Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είμαι ένα φτωχό και μόνο gay σαλλιγκαράκι που σιγά-σιγά , σκαρφάλωσα στο φιλόξενο κωλαράκι της

[size=10pt]GLORY GLORY MAN UTD [/size]

Ω . . . Βρήκα και την μαμά , τον μπαμπά και την μικρή μου αδελφή !

Όλη μου η πουστροοικογένεια θα παραχειμάσει εδώ !

[size=10pt]Φιλόξενος χώρος γιά  - 4 - ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ! ! ![/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
το οτι πανηγυριζετε που μας κερδισατε εμσα εξω οπως κανω καθε χρονο εδω και μαι 5ετια οχι απλως δεν με στεναχωρει αλλα με κανει αν χαιρομαι που υποστηριζω τον γαμια σας...-7 σαλιγκαρια..8 νικες λιγοτερες εχετε παροτι κερδισατε..η εκδικηση πλεον ειναι απαραιτητη..φερτε μας τα μουνοπανα στους 8..και χωρις κληρωση!!!!
                                                    :cum: :cum: :cum:[size=90pt]4[/size] :cum: :cum: :cum:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδιά ασφαλείς πληροφορίες μου λένε ότι ο πότο έχει πάει εσπευσμένα στο χειρουργείο του Ταράτσα για παρθενορραφή.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
παιδιά ασφαλείς πληροφορίες μου λένε ότι ο πότο έχει πάει εσπευσμένα στο χειρουργείο του Ταράτσα για παρθενορραφή.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κρίμα γιατί έτσι θα χάσει την απόλαυση από το παστέλι στο τσάμπιονς λιγκ.

Πλάκα πλάκα έ ρε γέλια άμα κληρωθούν μεταξύ τους...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ποτο πιστεψε με στην Ευρωπη [size=40pt]ΔΕΝ[/size] θες να μας πετυχεις.

Σε τετοιες διοργανωσεις μετραει πολυ η φανελα και της Λιβερπουλ ειναι [size=40pt]ΑΣΗΚΩΤΗ[/size].

Γιαυτο μακρια. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
αμα φυγει ο τσιχλας κι αμα φυγει ο γκιγκς..πιο παλια λεγατε αμα φυγει ο καντονα..πουτσες και μετα..μετα αν φυγει ο μπεκαμ..πουτσες ξανα..αμα φυγει ο ρουντ πουτσες ξανα..τωρα αμα φυγει ο ροναλντο..ε θα βρεθει αλλος γαμιας..αμα φυγει ο τζεραρντ τι θα γινει?βαλτε μου λιγο τη βαθμολογια ρε σαλιγκαρια....

οσο για το αν εχουμε λαο..απλα η λαοφιλεστερη ομαδα στον πλανητη..ρε μια 4αρα ποσο καμμενους εγκεφαλους βγαζει στο προσκηνιο

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αμα φυγει ο τσιχλας κι αμα φυγει ο γκιγκς..πιο παλια λεγατε αμα φυγει ο καντονα..πουτσες και μετα..μετα αν φυγει ο μπεκαμ..πουτσες ξανα..αμα φυγει ο ρουντ πουτσες ξανα..τωρα αμα φυγει ο ροναλντο..ε θα βρεθει αλλος γαμιας..αμα φυγει ο τζεραρντ τι θα γινει?βαλτε μου λιγο τη βαθμολογια ρε σαλιγκαρια....

οσο για το αν εχουμε λαο..απλα η λαοφιλεστερη ομαδα στον πλανητη..ρε μια 4αρα ποσο καμμενους εγκεφαλους βγαζει στο προσκηνιο

έεεεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
κλάααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τεσσσσσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εγω κομπελξακια βλεπω οτι ενα νεκρο ποστ  το θυμηθηκατε μονο και μονο επειδη κερδισατε τον γαμια σας..τοσο πολυ σας τσουζει..σουδε ας κληρωθουμε να χω μια ευκαιρια για εκδικηση κι ας αποκλειστω..αλλα αυτο που λες δεν ισχυει..αν επαιζε μπαλα η παραδοση σημερα θα χες φαει 4 οπως κανεις εδω και πολλα χρονια..

οσο για τους αλλους τους γραφικους...εχετε χορτασει πουτσες ρε κακομοιρα...αντε ξεσαλωστε..ομως ας ανεβασει καποιος και τη βαθμολογια!!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
περσονακο αρχισαλιγκαρε -7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-...ποσο καιρο θα κανουμε να σε ξαναδουμε εδω?νταξει χυσατε για 10 χρονια ολοι...σε αλλα τοσα θα ξανακερδισετε στο ναο...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καλά ρε παιδιά , μην το χοντραίνετε τόσο, αγγλικό ποδόσφαιρο είναι.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά ρε παιδιά , μην το χοντραίνετε τόσο, αγγλικό ποδόσφαιρο είναι.

όχι ΜΗΗΗΗΗΗ μη πληγώνεις τόσο τον πότο μας....
αυτός δεν έχει άλλη ασχολία από την μαν γιου....
δεν γαμάει δεν κοιμάται δεν τρώει δεν πηγαίνει τσάρκα δεν έχει φίλους....
μη του χαλάσουμς και το μοναδικό πράγμα στη ζωή που του χει μείνει....
Κοινωνικό εργο επιτελούμε να ξεκαβλώνει ο κάθε αγάμητος, τελευταίος, ηλίθιος, τελειωμένος του νετ.......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εγω κομπελξακια βλεπω οτι ενα νεκρο ποστ  το θυμηθηκατε μονο και μονο επειδη κερδισατε τον γαμια σας..τοσο πολυ σας τσουζει..σουδε ας κληρωθουμε να χω μια ευκαιρια για εκδικηση κι ας αποκλειστω..αλλα αυτο που λες δεν ισχυει..αν επαιζε μπαλα η παραδοση σημερα θα χες φαει 4 οπως κανεις εδω και πολλα χρονια..

οσο για τους αλλους τους γραφικους...εχετε χορτασει πουτσες ρε κακομοιρα...αντε ξεσαλωστε..ομως ας ανεβασει καποιος και τη βαθμολογια!!!!
Γραμμένο στ'αρχίδια μας σ'έχουμε εσένα ρε ντιντή... :jerking:

Χοντρέ έλα να με παρηγορήσεις τώρα που έχω τραύματα μετά από τέτοιον "βιασμό" :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε μαλακα περσονα αν δεν σ ενδιαφερει η μπαλα και το αγγλικο ποδοσφαιρο μην ασχολεισαι και μην ασχολεισαι μαζι μου..εγω μετα το μπασκετ που παιζω και τα μαθηματικα που σπουδαζω γουσταω να ασχολουμαι με την μαντσεστερ και τη αγγλια..ποιο ειναι το πορβλημα σου εσενα?οσο για το ανα γαμαω δεν θα σου δωσω αναφορα..και κακως ασχολουμαι παλι μ σενα..αντε κρυψου τωρα μεχρι να ξαναεμφανιστεις σαν τ οσαλιγκαρι

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Γραμμένο στ'αρχίδια μας σ'έχουμε εσένα ρε ντιντή... :jerking:

Χοντρέ έλα να με παρηγορήσεις τώρα που έχω τραύματα μετά από τέτοιον "βιασμό" :2funny:
ρε σαλιγκαρακι που ησουνα τοσο καιρο?το ποστ απο τη μερα που φυγε ο ταρατσας ειναι νεκρο..λιβερπουλιανο ειχαμε να δουμε απο τον γναρη..τετοια αρχιδια εχετε?εγω ειμαι εδω παντα..εσεις αντε καντε καμια εγχειρηση γιατι τ αρχιδια που χετε δεν τα τιματε!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαλακα περσονα αν δεν σ ενδιαφερει η μπαλα και το αγγλικο ποδοσφαιρο μην ασχολεισαι και μην ασχολεισαι μαζι μου..εγω μετα το μπασκετ που παιζω και τα μαθηματικα που σπουδαζω γουσταω να ασχολουμαι με την μαντσεστερ και τη αγγλια..ποιο ειναι το πορβλημα σου εσενα?οσο για το ανα γαμαω δεν θα σου δωσω αναφορα..και κακως ασχολουμαι παλι μ σενα..αντε κρυψου τωρα μεχρι να ξαναεμφανιστεις σαν τ οσαλιγκαρι
Να σε ρωτήσω κάτι εντελώς φιλικά...

Γαμείς μια στάλα???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom