τύπε του το είπα και εγώ πιο πάνω ;)θυμάσαι που τα έλεγα απο την αρχή οτι φέτος η γιουναιτετ δεν τραβάει;και αμέσως κάποιοι''οπαδοί''μου την έπεσαν με ειρωνείες..είχα πει ότι αν συνεχίσει έτσι και λέω έτσι γιατί εδώ και δυο χρόνια πάει με τον αυτόματο θα καταντήσει σαν τη Λίβερπουλ την ομάδα μου στη αγγλια ;)ο τσίχλας πλέον έχει αρχίσει να καίει λάδια
και στο πάγκο και εκτός ;)ειδικά ο χθεσινός καβγάς με τον μαντσινι δείχνει την απόγνωση του που έβλεπε την ομάδα του να μην έχει κάνει όχι απλώς ευκαιρία αλλα ούτε να έχει πατήσει περιοχή του χαουαρντ.εγώ είπα την άποψη μου ο σερ αλεξ εχει ξεπεράσει τα 70 πλεον δεν έχει τους παίχτες που είχε στο παρελθόν είναι εγωιστής έχει χάσει τα τελευταία χρόνια παίχτες που περάσανε η δεν τους πήρε από λάθος εκτίμηση; η μήπως πλέον δεν μπορεί;τρανό παράδειγμα ο πικε και τελευταίο ο χαουαρντ που δεν τον πήρε όταν κόστιζε ελάχιστα..και τώρα έχει γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της βασικής αντιπάλου και της εθνικής.και κάτι τελευταίο για έμενα αν πέρσι είχε χάσει το πρωτάθλημα ίσως να ταρακουνούσε κάποιους και ακόμα και να το πάρει και φέτος αν κάνει η γκέλα η σιτι αυτό δεν αλλάζει την εικόνα της..άλλωστε μην γελιόμαστε φέτος είναι ίσως η χειρότερη χρονιά αφού ομάδες πρωταθλητισμού δεν υπάρχουν ..είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μόνο δυο ανταγωνιστές από το Δεκέμβριο ;)οι υπόλοιποι τσελσι αρσεναλ είχαν χάσει το τρένο από το Δεκέμβριο ;)για τη Λίβερπουλ δεν συζητάω αν του χρόνου δεν γίνουν βαθιές τομές θα παλεύει να βγει ακόμα στο γιουροπα
φέτος λένε ότι έχουν κάνει καλή χρονιά
ημαρτον..