Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η κατσαρίδα φίλε είναι η Μαρία που σου έστειλα το τηλέφωνο
Βγαίνει μετα που νυχτώνει και φέρνει βόλτες όλη την Γιαννιτσών, από Α.Π. μέχρι  την διχάλα.
τηλέφωνο κ;τσαριδας φίλε? Thanks

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρομαντικη βόλτα σε όλη την πιάτσα με τον συναγωνιστή scorpiosstelios! :rockon: Εντωμεταξύ ο Μπακαγιοκος ξέρει τα καλά κομμάτια και μερικά ts! :orchestra: και ας μου είπε στις αρχές ότι δεν είμαι της πιάτσας! :birdman:
Είχε πολλά ενδιαφέροντα μέχρι την Κωλεττη, αφού τον λέω στο φαναρι έχει πιο καλά κομμάτια από τα στούντιο! :tits2:  Με λέει " Έχεις δίκιο εδώ είμαστε" :dancing: Τα γυρνάμε όλα πάνω κάτω 5 φορές και σταματαμε σε 2 βουλγαρακια με μίνι ήταν τα μωρά στο ύψος της Κωλεττης και τις ρωτάμε πόσο πάει? - "Πίπα και Γαμησι 20€" ! :grin:
....Φεύγουμε και εμφανίζεται μετά από λίγο από κάτι στενά το γκαυλακι η " Φοιτήτρια"  :o :o περνούσε τα στενά και το μωρό όλη την ώρα με το κιν. του ασχολιότανε! :grin: Μαυρομαλα ,κορμί λεπτουτσικο,piercing δίπλα από τα χείλη και ένα κωλαρακι φωτιά! :wanker: φορούσε και μαύρο κολλητό! :kneel: Την έπιασε συζήτηση ο μλκ μου αλλά δεν βγαλαμε άκρη με το μωρό . ( την εχει παρει ο Μαλεας κανα 2 φορες) Μου θύμισε έντονα σαν εμφάνιση την Μαρία Αλεξάνδρου! :kissass2:
Στήνεται στο περίπτερο συνήθως... Τι να στηθεί? Κατευθείαν φορτώνεται αυτό το μωρό! :rockon:
Scorpie άντε Γαμησου μλκ μου,θα με κάνεις να πηγαίνω πρώτα από κει και μετά στην Θρησκεία! :grin: :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ρομαντικη βόλτα σε όλη την πιάτσα με τον συναγωνιστή scorpiosstelios! :rockon: Εντωμεταξύ ο Μπακαγιοκος ξέρει τα καλά κομμάτια και μερικά ts! :orchestra: και ας μου είπε στις αρχές ότι δεν είμαι της πιάτσας! :birdman:
Είχε πολλά ενδιαφέροντα μέχρι την Κωλεττη, αφού τον λέω στο φαναρι έχει πιο καλά κομμάτια από τα στούντιο! :tits2:  Με λέει " Έχεις δίκιο εδώ είμαστε" :dancing: Τα γυρνάμε όλα πάνω κάτω 5 φορές και σταματαμε σε 2 βουλγαρακια με μίνι ήταν τα μωρά στο ύψος της Κωλεττης και τις ρωτάμε πόσο πάει? - "Πίπα και Γαμησι 20€" ! :grin:
....Φεύγουμε και εμφανίζεται μετά από λίγο από κάτι στενά το γκαυλακι η " Φοιτήτρια"  :o :o περνούσε τα στενά και το μωρό όλη την ώρα με το κιν. του ασχολιότανε! :grin: Μαυρομαλα ,κορμί λεπτουτσικο,piercing δίπλα από τα χείλη και ένα κωλαρακι φωτιά! :wanker: φορούσε και μαύρο κολλητό! :kneel: Την έπιασε συζήτηση ο μλκ μου αλλά δεν βγαλαμε άκρη με το μωρό . ( την εχει παρει ο Μαλεας κανα 2 φορες) Μου θύμισε έντονα σαν εμφάνιση την Μαρία Αλεξάνδρου! :kissass2:
Στήνεται στο περίπτερο συνήθως... Τι να στηθεί? Κατευθείαν φορτώνεται αυτό το μωρό! :rockon:
Scorpie άντε Γαμησου μλκ μου,θα με κάνεις να πηγαίνω πρώτα από κει και μετά στην Θρησκεία! :grin: :rockon:
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Έχεις δίκιο μοιάζει πολύ με την Αλεξανδρου , την επόμενη φορά δεν θα την χαρίσουμε, φόρτωμα και σπίτι  :2on1: .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

gkaram

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αλάνια, ανεβαίνω σαλόνικα για λίγες μέρες. Που μπορώ να βρώ μαυρούλες τούμπανα?
Οποιαδήποτε ίνφο καλοδεχούμενη

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μη τρελενεσε τοσο γιατι θα απογοητευτεις οταν τη δεις γυμνη οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Νταξ μωρε.
Έχει κανα δυο τρία τέσσερα πέντε έξη...... τατου.
Τουλάχιστον θα έχει κάτι να διαβάζει όταν την πηδάει

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ραπτορα το ρωσσιδη την Αννη το πέτυχες κάτω?
Εγώ το πήρα 2 φορές σούπερ περίπτωση.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
ρε μαγκες πηρα τις προαλλεσ μια και φορουσε σπιραλ. :huh:

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
αυτη η αννυ με το καρε ξανθο μαλλι μηπως ειναι παρα πολυ λεπτη?

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
οχι μονο μ foroyse spiral αλλα δε προλαβα κ να τελειωσω  :-

Stories

Νέο!

Stories