιπ
Μάστερ δεν είπα ΠΟΤΕ ότι ο ΟΣΦΠ είναι φαβορί στο παιχνίδι με τη Μαν Γιουν. Είπα πως ΑΝ η Μαν Γιουν συνεχίσει να δείχνει το κακό της πρόσωπο (που δε βλέπω να σταματά) και ΑΝ ο ΟΣΦΠ παίξει ΣΟΒΑΡΑ και ΑΝ στο Τράφορντ πάρει θετικό αποτέλεσμα (που ακόμα και ΗΤΤΑ μ ένα γκολ διαφορα είναι θετικό) τότε στο Καραϊσκάκη έχει ΕΛΠΙΔΕΣ.
Μη τα μπερδεύεις. Άλλο το "περνάει σίγουρα", άλλο το "ΑΝ κάτσουν όλα αυτά έχει ΕΛΠΙΔΕΣ"
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε τον μαλακα επιμονη,σου εχω πει 100 φορες οτι πρωτα στο καραισκακη παιζουν και μετα στο ολντ τραφορντ.Πούτσα πάλι, πούτσα πάλι οε, οε. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε,οε.
Αν ειδες τον σημερινο αγωνα μεχρι το 60-65 μια χαρα επαιζε.Μετα επαθε καθυζηση.Εχεις δικιο για το φαβορι,το ελεγε
ο αλεξ71 σας μπερδεψα.Για τον Μογιες δυσκολο να τον διωξουν,εχει ρητρα 30 εκ...Οποτε μαλλον θα παει με αυτον
μεχρι τελος σαιζον,οσο καταστροφικο και να ειναι αυτο για την ομαδα.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
45 μιλιόνια για έναν παίκτη που ΝΑΙ ΜΕΝ πέρσι ήταν από τους καλύτερους στη Πρέμιερ ΑΛΛΑ φέτος είναι στον πάγκο; Σούπερ μεταγραφή; Δε νομίζω. Έδωσες τα μισά λεφτά που έχεις να διαχειριστείς για έναν παίκτη που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Συν ότι για τη θέση που τον πήρες έχεις έναν σκασμό παίκτες (κατώτερου επιπέδου) που θα πρέπει να τους ξεφορτωθείς.Tην σουπερ μεταγραφη ομως την εκανε η Μαντσεστερ
Σόρρυ αλλά πιστεύω ότι έδωσες τα διπλάσια απ ότι πραγματικά αξίζει ΑΥΤΗ τη στιγμή. Ο Μουρίνιο σ έπιασε μαλάκα. Του δίνεις λεφτά για να κάνει σούπερ μεταγραφές το καλοκαίρι. Εσύ παίζεις ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ μεταγραφή (γιατί δε πιστεύω ότι θα γίνει άλλη) το τελευταίο σου χαρτί. ΑΝ σου κάτσει και τερματίσεις 4ος τότε η ζυγαριά θα είναι υπέρ σου. ΑΝ δε σου κάτσει (το πιο πιθανό) θα έχει ΣΥΝΟΛΙΚΗ ζημιά 105 μυρίων (60 που δε βγήκες στο Τσου Λου και 45 που έδωσες για τον Μάτα).
Αν ήμουν Γιουναϊτηδας θ άναβα μια λαμπάδα 100 φορές το μπόϊ μου να μη μου βγει και αυτός Φελαϊνί.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ακόμα χειρότερα αν παίζει πρώτα Καραϊσκάκη. Σε πιθανή νίκη του ΟΣΦΠ μέσα στο Καραϊσκάκη ο γαύρος θα βάλει και το πούλμαν μπροστά από την εστία του. Ενώ αν έπαιζαν οι κόκκινοι πούστηδες (για τη Μαν Γιουν λέω μη μπερδεύεσαι) πρωτα στο Τράφορντ και ΜΕΤΑ στο Καραϊσκάκη και κέρδιζαν έστω και μ ένα γκολ διαφορά θα ανάγκαζαν τον ΟΣΦΠ να ανοίξει χώρους. Τώρα ο ΟΣΦΠ θα κυνηγήσει και το 0.5-0 και μετά στο Τράφορντ θα μπαζόσουν το τέρμαΡε τον μαλακα επιμονη,σου εχω πει 100 φορες οτι πρωτα στο καραισκακη παιζουν και μετα στο ολντ τραφορντ.
Αν ειδες τον σημερινο αγωνα μεχρι το 60-65 μια χαρα επαιζε.Μετα επαθε καθυζηση.Εχεις δικιο για το φαβορι,το ελεγε
ο αλεξ71 σας μπερδεψα.Για τον Μογιες δυσκολο να τον διωξουν,εχει ρητρα 30 εκ...Οποτε μαλλον θα παει με αυτον
μεχρι τελος σαιζον,οσο καταστροφικο και να ειναι αυτο για την ομαδα.
Δε τον είδα τον αγώνα της Μαν Γιουν. Αλλά δε σε καταλαβαίνω. Τι θα πει μέχρι το 60 μια χαρά έπαιζε μετά κλάταρε; Τι είναι; Αγώνας προετοιμασίας; Παίζουν παιχνίδι ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ για τον ΜΟΝΟ τίτλο που τους μένει να διεκδικήσουν και αντί να οργώνουν το χορτάρι ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ; Τι στον πούτσο προετοιμασία έχετε κάνει ρεε;;;
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Για την μεταγραφή του Μάτα στη Μαν Γιουν. Το διάβασα δεν είναι δικό μου
Μόγιες "Θα μας πουλήσετε τον Μάτα; "
Μουρίνιο "Δε θέλουμε να το δώσουμε σ συνεδιεκδικητές του τίτλου"
Μόγιες "Δηλαδή θα μας τον πουλήσετε! Ωραία"
Μόγιες "Θα μας πουλήσετε τον Μάτα; "
Μουρίνιο "Δε θέλουμε να το δώσουμε σ συνεδιεκδικητές του τίτλου"
Μόγιες "Δηλαδή θα μας τον πουλήσετε! Ωραία"
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ηταν ο καλυτερος,οχι απλα απο τους καλυτερους.Πιστευω θα ταιριαξει απολυτα στην Μαν.Γιουν.45 μιλιόνια για έναν παίκτη που ΝΑΙ ΜΕΝ πέρσι ήταν από τους καλύτερους στη Πρέμιερ ΑΛΛΑ φέτος είναι στον πάγκο; Σούπερ μεταγραφή; Δε νομίζω. Έδωσες τα μισά λεφτά που έχεις να διαχειριστείς για έναν παίκτη που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Συν ότι για τη θέση που τον πήρες έχεις έναν σκασμό παίκτες (κατώτερου επιπέδου) που θα πρέπει να τους ξεφορτωθείς.
Σόρρυ αλλά πιστεύω ότι έδωσες τα διπλάσια απ ότι πραγματικά αξίζει ΑΥΤΗ τη στιγμή. Ο Μουρίνιο σ έπιασε μαλάκα. Του δίνεις λεφτά για να κάνει σούπερ μεταγραφές το καλοκαίρι. Εσύ παίζεις ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ μεταγραφή (γιατί δε πιστεύω ότι θα γίνει άλλη) το τελευταίο σου χαρτί. ΑΝ σου κάτσει και τερματίσεις 4ος τότε η ζυγαριά θα είναι υπέρ σου. ΑΝ δε σου κάτσει (το πιο πιθανό) θα έχει ΣΥΝΟΛΙΚΗ ζημιά 105 μυρίων (60 που δε βγήκες στο Τσου Λου και 45 που έδωσες για τον Μάτα).
Αν ήμουν Γιουναϊτηδας θ άναβα μια λαμπάδα 100 φορές το μπόϊ μου να μη μου βγει και αυτός Φελαϊνί.
Για τον Φελαινι θα δειξει,εγω τον πιστευω ακομη αυτον τον παιχτη δεν μπορει να ξεχασε την μπαλα.
Με την Εβερτον επαιξε πολυ καλα.Πιστευω δεν εχει προσαρμοστει ακομη.Οσο για την 4η θεση πιστευω
κουτσα στραβα θα την παρει.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ηταν ο καλυτερος,οχι απλα απο τους καλυτερους.Πιστευω θα ταιριαξει απολυτα στην Μαν.Γιουν.
Για τον Φελαινι θα δειξει,εγω τον πιστευω ακομη αυτον τον παιχτη δεν μπορει να ξεχασε την μπαλα
Με την Εβερτον επαιξε πολυ καλα.Πιστευω δεν εχει προσαρμοστει ακομη.Οσο για την 4η θεση πιστευω
κουτσα στραβα θα την παρει.
Να ξέχασε την ποια; Τη μπάλα; Ήξερε και μπάλα; Ένα ξυλλαγγουρο με καλά πνευμόνια και καλό κεφάλι είναι, τίποτα παραπανω