johnkayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω!
τωρα το εμαθες απο μενα ή το ηξερες?
τωρα το εμαθες απο μενα ή το ηξερες?
Μην βάζεις πολύ "πάστα" κολλάει και μπουκώνει τον αθέρα. (άν έχεις καλό "χέρι" πέρνα το αραιά και πού από την ειδική πέτρα την οποία θα έχεις πρώτα αλείψει με τον αφρό που χρησιμοποιείς για το ξύρισμα)
Αυτες με της 4 λεπιδες ειναι μουφα... εγω ματώνω συνέχει α
θυμάμαι πιτσιρικάς το συχωρεμένο τον γέρο μου που πήγαινε κάθε πρωί στον κουρέα για ξύρισμα πρίν πάει στο γραφείο... αθάνατα χρόνια 1962-1968 Αλεξανδρούπολη...
ξυράφι straight razor (λάμα), δερμάτινο μασάτι (ακονιστίρι), άσπρη λινή πετσέτα, σάπων ΑΛΕΠΟΥΔΕΛΗΣ (Ελύτης Οδυσέας) σε σκόνη στο κόκκινο κουτί (έχω ένα που το βρήκα σε έναν γέρο μπαρμπέρη που έκλεινε), πινέλο από αλογότριχα και κουπάκι ανοξείδωτο για προετοιμασία της σαπουνάδας... ζεστό νερό τον χειμώνα από την ξυλόσομπα το καλοκαίρι από μικρό πετρογκάζ..
και στο τέλος κολώνια με ελαφρύ άρωμα λεμονιού ...
ααα ναι και το μολυβάκι με την στύψη σε περίπτωση που υπήρχε κανένα ατύχημα (γυρισμένη τρίχα, μικροκόψιμο κλπ)... έτσουζε το γαμιμένο...
Ρε tramountana τα όμορφα εκείνα χρόνια εγώ δεν τα πρόλαβα, όμως περιέγραψες το όλο σκηνικό με τόση ομορφιά και γλαφυρότητα που είναι σαν να έχω την εικόνα μπροστά μου...!!!!!
τυπε της μοδας ειναι το αξυριστο λουκκαλα χριστουγεννα φιλοι μου ..... θελω να σας ρωτησω αν ξερετε αν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ των ξυριστικων μηχανων που εχουν 3 ή 2 κεφαλες με αυτες που εχουν επιπεδη κεφαλη ..... βασικα απο οτι ξερω επιπεδη κεφαλη μονο η BRAUN βγαζει .... παλιοτερα ειχα χρησιμοποιησει για καμποσο διαστημα ξυριστικη με 3 κεφαλες αλλα στο λαιμο με ερεθιζε και με κοκκινιζε ... μηπως αυτες με επιπεδη κεφαλη δεν με ερεθιζουν ???? ....
Ρε τυπε πως δουλευουν αυτες...εχω μια καινουργια δωρο απο αδελφο και μια φορα πηγα να ξυριστω και δεν μπορεσα,ηταν σαν να μου τραβαει τις τριχες να τις ξεριζωση και ετσι δεν την ξαναχρησιμοποιησα...παρε philips με 3 κεφαλες. Εγω πηρα τη 2η μετα 10 ετη. Εωσ τωρα γλιτωσα 2000 ευρω περιπου στα αναλωσιμα
εγω που θελω να παρω μια για να παιρνει τα χοντρα οταν εχω καιρο να ξυριστω η αν θελω να περιποιηθω καποιο μουσακι τι να παρω
μαλλον κουρεφτικη μηχανη πρεπει να ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.fitnfix.gr/images/mixanourgika23.jpg[/img[/URL]] :2funny: :2funny:
[/quote]και για τ'αρχιδια την θελω να πω την αληθεια το ξυραφακι μου κανει πολλες ευαισθησιες και μενουν καιρο :jerking:
και πόσο καιρό περνάς ρε τύπε με την κάθε κεφαλή κανα 3 μήνοΠριν λιγες μερες αγορασα τα καινουρια ξυραφακι mach 3 turbo HD.
Εγω με mach 3 turbo ξυριζομαι και ειπα να δω τι διαφορετικο...
Ειναι πραγματικα καλυτερα...πιο απαλο ξυρισμα και πιο βαθυ χωρις ερεθισμο του δερματος...
Αλλωστε ξυριζομαι μια φορα τη βδομαδα σχεδον γιατι δεν χρειαζεται περισσοτερο λογω της δουλειας μου και το δερμα μου γινεται καθε φορα απιστευτο...
Την προτεινω ανεπιφυλακτα...και πιο φτηνα 1-2 ευρω...