Μια Μονικα πατρινιά λέει 50€ σε χώρο δικό της. Δοκίμασε κανείς;
Για πίπα που μου έκανε στα 20€ μια χαρά, δεν είναι για παραπάνω όπου κάποιοι έδωσαν για πίπα. (έχει αναφερθεί σε παλιότερα ποστ)
Μια Μονικα πατρινιά λέει 50€ σε χώρο δικό της. Δοκίμασε κανείς;
Aν λες τη Μονικα που λεει 30 πιπα 40-50 γαμησι ξεπετα ειναι και στηριζετε στην ομορφια της καθαρα την πηρε φιλος και μου ειπε εγω δε την πηρα γιατι 40-50 για τ αμαξι και χωρις κωλο δεν τα δινω με τιποτα τωρα αν ειναι Πατρινια δε ξερω αλλα δε το νομιζωΜια Μονικα πατρινιά λέει 50€ σε χώρο δικό της. Δοκίμασε κανείς;
αθηνα γαμας στο μεταξυ με 10€.εχει μπαζα αλλα παιζουν και καλα μουνακια.στη φυλης με 20€ δινουν και κολο. εδω οι τσιγγανες,βουλγαρες κλπ βρωμιαρες ζητανε 15€ για πιπα.
Νομιζω οτι κατι πρεπει να αλλαξει ρε παιδες.!!
αθηνα γαμας στο μεταξυ με 10€.εχει μπαζα αλλα παιζουν και καλα μουνακια.στη φυλης με 20€ δινουν και κολο. εδω οι τσιγγανες,βουλγαρες κλπ βρωμιαρες ζητανε 15€ για πιπα.
ακριβως...αθηνα γαμας στο μεταξυ με 10€.εχει μπαζα αλλα παιζουν και καλα μουνακια.στη φυλης με 20€ δινουν και κολο. εδω οι τσιγγανες,βουλγαρες κλπ βρωμιαρες ζητανε 15€ για πιπα.
Όσα παζάρια να κάνεις μαγκεψανε και οι πουτανεςακριβως...
οποτε να κανετε παζαρια οσο μπορειτε...
Μικρή βόλτα πριν από λίγο. Μέτρησα καμια 10αρια Βουλγάρες ηλικίας 20-25 . Τιμή 20 πίπα 30 γκαμησι , 50 χοτελι .
Στη Βουλγαρία φίλε έχω γαμησει με 10 ευρώ πολλές φορές και αρκετά καλά μουνια . Γιατί να δώσω 30 για αμάξι , καλύτερα πάω στα μπουρδελα150e παιρνουν το μηνα στη Βουλγαρια και εδω θελουν 30 γκαμησι,ρε πατε καλα?με 30e εχει και στα μπουρδελα
Λοιπον οι τιμες πρεπει να ειναι 10e πιπα και 20e το γκαμησι!!!
Δώσε πόνο Ραπτορα , εγώ δεν την πετυχαίνω ποτεΠερασμα απο πιατσα κατα 12 μεχρι τωρα τα κλασικα Βουλγαρακια στη μπουγατσα οπως και η Μαρια στην Γιαννιτσων με κωλετη και μια πολλη ωραια εκπληξη σημερα η Στεφανια η Βουλγαρα επεστρεψε οπου εκει εγιναν και 2 πολλη ωραιες κωλονοσκοπησεις κοντη μεν η ρουφιανα αλλα με μια κωλαρα ολα τα λεφτα
Eδωσα πονο ΣκορπιεΔώσε πόνο Ραπτορα , εγώ δεν την πετυχαίνω ποτε