Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μου θυμίζει η κατάσταση πριν κάποια χρόνια που πηγαίνατε για πρωτάθλημα (μισό να γελάσω) :2funny: :2funny: :2funny: και λιγο πριν τα Χριστούγεννα είχαμε μείνει 12 πόντους πίσω και κοροϊδεύατε εδώ οτι θα παίξουμε για την 12 θέση με την Γουεστ Χαμ και ήμουν ένας εναντίον όλων και τους έλεγα ειδικά την περσόνα...μην χαίρεσαι παλικάρι μου μετά τις γιορτές ρολάρει η ομάδα, εκεί είναι τα μαζεμενα παιχνίδια που είμαι μαθημένος και εσύ όχι κράτα μικρό καλάθι, αλλά μπα τίποτα.
Φάγατε την ψωλή μετά και ηρεμήσατε :2funny:
Δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να το γυρίσουμε βέβαια αλλά θέλω να καταλάβεις κάτι Γρηγόριε παιδί μου :priest:
Επειδή δεν είσαι μαθημένος στον πρωταθλητισμό καταρρέεις πάντα στην συνέχεια, όπως εξηγούσα τότε επειδή τα κιλά σου σαν ομάδα πλέον είναι λίγα δεν μπορείς να παίζεις Ευρώπη και να κάνεις πρωταθλητισμο. Για αυτό όταν το διεκδίκησες πριν λίγα χρόνια δεν έπαιζες πουθενά όπως φέτος σχεδόν (ούτε Ευρώπη, λιγκ καπ και κύπελλο) δεν μπορείς να τα κάνεις όλα π.χ Τρεμπλ η που πήρα τσου λου και πρωτάθλημα, η που διεκδικούσα τα πάντα σχεδόν κάθε χρόνο όντας ψηλά και στην Ευρώπη.
Όταν πήρες το τσου λου ήσουν πίσω 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όταν έκανες το επικο τρεμπλ (άλλο μισό να γελάσω) :2funny: :2funny: :2funny: ήσουν 28 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα. Δεν έχεις το βάρος να τα διεκδικείς όλα Γρηγόριε πλέον...άραξε στα κυβικά σου και δες μπαλίτσα  :birdman:

Για να δεις ότι πάνω από όλα είμαι άνθρωπος ορίστε και μια τελευταία φωτό απο την απονομή της πρέμιερ στην Λιβερπουλ ( θα πνιγώ απο τα γέλια σήμερα) :2funny: :2funny: :2funny: σορρυ εννοώ του πρωταθλήματος γιατί πρεμιερ δεν έχεις σηκώσει ποτε! :grin:
Είναι λίγο παλιό αλλά μην στεναχωριέσαι :2funny:
URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε μαλάκα μου αντέγραψες κείμενο του Τσώχου? :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε σε τα μας? :2funny: :2funny: :2funny:
Μόνο που πήρα, και δεν αντέγραψα, από τον Τσώχο είναι πως οι οπαδοί σας την έκαναν ομαδικά στο 85 για να προλάβουν το τρένο  :grin:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Για να γράψω κάποια πράγματα που ξέχασα.
Γράφτηκε ότι ο τσίχλα είδα στον Μόγιες κάποιον που μπορεί να συνεχίσει πάνω σ αυτό που έχει χτίσει ο ίδιος και στο μέλλον να χτίσει. Και πως η σημερινή Έβερτον είναι ουσιαστικά έργο του Μόγιες.
1ον Συμφωνώ ότι ο Μόγιες έχτισε αυτή την Έβερτον. Αλλά στα 4-5 χρόνια που ήταν σ αυτή ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε μπόρεσε να κερδίσει τη Μαντσεστερ. Ούτε μια ισοπαλία κάτι τέλος πάντων. Α! Και φυσικά ούτε κουβέντα να διεκδικεί μ αξιώσεις μια θέση για το Τσ Λου (άσχετα αν πιστεύω ότι δε θα τα καταφέρει πιστεύω ότι θα το παλέψει μ αξιώσεις). Ο νέος όμως προπονητής της Έβερτον ΧΩΡΙΣ τον Φελαϊνί (ΑΝ έχεις δει έστω ένα παιχνίδι της Έβερτον πέρσι ή πρόπερσι μπορείς να καταλάβεις τον ρόλο που έπαιζε ο παίχτης αυτός στην Εβερτον) τ έχει καταφέρει αυτά. Παράλληλα ο Μόγιες Μ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ με το περσινό ΧΩΡΙΣ Ν ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας τ πάει Σ-Κ-Α-Τ-Α. Γιατί δε νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα έλεγαν το καλοκαίρι "με τον Μόγιες θα παλέψουμε για τη 10η θέση με τη Σουόνσι". Όποιος πει κάτι τέτοιο τότε ΑΣΦΑΛΩΣ και δεν είναι φίλαθλος της ομάδας και λέει τριάρια. Προσπαθώ να θυμιθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που η Μαν Γιουν έπαιζε τα τελευταία 15-20 χρόνια στο γήπεδο της έχανε με 0-1 και στο 85 έφυγαν 15χιλιάδες κόσμος (φυσικά όχι για να προλάβουνε το τρένο) Και η απάντηση είναι Π-Ο-Τ-Ε. Γιατί πολύ απλά είχαν εμπιστοσύνη ότι η ομάδα θα το παλέψει θα παίξει επιθετικά και ότι γίνει. Και ήταν εκεί να τη στηρίξουν. Με τον Μόγιες στον πάγκο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Είναι 85ο λεπτό και ξέρουν ότι η ομάδα ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ και δε θα κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να γυρίσει το ματς.
Την ίδια στιγμή στο Εμιρειτς το σκορ είναι 1-1 είμαστε στο 95 (τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ δε φεύγει (πλέον). ΓΙΑΤΙ; Γιατί ξέρουν ότι η ομάδα θα κάνει τ αδύνατα δυνατά για να πάρει το παιχνίδι (άσχετα αν δε το πήρε).
Όμως τι λέει ο Ελληναρας ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ; Βλέπει ότι η ομάδα του στην Αγγλία πάει σκατά (είπαμε παλεύει για τη 10η θέση με Χαμ και Σουόνσι δηλαδή πόσο χάλια θέλετε να πάει; Να παλεύει με τη Φούλαμ για τον υποβιβασμό;;;; ) ότι ο νεος προπονητής ΑΠΛΑ δε τ έχει, και πως η ΠΡΩΗΝ ομάδα του ΝΕΟΥ του προπονητή τα πάει θαυμάσια (σε σύγκριση με το μπάτζετ τόσο των από πάνω της ομάδων όσο και των απο κάτω της) και τι λέει;
"Η σημερινή έβερτον είναι προϊόν του ΝΕΟΥ μας προπονητή. Ο παλιός δεν έχει κάτι ΤΙΠΟΤΑ καινούργιο" Και όταν του λες πως η ΠΡΩΗΝ ομάδα του ΝΕΟΥ του προπονητή με τον καινούργιο στον πάγκο πετάει ενώ με τον παλιό ήταν σε ρηχά νερά πετάει και μια ωραία χαριτωμενιά και τέλος καθάρισε. Λες και Αγγλικό ποδόσφαιρό δε βλέπουμε στην Ελλάδα. Όοοοοοοοοοοοοοοοχι! Δεν υπάρχει ΝΟΒΑ. Δεν υπάρχει ΚΑΝ τηλεόραση. Από το ράδιο μαθαίνουμε τα νέα και τ αποτελέσματα.
Για να μη το κουράζω. Ο Μόγιες ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. Και αυτό το καταλαβαίνεις όταν έχει ΗΔΗ βρωμίσει ο τόπος ότι θέλει να πάρει τον Σνάιντερ για 20εκ ευρώ και σαν δικαιολογία λένε "τον ήθελε ο σερ Αλεξ....πριν 2 χρόνια". ΑΝ πιστεύεται ότι ο Μόγιες θα βελτιώσει τη θέση σας με την αγορά του Σνάιντερ τότε δικαίωμά σας. Εγώ Λίβερπουλ είμαι και αν μη τι άλλο θέλω να δω τη Μαν Γιουν να πέφτει χαμηλά. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν αντέχω του αλλαζόνες. Δεν αντέχω τους φιλάθλους της Μαν. Γιουν που πριν από 30 χρόνια ήταν οπαδοί μιας μικρομεσαίας ομάδας να νομίζουν πως μετά απ τη Μαν Γιουν το χάος και πως μας κάνουν και χάρη που μας μιλάνε. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ (δε ξέρω πως είναι οι Άγγλοι) οπαδοί της Μαν Γιουν ΘΥΜΙΖΟΥΝ σε πολλά πράγματα τους οπαδούς του ΟΣΦΠ.
Αυτά.

You never walk alone ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

απο το άρθρο του Τσωχου στο Gazzetta

Σνάιντερ από την Γαλατά με 20 εκατ. ευρώ που διαβάζω ότι είναι η προτεραιότητα για τον Γενάρη, είναι όχι απλώς κίνηση πανικού, αλλά και έλλειψη σχεδίου. Το μόνο επιχείρημα για να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι ότι “τον ήθελε πριν δύο τρία χρόνια ο Σερ Αλεξ”.

άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο στο 85'. Πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα πάνω από 15 – 20 χιλιάδες φίλοι της Μάντσεστερ είχαν ήδη αποχωρήσει. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Προσοχή μιλάμε για ματς που ήταν στο 0-1 και ασφαλώς δεν είχε κριθεί. Κι' όμως σχεδόν κανείς δεν πίστευε όχι ότι η ομάδα του θα νικήσει, αλλά έστω ότι θα ισοφαρίσει. Δεν γιούχαραν, δεν έβρισαν, δεν σήκωσαν λευκά μαντήλια, όπως θα συνέβαινε στα περισσότερα γήπεδα του κόσμου, αλλά έφυγαν...

Μην με αναγκάσεις να συνεχίσω... :birdman:
Πολλοί την έχουν πατήσει σε αυτο το σαιτ με τον ίδιο τρόπο γιατί δεν ήξεραν τι σκύλος είμαι και πόσο ξεροκεφαλο μπορεί να γίνει το ποντιακό μου κρανίο! :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μου θυμίζει η κατάσταση πριν κάποια χρόνια που πηγαίνατε για πρωτάθλημα (μισό να γελάσω) :2funny: :2funny: :2funny: και λιγο πριν τα Χριστούγεννα είχαμε μείνει 12 πόντους πίσω και κοροϊδεύατε εδώ οτι θα παίξουμε για την 12 θέση με την Γουεστ Χαμ και ήμουν ένας εναντίον όλων και τους έλεγα ειδικά την περσόνα...μην χαίρεσαι παλικάρι μου μετά τις γιορτές ρολάρει η ομάδα, εκεί είναι τα μαζεμενα παιχνίδια που είμαι μαθημένος και εσύ όχι κράτα μικρό καλάθι, αλλά μπα τίποτα.
Φάγατε την ψωλή μετά και ηρεμήσατε :2funny:
Δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να το γυρίσουμε βέβαια αλλά θέλω να καταλάβεις κάτι Γρηγόριε παιδί μου :priest:
Επειδή δεν είσαι μαθημένος στον πρωταθλητισμό καταρρέεις πάντα στην συνέχεια, όπως εξηγούσα τότε επειδή τα κιλά σου σαν ομάδα πλέον είναι λίγα δεν μπορείς να παίζεις Ευρώπη και να κάνεις πρωταθλητισμο. Για αυτό όταν το διεκδίκησες πριν λίγα χρόνια δεν έπαιζες πουθενά όπως φέτος σχεδόν (ούτε Ευρώπη, λιγκ καπ και κύπελλο) δεν μπορείς να τα κάνεις όλα π.χ Τρεμπλ η που πήρα τσου λου και πρωτάθλημα, η που διεκδικούσα τα πάντα σχεδόν κάθε χρόνο όντας ψηλά και στην Ευρώπη.
Όταν πήρες το τσου λου ήσουν πίσω 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όταν έκανες το επικο τρεμπλ (άλλο μισό να γελάσω) :2funny: :2funny: :2funny: ήσουν 28 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα. Δεν έχεις το βάρος να τα διεκδικείς όλα Γρηγόριε πλέον...άραξε στα κυβικά σου και δες μπαλίτσα  :birdman:

Για να δεις ότι πάνω από όλα είμαι άνθρωπος ορίστε και μια τελευταία φωτό απο την απονομή της πρέμιερ στην Λιβερπουλ ( θα πνιγώ απο τα γέλια σήμερα) :2funny: :2funny: :2funny: σορρυ εννοώ του πρωταθλήματος γιατί πρεμιερ δεν έχεις σηκώσει ποτε! :grin:
Είναι λίγο παλιό αλλά μην στεναχωριέσαι :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.neatorama.com/wp-content/uploads/2011/04/lot0378.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σπάστα και ξαναρίχτα και πες μου πότε ακριβώς η Λίβερπουλ πήγαινε για πρωτάθλημα και σας είχαμε αφήσει 12 πόντους πίσω; Το 2007-2008;
Και σου ξαναλέω. Το 1986 ήσουν ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα. Είχες την τύχη να πάρεις τον τσίχλα και την ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ να μην τον διώξεις το 1990 επειδή στο κρίσιμο ματς κέρδισε ένα ματς κυπέλλου. Σ ανέβασε επίπεδο/α. Έδωσε ΞΑΝΑ βάρος στη φανέλα σου.
Σου έφυγε ο τσίχλας και ήρθε ένας προπονητής που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. Μου λες για έργο στη Έβερτον. ΑΡΧΙΔΙΑ έργο. Ναι πήρε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και κάθε χρόνο την έχει στις πρώτες 6-7 θέσεις. Αλλά μετά από 5 χρόνια θέλεις να δεις και μια υπερβαση. Ο νέος προπονητής της Έβερτον από την άλλη με τι ΙΔΙΟ μπατζετ και με έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες λιγότερο τ πάει μέχρι στιγμή περίφημα.

Δεν είπα ότι θα πάρω το πρωτάθλημα φέτος (όσο και να το θέλω). ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΓΚΟ. Δεν έχω βάθος. Μου τραυματίζεται ο Τζέραλντ και χέζομαι από τον φόβο μου για τις μέρες που θα μείνει εκτός. Τραυματίζεται ο Κουτίνιο και δεν έχω αξιόλογο αντικαταστάτη. Με τον Σταριτζ το ίδιο. Σαν οπαδός αυτής της ομάδας ξέρω πως θέλω υπομονή και επιμονή. ΟΜΩΣ αν και φέτος τερματίσω 7ος θα πω ότι κάτι δε πάει καλά με τον προπονητή μου. Ότι κάτι δε κάνει καλά. Τόσο απλά. Ακόμα και αν και ΤΩΡΑ ήταν 7ος το ίδιο θ έλεγα προσωπικά. Είμαι απ αυτούς που πιστεύουν πως με Ουγιέ και τον ταβερνιάρη στον πάγκο η ομάδα είναι ΤΥΧΕΡΗ που είναι στη πρέμιερ λιγκ. Ανεξαρτήτως εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων ΚΑΙ οι 2 ήταν όλεθρος για την ομάδα με τον ταβερνιάρη να είναι η καταστροφή. Μιλάμε για τέτοια καταστροφή που ούτε η φυσιογνωμία του Κιγκ Κένυ δε μπορούσε να συμμαζέψει. Ο Ρότζερς δείχνει ότι ΚΑΤΙ μπορεί να κάνει. Μέχρι που μπορεί να τη φτάσει την ομάδα δε ξέρω. Προς το παρόν οι μεταγραφικές του κινήσεις είναι και καλές και κακές. Η πορεία της ομάδας από μένα όμως κρίνεται ΑΝΟΔΙΚΗ. Ασφαλώς και θα δείξει τι μπορεί να κάνει όταν από του χρόνου έχει (λογικά ΚΑΙ Ευρώπη).
Αλλά μιλάς για φανέλα και βάρος της ομάδας. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το βάρος της φανέλας σου στη μετα τσίχλα εποχή είναι το ίδιο; Αν ήταν το ίδιο θα υπήρχε η βρώμα ότι ο Πέρσι είναι δυσαρεστημένος και θέλει να φύγει; Ποιος ο Πέρσυ που έσκασες έναν σκασμό λεφτά στην Άρσεναλ για να τον πάρεις μετά από σχεδόν 2 χρόνια ΘΕΛΕΙ να ΦΥΓΕΙ. Θεωρείς βαριά τη φανέλα της ομάδας σου όταν παίζουν σ αυτή παίκτες που ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (που θεωρείς ότι έχει πλέον ελαφρια φανέλα πχ Τζόουνς) δε θα ήταν ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ;
Αυτό είναι δικαιωμά σου να το πιστεύεις. Εγώ σου ξαναλέω γουστάρω να βλέπω την Μαν Γιουν χαμηλά. Όχι γιατί είναι φανατικός αντι Μαν Γιουνάς αλλά γιατί οι Έλληνες (το τονίζω αυτό) οπαδοί της έχουν γίνει πιο πολύ αλλαζόνες και από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ.

Υ.Γ Πιες νερό για να μη πνιγείς από τα γέλια και ξαναδες το τελευταίο ματς με τη Νιουκαστλ εντός και κλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψε.....Αλλά μην ανυσηχείς. Ο Μόγιες είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και παράγει έργο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μ αυτό προπονητή και με τον Τζόουνς, τον Κλέβερλι, τον Γιανκ και τον Νάνι θα το γυρίσετε ΕΥΚΟΛΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ2 Πριν έρθει ο τσίχλας ήσουν μικρομεσαία ομάδα,σ έκανε μεγάλη ξανά, με τη φυγή του και την επιλογή του θα σε ξανακάνει μικρομεσαία.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απο το άρθρο του Τσωχου στο Gazzetta

Σνάιντερ από την Γαλατά με 20 εκατ. ευρώ που διαβάζω ότι είναι η προτεραιότητα για τον Γενάρη, είναι όχι απλώς κίνηση πανικού, αλλά και έλλειψη σχεδίου. Το μόνο επιχείρημα για να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι ότι “τον ήθελε πριν δύο τρία χρόνια ο Σερ Αλεξ”.

άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο στο 85'. Πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα πάνω από 15 – 20 χιλιάδες φίλοι της Μάντσεστερ είχαν ήδη αποχωρήσει. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Προσοχή μιλάμε για ματς που ήταν στο 0-1 και ασφαλώς δεν είχε κριθεί. Κι' όμως σχεδόν κανείς δεν πίστευε όχι ότι η ομάδα του θα νικήσει, αλλά έστω ότι θα ισοφαρίσει. Δεν γιούχαραν, δεν έβρισαν, δεν σήκωσαν λευκά μαντήλια, όπως θα συνέβαινε στα περισσότερα γήπεδα του κόσμου, αλλά έφυγαν...

Μην με αναγκάσεις να συνεχίσω... :birdman:
Πολλοί την έχουν πατήσει σε αυτο το σαιτ με τον ίδιο τρόπο γιατί δεν ήξεραν τι σκύλος είμαι και πόσο ξεροκεφαλο μπορεί να γίνει το ποντιακό μου κρανίο! :grin:

Μόνο που πήρα, και δεν αντέγραψα, από τον Τσώχο είναι πως οι οπαδοί σας την έκαναν ομαδικά στο 85 για να προλάβουν το τρένο  :grin:
Μα δε το έκρυψα ότι διάβασα  τ αρθρο του Τσώχου. Όσο για τον Σνάιντερ έχει γραφτεί και αλλού

και ορίστε ότι τον ήθελε ο τσίχλας από τότε που ήταν στην Ίντερ

Άρα ποια είναι η  δικαιολογία που τον θέλει η Μαν Γιουν; "Τον ήθελε πριν 2-3 χρόνια ο σιρ Άλεξ". Δηλαδή πρέπει να είσαι.....Τσώχος για να καταλήξεις σ αυτό το συμπέρασμα;;;

Καλό το λοιπόν είναι πριν κάνεις  :birdman: στον άλλον να δεις ότι
1ον Παραδέχτηκε ότι έχει διαβάσει τ άρθρο που λες πως αντέγραψε
2ον Να βλέπεις ότι και ΑΛΛΑ σάιτ γράφουν για μια μεταγραφή

Γιατί το δικό μου Ιταλοκωνσταντιπολιτικορουμελιώτικο κεφάλι είναι πιο ξερό από το δικό σου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Για μένα που είμαι (θεωρώ) προσγειωμένος αυτός ο τραυματισμός ισοδυναμεί μαι αισθητή μείωση των δυνατοτήτων της ομάδας. Πάγκος δεν υπάρχει και πρέπει σε λίγες μέρες να κάνουμε μεταγραφές ΟΥΣΙΑΣ και όχι στυλ τύπου......Σνάιντερ  :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Στο παρελθόν όποιος διαφωνούσε ανοιχτά με τον τσίχλα έπαιρνε τον πούλο. Για να δούμε

Το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι πλέον δεν έχουν αυτοπεποίθηση (και γι αυτό ΑΣΦΑΛΩΣ και ευθύνεται ο....προπονηταράς Μόγιες)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κλαίωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Με τον φαταούλα Καγκάβα θα το γυρίσεται. Ρε Ιγκλαντρουλς να του δώσεις μια μπλούζα σα κ αυτή που φοράει τ άβατάρ σου όταν τον δεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σπάστα και ξαναρίχτα και πες μου πότε ακριβώς η Λίβερπουλ πήγαινε για πρωτάθλημα και σας είχαμε αφήσει 12 πόντους πίσω; Το 2007-2008;
Και σου ξαναλέω. Το 1986 ήσουν ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα. Είχες την τύχη να πάρεις τον τσίχλα και την ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ να μην τον διώξεις το 1990 επειδή στο κρίσιμο ματς κέρδισε ένα ματς κυπέλλου. Σ ανέβασε επίπεδο/α. Έδωσε ΞΑΝΑ βάρος στη φανέλα σου.
Σου έφυγε ο τσίχλας και ήρθε ένας προπονητής που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. Μου λες για έργο στη Έβερτον. ΑΡΧΙΔΙΑ έργο. Ναι πήρε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και κάθε χρόνο την έχει στις πρώτες 6-7 θέσεις. Αλλά μετά από 5 χρόνια θέλεις να δεις και μια υπερβαση. Ο νέος προπονητής της Έβερτον από την άλλη με τι ΙΔΙΟ μπατζετ και με έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες λιγότερο τ πάει μέχρι στιγμή περίφημα.

Δεν είπα ότι θα πάρω το πρωτάθλημα φέτος (όσο και να το θέλω). ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΓΚΟ. Δεν έχω βάθος. Μου τραυματίζεται ο Τζέραλντ και χέζομαι από τον φόβο μου για τις μέρες που θα μείνει εκτός. Τραυματίζεται ο Κουτίνιο και δεν έχω αξιόλογο αντικαταστάτη. Με τον Σταριτζ το ίδιο. Σαν οπαδός αυτής της ομάδας ξέρω πως θέλω υπομονή και επιμονή. ΟΜΩΣ αν και φέτος τερματίσω 7ος θα πω ότι κάτι δε πάει καλά με τον προπονητή μου. Ότι κάτι δε κάνει καλά. Τόσο απλά. Ακόμα και αν και ΤΩΡΑ ήταν 7ος το ίδιο θ έλεγα προσωπικά. Είμαι απ αυτούς που πιστεύουν πως με Ουγιέ και τον ταβερνιάρη στον πάγκο η ομάδα είναι ΤΥΧΕΡΗ που είναι στη πρέμιερ λιγκ. Ανεξαρτήτως εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων ΚΑΙ οι 2 ήταν όλεθρος για την ομάδα με τον ταβερνιάρη να είναι η καταστροφή. Μιλάμε για τέτοια καταστροφή που ούτε η φυσιογνωμία του Κιγκ Κένυ δε μπορούσε να συμμαζέψει. Ο Ρότζερς δείχνει ότι ΚΑΤΙ μπορεί να κάνει. Μέχρι που μπορεί να τη φτάσει την ομάδα δε ξέρω. Προς το παρόν οι μεταγραφικές του κινήσεις είναι και καλές και κακές. Η πορεία της ομάδας από μένα όμως κρίνεται ΑΝΟΔΙΚΗ. Ασφαλώς και θα δείξει τι μπορεί να κάνει όταν από του χρόνου έχει (λογικά ΚΑΙ Ευρώπη).
Αλλά μιλάς για φανέλα και βάρος της ομάδας. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το βάρος της φανέλας σου στη μετα τσίχλα εποχή είναι το ίδιο; Αν ήταν το ίδιο θα υπήρχε η βρώμα ότι ο Πέρσι είναι δυσαρεστημένος και θέλει να φύγει; Ποιος ο Πέρσυ που έσκασες έναν σκασμό λεφτά στην Άρσεναλ για να τον πάρεις μετά από σχεδόν 2 χρόνια ΘΕΛΕΙ να ΦΥΓΕΙ. Θεωρείς βαριά τη φανέλα της ομάδας σου όταν παίζουν σ αυτή παίκτες που ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (που θεωρείς ότι έχει πλέον ελαφρια φανέλα πχ Τζόουνς) δε θα ήταν ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ;
Αυτό είναι δικαιωμά σου να το πιστεύεις. Εγώ σου ξαναλέω γουστάρω να βλέπω την Μαν Γιουν χαμηλά. Όχι γιατί είναι φανατικός αντι Μαν Γιουνάς αλλά γιατί οι Έλληνες (το τονίζω αυτό) οπαδοί της έχουν γίνει πιο πολύ αλλαζόνες και από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ.

Υ.Γ Πιες νερό για να μη πνιγείς από τα γέλια και ξαναδες το τελευταίο ματς με τη Νιουκαστλ εντός και κλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψε.....Αλλά μην ανυσηχείς. Ο Μόγιες είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και παράγει έργο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μ αυτό προπονητή και με τον Τζόουνς, τον Κλέβερλι, τον Γιανκ και τον Νάνι θα το γυρίσετε ΕΥΚΟΛΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ2 Πριν έρθει ο τσίχλας ήσουν μικρομεσαία ομάδα,σ έκανε μεγάλη ξανά, με τη φυγή του και την επιλογή του θα σε ξανακάνει μικρομεσαία.

Το ότι είσαι λίγος για παραπάνω από 1 διοργανώσεις τα τελευταία 20+ χρόνια το πνιγούμε ε????????? :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το ότι είσαι λίγος για παραπάνω από 1 διοργανώσεις τα τελευταία 20+ χρόνια το πνιγούμε ε????????? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαίω. Και τους 4τίτλους σε μία χρονιά (Κύπελλο Αγγλία, Λιγκ Καπ, ΟΥΕΦΑ και σούπερ καπ ευρώπης) πως τους πήραμε; Με απευθείας ανάθεση;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στα 20 χρόνια της παντοκρατορίας σου έχεις 2 Τσ Λου. Τ ένα το κέρδισες παντελονάτα (παίζει να είναι και η μόνη νίκη της Μαν Γιουν που πραγματικά χάρηκα) και τ άλλο το πήρες επειδή....γλίστρισε ο Τέρυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Και έχει επίσης και μία συμμετοχή σε τελικό.
Τ ίδια χρόνια της ΔΙΚΗΣ σου παντοκρατορίας έχω πάρει ένα Τσ Λου (μ επική ανατροπή αποτελέσματος λόγο της.....ελαφριάς μουτ φανέλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) μια συμμετοχή σε τελικό Τσ Λου 3 χρόνια αργότερα (και όχι 10 που έκανες εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και ένα ΟΥΕΦΑ (που να είχες ελαφριά φανέλα και συ σα τι δική μου δηλαδή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σε καλό σου πάντως. Έχω να γελάσω τόσο πολύ πολύ καιρό)
Στα χρόνια της ΔΙΚΗΣ μου παντοκρατορίας έχω 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, άλλες τόσε συμμετοχές σε τελικούς. Εσύ στα ίδια χρόνια της δικής μου παντοκρατορίας έχεις ένα ΟΥΕΦΑ ΜΟΝΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Α ναι και ένα πρωτάθλημα....Β Εθνικής  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλαίω. Και τους 4τίτλους σε μία χρονιά (Κύπελλο Αγγλία, Λιγκ Καπ, ΟΥΕΦΑ και σούπερ καπ ευρώπης) πως τους πήραμε; Με απευθείας ανάθεση;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στα 20 χρόνια της παντοκρατορίας σου έχεις 2 Τσ Λου. Τ ένα το κέρδισες παντελονάτα (παίζει να είναι και η μόνη νίκη της Μαν Γιουν που πραγματικά χάρηκα) και τ άλλο το πήρες επειδή....γλίστρισε ο Τέρυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Και έχει επίσης και μία συμμετοχή σε τελικό.
Τ ίδια χρόνια της ΔΙΚΗΣ σου παντοκρατορίας έχω πάρει ένα Τσ Λου (μ επική ανατροπή αποτελέσματος λόγο της.....ελαφριάς μουτ φανέλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) μια συμμετοχή σε τελικό Τσ Λου 3 χρόνια αργότερα (και όχι 10 που έκανες εσύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) και ένα ΟΥΕΦΑ (που να είχες ελαφριά φανέλα και συ σα τι δική μου δηλαδή  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Σε καλό σου πάντως. Έχω να γελάσω τόσο πολύ πολύ καιρό)
Στα χρόνια της ΔΙΚΗΣ μου παντοκρατορίας έχω 4 Κύπελλα Πρωταθλητριών, άλλες τόσε συμμετοχές σε τελικούς. Εσύ στα ίδια χρόνια της δικής μου παντοκρατορίας έχεις ένα ΟΥΕΦΑ ΜΟΝΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Α ναι και ένα πρωτάθλημα....Β Εθνικής  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καιρό είχα να δω ποστ με τόσες ανακρίβειες. :P
Βαριεμαι να κάνω ανάλυση των πρωταθλητριων που πήρες και ΠΟΤΕ τα πήρες. :boobies:
Έφαγα 6 σουβλάκια και έσκασα και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω :helpplea:
Δες και π.μ :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βαριεμαι να κάνω ανάλυση των πρωταθλητριων που πήρες και ΠΟΤΕ τα πήρες. :boobies:
Θα νικήσεις σήμερα?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπααααααααααα :P
και χ αρκεί για να βγουμε πρώτοι :boobies:
το ηθικό ειναι στα τάρταρα :grin:
Κάπου το έχω βάλει Χ/1...θα ανοιχτούν οι άλλοι κάποια στιγμή ρε συ...εκτός αν το φας πρώτος και ισοφαρίσεις μετά! :tickedoff:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
76-77, 77-78, 80-81, 83-84. Καμία ανακρίβεια το λοιπόν Τα χρόνια της παντοκρατορίας μου έχω 4 πρωταθλητριών , 1 ΟΥΕΦΑ. Νταξ δεν έχω άλλες τόσες συμμετοχές σε τελικούς που έγραψα, μόνο μία έχω στο καταραμένο Χέιζελ. ΑΝ θεωρείς εσύ ανακριβεια ότι έγραψα ότι πλην τα 4 πρωταθλητριών που έχω έχω και άλλες τόσες συμμετοχές ΟΚ. Πάσο. Όπως και να το δείς όμως τη περίοδο της δικής μου παντοκρατορίας εσύ έχει μόλις 1 ΟΥΕΦΑ κ ένα πρωτάθλημα....Β Εθνικής  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλή χώνεψη  :grin: :birdman:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
76-77, 77-78, 80-81, 83-84. Καμία ανακρίβεια το λοιπόν Τα χρόνια της παντοκρατορίας μου έχω 4 πρωταθλητριών , 1 ΟΥΕΦΑ. Νταξ δεν έχω άλλες τόσες συμμετοχές σε τελικούς που έγραψα, μόνο μία έχω στο καταραμένο Χέιζελ. ΑΝ θεωρείς εσύ ανακριβεια ότι έγραψα ότι πλην τα 4 πρωταθλητριών που έχω έχω και άλλες τόσες συμμετοχές ΟΚ. Πάσο. Όπως και να το δείς όμως τη περίοδο της δικής μου παντοκρατορίας εσύ έχει μόλις 1 ΟΥΕΦΑ κ ένα πρωτάθλημα....Β Εθνικής  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλή χώνεψη  :grin: :birdman:
πηρα 2 τσου λου ειπες και έχασα 1 :P
1 έχασα?  :helpplea:
για ξανασκεψου το :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πηρα 2 τσου λου ειπες και έχασα 1 :P
1 έχασα?  :helpplea:
για ξανασκεψου το :birdman:
Επι τσίχλα; Πόσα τσου πήρες; Για πες μου εσύ που ξέρεις καλύτερα;;  :birdman:

Εντιτ έχεις δίκιο. Έχεις πάρει 2 και έχεις χάσει 2.
Αλλά και πάλι δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα χρόνια τις δικής μου παντοκρατορίας ήσουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Επι τσίχλα; Πόσα τσου πήρες; Για πες μου εσύ που ξέρεις καλύτερα;;  :birdman:

Πάμε πάλι

Στα 20 χρόνια της παντοκρατορίας σου έχεις 2 Τσ Λου. Τ ένα το κέρδισες παντελονάτα (παίζει να είναι και η μόνη νίκη της Μαν Γιουν που πραγματικά χάρηκα) και τ άλλο το πήρες επειδή....γλίστρισε ο Τέρυ  [size=30pt]Και έχει επίσης και μία συμμετοχή σε τελικό.[/size]

ξαναρωτάω επι Τσίχλα πήρα 2 και έχασα 1?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάμε πάλι

Στα 20 χρόνια της παντοκρατορίας σου έχεις 2 Τσ Λου. Τ ένα το κέρδισες παντελονάτα (παίζει να είναι και η μόνη νίκη της Μαν Γιουν που πραγματικά χάρηκα) και τ άλλο το πήρες επειδή....γλίστρισε ο Τέρυ  [size=30pt]Και έχει επίσης και μία συμμετοχή σε τελικό.[/size]

ξαναρωτάω επι Τσίχλα πήρα 2 και έχασα 1?
Εντιτ έχεις δίκιο. Έχεις πάρει 2 και έχεις χάσει 2.
Αλλά και πάλι δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα χρόνια τις δικής μου παντοκρατορίας ήσουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τα χρόνια της παντοκρατορίας σου η μπάλα ηταν καφέ και φτιαγμένη απο πετσί :2funny:
Που να έπαιρνες 2 τσου λου και 2 χαμένους τελικούς έχοντας κάνει τρεμπλ και παίρνοντας και πρωταθλήματα με ομίλους των πρωταθλητριων βρε καημένε!!! :sunglasses:
Με την δυναμο μαλτας έπαιζες για να πας τελικό βρε καημενε. :2funny:
Είδες τελικά που είχα δίκιο για τις ανακρίβειες?
Μια λάθος στους τελικούς μια λάθος στους δικούς σου τελικούς...γεμάτος ανακρίβειες ήσουν! :2funny:
Τσίμπα ένα αρχίδι :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τα χρόνια της παντοκρατορίας σου η μπάλα ηταν καφέ και φτιαγμένη απο πετσί :2funny:
Που να έπαιρνες 2 τσου λου και 2 χαμένους τελικούς έχοντας κάνει τρεμπλ και παίρνοντας και πρωταθλήματα με ομίλους των πρωταθλητριων βρε καημένε!!! :sunglasses:
Με την δυναμο μαλτας έπαιζες για να πας τελικό βρε καημενε. :2funny:
Είδες τελικά που είχα δίκιο για τις ανακρίβειες?
Μια λάθος στους τελικούς μια λάθος στους δικούς σου τελικούς...γεμάτος ανακρίβειες ήσουν! :2funny:
Τσίμπα ένα αρχίδι :birdman:
Μάλιστα. Τώρα σου φταίει και ο τρόπος διεξαγωγής των Πρωταθλητριών. Ρε τι είσαστε εσείς ρε; Τ ισοπεδώνετε όλα. Αμά λέω ότι οι Γιουναϊτάδες οι Έλληνες είναι σ έπαρση χειρότεροι από του γαύρους (που να ήσουν και γαύρος κιόλας!!!)
Άντε να σου γράψω τι έχω πάρει επί της δικής μου παντοκρατορίας και επί της δικής σου (χωρίς συμμετοχές σε τελικους και μαλακίας)

Τη περίοδο της δικής μου παντοκρατορίας (73-93)

11 πρωταθλήματα
4 Κυπελλα Αγγλίας
4 Λιγκ Καπ
10 Τσαριτι σιλντ
4 πρωταθλητριών
2 ΟΥΕΦΑ
1 Σουπερ Καπ
Το σύνολο 36 Κούπες σε νησί και Ευρώπη
Εσύ την ΙΔΙΑ περίοδο έχεις
4 Κύπελλα Αγγλίας
1 Λιγκ Καπ
3 Τσαριτι Σιλντ
1 Κυπελούχων
1 Σουπερ Καπ
Α! Ναι. ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β Εθνικής  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το σύνολο 10 κουπες (το πρωτάθλημα Β Εθνικής δε το μετράω, αλλά ικανό σ έχω να θέλεις να το μετρήσω)

Πάμε τη περίοδο της δικής σου παντοκρατορίας (93-13)
Έχουμε και λέμε
εσύ
13 Πρωταθλήματα
4 Κύπελλα Αγγλίας
3 Λιγκ Καπ
10 Τσαριτυ Σιλντ
2 Πρωταθλητριών
2 Διηπηρωτικά
34 κούπες σ νησί και ευρώπη. Δυο ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ

Εγώ έχω
2 Κύπελλα
4 Λιγκ καπ
2 Τσάριτυ Σιλντ
1 Τσαμπιον Λιγκ
1 ΟΥΕΦΑ
2 Σουπερ Καπ  Ευρώπης
Α! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ  :birdman: :birdman: :birdman:
Το σύνολο τη περίοδο της δικής μου "ανυπαρξιας" ;;;; 12 ΚΟΥΠΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ μια εκ των οποίων αυτή με τα μεγάλα αυτιά που τη περίοδο της δικής σου ανυπαρξίας όχι δεν είδες ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΥΡΙΣΕΣ (που να μυρίσεις; Στα χωράφια της Β ΕΘΝΙΚΗΣ;;; Εκει μόνο σβουνιές μύριζες) 2 παραπάνω από τις δικές σου
το σύνολο στα 40 αυτά χρόνια;
Εγώ 48 ΚΟΥΠΕΣ ΣΕ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, εσύ 44. Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι κρίμαααααα.

Τσίμπα 4 ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ το λοιπόν  :grin: :birdman:

Θα μπορούσα ΑΝ ήμουν αλαζώνας όπως εσείς της Μαν Γιουν να γράψω "και πόσα θ είχαμε πάρει πρωταθλητριών ακόμα με την ομαδάρα του Κίγκαν" αλλά αντίθετα με σας δε μου φταίει η Θάτσερ για τους Χουλιγκανισμούς. Εσάς σας φτάει και βρίσκεται δικαιολογία στο τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλητριών για να δικαιολογήσετε την ανυπαρξία σας στην Ευρώπη (1 κούπα με τα μεγάλα αυτιά ανά 10 χρόνια 1 ανά 5 για μας. Μιλάω στις αντίστοιχες περιόδους παντοκρατορίας των ομάδων)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom