Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Είναι απασχολημένο λέει και δεν μπορεί να μπεί το πουλάκι μου...

[move]:2funny: :2funny: :2funny: [size=15pt]ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ  [/size] :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
και δεν εχει και λαο το μαντσεστερακι να το ριξει εκει οπως οι φιλες τουοι ζμπαογκτσουδες

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι απασχολημένο λέει και δεν μπορεί να μπεί το πουλάκι μου...

[move]:2funny: :2funny: :2funny: [size=15pt]ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ  [/size] :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

έκανε λάθος στο λουκάνικο και δεν μπορεί ακόμα να ξεμπουκωθεί.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• accident.jpg
    accident.jpg
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 67

Επισκέπτης
Εγώ λέω ότι πρέπει να κερδίσει το Λιβερπουλάκι, η κατάσταση με αυτούς έχει γίνει απελπιστική! Είναι τόσο ανύπαρκτοι που έχω βαρεθεί να τους ξεκωλιάζω! Αίντε να κερδίσετε μήπως και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον! Τόσα χρόνια γκόμενες τους βαρέθηκα!
Τα είπα όλα χθες!
1 νίκη ανά 6 χρόνια καλά είναι!

Επισκέπτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των έξι ετών χωρίς νίκη μέσα στο "Ανφιλντ" (όπου γνώρισαν πέντε ήττες).

Η τελευταία εντός έδρας νίκη της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, για το πρωτάθλημα είχε καταγραφεί στις 4 Νοεμβρίου του 2001 με 3-1. Μάλιστα αυτή ήταν η 50η νίκη των "ρεντς" επί των "κόκκινων διαβόλων" σε επίπεδο πρωταθλήματος και η πρώτη του Μπενίτεθ επί του Φέργκιουσον στην ίδια διοργάνωση μετά από 10 ματς!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδιά ο Σωτηρακόπουλος ήρθε από το Ανφιλντ για ανταπόκριση.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μοιρασμένα, με την τσελσι δεν τα πάω καλά!
Και πρόσεχε πως μιλάς για να μην πάω για μάρτυρας κατηγορίας στο πλευρό του αρίωνα! :grin:
τραβα ο πλεζουρ ειναι ηδη φυλακη απο τις μηνυσεις και θελει παρεα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μοιρασμένα, με την τσελσι δεν τα πάω καλά!
Και πρόσεχε πως μιλάς για να μην πάω για μάρτυρας κατηγορίας στο πλευρό του αρίωνα! :grin:
δεν τολμας να πεις και τιποτα για αρσεναλ γιατι εχει παντοφλα  :2funny: :2funny: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Μπουκωμενοι ολης της αγγλιας ενωθειτε...Οι λιβερπουλιανοι πανηγυριζουν που μας κερδισαν σπιτι τους μετα απο 7 χρονια...που μειωσαν τισ συνολικες νικες σε 58-50...ποιοι?αυτοι που αυτοαποκλαουνται μεγαλυτερη ομαδα στο νησι...ο αλλος λεει να μας περιλαβει η αρσεναλ?χαχαχαχα.ξεμπουκωσε απο τα 8 μπαλακια που ρπθφηξε περσυ?λεω εγω τωρα?

ενωθειτε ολοι φτιαξτε μαι μικτη και καντε καλη προπονηση...καινα στε εδω τον μαιο..ξερετε τι γινετε τον μαιο?θυμαστε?η μαντσεστερ βγαινει πρωταθλητρια αγγλιας....και περσυ βγηκε και ευρωπης..κι εσεις πανηγυριστε που νικησατε με 2 καραμπολες και ενα πεναλτυ πνιγμενο στην 4η αγωνιστικη..

αυτο δειχνει ποσο εχει μικρυνει η λιβερπουλ...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν τολμας να πεις και τιποτα για αρσεναλ γιατι εχει παντοφλα  :2funny: :2funny: :2funny:

για την αρσεναλ?να ξεκινησω απο περσυ?2-2,4-0,2-1...να σου θυμισω την χροναι που σπασε το αηττητο σου?2-0 και 2-4?να σου θυμισω τη χροναι του τρεμπλ?την λουτσα στην παραταση?να σου θυμισω την επομενη 1-2 μεσα στο χαιμπουρι και 6-1 στο ναο?να σου θυμισω την λουτσα στον ημιτελικο κυπελλου τη χρονια που ησουνα αηττητος?τι αλλο θες να σου θυμισω?να μιλαμε για μεγαλες ομαδες....

αρσεναλιτσα..το βασικο που πρεπει αν σου θυμισω ειναι οτι δεν εχετε δει ευρωπαικο ποτε....ΑΝΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΙ...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για την αρσεναλ?να ξεκινησω απο περσυ?2-2,4-0,2-1...να σου θυμισω την χροναι που σπασε το αηττητο σου?2-0 και 2-4?να σου θυμισω τη χροναι του τρεμπλ?την λουτσα στην παραταση?να σου θυμισω την επομενη 1-2 μεσα στο χαιμπουρι και 6-1 στο ναο?να σου θυμισω την λουτσα στον ημιτελικο κυπελλου τη χρονια που ησουνα αηττητος?τι αλλο θες να σου θυμισω?να μιλαμε για μεγαλες ομαδες....

αρσεναλιτσα..το βασικο που πρεπει αν σου θυμισω ειναι οτι δεν εχετε δει ευρωπαικο ποτε....ΑΝΤΕ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΙ...
ταρατσα σε λενε? :think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλά ρούφα κι εσύ τ'αυγό σου... :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
επειδη δεν με λεεν ταρατσα θα ακουω μαλακιες?χαχαχαχαχαχαχαχαχα

για αρσεναλιτσα δεν ρωτησες?ακου τ ακαι βουλωστο...

να ρουφηξω αυγο?γιατι επειδη κερδισατε μια φορα σε 7 χρονια?πολυ ευκολα βγαζετε γλωσσα ολοι οι ανυπαρκτοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τον μαιο...εγω εδω θα μαι..εσας να δω...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επειδη δεν με λεεν ταρατσα θα ακουω μαλακιες?χαχαχαχαχαχαχαχαχα

για αρσεναλιτσα δεν ρωτησες?ακου τ ακαι βουλωστο...

να ρουφηξω αυγο?γιατι επειδη κερδισατε μια φορα σε 7 χρονια?πολυ ευκολα βγαζετε γλωσσα ολοι οι ανυπαρκτοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τον μαιο...εγω εδω θα μαι..εσας να δω...
ρωτησα τον ταρατσα εσενα απο οτι βλεπω ξανα,σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου  :birdman:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τράτσα έλα έχουμε τηγανητά σήμερα της ώρας....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• FriedDick.jpg
    FriedDick.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom