Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]Μάν. Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 1-4[/size]

Επιμέλεια: Φώντας Σέμπρος
Δημοσίευση: 14 Μαρτίου 2009 16:45

Η Λίβερπουλ θριάμβευσε μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" με 4-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπήκε εκ νέου στην "μάχη" της διεκδίκησης του τίτλου στην Αγγλία.

Οι "κόκκινοι" έτσι μείωσαν την διαφορά από τους πρωτοπόρους "μπέμπηδες" στους τέσσερις βαθμούς, αλλά η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραμένει το φαβορί για το πρωτάθλημα, καθώς έχει και ένα ματς λιγότερο.

Η Λίβερπουλ πήρε μάλιστα την μεγάλη νίκη με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει λίγο μετά το 20άλεπτο από την εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μοιραίος πάντως για τους γηπεδούχους ήταν ο Νεμάνια Βίντιτς, καθώς έκανε το λάθος που έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν, ενώ άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο 15 λεπτά πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν στο 1-2.

Στο 23ο λεπτό ο Πέπε Ρέινα ανέτρεψε τον Παρκ στην μεγάλη περιοχή και ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τους "μπέμπηδες" ευστοχώντας στην εκτέλεση του πέναλτι.

Ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ της Λίβερπουλ, καθώς θεώρησε πως πήγαινε για την μπάλα, αλλά εν συνεχεία ανέτρεψε με το σώμα του τον Κορεάτη μέσο.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ απάντησε με τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος πήρε την μπάλα έπειτα από το τραγικό λάθος του Νεμάνια Βίντιτς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φαν Ντερ Σαρ και τον νίκησε με πλασέ.

Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο "Ολντ Τράφορντ" στο 44' με την εκτέλεση πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ, με την εσχάτη των ποινών να κέρδιζει ο ίδιος ο αρχηγός των φιλοξενούμενων από τον Πατρίς Εβρά.

Στο 76' ο Νεμάνια Βίντιτς ανέτρεψε ως τελευταίος παίκτης τον Τζέραρντ και έτσι αποβλήθηκε, αφήνοντας τους "κόκκινους διαβολους" με δέκα παίκτες.

Το φάουλ αυτό εκτέλεσε άψογα ο Φάμπιο Αουρέλιο με το αρίστερο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φαν Ντερ Σαρ, κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Στο 91' η Λίβερπουλ πέτυχε και τέταρτο τέρμα με τον Αντρέα Ντοσένα να... κρεμάει τον Φαν Ντερ Σαρ από ύψος της περιοχής, με την ασίστ να κάνει ο Ρέινα με βολέ!

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ: Φαν Ντερ Σαρ, Ο'Σέι, Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ (74' Γκιγκς), Άντερσον (74' Σκόουλς), Κριστιάνο Ρονάλντο, Παρκ (74' Μπερμπάτοφ), Ρούνεϊ, Τέβες.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Κάραγκερ, Σκρτελ, Χίπια, Φάμπιο Αουρέλιο, Μασεράνο, Λούκας, Τζέραρντ (90' Ελ Ζαρ), Κάιτ, Ριέρα (68' Ντοσένα), Τόρες (81' Μπάμπελ).

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω τόν ταράτσα :knockinb:
Ταχα μου προσπαθούσε χτες να με προετοιμάσει ψυχολογικά για το σημερινό βιασμό μου... :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ταρα-τσούλα μου με τον κώλο όμως :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]4[/size] και μέσα στο μπουρδέλο σας :cum: :cum: :cum:
164835.jpg
η ταρατσουλα ποια ειναι? :think:

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάντσεστερ Γ.
Ο Φέργκι υπερασπίζεται τον Ρούνεϊ

Επιμέλεια: Δημήτρης Χονδρογιάννης
Δημοσίευση: 13 Μαρτίου 2009 19:56

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον [size=10pt]δεν κατακρίνει τον Γουέιν Ρούνεϊ που δήλωσε ότι μισεί τη Λίβερπουλ[/size], μετά το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, πριν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνίζοταν για λογαριασμό της Έβερτον και όπως είναι φυσικό οι οπαδοί της συμπολίτισσας Λίβερπουλ δεν τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα.

Όμως, ακόμα και αργότερα όταν έφυγε από τους "εφοπλιστές" για τη Γιουνάιτεντ, δεν άλλαξε κάτι στα συναισθήματα των "κόκκινων" οπαδών.

Ο ίδιος ο Ρούνεϊ, λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αποφάσισε να δημιουργήσει κλίμα, δηλώνοντας ότι μισεί την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Φέργκιουσον από την μεριά του δικαιολόγησε τον ποδοσφαιριστή του, αντίθετα απ' ότι θα περίμεναν πολλοί να πράξει ο έμπειρος τεχνικός.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
βαριεμαι να τα διαβαζω ολα!!εγω ειμαι εδω ρε πουστρακια ολα..εσεις ρε σαλιγκαρια που ησασταν τοσο καιρο που οι πουτσες ειχαν σφηνωθει στις κολαρες σας?ετσι το παιζετε οτι εχετε αρχιδια?μονο οποτε σας συμφερει?εγω ειμαι εδω κι ας εφαγα 4 απο το λιβεπρουλακι...πες μου που εισαι στη βαθμολογια?πες μου που εισαι στο κυπελλο?ειχες να με κερδισεις 2 φορες απο το 2002...η γουεστ χαμ πι οσυχνα με κερδιζει κι εβγαλες γλωσσα?7 ποντους πισω ειστε ανυπαρκτοι...και σας θελω εδω οταν θα σηκωσω ακομα μια κουπα...οσο για τα ρεκορ με τις ομαδες πυο κοροιδευετε ας ησασταν κι εσεις καλοι να τις κερδιζατε και να παιρνατε πρωταθλημα..μεχρι τοτε μαγκια σας που μας ξεφτυλισατε αφου παιξαμε σαν μαλακες αλλα ξαθιστε κατω απο τ αρχιδια μου και 20 χροναι χωρις πρωταθλημ1!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Ρ ΕΜΟΥΝΑΚΙΑ!!!!!ΟΙΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ!!ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
τελικα τα διαβασα ολα!!ρε ειστε η χαρα του κομπλεξ..η διατησια σας φταει ρε σαλιγκαρια?η διατησια δεν σας εδωσε πεναλτακυ σημερα?δεν μας  αφησε και στα 2 ματς με 10 παικτες ρε πουτανακια?ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΟΠΩς Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΡΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ!!!ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βαριεμαι να τα διαβαζω ολα!!

τελικα τα διαβασα ολα!!

είσαι μαζοχάκι πουστράκι τελικά εεε;;;;

κλάψε μωρή πούστρα....
και μη γράφεις με κεφαλαία...
κεφαλαία είναι μόνο η πούτσα που έφαγες σήμερα....
θα τη θυμάσαι καιρό κομπλεξικό αρχιδάκι....

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

πάρε κι άλλη μια κούπα όσα τα παστέλια που έφαγες σήμερα και βάλτες στον κώλο σου......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

κλάψε τώρα.... ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τελικα τα διαβασα ολα!!ρε ειστε η χαρα του κομπλεξ..η διατησια σας φταει ρε σαλιγκαρια?η διατησια δεν σας εδωσε πεναλτακυ σημερα?δεν μας  αφησε και στα 2 ματς με 10 παικτες ρε πουτανακια?ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΟΠΩς Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΡΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ!!!ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

φίλε... δεν ήταν 1 και 2... 4 ήταν . Να το ξαναπούμε ? ΤΕΣΣΕΡΑ. Οπότε είναι πιο σώφρον εδώ το τουμπεκί ψιλοκομένο.

Η Λίβερπουλ στο παλμαρέ της έχει 5 πρωταθλητριών. Κάτι που η επαρχιακή ομάδα του Μάντσεστερ ούτε στον ύπνο της...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Aντρα...πάψε,είσαι μπουκωμένος δεν καταλαβαίνουμε τι θες να μας πεις...όταν βγάλουμε τις ψωλές μας από το στοματάκι σου και σκουπιστείς από τα φλόκια έλα να τα ξαναπούμε ντιγκιντάγκα...!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πάρτα μωρή άρρωστη :cum: :cum: :cum:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aντρα...πάψε,είσαι μπουκωμένος δεν καταλαβαίνουμε τι θες να μας πεις...όταν βγάλουμε τις ψωλές μας από το στοματάκι σου και σκουπιστείς από τα φλόκια έλα να τα ξαναπούμε ντιγκιντάγκα...!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Πάρτα μωρή άρρωστη :cum: :cum: :cum:

έλα ρεεεεε
λυπήσου τον.......
παράκρουση έχει πάθει.........

ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν το περίμεναν το σημερινό.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γιατι ρε,ποσο ηρθε τελικα? :think: :2funny:
Δεν φαγαμε 3 οπως ελεγαν? :think: :2funny:

[move][size=30pt]4[/size] ρε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Πουτσα μεσα,πουτσα εξω με τους σιχαμενους. :rockon: :rockon: :rockon:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε σλαιγκαρακια εσεις με τα 5 πρωταθλητριων που ησασταν τοσο καιρο κρυμενα?η επαρχιακη μαντσεστερ εχει 3..λιγα ειναι κι αυτα ε?και σε ολες τις αλλες διοργανωσεις απο φετος εχει ιδια η περισσοτερ απο τη μεγαλη λιβερπουλ..με +7 μαλακα μπουλ που ησουν ο αρχικρυμμενος μαζι με τον ορκα μονο μπουκωμενος δεν ειμαι...προπερσυ εμ εκρδισε και η γουεστ χαμ μεσα εξω!!!τι να κανουμε..ολες οι εμγαλες ομαδες εχουν ασχημες μερεσ..βαλτε μου τη βαθμολογια να σας χυσω λιγο στη μαπα ρε σαλιγκαρια που βγαλατε και γλωσσα!!!!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
το οτι πανηγυριζετε που μας κερδισατε εμσα εξω οπως κανω καθε χρονο εδω και μαι 5ετια οχι απλως δεν με στεναχωρει αλλα με κανει αν χαιρομαι που υποστηριζω τον γαμια σας...-7 σαλιγκαρια..8 νικες λιγοτερες εχετε παροτι κερδισατε..η εκδικηση πλεον ειναι απαραιτητη..φερτε μας τα μουνοπανα στους 8..και χωρις κληρωση!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ρε σλαιγκαρακια εσεις με τα 5 πρωταθλητριων που ησασταν τοσο καιρο κρυμενα?η επαρχιακη μαντσεστερ εχει 3..λιγα ειναι κι αυτα ε?και σε ολες τις αλλες διοργανωσεις απο φετος εχει ιδια η περισσοτερ απο τη μεγαλη λιβερπουλ..με +7 μαλακα μπουλ που ησουν ο αρχικρυμμενος μαζι με τον ορκα μονο μπουκωμενος δεν ειμαι...προπερσυ εμ εκρδισε και η γουεστ χαμ μεσα εξω!!!τι να κανουμε..ολες οι εμγαλες ομαδες εχουν ασχημες μερεσ..βαλτε μου τη βαθμολογια να σας χυσω λιγο στη μαπα ρε σαλιγκαρια που βγαλατε και γλωσσα!!!!!!

Άμα φύγει ο τσίχλας γουέστ χαμ θα γίνεις. πάρτο χαμπάρι. Λαό δεν έχεις. Ομαδούλα είσαι και ένας τσίχλας σε ανέβασε συγκυριακά ( και ο στριγκάκιας που σε έκανε περιφερόμενο θίασο και τα κονόμησες πουλώντας φανέλες σε κινέζους).

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
έλα ρεεεεε
λυπήσου τον.......
παράκρουση έχει πάθει.........

Νο Μercy σε χιλιοχυμένα πουστράκια σαν κι αυτόν :rockon: :rockon: :rockon:

[size=20pt]4[/size] τα παστέλια πότο.... :knockinb:

Σκουπίσου μωρή φλάτσκα... :thefinge:

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειμαι εδω ρε πουστρακια ολα..εσεις ρε σαλιγκαρια που ησασταν τοσο καιρο που οι πουτσες ειχαν σφηνωθει στις κολαρες σας?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Ρ ΕΜΟΥΝΑΚΙΑ!!!!!ΟΙΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ!!ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Είμαι ένα φτωχό και μόνο gay σαλλιγκαράκι που σιγά-σιγά , σκαρφάλωσα στο φιλόξενο κωλαράκι της

[size=10pt]GLORY GLORY MAN UTD [/size]

Ω . . . Βρήκα και την μαμά , τον μπαμπά και την μικρή μου αδελφή !

Όλη μου η πουστροοικογένεια θα παραχειμάσει εδώ !

[size=10pt]Φιλόξενος χώρος γιά  - 4 - ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ! ! ![/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom