travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αυριο ειμαι με αρσεναλ....και το βραδυ γκολ και θεαμα με την λιβερπουλ
σωστοςΑκομη και η Σαντερλαντ,επαιρνε το ελληνικο πρωταθλημα ανετα.Για να μην πω και 3-4 ομαδες απο την
Α αγγλιας
καλα εσυ με ολους τους λουζερ εισαι ρε τυπε.....αρσεναλ λιβερπουλ παοκ.... :Sαυριο ειμαι με αρσεναλ....και το βραδυ γκολ και θεαμα με την λιβερπουλ
Η Λιβερπουλ ξεφουσκωσε,την κοβω να τερματιζει καπου αναμεσα στις θεσεις 6-10.αυριο ειμαι με αρσεναλ....και το βραδυ γκολ και θεαμα με την λιβερπουλ
ειπαμε ...ειμαι αρωστακι....καλα εσυ με ολους τους λουζερ εισαι ρε τυπε.....αρσεναλ λιβερπουλ παοκ.... :S
Ακομη και η Σαντερλαντ,επαιρνε το ελληνικο πρωταθλημα ανετα.Για να μην πω και 3-4 ομαδες απο την
Α αγγλιας
Κατι ακουγεται για συγχωνευση σας με τον αρη.ειπαμε ...ειμαι αρωστακι....
Η Λιβερπουλ ξεφουσκωσε,την κοβω να τερματιζει καπου αναμεσα στις θεσεις 6-10.
Ναι το ειδα,ηταν καλυτερη και παρολα αυτα εχασε.Και οταν χανεις ετσι αυτα τα ματς,δεν εχεις ελπιδες.
Πως φαίνεται οτι ΔΕΝ έχεις ιδέα απο Πρέμιερ...
Είδες το παιχνίδι στο Έτιχαντ;
Για πες μας απο που προκύπτει η μαλακία που είπες;
Και στο κόλπο έχει μπει και η Γιουνάιτεντ, είναι και η Έβερτον και η Νιουκαστλ, αν και την τελευταία δεν την βλέπω για πολλά παραπάνω....Συμφωνω μαζι σου έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα,εγω βλέπω και την μάχη της ουράς
και το βραδυ γκολ και θεαμα με την λιβερπουλ
Ρε φίλε, είδα το παιχνίδι Σαντερλαντ-Τότεναμ την προηγούμενη βδομάδα αν δεν κάνω λάθος και έπαθα πλάκα!Αυτή είναι η τελευταία ομάδα της Αγγλίας?Τρεξίματα, αυτοματισμοί, τα πάντα όλα!Σε βάθος πρωταθλήματος πιστεύω θα μπορούσαν να πάρουν το ελληνικό!Ακομη και η Σαντερλαντ,επαιρνε το ελληνικο πρωταθλημα ανετα.Για να μην πω και 3-4 ομαδες απο την
Α αγγλιας
Εχεις δικιο σιχαθηκα το να κανουν καθυστερησεις οι παιχτες μας απο το 75,και πασουλες μεταξυ τουςειδα το νοριτς γιουναιτετ.....τοσο κυνισμος στο ποδοσφαιρο.....ουτε οσαντος στον παοκ δεν επαιζε ετσι....πονεσαν τα ματια μου....για πολλα κολληρια....αλλα δεν θα με παραξενεψει αν στο τελος τερματισει στην πρωτη διαδα..
στοιχηματικως το θεωρω δυνατο γκολ-γκολ.....εχουν παικτες για να στειλουν την μπαλλα στο πλεκτο....απο εκει και περα οποιος βαλει τα περισσοτερα..Γκολ και θέαμα σε ματσάκι της Τσέλσι;
Και θα λέγονται Πάρης....Κατι ακουγεται για συγχωνευση σας με τον αρη.
ΑΕΚ Θεσσαλονικης και θα φορανε κιτρινομαυρα.Και θα λέγονται Πάρης....
Επίσης ο Άρης μπορεί να ενωθεί με την Καλαμαριά και να λέγονται Καλαμάρης....ΑΕΚ Θεσσαλονικης και θα φορανε κιτρινομαυρα.
πριν μερικα χρονια σωσαμε την καλαμαρια για να ριξουμε τον αρη....αν υπαρχει ενας αρειανος που να σεβεται τον εαυτο του δεν γινεται να δεχτει κατι τετοιο..Επίσης ο Άρης μπορεί να ενωθεί με την Καλαμαριά και να λέγονται Καλαμάρης....