Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Επισκέπτης
Οπα γέρο πας πολύ πίσω και θα πληγωθείς........... 10 χρόνια και τέλος από φέτο.....
Εσένα ταράτσα σε 10 μέρες θα σε αρχίσω εντατικά μαθήματα στα ρούσικα......
Πινταράστ. Γιο μπανιτεβρότ
τα "απο φετος" & τα σχετικα,τ' ακουμε χρονια τωρα..μηπως επιασε το 5αετες & δεν το μαθαμε???
τζιγκερ ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα "απο φετος" & τα σχετικα,τ' ακουμε χρονια τωρα..μηπως επιασε το 5αετες & δεν το μαθαμε???
τζιγκερ ψυχαρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
γεράκο δεν πιστεύω να πήγες εψές να δεις κωλαράκια να παίζουν με το λεσβιακό δίχτυ......

Επισκέπτης
Τη Νιουκάστλ θα υποδεχθεί η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2008-2009, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Αυγούστου. Και η Τσέλσι αγωνίζεται εντός έδρας στην πρώτη αγωνιστική, υποδεχόμενη την Κυπελλούχο, Πόρτσμουθ, ενώ η Λίβερπουλ θα φιλοξενηθεί από τη Σάντερλαντ.

Η πρώτη αγωνιστική:
Αρσεναλ-Γουέστ Μπρομ
Αστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι
Μπόλτον-Στόουκ
Τσέλσι-Πόρτσμουθ
Εβερτον-Μπλάκμπερν
Χαλ-Φούλαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ
Μίντλεσμπρο-Τότεναμ
Σάντερλαντ-Λίβερπουλ
Γουέστ Χαμ-Γουίγκαν

Aναλυτικά το πρόγραμμα απο τις 38 αγωνιστικές!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου αναρρώνει από τον τραυματισμό του, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα για να μιλήσει με την ομάδα του. «Όλα είναι καλά», επισήμανε ο Ρονάλντο στην «AS» και πρόσθεσε: «Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω στην Αγγλία και θα ξεκαθαρίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ότι η μόνη μου επιθυμία είναι παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό δεν πρόκειται να το διαπραγματευθώ».

Συνημμένα

• ronaldo4_b.jpg
    ronaldo4_b.jpg
    79,4 KB · Εμφανίσεις: 38

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
:o :o :o :o

Συνημμένα

• nikeroon.jpg
    nikeroon.jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 35

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
ναι ναι!!ακριβως εκει !!ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• RooneyRonaldo.jpg
    RooneyRonaldo.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
persona έλα από εδώ να μιλήσουμε λίγο για την μεγάλη Λίβερπουλ να γελάσουμε! :cheesy:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
persona έλα από εδώ να μιλήσουμε λίγο για την μεγάλη Λίβερπουλ να γελάσουμε! :cheesy:
με τσίχλα σε κολλήσαμε
πάνω σε ένα κασόνι
γαμώ την Μαν Γιουνάιτεντ σου
Κριστιάνο είσαι πουστρόνι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχουμε ντερμπάκι αύριο,ε?Τι βλέπετε?
Θα συνεχιστεί η παράδοση?
Πάντως και οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό ακόμα...

Επισκέπτης
Έχουμε ντερμπάκι αύριο,ε?Τι βλέπετε?
Θα συνεχιστεί η παράδοση?
Πάντως και οι δύο ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό ακόμα...
Εγώ λέω ότι πρέπει να κερδίσει το Λιβερπουλάκι, η κατάσταση με αυτούς έχει γίνει απελπιστική! Είναι τόσο ανύπαρκτοι που έχω βαρεθεί να τους ξεκωλιάζω! Αίντε να κερδίσετε μήπως και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον! Τόσα χρόνια γκόμενες τους βαρέθηκα!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ λέω ότι πρέπει να κερδίσει το Λιβερπουλάκι, η κατάσταση με αυτούς έχει γίνει απελπιστική! Είναι τόσο ανύπαρκτοι που έχω βαρεθεί να τους ξεκωλιάζω! Αίντε να κερδίσετε μήπως και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον! Τόσα χρόνια γκόμενες τους βαρέθηκα!
χμμμ μεγαλες δηλωσεις ταρατσα...ακου λιβερπουλακι....

Επισκέπτης
xmmm αλλαζουν οι καιροι κατα καιρους και ερχονται τα πανω κατω....
Μια καλή εποχή είχες για 21 χρόνια περίπου στα 120 χρόνια πραγματικού πρωταθλήματος* στην Αγγλία, πριν κάτι αναλαμπές είχες για 1 χρόνο ανα 15 χρόνια περίπου και μετά το 90 είσαι απλά ανύπαρκτος!

*Όταν λέω πραγματικού πρωταθλήματος εννοώ το εξής, το πρωτάθλημα στην Αγγλία άρχισε το 1888 με πρώτη πρωταθλήτρια την πρεστον αν θυμάμαι καλά!
Το υποτιθέμενο πρωτάθλημα άρχισε το 1879 αλλά οι τίτλοι δεν μετράνε στο επίσημο παλμαρε λόγω έλλειψης συναγωνισμού όπως εδώ που τα πρώτα πρωταθλήματα έγιναν με 3 ομάδες νομίζω, αρη, εθνικό, ατρόμητο! Η καταμέτρηση τίτλων άρχισε στην Αγγλία όταν το πρωτάθλημα παιζόταν επί ίσοις όροις! Το ίδιο ισχύει και για την Ισπανία που τα πρώτα 4 πρωταθλήματα δεν υπολογίζονται!
Αυτά για τους αμαθείς!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μια καλή εποχή είχες για 21 χρόνια περίπου στα 120 χρόνια πραγματικού πρωταθλήματος* στην Αγγλία, πριν κάτι αναλαμπές είχες για 1 χρόνο ανα 15 χρόνια περίπου και μετά το 90 είσαι απλά ανύπαρκτος!

*Όταν λέω πραγματικού πρωταθλήματος εννοώ το εξής, το πρωτάθλημα στην Αγγλία άρχισε το 1888 με πρώτη πρωταθλήτρια την πρεστον αν θυμάμαι καλά!
Το υποτιθέμενο πρωτάθλημα άρχισε το 1879 αλλά οι τίτλοι δεν μετράνε στο επίσημο παλμαρε λόγω έλλειψης συναγωνισμού όπως εδώ που τα πρώτα πρωταθλήματα έγιναν με 3 ομάδες νομίζω, αρη, εθνικό, ατρόμητο! Η καταμέτρηση τίτλων άρχισε στην Αγγλία όταν το πρωτάθλημα παιζόταν επί ίσοις όροις! Το ίδιο ισχύει και για την Ισπανία που τα πρώτα 4 πρωταθλήματα δεν υπολογίζονται!
Αυτά για τους αμαθείς!
Kαλά ρούφα τα παστέλια σου τώρα... :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 165127.jpg
    165127.jpg
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 26

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Αυτά για τους αμαθείς!
οταν σε περασω και εγω ενα χερακι θα σου κανω πλακιτσα
www.arsenal.com/]http://www.arsenal.com/[/url]
μεχρι τοτε κλαψε

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όύτε ένα χαμόγελο ο Ταράτσας σήμερις... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ήταν μεγάλο το λουκάνικο......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ταράτσαααααααααααα .
Πάρε ένα σαντουιτσάκι.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η κοκακολα δώρο.......

Συνημμένα

• COCACOLA.JPG
    COCACOLA.JPG
    22 KB · Εμφανίσεις: 24

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ήταν μεγάλο το λουκάνικο......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ταράτσαααααααααααα .
Πάρε ένα σαντουιτσάκι.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η κοκακολα δώρο.......
Είναι απασχολημένο λέει και δεν μπορεί να μπεί το πουλάκι μου...

[move]:2funny: :2funny: :2funny: [size=15pt]ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ  [/size] :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom