Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
νόμισα εννοούσες από Αγγλία...!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μετά τα σημερινά, νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι της Σίτυ και με σχετική άνεση. Δεν το λέω απλά λόγω της νίκης επί της Liverpool, απλά στα δικά μου μάτια έχει την καλύτερη ομάδα. Αν όχι Σίτυ, τότε Τσέλσι λόγω Μοουρίνιο, ειλικρινά δεν βλέπω άλλη ομάδα για τίτλο.

Την United μην την απαξιώνετε γιατί θα βρει τον δρόμο της, όσο κι αν για μένα είναι η δεύτερη πιο αχώνευτη ομάδα της Ευρώπης.

Περίεργο, ο μάστερ λέει ότι η Μάντσεστερ είναι πολύ συμπαθής ομαδα στην ευρωπη :think:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Περίεργο, ο μάστερ λέει ότι η Μάντσεστερ είναι πολύ συμπαθής ομαδα στην ευρωπη :think:

Ειλικρινά δεν το ήξερα... Όπως και δεν ξέρω κανέναν που να έχει μηχάνημα της AGB (ούτε και συγγενείς που να έχουν) ή κανέναν που να δουλεύει στα διόδια (ούτε και συγγενείς που να έχουν). Υπάρχουν όμως τύπε και ζουν ανάμεσά μας  :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν μας εχουν βγαλει Θρυλο για πλακα. :rockon:
Και εννοειται οτι η Μαν.Γιουν. ειναι απο τα πιο δημοφιλη κλαμπ στην ευρωπη.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως χθές ξενέρωσα πάρα πολύ άσχημα....

Κατά την γνώμη μου αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία...

Η Σίτι στο 2ο δεν υπήρχε κατ' εμέ...

Γαργάρα το πέναλτι στο τέλος...

Καλά, για το οφσάιντ που έδωσε στον Στέρλινγκ, τι να πώ;;;

Με κάλυψε o ΒR που είπε: "I was surprised we are playing in Manchester and have a referee from Greater Manchester."

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ πάντως χθές ξενέρωσα πάρα πολύ άσχημα....

Κατά την γνώμη μου αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία...

Η Σίτι στο 2ο δεν υπήρχε κατ' εμέ...

Γαργάρα το πέναλτι στο τέλος...

Καλά, για το οφσάιντ που έδωσε στον Στέρλινγκ, τι να πώ;;;

Με κάλυψε o ΒR που είπε: "I was surprised we are playing in Manchester and have a referee from Greater Manchester."
Και υπηρξε κσι μια φαση πριν το γκολ της Λιβε που σταματησαν τους παιχτες της με οφσαιντ,ενω καλυπτοταν ο επιθετικος τουλαχιστον 1 μετρο.Πανε να το δωσουν στην μι-Σιτυ τα μουνια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν μας εχουν βγαλει Θρυλο για πλακα. :rockon:
Και εννοειται οτι η Μαν.Γιουν. ειναι απο τα πιο δημοφιλη κλαμπ στην ευρωπη.
Ποιος σας έχει βγάλει; Μόνοι σας το λέτε.
Σαν τις ελληνιδες μάνες που λένε ότι το παιδί τους είναι το πιο ομορφο στον κοσμο

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ειλικρινά δεν το ήξερα... Όπως και δεν ξέρω κανέναν που να έχει μηχάνημα της AGB (ούτε και συγγενείς που να έχουν) ή κανέναν που να δουλεύει στα διόδια (ούτε και συγγενείς που να έχουν). Υπάρχουν όμως τύπε και ζουν ανάμεσά μας  :rolleyes:
Εμένα μου αρέσει η Μάν Γιου, για την ομάδα της...ειδικά την περίοδο 2005-2008....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μετά τα σημερινά, νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι της Σίτυ και με σχετική άνεση. Δεν το λέω απλά λόγω της νίκης επί της Liverpool, απλά στα δικά μου μάτια έχει την καλύτερη ομάδα. Αν όχι Σίτυ, τότε Τσέλσι λόγω Μοουρίνιο, ειλικρινά δεν βλέπω άλλη ομάδα για τίτλο.

Την United μην την απαξιώνετε γιατί θα βρει τον δρόμο της, όσο κι αν για μένα είναι η δεύτερη πιο αχώνευτη ομάδα της Ευρώπης.
η σιτι εκτος εδρας εχει προβλημα,αρσεναλ δεν εχει βαθος,τσελσυ με μισο μηδεν εδω και μηνες,η λιβερπουλ θα παει οσο αντεξει ο σουαρεζ..παλι καλα που δεν παιζει και ευρωπη φετος...φαινεται οντως η σιτι μακροπροθεσμα να ναι σε καλυτερη μοιρα βασει ροστερ,αλλα ειναι παρα πολυ νωρις για προβλεψη,ειδικοτερα εφοσον μιλαμε για πρεμιερ.

**παντως βλεποντας το χθεσινο ματσ πραγματικα λυπηθηκα αυτην την παιχτουρα με το 7
που εδωσε 4 "παρε βαλε" στα κασαρια που χει για συμπαικτες και αυτοι τα πεταξαν στον καδο..
απο τις καλυτερες εμφανισεις "false 9" που εχουμε παρακολουθησει ποτε.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
η σιτι εκτος εδρας εχει προβλημα,αρσεναλ δεν εχει βαθος,τσελσυ με μισο μηδεν εδω και μηνες,η λιβερπουλ θα παει οσο αντεξει ο σουαρεζ..παλι καλα που δεν παιζει και ευρωπη φετος...φαινεται οντως η σιτι μακροπροθεσμα να ναι σε καλυτερη μοιρα βασει ροστερ,αλλα ειναι παρα πολυ νωρις για προβλεψη,
ειδικοτερα εφοσον μιλαμε για πρεμιερ.

**παντως βλεποντας το χθεσινο ματσ πραγματικα λυπηθηκα αυτην την παιχτουρα με το 7
που εδωσε 4 "παρε βαλε" στα κασαρια που χει για συμπαικτες και αυτοι τα πεταξαν στον καδο..
απο τις καλυτερες εμφανισεις "false 9" που εχουμε παρακολουθησει ποτε.
Αν ο Σουάρεζ την κάνει για Μαδρίτη μεριά τον Γενάρη, τι γίνεται???????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιος σας έχει βγάλει; Μόνοι σας το λέτε.
Σαν τις ελληνιδες μάνες που λένε ότι το παιδί τους είναι το πιο ομορφο στον κοσμο
Τωρα,εσυ,ενας γαυρος,καταλαβες μολις τι ειπες;για το Θρυλος; :2funny:
Για να σε μαθω και λιγη ιστορια,διαβασε να καταλαβεις γιατι η Μαντσεστερ ειναι η μοναδικη
ομαδα που εχει το δικαιωμα να λεγεται Θρυλος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν ο Σουάρεζ την κάνει για Μαδρίτη μεριά τον Γενάρη, τι γίνεται???????
δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο,μετα απο 20 χρονια διεκδικουν πρωταθλημα.

θα πεσει το ανφιλντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom