Επισκέπτης
οπως ειπαν και οι προηγουμενοι τιποτα δεν συγκρινεται με την λεπιδα απλα θελει χρονο και λιγο προσοχη στην αρχη
οπως ειπαν και οι προηγουμενοι τιποτα δεν συγκρινεται με την λεπιδα απλα θελει χρονο και λιγο προσοχη στην αρχη
...
Πριν λιγες μερες αγορασα τα καινουρια ξυραφακι mach 3 turbo HD.
Εγω με mach 3 turbo ξυριζομαι και ειπα να δω τι διαφορετικο...
Ειναι πραγματικα καλυτερα...πιο απαλο ξυρισμα και πιο βαθυ χωρις ερεθισμο του δερματος...
Αλλωστε ξυριζομαι μια φορα τη βδομαδα σχεδον γιατι δεν χρειαζεται περισσοτερο λογω της δουλειας μου και το δερμα μου γινεται καθε φορα απιστευτο...
Την προτεινω ανεπιφυλακτα...και πιο φτηνα 1-2 ευρω...
Φιλε μια φορα με ξυρισανε με λεπιδα και δε θελω ξανα...μου σηκωθηκε το δερμα...
δεν το εγραψα για πλακα , πραγματικα ξυριστηκα με λεπιδα στα 17 απο κλασσικο μπαρμπερη , ο τυπος ηταν απιστευτοςΦιλε μια φορα με ξυρισανε με λεπιδα και δε θελω ξανα...μου σηκωθηκε το δερμα...
Μια φορα το κανα και δεν το ξανακανω....για 2 μερες το δερμα μου το αισθανομουν χαλια...δεν το εγραψα για πλακα , πραγματικα ξυριστηκα με λεπιδα στα 17 απο κλασσικο μπαρμπερη , ο τυπος ηταν απιστευτος
αργοτερα γυρω στα 23 αγορασα λεπιδα και τα συνεργα απλα ξυριζομαι σπανια λογω του οτι θελει χρονο ( μια φορα τον μηνα )
αλλιως μια φορα στις 3-4 μερες κουρευτικη τα γενια και μια φορα στην εβδομαδα με το ζιλετ που ποσταρα παραπανω
Μια φορα το κανα και δεν το ξανακανω....για 2 μερες το δερμα μου το αισθανομουν χαλια...
Σαν κώλος νεογνού είναι η σωστή ορολογίααπολαυση το ξυρισμα σε παραδοσιακο μπαρμπερικο. το συνιστω δυο τρεις φορες το χρονο, κανει καλο και στο δερμα σαν πηλινγκ ενα πραμα.
αργοτερα γυρω στα 23 αγορασα λεπιδα και τα συνεργα απλα ξυριζομαι σπανια λογω του οτι θελει χρονο ( μια φορα τον μηνα )
Οχι ρε μονος μου εισαι καλα??Δεν πλησιασω φαλτσετα...σε μπαρμπερη...τυπε θελει τεχνη η φαλτσετα δεν κανει για δοκιμες μονος σου.
Σαν κώλος νεογνού είναι η σωστή ορολογία
Ετσι ακριβως γινεται το προσωπο μου καθε φορα που ξυριζομαι καθε 5 μερες..απιστευτο...Σαν κώλος νεογνού είναι η σωστή ορολογία
Αν μου επιτρέπετε, που την πάτε για ακόνισμα;
θαχει παρει και λουριδα ο τυπος
ειναι εκτος αθηνων ο τυπος που την ακονιζειΑν μου επιτρέπετε, που την πάτε για ακόνισμα;
δεν εχω παρει λουριδα την ακονιζει - τροχιζει επαγγελματιας μπαρμπερηςθαχει παρει και λουριδα ο τυπος
Και "λουρίδα" έχω, αλλά και ακονόπετρα. Μετά όμως από καμιά 60ρια-70ρια ξυρίσματα, θέλει τρόχισμα.
δεν μπορω να την ακονισω καλα την λεπιδα αν και εχω προσπαθησει , μαλλον θα την καταστρεψω παρα θα την κανω καλυτερηΚαι "λουρίδα" έχω, αλλά και ακονόπετρα. Μετά όμως από καμιά 60ρια-70ρια ξυρίσματα, θέλει τρόχισμα.