You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 313K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
νόμισα εννοούσες από Αγγλία...!!!
Όχι, γι' αυτό είπα "Ευρώπης'.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τραυματίας. Υπολογίζεται ότι θα γυρίσει περίπου στα μέσα του Γενάρη (μαζί με τον Τζέραλντ)Και μια ερώτηση ακόμα, ο Στάριτζ που ήταν???
Τραυματίας. Υπολογίζεται ότι θα γυρίσει περίπου στα μέσα του Γενάρη (μαζί με τονΤζέραλντ)
Τζέραρντ τύπε ;)
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Σωστός. Μαλακία μου.Τζέραρντ τύπε ;)
Σωστός. Μαλακία μου.
Πλάκα κάνω τύπε, σιγά
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Μετά τα σημερινά, νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι της Σίτυ και με σχετική άνεση. Δεν το λέω απλά λόγω της νίκης επί της Liverpool, απλά στα δικά μου μάτια έχει την καλύτερη ομάδα. Αν όχι Σίτυ, τότε Τσέλσι λόγω Μοουρίνιο, ειλικρινά δεν βλέπω άλλη ομάδα για τίτλο.
Την United μην την απαξιώνετε γιατί θα βρει τον δρόμο της, όσο κι αν για μένα είναι η δεύτερη πιο αχώνευτη ομάδα της Ευρώπης.
Περίεργο, ο μάστερ λέει ότι η Μάντσεστερ είναι πολύ συμπαθής ομαδα στην ευρωπη
Περίεργο, ο μάστερ λέει ότι η Μάντσεστερ είναι πολύ συμπαθής ομαδα στην ευρωπη
Ειλικρινά δεν το ήξερα... Όπως και δεν ξέρω κανέναν που να έχει μηχάνημα της AGB (ούτε και συγγενείς που να έχουν) ή κανέναν που να δουλεύει στα διόδια (ούτε και συγγενείς που να έχουν). Υπάρχουν όμως τύπε και ζουν ανάμεσά μας
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Δεν μας εχουν βγαλει Θρυλο για πλακα.Περίεργο, ο μάστερ λέει ότι η Μάντσεστερ είναι πολύ συμπαθής ομαδα στην ευρωπη
Και εννοειται οτι η Μαν.Γιουν. ειναι απο τα πιο δημοφιλη κλαμπ στην ευρωπη.
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως χθές ξενέρωσα πάρα πολύ άσχημα....
Κατά την γνώμη μου αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία...
Η Σίτι στο 2ο δεν υπήρχε κατ' εμέ...
Γαργάρα το πέναλτι στο τέλος...
Καλά, για το οφσάιντ που έδωσε στον Στέρλινγκ, τι να πώ;;;
Με κάλυψε o ΒR που είπε: "I was surprised we are playing in Manchester and have a referee from Greater Manchester."
Με κάλυψε o ΒR που είπε: "I was surprised we are playing in Manchester and have a referee from Greater Manchester."
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Και υπηρξε κσι μια φαση πριν το γκολ της Λιβε που σταματησαν τους παιχτες της με οφσαιντ,ενω καλυπτοταν ο επιθετικος τουλαχιστον 1 μετρο.Πανε να το δωσουν στην μι-Σιτυ τα μουνια.Εγώ πάντως χθές ξενέρωσα πάρα πολύ άσχημα....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ποιος σας έχει βγάλει; Μόνοι σας το λέτε.Δεν μας εχουν βγαλει Θρυλο για πλακα.
Και εννοειται οτι η Μαν.Γιουν. ειναι απο τα πιο δημοφιλη κλαμπ στην ευρωπη.
Σαν τις ελληνιδες μάνες που λένε ότι το παιδί τους είναι το πιο ομορφο στον κοσμο
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Εμένα μου αρέσει η Μάν Γιου, για την ομάδα της...ειδικά την περίοδο 2005-2008....Ειλικρινά δεν το ήξερα... Όπως και δεν ξέρω κανέναν που να έχει μηχάνημα της AGB (ούτε και συγγενείς που να έχουν) ή κανέναν που να δουλεύει στα διόδια (ούτε και συγγενείς που να έχουν). Υπάρχουν όμως τύπε και ζουν ανάμεσά μας
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
η σιτι εκτος εδρας εχει προβλημα,αρσεναλ δεν εχει βαθος,τσελσυ με μισο μηδεν εδω και μηνες,η λιβερπουλ θα παει οσο αντεξει ο σουαρεζ..παλι καλα που δεν παιζει και ευρωπη φετος...φαινεται οντως η σιτι μακροπροθεσμα να ναι σε καλυτερη μοιρα βασει ροστερ,αλλα ειναι παρα πολυ νωρις για προβλεψη,ειδικοτερα εφοσον μιλαμε για πρεμιερ.Μετά τα σημερινά, νομίζω ότι το πρωτάθλημα είναι της Σίτυ και με σχετική άνεση. Δεν το λέω απλά λόγω της νίκης επί της Liverpool, απλά στα δικά μου μάτια έχει την καλύτερη ομάδα. Αν όχι Σίτυ, τότε Τσέλσι λόγω Μοουρίνιο, ειλικρινά δεν βλέπω άλλη ομάδα για τίτλο.
Την United μην την απαξιώνετε γιατί θα βρει τον δρόμο της, όσο κι αν για μένα είναι η δεύτερη πιο αχώνευτη ομάδα της Ευρώπης.
**παντως βλεποντας το χθεσινο ματσ πραγματικα λυπηθηκα αυτην την παιχτουρα με το 7
που εδωσε 4 "παρε βαλε" στα κασαρια που χει για συμπαικτες και αυτοι τα πεταξαν στον καδο..
απο τις καλυτερες εμφανισεις "false 9" που εχουμε παρακολουθησει ποτε.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Αν ο Σουάρεζ την κάνει για Μαδρίτη μεριά τον Γενάρη, τι γίνεται???????η σιτι εκτος εδρας εχει προβλημα,αρσεναλ δεν εχει βαθος,τσελσυ με μισο μηδεν εδω και μηνες,η λιβερπουλ θα παει οσο αντεξει ο σουαρεζ..παλι καλα που δεν παιζει και ευρωπη φετος...φαινεται οντως η σιτι μακροπροθεσμα να ναι σε καλυτερη μοιρα βασει ροστερ,αλλα ειναι παρα πολυ νωρις για προβλεψη,
ειδικοτερα εφοσον μιλαμε για πρεμιερ.
**παντως βλεποντας το χθεσινο ματσ πραγματικα λυπηθηκα αυτην την παιχτουρα με το 7
που εδωσε 4 "παρε βαλε" στα κασαρια που χει για συμπαικτες και αυτοι τα πεταξαν στον καδο..
απο τις καλυτερες εμφανισεις "false 9" που εχουμε παρακολουθησει ποτε.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Αν ο Σουάρεζ την κάνει για Μαδρίτη μεριά τον Γενάρη, τι γίνεται???????
Παίζουμε τη ρεαλ να σηκώσει το 10, αυτό γίνεται
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τωρα,εσυ,ενας γαυρος,καταλαβες μολις τι ειπες;για το Θρυλος;Ποιος σας έχει βγάλει; Μόνοι σας το λέτε.
Σαν τις ελληνιδες μάνες που λένε ότι το παιδί τους είναι το πιο ομορφο στον κοσμο
Για να σε μαθω και λιγη ιστορια,διαβασε να καταλαβεις γιατι η Μαντσεστερ ειναι η μοναδικη
ομαδα που εχει το δικαιωμα να λεγεται Θρυλος.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο,μετα απο 20 χρονια διεκδικουν πρωταθλημα.Αν ο Σουάρεζ την κάνει για Μαδρίτη μεριά τον Γενάρη, τι γίνεται???????
θα πεσει το ανφιλντ.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Αν πάρει και η Μπάγερν τον Λεβαντόφσκι όμως, τότε τι γίνεται?????????????Παίζουμε τη ρεαλ να σηκώσει το 10, αυτό γίνεται