ε ας περασει και την μπενφικα ρε και τι εγινε?
Για το United-Ολυμπιακός λέω μαν!
ε ας περασει και την μπενφικα ρε και τι εγινε?
δεν περναμε ρε τυπε με united,ειδικα οσο χανουν αυτοι στο πρωταθλημα τοσες πιθανοτητες παραπανω θα εχουν να μας νικησουνΓια το United-Ολυμπιακός λέω μαν!
αφου δεν βγαλαμε τον μπολτη αρχιμαλακα
μιλησαν οι κλωνοι τυπε :-αφου δεν βγαλαμε τον μπολτη αρχιμαλακα
δεν περναμε ρε τυπε με united,ειδικα οσο χανουν αυτοι στο πρωταθλημα τοσες πιθανοτητες παραπανω θα εχουν να μας νικησουν
εγω πιστευω πως οι αναποφασιστοι ακολουθησαν το ρευμα....μιλησαν οι κλωνοι τυπε :-
τυπε πιστευω οτι αφου στο πρωταθλημα δεν πανε καλα ειναι ευκαιρια να πανε στην ευρωπη...ποσο ακομα οταν εχουν αντιπαλο τον ολυμπιακο και οχι μια ομαδα απο το τοπ ραφιΣτην Αγγλία λένε άλλα και δεν τους πολυαδικώ. Ότι θα περάσετε εσείς, έστω και δύσκολα. Για 'μένα είναι πραγματικά 50-50.
τυπε πιστευω οτι αφου στο πρωταθλημα δεν πανε καλα ειναι ευκαιρια να πανε στην ευρωπη...ποσο ακομα οταν εχουν αντιπαλο τον ολυμπιακο και οχι μια ομαδα απο το τοπ ραφι
manager παιζεις καθολουΌπως το λες, θα είναι με την πλάτη στο τοίχο.
manager παιζεις καθολου
ναι αλλα δεν εχω παιξει καθολου ρε...ολο bugs ειναι περιμενω το επομενο update μπας καιΣυνεχίζω το save του 2013 μέχρι να γίνω ο πιο πετυχημένος Έλληνας προπονητής (βίτσιο ). Κι αμέσως μετά ξεκινάω με το 2014. Εσύ το πήρες τελικά;
ναι αλλα δεν εχω παιξει καθολου ρε...ολο bugs ειναι περιμενω το επομενο update μπας και
τωρα με το νεο update εχει το θεμα με τα αυτογκολ και τους επιθετικους που δεν μπορουν να βαλουν γκολ διαβασα...ουτε καν εχω μπει να δω να φανταστεις ρε πεταμενα λεφτα δεν προκειται να το ξαναπαρω παλιΘα βγάλουν update προς το τέλος του Γενάρη και -λογικά- θα στρώσει.
τωρα με το νεο update εχει το θεμα με τα αυτογκολ και τους επιθετικους που δεν μπορουν να βαλουν γκολ διαβασα...ουτε καν εχω μπει να δω να φανταστεις ρε πεταμενα λεφτα δεν προκειται να το ξαναπαρω παλι
χαχαχα ελεος ρε!Εγώ το 2013 το τσίμπησα πέρσι την εβδομάδα του τελικού του CL που το είχαν βγάλει ΛΑΘΟΣ προσφορά, 1 Ευρώ και κάτι. Κανονικά η προσφορά ήταν 11 Ευρώ και κάτι αλλά κάποιοι προλάβαμε και το τσιμπήσαμε έτσι.
χαχαχα ελεος ρε!
[move][size=30pt]Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεε στράκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα[/size][/move]
(προς τιμή του πλεζούρα)
Σοβαρά;;;; Εγώ τ έχω πάρει αλλά επειδή είμαι στη Κίνα δε μπορώ να το εγκαταστήσω.τωρα με το νεο update εχει το θεμα με τα αυτογκολ και τους επιθετικους που δεν μπορουν να βαλουν γκολ διαβασα...ουτε καν εχω μπει να δω να φανταστεις ρε πεταμενα λεφτα δεν προκειται να το ξαναπαρω παλι
σε καθε αγωνα το ματς εχει 2-3 δοκαρια επισης..παρα πολλα τα bugs τυπε ολος ο κοσμος βριζειΣοβαρά;;;; Εγώ τ έχω πάρει αλλά επειδή είμαι στη Κίνα δε μπορώ να το εγκαταστήσω.
Έτσι παίζω κ εγώ το 2013. Έχω 10 σερι πρωταθλήματα με την ΑΕΚ, 6 κύπελλα και 4 Τσ Λου (σκέφτομαι να στείλω το βιογραφικό μου στον τίγρη ).
Δεν ήξερα ότι έχει τόσα μπαγκς το 2014. Για να πω την αλήθεια ούτε το ματς έτζιν του 2013 μ αρέσει. Είναι για τον πούτσο σε σύγκριση με αυτό του 2012 που ήταν για μένα το καλύτερο. Πίστευα ότι στο 2013 θα το βελτίωναν αλλά τ έκαναν για τον πούτσο (ειδικά η φυσική της μπάλας είναι ότι ν είναι) και είχα ελπίδες ότι στο 2014 θα τ έφτιαχναν και θα παρουσίαζαν τη βελτιωμένη έκδοση του 2012