Νέα

πουτανες vs ελληνιδες!(απο αποψη ομορφιας)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lustforlife
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πουτανες ή ελληνιδες!(απο αποψη ομορφιας)

• πουτανες

Ψήφοι: 50 50,5%
  • ελληνιδες

Ψήφοι: 19 19,2%
  • "πουτανες" ελληνιδες

Ψήφοι: 19 19,2%
  • ελληνιδες πουτανες

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.250
Πόντοι
41.129
οι περισσοτερες ελληνιδες παντως εχουν ακομα την αποψη οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες στον κοσμο και με διαφορα!!! δεν ξερω που το στηριζουν αυτο που λενε αλλα εγω προτιμω ρωσσιδες - τσεχες - ρουμανες !

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οι περισσοτερες ελληνιδες παντως εχουν ακομα την αποψη οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες στον κοσμο και με διαφορα!!! δεν ξερω που το στηριζουν αυτο που λενε αλλα εγω προτιμω ρωσσιδες - τσεχες - ρουμανες !

οι περισσοτερες ελληνιδες που ξερω θεωρουν ομορφότερες γυναικες άλλης εθνικότητας. Οι γνωμες διαφοροποιουνται αναλογα τη γυναικα αλλα ξερω καποιες που θαυμαζουν τις σουηδεζες, αλλες τις βραζιλιάνες κλπ κλπ.
Δεν εχω ουτε μια γνωστη που να πιστευει οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες. Εισαι σιγουρος οτι εχεις μιλησει με γυναικες και οτι δεν υποθετεις απλα?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οι περισσοτερες ελληνιδες που ξερω θεωρουν ομορφότερες γυναικες άλλης εθνικότητας. Οι γνωμες διαφοροποιουνται αναλογα τη γυναικα αλλα ξερω καποιες που θαυμαζουν τις σουηδεζες, αλλες τις βραζιλιάνες κλπ κλπ.
Δεν εχω ουτε μια γνωστη που να πιστευει οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες. Εισαι σιγουρος οτι εχεις μιλησει με γυναικες και οτι δεν υποθετεις απλα?
απο μερικες το εχω ακουσει και γω αλλα δεν νομιζω οτι το πιστευουν αυτο που λενε :S :S :S

OP
OP
lustforlife

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βρωμομουνα τον πουλο ειναι αντρικο το θρεντ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παντως συμφωνα με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα οι Ελληνιδες (50.7%) θεωρουνται ομορφοτερες απο τις ξενες (49.3%).

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εγώ θέλω Κύπρια πουτάνα,και με προφορά.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Γουσταρεις κυπριακο ποτισμα τυπε? Ορμα:

demetrixxx_o.jpg

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Βρε τις ελεεινιδες και σε αυτο τελευταιες ειναι!!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.250
Πόντοι
41.129

οχι δεν ειναι υποθεση,το εχω ακουσει ο ιδιος να μου το λενε,αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως το λενε απο την κακια τους οταν τους ελεγα οτι η τελευταια μου σχεση ηταν με ουκρανη (οχι του επαγγελματος) και οτι ηταν οτι καλυτερο μου ειχε τυχει απο ομορφια ''επιδοσεις'' και χαρακτηρα....μολις το ακουγαν αυτο πεταγαν την ατακα οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες απο ολες και οι καλυτερες !!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εγω θεωρω τις λατινες τις πιο ομορφες γυναικες στον κοσμο :rockon:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11

οχι δεν ειναι υποθεση,το εχω ακουσει ο ιδιος να μου το λενε,αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως το λενε απο την κακια τους οταν τους ελεγα οτι η τελευταια μου σχεση ηταν με ουκρανη (οχι του επαγγελματος) και οτι ηταν οτι καλυτερο μου ειχε τυχει απο ομορφια ''επιδοσεις'' και χαρακτηρα....μολις το ακουγαν αυτο πεταγαν την ατακα οτι οι ελληνιδες ειναι οι ομορφοτερες απο ολες και οι καλυτερες !!
ε ρε γελιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παντως μερικες λενε αυτες τις ουκρανες ρωσιδες κτλ οτι ειναι και καλα πουτανες γι αυτο και μας αρεσουν υποτιθεται περισσοτερο ακου σκεπτικο γυναικας :headbang: :headbang:δηλαδη αυτες τι ειναι? οσιες παρθενες? ε ρε τι αλλο θα ακουσουν τ αυτακια μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• Lily-Cole-Harpers-Bazaar-1.jpg
    Lily-Cole-Harpers-Bazaar-1.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom