1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
λιβερπουλ ειμαι βλακα
λιμανι στην ελλαδα λιμανι παντου
ρε σκατοκλώνε.....
άσε τις μαλακίες μη σε κάνω ρεζίλι........
αρχιδάκι.....
λιβερπουλ ειμαι βλακα
λιμανι στην ελλαδα λιμανι παντου
ρεζιλι μονο τον εαυτο σου κανειςρε σκατοκλώνε.....
αρχιδάκι.....
η ταρατσουλα ποια ειναι?Θέλω τόν ταράτσα
Ταχα μου προσπαθούσε χτες να με προετοιμάσει ψυχολογικά για το σημερινό βιασμό μου...
Ναι ταρα-τσούλα μου με τον κώλο όμως
[size=20pt]4[/size] και μέσα στο μπουρδέλο σας
ρεζιλι μονο τον εαυτο σου κανεις
Ποανου κλωνάρι λές να είναι αυτό το ηλίθιο νικ???ρε σκατοκλώνε.....
αρχιδάκι.....
[move] Καριώλη χοντρέ γύρνα πίσω στον λαό σου [/move][size=10pt]Μάν. Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ [size=20pt]1-4[/size][/size]
βαριεμαι να τα διαβαζω ολα!!
τελικα τα διαβασα ολα!!
τελικα τα διαβασα ολα!!ρε ειστε η χαρα του κομπλεξ..η διατησια σας φταει ρε σαλιγκαρια?η διατησια δεν σας εδωσε πεναλτακυ σημερα?δεν μας αφησε και στα 2 ματς με 10 παικτες ρε πουτανακια?ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΟΠΩς Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΡΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ!!!ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Aντρα...πάψε,είσαι μπουκωμένος δεν καταλαβαίνουμε τι θες να μας πεις...όταν βγάλουμε τις ψωλές μας από το στοματάκι σου και σκουπιστείς από τα φλόκια έλα να τα ξαναπούμε ντιγκιντάγκα...!!!τελικα τα διαβασα ολα!!ρε ειστε η χαρα του κομπλεξ..η διατησια σας φταει ρε σαλιγκαρια?η διατησια δεν σας εδωσε πεναλτακυ σημερα?δεν μας αφησε και στα 2 ματς με 10 παικτες ρε πουτανακια?ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΟΠΩς Η ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ 3 ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΡΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ!!!ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Aντρα...πάψε,είσαι μπουκωμένος δεν καταλαβαίνουμε τι θες να μας πεις...όταν βγάλουμε τις ψωλές μας από το στοματάκι σου και σκουπιστείς από τα φλόκια έλα να τα ξαναπούμε ντιγκιντάγκα...!!!
Πάρτα μωρή άρρωστη
Γιατι ρε,ποσο ηρθε τελικα?ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν το περίμεναν το σημερινό.....
ρε σλαιγκαρακια εσεις με τα 5 πρωταθλητριων που ησασταν τοσο καιρο κρυμενα?η επαρχιακη μαντσεστερ εχει 3..λιγα ειναι κι αυτα ε?και σε ολες τις αλλες διοργανωσεις απο φετος εχει ιδια η περισσοτερ απο τη μεγαλη λιβερπουλ..με +7 μαλακα μπουλ που ησουν ο αρχικρυμμενος μαζι με τον ορκα μονο μπουκωμενος δεν ειμαι...προπερσυ εμ εκρδισε και η γουεστ χαμ μεσα εξω!!!τι να κανουμε..ολες οι εμγαλες ομαδες εχουν ασχημες μερεσ..βαλτε μου τη βαθμολογια να σας χυσω λιγο στη μαπα ρε σαλιγκαρια που βγαλατε και γλωσσα!!!!!!
Νο Μercy σε χιλιοχυμένα πουστράκια σαν κι αυτόνέλα ρεεεεε
λυπήσου τον.......
παράκρουση έχει πάθει.........
ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν το περίμεναν το σημερινό.....
εγω ειμαι εδω ρε πουστρακια ολα..εσεις ρε σαλιγκαρια που ησασταν τοσο καιρο που οι πουτσες ειχαν σφηνωθει στις κολαρες σας?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Ρ ΕΜΟΥΝΑΚΙΑ!!!!!ΟΙΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ!!ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ