Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σε καθε αγωνα το ματς εχει 2-3 δοκαρια επισης..παρα πολλα τα bugs τυπε ολος ο κοσμος βριζει
Καλά θυμάμαι όταν πρωτοέπαιξα το 2013 που ήμουν έτοιμος να σπάσω τον υπολογιστή μου. Τους πήρε 3-4 απ ντέιτς για να κάνουν ΑΝΕΧΤΟ το γκειμ έτζιν. Θεωρώ πως έχουν ρίξει πολύ βάρος στα παράπλευρα του αγώνα (ομιλίες με δημοσιογράφους, μάιντ γκέιμς κτλπ) και έκαναν βήματα πίσω στο γκέιμ έτζιν.
Θυμάμαι στο 2013 πως σε κάθε 2 ή 3 παιχνίδια έτρωγα γκολ επειδή ο αμυντικός μου ή γυρνούσε τη μπάλα στον τερματοφύλακα και αυτή περνούσε κάτω από τα πόδια του ή γιατί στη προσπάθεια ν απομακρύνει (σε κόρνερ) την έριχνε πάνω σ παίχτη και αυτή γυρνούσε προς την εστία.

:offtopic:

Α! Με εμφανίσεις σα τη χθεσινή της Μαν Γιουν πως να μη λέω ότι ο ΟΣΦΠ έχει πιθανότητες να τη περάσει. Γκολ να βάλει στον Τράφορντ (χωρίς να δεχτεί μισή ντουζίνα) και μετά στο Καραϊσκάκη μ ΑΥΤΗ τη Μαν Γιουν των τελευταίων αγωνιστικών όλα είναι πιθανά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως ο Γούεμπ είναι πολύ ντεφορμέ φέτος. Ούτε στο Ετιχαντ στη 4άρα ούτε χθες.....βοήθησε την ομάδα του  :grin: :grin: :grin:. Θα πρέπει να έχει μια κουβεντούλα με τον τσίχλα για να συνέλθει  :s&m_3:  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Αφήστε τον να δουλέψει. Θα γίνει η χαρά των υπηρεσιακών προπονητών και θ ανασταίνει ομάδες που έφαγαν 5 γκολ στην έδρα τους από κάτι...."μικρές" ομάδες τύπου Λιβερπουλ.

Για να καταλάβεται ΠΟΣΟ μικρός προπονητής είναι για τη Μαν Γιουν. Έχει ΗΔΗ 4 ήττες στ εντός έδρας παιχνίδια και αυτός λέει αυτά που λέει. Θα σας γλεντάνε στην έδρα σας και αυτός θα σας δουλεύει ψιλό γαζί.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τεράστια ομάδα η Μαν Γιουν φέτος. Επιμένεται να λέτε πως δεν είσαστε ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα. Όντως ΔΕΝ είσαστε. Είσαστε ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ. Πούτσα εντός με τη Τότεναμ ΠΟΥΤΣΑ εκτός κυπέλλου  και από την τεράστια....Σουόνσι ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Αφήστε ρε τον Μόγιες. Μην τον αγγίξετε ρεεεεεεε. Και σε 2 χρονάκια θα το δούμε τ έργο του όταν παίζεται μπαράζ παραμονης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάρτε το χαμπάρι. Από τη στιγμή που έφυγε ο τσίχλας σαν ομάδα είσαστε για 8η-7η θέση ΑΝΤΕ 6η με το ζόρι. Και έρχονται και άλλες πλάκες σε 2-3 βδομάδες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Που είσαι στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Εκτός κυπέλλου στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Με ήττα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ από την Σουόνσι στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Τιτανοτεράστιος ο Μόγιες στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

Γιατί δε μπαίνεις ρε να ανεβάσεις και άλλη φωτό για τη Λίβερπουλ που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ εκεί που εσύ έχεις φέτος ΑΠΟΤΥΧΕΙ παταγωδός. Είσαι ΜΙΚΡΗ ομάδα ΦΕΤΟΣ.
Μπες ρε και κάνε μας να γελάσουμε με τις φωτό που ανεβάζεις; Ή είσαι μπουκωμένος από τις απανωτές "μπανάνες" από Τότεναμ και Σουόνσι;;;  :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Που είσαι στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Εκτός κυπέλλου στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Με ήττα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ από την Σουόνσι στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Τιτανοτεράστιος ο Μόγιες στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

Γιατί δε μπαίνεις ρε να ανεβάσεις και άλλη φωτό για τη Λίβερπουλ που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ εκεί που εσύ έχεις φέτος ΑΠΟΤΥΧΕΙ παταγωδός. Είσαι ΜΙΚΡΗ ομάδα ΦΕΤΟΣ.
Μπες ρε και κάνε μας να γελάσουμε με τις φωτό που ανεβάζεις; Ή είσαι μπουκωμένος από τις απανωτές "μπανάνες" από Τότεναμ και Σουόνσι;;;  :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με αυτή την εικόνα της Μαν Γιουν ο ΟΣΦΠ από τις "κάποιες" πιθανότητες που είχε έχει πάει στις "αρκετές πιθανότητες" να προκριθεί. Και σαν Λιβερπουλ που είναι θα πέσει μεγάλη καζούρα, αλλά από την άλλη είμαι και ΑΕΚ και δε θα τ αντέξω το παραληρισμά σας.
Από την άλλη να είσαι ΚΑΙ ΑΕΚ και Μαν Γιουν και ν αποκλειστείς από τον ΟΣΦΠ είναι κάτι που δε θ τ αντέξουν πολλοί. Προβλέπω διαγραφή μελών που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Με αυτή την εικόνα της Μαν Γιουν ο ΟΣΦΠ από τις "κάποιες" πιθανότητες που είχε έχει πάει στις "αρκετές πιθανότητες" να προκριθεί. Και σαν Λιβερπουλ που είναι θα πέσει μεγάλη καζούρα, αλλά από την άλλη είμαι και ΑΕΚ και δε θα τ αντέξω το παραληρισμά σας.
Από την άλλη να είσαι ΚΑΙ ΑΕΚ και Μαν Γιουν και ν αποκλειστείς από τον ΟΣΦΠ είναι κάτι που δε θ τ αντέξουν πολλοί. Προβλέπω διαγραφή μελών που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις  :grin:
τυπε οσο χανει η μαν.γιουν τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες να αποκλεισει τον ολυμπιακο ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Που είστε ρε στρακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Πούτσα πάλι πούτσα πάλι οε, οε.
Μουνιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μη τολμήσετε ν αγγίξετε τον Μόγιες σας έχω φάει ζωντανούς. Αφήστε τον να δείξει έργο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έξω από πρωτάθλημα, έξω από Κύπελλο, έξω κ από λιγκ καπ. Μετά μου λέτε εμένα ότι δεν έχει ελπίδες ο ΟΣΦΠ να σας πετάξει έξω και από Τσου Λου.

Μα γιατί έχετε χαθεί ρε; Τυπικοί Μαν Γιουναράδες. Στα εύκολα το παίζουν μάγκες και μόλις αρχίσει η πούτσα και το ξύλο στα λαγούμια τους. Στρακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Σας τ έλεγα εγώ και εσείς μου λέγατε πούτσες μπλε και αρχίδια καπαμά. Σας έλεγα πως είσαστε ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα και ο άλλος μου έλεγε "εγώ είμαι ο εν δυνάμη πρωταθλητής". Φάε πούτσα πρωταθλητή μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Δε με νοιάζει τι κάνατε πέρσι. Φέτος είσαστε η χαρά της κάθε Σουόνσι και Σαντερλαντ. Πέρσι ήταν η Λίβερπουλ. Φέτος όμως για να τη σταματήσουν την ομάδα πρέπει πο διαιτητής να εφεύρει οφσάιντ και να κλείσει τα μάτια του σε πεντακάθαρο πέναλντι. Φτύνει αίμα η Σίτυ για να με κερδίσει και εσάς σας στήνει στα 4 και σας γλεντάει στο χαλαρό.

Και που είστε. Ακόμα από πούτσες δεν έχετε χορτάσει. Έρχονται και άλλες. 9μερα ο κώλος σας δε θα κάνει μέχρι το καλοκαίρι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η Μαντσεστερ βελτιωνεται,και μην ξεχνας τις απουσιες της.Συν οτι ειναι η Μαντσεστερ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυσικά και βελτιώνεται. Από εκεί που έχανε από την Έβερτον και τη Νιουκαστλ τώρα χάνει από Σουόνσι και Σαντερλαντ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Μόγιες έκανε την μαλακία στην αρχή να πάει να αλλάξει το παιχνίδι...το κατάλαβε πλέον πως ειναι συνηθισμένη να παίζει η ομάδα όπως είναι δομημένη τα 3 τελευταία χρόνια, δεν παίζουμε εντυπωσιακά την τελευταία τριετία απλά πάμε για το αποτέλεσμα και ξεμπούκωσε η ομάδα!
Είδες δηλώσεις Μουρίνιο για τον Λιβερπουλιακό? :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου αρέσει πως επειδή δεν έχουμε ιδέα.
Πάλι καλά που ξεμπουκώσατε. Γιατί αλλιώς θα χάνατε ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τηε πρέμιερ με 4-0
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Διαβάζω τα προ λίγων εβδομάδων σχόλιά σας και έχω κάνει καινούργιο συκώτι από τα γέλια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Μόγιες: «Η Γιουνάιτεντ παίζει απέναντι στους διαιτητές!»

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλάψε στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Χαχαχαχαχαχαχα. Τάμα θα κάνω να κάνουν καμιά 10αριά χρόνια για να τον διώξουν. Λαμπάδα 10 φορές το μπόι μου.

Υ.Γ Που είσαστε ρε φίλαθλοι της ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ αυτής ομάδας;;; Γιατί χααθήκατε; Που είσαι ρε Ινγκλαντ ρουλ να μας πεις ότι δε βλέπουμε μπάλα (ή δε ξέρουμα από μπάλα, δε θυμάμαι πως τ είπες). Μπες για να μας πεις για την "ενδυνάμη πρωταθλήτρια" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠ όλες τις μεγάλες διοργανώσεις στο νησί. χαχαχαχα. Μπες για να μας πεις για τ "έργο Μόγιες"

Που είσαι ρε μάστερ21, για να μας πεις ότι η ομάδα σιγά σιγά ανεβαίνει και πως αυτό ήταν η Λίβερπουλ έσκασε. Μπείτε ρε για να μας πείτε για τη "βαρια φανέλα" της Μαν Γιουν. Μπείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπας και κάνουμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Μόγιες: «Η Γιουνάιτεντ παίζει απέναντι στους διαιτητές!»

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλάψε στρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Χαχαχαχαχαχαχα. Τάμα θα κάνω να κάνουν καμιά 10αριά χρόνια για να τον διώξουν. Λαμπάδα 10 φορές το μπόι μου.

Υ.Γ Που είσαστε ρε φίλαθλοι της ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ αυτής ομάδας;;; Γιατί χααθήκατε; Που είσαι ρε Ινγκλαντ ρουλ να μας πεις ότι δε βλέπουμε μπάλα (ή δε ξέρουμα από μπάλα, δε θυμάμαι πως τ είπες). Μπες για να μας πεις για την "ενδυνάμη πρωταθλήτρια" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠ όλες τις μεγάλες διοργανώσεις στο νησί. χαχαχαχα. Μπες για να μας πεις για τ "έργο Μόγιες"

Που είσαι ρε μάστερ21, για να μας πεις ότι η ομάδα σιγά σιγά ανεβαίνει και πως αυτό ήταν η Λίβερπουλ έσκασε. Μπείτε ρε για να μας πείτε για τη "βαρια φανέλα" της Μαν Γιουν. Μπείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπας και κάνουμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια
Ρε τρελαμενε ποσα διαρκειας εχει η Λουζερπουλ; :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
premier league και τσαμπιονσίπ , ποιές βλέπετε νικήτριες ?
λέω να ποντάρω τσέλσι , λέστερ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
για την λεστερ συμφωνω απολυτα....για τσελσι....ειναι μαραθωνιος...αλλα με μουρινιο...δεν ξερεις..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ειδα την λεστερ την παρασκευη και την φοβηθηκα....αγαπημενη ομαδα για οβερ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom