Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 321K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
πρωτα απο ολα σταματα να προσβαλεις κοσμο και να ανακατευσε παντου!!!
οκ μαστορα???
και ασε αυτα τα περιεργα σου τα "μικρε" και να πλενεις το στομα σου πριν μιλησω για σενα...
γιατι τι εισαι ο γαμηκουλας, και ο μπαμπουλας του σαιτ??
δεν το καταλαβα αυτο??
μικρε!! ;)

Ναι δεν γουσταρω να βριζουν την Ελλαδα γκεγκε?Εαν εσυ γουσταρεις να σε λενε απογονο του Χασαν και τουρκοσπορο ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ!!!

Εσυ μιλησες προσβηλτικα για μενα.τσεκαρε τι εγραψες ποιο πανω.Η μηπως παλιομαλακα ελεγες τον ευατο σου?

Εαν δεν θυμασαι τι γραφεις τοτε να πας να βαλεις κανενα γιγα ραμ ειναι φθηνες

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αλλα τι καιγεσται αφου ειναι παλι μεσα σαν κλωνος...Οποτε κοψτε τα κλαψουρισματα μερικοι

Ρε αρχηγέ...μήπως έχεις πάρει λίγο πιο σοβαρά απ'ότι πρέπει το θέμα του site και κατ'επέκταση του ιντερνετ???Μήπως να σκεφτείς ότι βρίζοντας τον μπάκ για παράδειγμα...δεν βρίζεις εμένα αλλά 1 nick???Μήπως να δείς τα αληθινά προβλήματα και να αφήσεις τα...ιντερνετικά φάντάσματα???Λέω εγώ τώρα... :think: :think: :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εδω ειμαι και εισαι.Θα το δεις. ;) ;)
απο την στιγμη που λες κατι αποδειξε το αλλιως μην το λες
το οτι εφτιαξε κλωνο και το οτι σε λιγο θα ποσταρει ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να το στηριξεις,απλα το υποθετεις

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ρε αρχηγέ...μήπως έχεις πάρει λίγο πιο σοβαρά απ'ότι πρέπει το θέμα του site και κατ'επέκταση του ιντερνετ???Μήπως να σκεφτείς ότι βρίζοντας τον μπάκ για παράδειγμα...δεν βρίζεις εμένα αλλά 1 nick???Μήπως να δείς τα αληθινά προβλήματα και να αφήσεις τα...ιντερνετικά φάντάσματα???Λέω εγώ τώρα... :think: :think: :think:

Μαλλον εσεις δε το χετε καταλαβει...Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα στους κλαψιαρηδες.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το ιδιο ειπε και για την μανα μου οτι εκανε πλακα.Ας μαθει να βαζει ορια τι ειναι σοβαρο κ τι αστειο ;)
Αστειο το να σου βρισει την μανα δεν ειναι και δεν νομιζω να ισχυριστηκε κατι τετοιο γιαυτο και σου ζητησε συγνωμη οσο για τα ανθελληνικα πιστεψε με χαβαλε και κραξιμο ριχνει τιποτα παραπανω.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μαλλον εσεις δε το χετε καταλαβει...Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλα στους κλαψιαρηδες.

Μάλλον δεν κατάλαβες σε τί αναφέρομαι...στην εμμονή σου το ότι κάποιος έβρισε την Ελλάδα...πιστεύεις για παράδειγμα ότι εσύ είσαι πιο Έλληνας απο εμένα???Ή ότι εγώ είμαι πιο Έλληνας απο σένα???Το ότι βρίζει κάποιος μάνες και οικογένειες δείχνει απλά την αδυναμία που έχει στην πραγματική ζωή του...δείχνει τις αρχές που έχει πάρει...και φυσικά τις φάπες που τρώει απο μικρός...απλά δείχνεις,έτσι νομίζω χωρίς να ξέρω 100% τί παίχτηκε και χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του ταράτσα,πολύ ευαισθησία σε 1...site στο ίντερνετ!!!
Ρώτα κάποιον φίλο σου...που εμπιστεύεσαι...είμαι σίγουρος...θα σου πεί τα ίδια πάνω-κάτω...
Τέσπα...καλή συνέχεια...πάω Φάληρο για τον Θρύλο μου... :dancing: :dancing: :dancing:

asaitos kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
1
ο μολοχααααας σε κανα τρελοκομιο τον βλεπω να καταληξει με ψυχοφαρμακα,

ακου να πλενουμε και το στομα μας οταν γραφει?

συγνωμη ποιος ειναι ο μολοχαααας για να ξερω?επικουρος καθηγητης στην ιατρικη ειναι και πρεπει να τον σεβομαι? :jerking:

ρεεεεεεεεεεε τι μαλακιες ακουμε... :headbang:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μην τα περνουμε ολα τοσο σοβαρα, ενταξει παντου υπαρχουν ορια αλλα εδω την πλακα μας κανουμε δεν ειναι αναγκη με το παραμικρο να βριζομαστε.
Και εγω τα εχω παρει κατα καιρους με διαφορους μαγκες κλωνους αλλα δεν αξιζει να ασχολουμαστε και να χαλιωμαστε με κλωνους που μπαινουν μονο για να προκαλεσουν μονο για δουλεμα και για χαβαλε ειναι.
Καποιες στιγμες θα φτασεις στα ορια σου και μπορει να παραφερθεις και αυτο εγινε και με τον ταρατσα γιατι η πορεια του εδω εχει δειξει οτι δεν ειναι ατομο που θα βρισει χωρις λογο ισα ισα πολυ τον βριζουν και αυτος κανει χαβαλε γιατι αυτος ακριβως ειναι ο λογος που μπαινει στο σαιτ.

ΥΓ. Δεν ειμαι κλωνος του ταρατσα.  :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αστειο το να σου βρισει την μανα δεν ειναι και δεν νομιζω να ισχυριστηκε κατι τετοιο γιαυτο και σου ζητησε συγνωμη οσο για τα ανθελληνικα πιστεψε με χαβαλε και κραξιμο ριχνει τιποτα παραπανω.
Aκριβώς όπως τα λεει ο ΒΡΑΓΙΔΑΣ είναι...
Εσύ όμως "μεγάλε" αλόχαααα παντού σαν σφηνόπουτσα πετάγεσαι,ειρωνεύεσαι και προκαλείς συνεχώς... :jerking:
Και για πες μου "μεγάλε"...πως είναι δυνατόν να έχεις εσύ πρόσβαση στις  ip των μελών??? :think:
Εκτός αν ρίχνεις άδειες για να πιάσεις γεμάτες...

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Aκριβώς όπως τα λεει ο ΒΡΑΓΙΔΑΣ είναι...
Εσύ όμως "μεγάλε" αλόχαααα παντού σαν σφηνόπουτσα πετάγεσαι,ειρωνεύεσαι και προκαλείς συνεχώς... :jerking:
Και για πες μου "μεγάλε"...πως είναι δυνατόν να έχεις εσύ πρόσβαση στις  ip των μελών??? :think:
Εκτός αν ρίχνεις άδειες για να πιάσεις γεμάτες...

Mε την απορια θα μεινεις εξυπνακια.Δυστυχως για σενα μαθηματα CEH δεν παραδιδω σε κουφιοκεφαλους
Οσο για το jerking το χειριζεσαι καλα  ;) ;) ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Mε την απορια θα μεινεις εξυπνακια.Δυστυχως για σενα μαθηματα CEH δεν παραδιδω σε κουφιοκεφαλους
Οσο για το jerking το χειριζεσαι καλα  ;) ;) ;)
Μάθε να διαβάζεις Mr.Genius...δεν σου ζήτησε κανείς να παραδώσεις μαθήματα,αλλά να δώσεις μια απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση... :uglystupid:
Τους χαρακτηρισμούς τύπου κουφιοκέφαλοι...κράτα τους για το τσαντήρι σου γκεγκε???
Μη μου κωλοτρίβεσαι πίσω από μια οθόνη...cyber και ειδικά με στράκια σαν κι εσένα δεν κάνω...!!!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε μαλάκες θεωρείται τόσο μεγάλο κατόρθωμα να δημοσιοποιήσει κάποιος την άι πι σας;
Σιγά ρε το προσωπικό δεδομένο...
Εδώ άλλοι έχουν καταθέσει φόρα παρτίδα εδώ μέσα τη  μισή προσωπική τους ζωή.......

Ρε σε κάτι πράγματα που δίνει αξια ο κόσμος.........

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Μάθε να διαβάζεις Mr.Genius...δεν σου ζήτησε κανείς να παραδώσεις μαθήματα,αλλά να δώσεις μια απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση... :uglystupid:
Τους χαρακτηρισμούς τύπου κουφιοκέφαλοι...κράτα τους για το τσαντήρι σου γκεγκε???
Μη μου κωλοτρίβεσαι πίσω από μια οθόνη...cyber και ειδικά με στράκια σαν κι εσένα δεν κάνω...!!!

Αυτο σου εξηγω πανιληθιε.Αλλα τοσο στοκος που εισαι που να το καταλαβεις

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
καλά ρε μαλάκες θεωρείται τόσο μεγάλο κατόρθωμα να δημοσιοποιήσει κάποιος την άι πι σας;
Σιγά ρε το προσωπικό δεδομένο...
Εδώ άλλοι έχουν καταθέσει φόρα παρτίδα εδώ μέσα τη  μισή προσωπική τους ζωή.......

Ρε σε κάτι πράγματα που δίνει αξια ο κόσμος.........

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πες τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εισαι τρελοοοοοςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
αλοχααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μπηκα μετα απο μια μερα και βλεπω ενα φορουμ να χει γινει μπουρδελο...ο φιλος ταρατσας να χει διαγραφει και το ποστ που μιλαει για αγγλικο ποδοσφαιρο μονο γι αυτο να μην ασχολειται..εω θα συνεχισω ν ασχολουμαι με αυτο οπως ο φιλςο ταρατσας αναφεροντας οτι η αρμαδα που υποστηριζει και υποστηριζω εκανε την 11η συνεχομενη νικη της μεσα στο νιουκαστλ παροτι δεχτηκε γκολ ο μεγαλος βαν ντε σαρ και συνεχιζει απτοητη στην κατακτηση του 18ου πρωταθληματος...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αυτο σου εξηγω πανιληθιε.Αλλα τοσο στοκος που εισαι που να το καταλαβεις
Πανηλίθιο να πεις τον κώλο σου που δέχεται επισκέψεις κουραδόμαγκα...
εισαι τρελοοοοοςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
αλοχααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
Αλλη αστραπόπουτσα από εδώ...ο κλώνος,του κλώνου,ώ κλώνε.... :2funny:
Σάλτα από δω ρε σπαμαροκλώνε...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πανηλίθιο να πεις τον κώλο σου που δέχεται επισκέψεις κουραδόμαγκα

οι επισκέπτες οι ευγενικοί φέρνουν και το κάτιτίς τους..
ενα σου, ένα κρασάκι, μια παστούλα ρε αδερφέ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom