asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
εμπειρια ζωης φιλε!Άναψες κερί σε όλους τους ναούς της Αγγλίας απ'ότι βλέπω φίλε μου...
Συγχαρητήρια..Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες...
Μακάρι να μας αξιώσει κ εμάς τους υπόλοιπους καυλόμπαλους ο Θεός να κάνουμε κάτι ανάλογο...εμπειρια ζωης φιλε!
η λιβερπουλ σε ποια ευρωπαικη διοργανωση διαπρεπει ρε νουμερο?0χαχ0αχαχαχαχα..και τα στραπάτσα για τη γιουναιτετ συνεχίζονται ;)όταν έλεγα απο την αρχή της χρονιάς οτι η ομάδα αυτη θελει ριζική ανανέωση κάποιοι εδώ μου την έπεσαν.στην αγγλια λόγο οτι παίρνει κάποια σφυρίγματα κάπου την σώνει την κατάσταση όμως στην ευρωπη αν και ευνοήθηκε από το ρέφερι αφού στο 0-0 δεν έδωσε στους βασκους πέναλτι που μέχρι και σερ αλεξ θα το έδινε και στην αμέσως επόμενη φάση έβαλε γκολ κατάφερε απο μια μικρομεσαία ομάδα της ισπανιας να φάει 3 γκολ.τα ίδια και ι άλλη μαντζεστερ η σιτι.πο αγγλικερς ομαδες πλεον αρχιζουν να μην ειναι τοσο ανταγωνιστικες οσο πριν καποια χρονιά.στο τσουλου η αρσεναλ αποκλείστηκε και απο οτι φαίνεται και η τσελσι θα έχει την ίδια τύχη.ακόμα και το πρωτάθλημα δεν έχει την αίγλη τον προηγούμενων ετών παρόλο που χρήμα υπάρχει.αλήθεια πόσο καιρό έχουμε να δούμε αποκλεισμό όλων των ομάδων στο τσουλου απο τη φάση των 16;
όταν μαλακιστηρι φτάσεις τις ευρωπαϊκές κούπες που έχει η μπαγερ ξαναμιλάμε επίσης έχεις δυο αποκλεισμούς με αποκορύφωμα το περσινό με τον ρομπεν να σου κλείνει το σπιτι απο 3-0 προς το παρόν .οσο για το ελβετικό τυρί ....ξαναμιλάμε μεθαυριο. ;)στα παπαρια σου μαλακηστηρι του ουεφακι; πούτσες απο τους κομπάρσους της Ισπανίας...και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα στην ευρωπη απο του χρόνου η σφαλιάρα θα πέφτει σύννεφο.στην αγγλια πρόσεχε...γιατί ακόμα δεν τελείωσε τίποτα και πρόσεξε γιατί σε βλεπω για καινούργια ρεκόρπροσεχε τι λες για ελβετικες πουτσες γτ εφαγες την πρωτη κι ερχεται και δευτερη....Και εγω ειμαι και πρωτος στο πρωταθλημα..δεν ειμαι στο -5 απο ομαδα πυο αφησε 4η ο γαυρος....
ασε τις 4αρες και τις 6αρες..εγω παιρνω κουπες....ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΥΣΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΝΙΚΝΕΙΜ ΣΟΥ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
σαλιγκάρι βγήκες παλι μετά τη βροχή; πρόσεξε γιατί θα κάνεις πάλι πολύ καιρό να εμφανιστείς.καλά ρε μαλάκα τη πούτσα πέφτει φέτος εχεις γινει η πουτάνα της ευρωπης οποις θέλει βλέπει φως και μπαίνει να γαμήσει στο μπουρδέλο σου βλέπεις εκεί δεν υπάρχει γουεμπ ;)η λιβερπουλ σε ποια ευρωπαικη διοργανωση διαπρεπει ρε νουμερο?0χαχ0αχαχαχαχα..
στα παπαρια μας το ουεφακι....
μωρή καριολιτσα ήσουν τυχερός που δεν πέρασες αφου αν σε έβρισκα θα είχε μεγάλη δεν έχεις ξεχάσει την ψωλια του ρομπεν κάτι ελβετικές πούτσες που εσένα σου έχουν χύσει τη μάπα εγώ τις έχω για πρωινό.προσεχε τι λες για ελβετικες πουτσες γτ εφαγες την πρωτη κι ερχεται και δευτερη....Και εγω ειμαι και πρωτος στο πρωταθλημα..δεν ειμαι στο -5 απο ομαδα πυο αφησε 4η ο γαυρος....
ασε τις 4αρες και τις 6αρες..εγω παιρνω κουπες....ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΥΣΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΝΙΚΝΕΙΜ ΣΟΥ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
θυμασαι στην μεση της σεζον που ειχε πει..σταμούλα πάλι γκέλαρε ο μουρίνιο.
λες να έχουμε φάση ολυμπαικός παο και έτσι;
παίζει με ατλέτικο εκτός την άλλη εβδομάδα.....θυμασαι στην μεση της σεζον που ειχε πει..
πρωταθλημα και με 1 βαθμο?
αυτο θα του βγει παλι.. οπως ειχε πει και με την ιντερ θελω να χασω στο καμπ νου με 1-0 και να προκριθω..
ετσι παει και τωρα
οχι , με ατλετικο παιζει την τεταρτη αυτη..παίζει με ατλέτικο εκτός την άλλη εβδομάδα.....
φαντάσου τι έχει να γίνει αμα πάει στο +2 στο καμπ νου.....