Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 321K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν εβρισε πρωτος ο ταρατσας...του γραψε στην αρχη αυτος που μαλωσαν ...ταρατσα σκασε μη σε κλασω και βρεθεις στο υπογειο...και μετα ξεκινησε καβγας...και ο φιλος σας ανεφερθηκε σε οικογενεια(προσβλητικα,αδερφες η μανες) και στη συνεχεια αρχισε να βριζει και την ελλαδα  ...ΔΕΝ απειλησε ο ταρατσας ...παντως ηταν λαθως η συμπεριφορα του imo...απλα ,επειδη μιλατε εδω καθημερινα ...ειναι παλιο μελος και ισως γνωριστηκατε αρκετοι μαζι του απο κοντα...για αυτο απορειτε...
Μήπως θυμάσαι τι προσβλητικό είπε ο ταράτσας; Παρεπιπτόντως δεν τον ξέρω προσωπικά ούτε είναι φίλος μου για να σου φύγει η εμμονή

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
δεν εβρισε πρωτος ο ταρατσας...του γραψε στην αρχη αυτος που μαλωσαν ...ταρατσα σκασε μη σε κλασω και βρεθεις στο υπογειο...και μετα ξεκινησε καβγας...και ο φιλος σας ανεφερθηκε σε οικογενεια(προσβλητικα,αδερφες η μανες) και στη συνεχεια αρχισε να βριζει και την ελλαδα  ...ΔΕΝ απειλησε ο ταρατσας ...παντως ηταν λαθως η συμπεριφορα του imo...απλα ,επειδη μιλατε εδω καθημερινα ...ειναι παλιο μελος και ισως γνωριστηκατε αρκετοι μαζι του απο κοντα...για αυτο απορειτε...
Με ταράτσα,νάυαρχο,βρασίδα,πατερτζον,μπιβις,δωρητη,μπλεϊντ,παντρεμένο,Ρυου αλλά και άλλα παιδιά από εδώ έχουμε περάσει άπειρες ώρες τον τελευταίο χρόνο μιλώντας για πολλά και διάφορα  θέματα ακόμα και προσωπικά μας...
Ο Ταράτσας δεν υπήρχε περίπτωση να βρίσει ποτέ κάποιον χωρίς να προκληθεί,προφανώς κάποιος μαγκάκος(ακόμα δεν μου είπατε ποιος ήταν ο άλλος)θα άρχισε τις προκλησεις και ο ταράτσας έχασε τον έλεγχο...κι εγώ την πάτησα μια φορά με τον ασπρούλη...!!!
Και γι'αυτό το λόγο διαγράφηκε??? :think:
Κάτι άλλο θα παίχτηκε...τέσπα θα μάθω...
Κρίμα πάντως...γιατί ο ταράτσας είναι γαμώ τα παιδιά!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χαίρει ασυλίας δηλαδή. Λαμπρά
Αδερφε δεν ξερω αν χαιρει ασυλιας και τι καπνο φουμαρε ο συγκεκριμενος. :sunglasses:

Εγω απλα ειπα περιπου τι παιχτηκε επειδη ετυχε να ειμαι online την ωρα του σκηνικου.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με ταράτσα,νάυαρχο,βρασίδα,πατερτζον,μπιβις,δωρητη,μπλεϊντ,παντρεμένο,Ρυου αλλά και άλλα παιδιά από εδώ έχουμε περάσει άπειρες ώρες τον τελευταίο χρόνο μιλώντας για πολλά και διάφορα  θέματα ακόμα και προσωπικά μας...
Ο Ταράτσας δεν υπήρχε περίπτωση να βρίσει ποτέ κάποιον χωρίς να προκληθεί,προφανώς κάποιος μαγκάκος(ακόμα δεν μου είπατε ποιος ήταν ο άλλος)θα άρχισε τις προκλησεις και ο ταράτσας έχασε τον έλεγχο...κι εγώ την πάτησα μια φορά με τον ασπρούλη...!!!
Και γι'αυτό το λόγο διαγράφηκε??? :think:
Κάτι άλλο θα παίχτηκε...τέσπα θα μάθω...
Κρίμα πάντως...γιατί ο ταράτσας είναι γαμώ τα παιδιά!!!
Αυτοδιαγράφηκε δεν τον διέγραψε κανείς

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αδερφε δεν ξερω αν χαιρει ασυλιας και τι καπνο φουμαρε ο συγκεκριμενος. :sunglasses:

Εγω απλα ειπα περιπου τι παιχτηκε επειδη ετυχε να ειμαι online την ωρα του σκηνικου.
Όταν απειλείς κάποιον οτι θα βγάλεις στη φόρα τα προσωπικά του δεδομένα και δεν λαμβάνεις ούτε προειδοποίηση απ'ότι κατάλαβα, τότε υποθέτω οτι χαίρεις ασυλίας

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οτι και να λετε ο ταρατσας ειναι ενας απο τους καλυτερους μου φιλους εδω μεσα,ειναι γαμω τα ατομα
σιγουρα δεν εφυγε για τις απειλες,μαλλον βαρεθηκε τα ιδια και τα ιδια

Επισκέπτης
ρε σεις...δηλαδη ,επειδη καποιος ειναι φιλος σας η τον συμπαθειτε παει να πει οτι δεν εχει ΠΟΤΕ αδικο?...εχω μαλωσει και εγω με το ταρατσα και φαινεται αυτο...εφαγα mute ΟΤΑΝ μαλωσα μαζι του...με εφερε στα ορια...συνηθιζω να βριζω απο κοντα οταν με προκαλουν...το κανα και εδω εκεινη τη φορα...ο ταρατσας τπτ...θεωρω οτι ενα warnaki τπτ δε σημαινει...καλυτερα να γυρισει στο σαιτ σημερα και να μπει ,γιατι ,γραφετε οτι γουσταρετε...χωρις να ξερετε...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[size=18pt]οτι και να λετε ο ταρατσας ειναι ενας απο τους καλυτερους μου φιλους εδω μεσα[/size],ειναι γαμω τα ατομα
σιγουρα δεν εφυγε για τις απειλες,μαλλον βαρεθηκε τα ιδια και τα ιδια
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Το θέμα είναι όμως ότι κάποιος απείλησε ότι θα του βγάλει στη φόρα προσωπικά δεδομένα...και ρωτώ εγώ,είναι δυνατόν να έχει τη δυνατότητα το κάθε τσογλανάκι να βγάλει στη φόρα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε μέλους αυτής της κοινότητας στη φόρα????

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρε σεις...δηλαδη ,επειδη καποιος ειναι φιλος σας η τον συμπαθειτε παει να πει οτι δεν εχει ΠΟΤΕ αδικο?...εχω μαλωσει και εγω με το ταρατσα και φαινεται αυτο...εφαγα mute ΟΤΑΝ μαλωσα μαζι του...με εφερε στα ορια...συνηθιζω να βριζω απο κοντα οταν με προκαλουν...το κανα και εδω εκεινη τη φορα...ο ταρατσας τπτ...θεωρω οτι ενα warnaki τπτ δε σημαινει...καλυτερα να γυρισει στο σαιτ σημερα και να μπει ,γιατι ,γραφετε οτι γουσταρετε...χωρις να ξερετε...
για πες μας εσύ που ξέρεις...
Και δεν είπε κανένας ότι καλά ε΄κανε και εβρισε!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη εσυ τι ξερεις παραπανω απο εμας? Οταν καποιος ειναι τοσο καιρο εδω και δεν συνηθιζει γενικα να βριζει και ειδικα μανες ε για να το κανει θα προκληθηκε με καποιο τροπο ασχετα αν και παλι δεν θα επρεπε να φτασει στο σημειο να βρισει την μανα καποιου κατι που το καταλαβε και ο ιδιος και για αυτο ζητησε συγνωμη.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
προσωπικα εχω φτασει και εγω σε σημειο να βρισω και να βριστω ασχημα οποτε δεν θα κατηγορησω καποιον που εκανε το ιδιο και ειδικα καποιον που θεωρω φιλο
στην περιπτωση του ταρατσα δινω 100% δικιο γιατι και εγω τρελαινομαι με κλωναρια που μπαινουν μονο και μονο για να σε προκαλεσουν και να μπαναριστεις
εχω βριστει παλιοτερα με τον γκατο αλλα το θεμα εληξε εκει γιατι καταλαβα τι εστι γκατο(προσωπικα το μετανιωσα)εχω βριστει και με κλωνους ομως και δεν το μετανιωνω καθολου,αν χρειαστει θα το ξανακανω χωρις δισταγμο

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ πάντως έχω κολλήσει. Πως γίνεται να απειλείς κάποιον οτι θα βγάλεις στη φόρα τα προσωπικά του δεδομένα και δεν λαμβάνεις ούτε προειδοποίηση από τους monds. Θα μου εξηγήσει κάποιος; Περιμένω εναγωνίως μια απάντηση. Κύριοι καλό απόγευμα, τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
με κλωναρια που μπαινουν μονο και μονο για να σε προκαλεσουν και να μπαναριστεις
εχω βριστει παλιοτερα με τον γκατο αλλα το θεμα εληξε εκει γιατι καταλαβα τι εστι γκατο(προσωπικα το μετανιωσα)
Καλα εκανες και τον εβρισες τον γκασμα. :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ πάντως έχω κολλήσει. Πως γίνεται να απειλείς κάποιον οτι θα βγάλεις στη φόρα τα προσωπικά του δεδομένα και δεν λαμβάνεις ούτε προειδοποίηση από τους monds. Θα μου εξηγήσει κάποιος; Περιμένω εναγωνίως μια απάντηση. Κύριοι καλό απόγευμα, τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός
προφανως γιατι αυτος που το εκανε ειναι μοντ-κλωνος
δεν νομιζω να εχει καποιος αλλος προσβαση στην ip

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
προσωπικα εχω φτασει και εγω σε σημειο να βρισω και να βριστω ασχημα

Εσύ δεν πιάνεσαι...είσαι παπάρας!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ΥΓ--->Θα κανονίσουμε καφέ...Εγώ,ο τάλος θα πούμε σε Σουηδό,Χρηστίδη...είσαι μέσα ρε μαλάκα??? :think: :think: :think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κι εγώ αυτό ρώτησα αλλά φευ... :think:
προφανως γιατι αυτος που το εκανε ειναι μοντ-κλωνος
δεν νομιζω να εχει καποιος αλλος προσβαση στην ip
Δηλαδή ο alohaa είναι κλώνος κάποιου μοντ και έχει πρόσβαση στην ip????
Εχει παραγαμηθεί το θέμα εδώ μέσα μου φαίνεται :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ δεν πιάνεσαι...είσαι παπάρας!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ΥΓ--->Θα κανονίσουμε καφέ...Εγώ,ο τάλος θα πούμε σε Σουηδό,Χρηστίδη...είσαι μέσα ρε μαλάκα??? :think: :think: :think:
Ειναι αλλά φαίνεται οφλαιν ο μπινές...άρχισε τα χαζά του χοντρού κι αυτός :jerking: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom