Μου θυμίζει η κατάσταση πριν κάποια χρόνια που πηγαίνατε για πρωτάθλημα (μισό να γελάσω)
και λιγο πριν τα Χριστούγεννα είχαμε μείνει 12 πόντους πίσω και κοροϊδεύατε εδώ οτι θα παίξουμε για την 12 θέση με την Γουεστ Χαμ και ήμουν ένας εναντίον όλων και τους έλεγα ειδικά την περσόνα...μην χαίρεσαι παλικάρι μου μετά τις γιορτές ρολάρει η ομάδα, εκεί είναι τα μαζεμενα παιχνίδια που είμαι μαθημένος και εσύ όχι κράτα μικρό καλάθι, αλλά μπα τίποτα.
Φάγατε την ψωλή μετά και ηρεμήσατε
Δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να το γυρίσουμε βέβαια αλλά θέλω να καταλάβεις κάτι Γρηγόριε παιδί μου
Επειδή δεν είσαι μαθημένος στον πρωταθλητισμό καταρρέεις πάντα στην συνέχεια, όπως εξηγούσα τότε επειδή τα κιλά σου σαν ομάδα πλέον είναι λίγα δεν μπορείς να παίζεις Ευρώπη και να κάνεις πρωταθλητισμο. Για αυτό όταν το διεκδίκησες πριν λίγα χρόνια δεν έπαιζες πουθενά όπως φέτος σχεδόν (ούτε Ευρώπη, λιγκ καπ και κύπελλο) δεν μπορείς να τα κάνεις όλα π.χ Τρεμπλ η που πήρα τσου λου και πρωτάθλημα, η που διεκδικούσα τα πάντα σχεδόν κάθε χρόνο όντας ψηλά και στην Ευρώπη.
Όταν πήρες το τσου λου ήσουν πίσω 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όταν έκανες το επικο τρεμπλ (άλλο μισό να γελάσω)
ήσουν 28 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα. Δεν έχεις το βάρος να τα διεκδικείς όλα Γρηγόριε πλέον...άραξε στα κυβικά σου και δες μπαλίτσα
Για να δεις ότι πάνω από όλα είμαι άνθρωπος ορίστε και μια τελευταία φωτό απο την απονομή της πρέμιερ στην Λιβερπουλ ( θα πνιγώ απο τα γέλια σήμερα)
σορρυ εννοώ του πρωταθλήματος γιατί πρεμιερ δεν έχεις σηκώσει ποτε!
Είναι λίγο παλιό αλλά μην στεναχωριέσαι
http://[URL unfurl="true"]www.neatorama.com/wp-content/uploads/2011/04/lot0378.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σπάστα και ξαναρίχτα και πες μου πότε ακριβώς η Λίβερπουλ πήγαινε για πρωτάθλημα και σας είχαμε αφήσει 12 πόντους πίσω; Το 2007-2008;
Και σου ξαναλέω. Το 1986 ήσουν ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα. Είχες την τύχη να πάρεις τον τσίχλα και την ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ να μην τον διώξεις το 1990 επειδή στο κρίσιμο ματς κέρδισε ένα ματς κυπέλλου. Σ ανέβασε επίπεδο/α. Έδωσε ΞΑΝΑ βάρος στη φανέλα σου.
Σου έφυγε ο τσίχλας και ήρθε ένας προπονητής που ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ. Μου λες για έργο στη Έβερτον. ΑΡΧΙΔΙΑ έργο. Ναι πήρε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και κάθε χρόνο την έχει στις πρώτες 6-7 θέσεις. Αλλά μετά από 5 χρόνια θέλεις να δεις και μια υπερβαση. Ο νέος προπονητής της Έβερτον από την άλλη με τι ΙΔΙΟ μπατζετ και με έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες λιγότερο τ πάει μέχρι στιγμή περίφημα.
Δεν είπα ότι θα πάρω το πρωτάθλημα φέτος (όσο και να το θέλω). ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΓΚΟ. Δεν έχω βάθος. Μου τραυματίζεται ο Τζέραλντ και χέζομαι από τον φόβο μου για τις μέρες που θα μείνει εκτός. Τραυματίζεται ο Κουτίνιο και δεν έχω αξιόλογο αντικαταστάτη. Με τον Σταριτζ το ίδιο. Σαν οπαδός αυτής της ομάδας ξέρω πως θέλω υπομονή και επιμονή. ΟΜΩΣ αν και φέτος τερματίσω 7ος θα πω ότι κάτι δε πάει καλά με τον προπονητή μου. Ότι κάτι δε κάνει καλά. Τόσο απλά. Ακόμα και αν και ΤΩΡΑ ήταν 7ος το ίδιο θ έλεγα προσωπικά. Είμαι απ αυτούς που πιστεύουν πως με Ουγιέ και τον ταβερνιάρη στον πάγκο η ομάδα είναι ΤΥΧΕΡΗ που είναι στη πρέμιερ λιγκ. Ανεξαρτήτως εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων ΚΑΙ οι 2 ήταν όλεθρος για την ομάδα με τον ταβερνιάρη να είναι η καταστροφή. Μιλάμε για τέτοια καταστροφή που ούτε η φυσιογνωμία του Κιγκ Κένυ δε μπορούσε να συμμαζέψει. Ο Ρότζερς δείχνει ότι ΚΑΤΙ μπορεί να κάνει. Μέχρι που μπορεί να τη φτάσει την ομάδα δε ξέρω. Προς το παρόν οι μεταγραφικές του κινήσεις είναι και καλές και κακές. Η πορεία της ομάδας από μένα όμως κρίνεται ΑΝΟΔΙΚΗ. Ασφαλώς και θα δείξει τι μπορεί να κάνει όταν από του χρόνου έχει (λογικά ΚΑΙ Ευρώπη).
Αλλά μιλάς για φανέλα και βάρος της ομάδας. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το βάρος της φανέλας σου στη μετα τσίχλα εποχή είναι το ίδιο; Αν ήταν το ίδιο θα υπήρχε η βρώμα ότι ο Πέρσι είναι δυσαρεστημένος και θέλει να φύγει; Ποιος ο Πέρσυ που έσκασες έναν σκασμό λεφτά στην Άρσεναλ για να τον πάρεις μετά από σχεδόν 2 χρόνια ΘΕΛΕΙ να ΦΥΓΕΙ. Θεωρείς βαριά τη φανέλα της ομάδας σου όταν παίζουν σ αυτή παίκτες που ΣΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (που θεωρείς ότι έχει πλέον ελαφρια φανέλα πχ Τζόουνς) δε θα ήταν ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ;
Αυτό είναι δικαιωμά σου να το πιστεύεις. Εγώ σου ξαναλέω γουστάρω να βλέπω την Μαν Γιουν χαμηλά. Όχι γιατί είναι φανατικός αντι Μαν Γιουνάς αλλά γιατί οι Έλληνες (το τονίζω αυτό) οπαδοί της έχουν γίνει πιο πολύ αλλαζόνες και από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ.
Υ.Γ Πιες νερό για να μη πνιγείς από τα γέλια και ξαναδες το τελευταίο ματς με τη Νιουκαστλ εντός και κλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααψε.....Αλλά μην ανυσηχείς. Ο Μόγιες είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και παράγει έργο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μ αυτό προπονητή και με τον Τζόουνς, τον Κλέβερλι, τον Γιανκ και τον Νάνι θα το γυρίσετε ΕΥΚΟΛΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ2 Πριν έρθει ο τσίχλας ήσουν μικρομεσαία ομάδα,σ έκανε μεγάλη ξανά, με τη φυγή του και την επιλογή του θα σε ξανακάνει μικρομεσαία.