The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.073
- Πόντοι
- 25.467
Απλό πρόγραμμα τυπε σαλοναρει και στο απαγγέλει αν σ αρέσει δίνεις το παράβολο στην υπηρεσία και μπαίνεις
Απλό πρόγραμμα τυπε σαλοναρει και στο απαγγέλει αν σ αρέσει δίνεις το παράβολο στην υπηρεσία και μπαίνεις
θα του κανει και αυτο για να ερθουν πιο κοντά
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις παρατηρήσεις.πολύ περίεργο αυτό με την πέτρα, δεν το έχω ξανακούσει. Κανονικά το τσούξιμο θα έπρεπε να κρατάει δευτερόλεπτα. Ρώτα και δερματολόγο γιατί θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα το δέρμα σου.
Το πινέλου του ασβού είναι σκληρό ναι αλλά βοηθάει στο να ανασηκώνει τα γένια πριν το ξύρισμα. Εσύ που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα περισσότερο κακό παρά καλό σου κάνει, προτίμησε χοίρου ή συνθετικά πινέλα.
Πηγαίνεις σε κρέμες brushless. Αυτές που έχουν φτιαχτεί για τη χρήση που λες. Κρίμα να πάρεις μια κρέμα πχ την Truefitt & Hill που είπε ο thesaint και να σου βγει και άχρηστη. Αυτή είναι για πινέλο, όπως η πλειοψηφία. Αν είναι στο κάτω κάτω παράμεινε στον αφρό.Δεν ξέρω θέλω κρέμα να βάζω στο χέρι να απλώνω Μουτσούνα και να σφάζω δεν μπορώ ανακατεματα σε μπολ λες και ετοιμάζω κρεμ μπρουλε
cosplayers δηλαδή?τι ωραια τα μουνια και τα χταποδιαα
θελω να τα φαω ουλα
τωρα ασχολουμαι με γκομενες που φορανε στολες απο κομιξ
ακριβωςcosplayers δηλαδή?
τι ασχημο τατου εχει η ξεκωλιαραθα του κανει και αυτο για να ερθουν πιο κοντά
Έχετε δοκιμάσει τα Faena;Σημερα ξυρισματαρα πρωτη φορα με mwf, νταξει οτι καλυτερο εχω δοκιμασει, αρωματαρα και εκπληκτικη αποδοση.
Νομιζω ξεχνας ολα οσα ειχες δοκιμασει πριν.
οχι βεβαια!! ειναι πολυ ακριβα!Έχετε δοκιμάσει τα Faena;
Ομολογω πως οχι,θα ηθελα ομως αποψη...Έχετε δοκιμάσει τα Faena;
Ομολογω πως οχι,θα ηθελα ομως αποψη...
Για να τα αναφερετε βεβαια προφανως κατι σημαινει.
Ειναι ακριβα σχετικα, αλλα απο την αλλη οπως ειπα εχω παρει και stirling.
Προς τους πιο εμπειρους, υπαρχει after shave με αρωμα που παραπεμπει στην μυρωδια του μιτσελς?
Το εχω και ισως λιγο το πλησιαζει συμφωνω και ειναι και το μονο balm που μου καθεται καλα γτ εχω λιπαρη επιδερμιδα.To Institut Karite σε balm το ψιλοπλησίαζε. Πολύ αδύναμο όμως. Δεν κράταγε πάνω από ώρα.
Πρώτη επαφή ήταν με γουιλκινσον ξυράφια που ήταν πακέτο με την μηχανή μετά με μπικ Άστορ κάτι τέτοιο Βασιλόπουλος σήμερα με Φεδερ απλά Καβλα δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής μετά από αυτό το ξυράφι δυστυχώς πήρα μόνο 50...
Καραντι άγιε μου;Εφόσον δεν έχετε πρόβλημα με τα ξυραφάκια "σφάχτες", δοκιμάστε τα Gillette Silver Blue.
Εξ΄ ίσου κοφτερά, και αρκετά πιο "γλυκά".