Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
giannitswn district
λευκη ξανθια μιλαει πολυ καλα ελληνικα

ppaarriiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Tha mporouses na mas se poio ypsos ths giannitswn thn synantoume? Euxaristw!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.441
Πόντοι
266
την μαριαννα την εχει παρει κανεις;
ηταν εχθες κατα τις 1 πολυ πριν απο το σιτιγκειτ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Πολυωρη βολτα αποψε στις πιατσες...

Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.

Στον ιδιο δρομο η επισης θηλυπρεπης Νανα στο πορτοκαλι φιατ που ζηταει 30ε για το αμαξι και η ξανθια χειρουργημενη Τανια με τις βυζαρες σε ασπρο corsa.
Και στην Μαζαρακη η Αλεκα στη μαυρη slk μελαχρινη πλεον και ο χωρος της βρισκεται σε καθετο στενο στη Γιαννιτσων και ζηταει 50-60ε συνηθως,η σεξυ Λαουρα με τα καυτα μινι και πανω πανω η μελαχρινη χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ.

Στην 26ης η Φιονα με τις μπουταρες πεταμενες εξω(χαλασε πολυ αυτη),η Κελλυ με τα μονο θετιικα σχολια αλλα πολυ αδυνατη πλεον με κατι ποδια σαν καλαμακια,και η Σονια με ξανθια περουκα σε μπλε wv.
Eπισης Γιαννιτσων με Αγιων Παντων γωνια ενα cd αλλα πολυ ομορφο με πολυ μακρυ ισιο μαλλι.

Απο γυναικες...
Οδος Σταθμου πανω στο φαναρι με Βουτυρα το πολυ ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι που το λενε Κριστυ τελικα.Σημερα φορουσε γκρι κολαν :grin:.Σταματησα να τη ρωτησω,ηταν μια χαρα,αλλα ζητουσε 50ε και για το σπιτι και για το αμαξι.50ε στο δρομο ειναι πολλα νομιζω και οσες φορες κα αν περασα απο κει δε την ειχε παρει κανεις.

Γιαννιτσων-Αγιων παντων γωνια εμφανιστηκε καποια στιγμη ενα γκρουπ 7 κοριτσιων οι οποιες διασπαστηκαν εκει γυρω.Σκουροχρωμες ηταν,μαλλον γυφτοβουλγαρες αλλα περιποιημενες σχετικα.Τεσπα σταματησα και ρωτησα 2 απ'αυτες οι οποιες ζητουσαν 30ε και η μια η σχετικα πιο εμφανισημη μου ειπε 40ε για κωλο...Τι λες μωρη??

Λιγο παρακατω και πριν το city gate ρωτησα μια κοκκινομαλλα με ουλες στο προσωπο αλλα σχετικα ομορφη και μου ειπε 30ε.
Επισης διασπαρτες πανω στη Γιαννιτσων προς τα κατω κατι πρεζονια κατι γυφτοπουλες κατι περιεργες.
Ακουστε και το καλυτερο...Πανω στη Μοναστηριου πολλες μαυρουλες σε δυαδες.Οποτε σταματαω να ρωτησω 2 απ'αυτες.Την βλεπω λοιπον τη μια και αμεσως μου'ρχεται φλασια...Σκεφτομαι λιγο και τελικα ηταν η μαυρη που δουλευε περυσι το καλοκαιρι στο στριπτηζαδικο αλ-αραμπ της Ασπροβαλτας του οποιου ημουν μονιμος θαμωνας επι πολλα χρονια.Της το'πα και επαθε πλακα το μαυρακι!Σου λεει που με θυμηθηκε αυτος...Ακουστε μνημη ο πουστης :2funny: :2funny:
Το παραδοξο ειναι οτι ενω αυτη ειναι κοντη και κακασχημη η αδερφη της ειναι η Συλβια που δουλευε στο Ιγκουανα(δεν ξερω αν ειναι ακομα)και ηταν η πιο μουναρα μαυρη που εχω δει ποτε.Επιπεδο Ναομι Καμπελ χωρις υπερβολη :tits: :tits:.Τελοσπαντων πολυ καλη κοπελα ειναι αυτη που ειδα αποψε,το ονομα της απ'οσο θυμαμαι ειναι Λιζα αλλα κατεληξε στην πιατσα και αυτη.
Μικρος που ειναι ο κοσμος ομως εεε?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Απο γυναικες...
Οδος Σταθμου πανω στο φαναρι με Βουτυρα το πολυ ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι που το λενε Κριστυ τελικα.Σημερα φορουσε γκρι κολαν :grin:.Σταματησα να τη ρωτησω,ηταν μια χαρα,αλλα ζητουσε 50ε και για το σπιτι και για το αμαξι.50ε στο δρομο ειναι πολλα νομιζω και οσες φορες κα αν περασα απο κει δε την ειχε παρει κανεις.
Οι δυο Ουγγαρεζες που κυκλοφορουν, την ψηλη την λενε Ρεββεκα και την κοντη,
με τα ασπρα κολαν συνηθως, την λενε Τσίλα. Ποια λες? Η ειναι αλλη?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Οι δυο Ουγγαρεζες που κυκλοφορουν, την ψηλη την λενε Ρεββεκα και την κοντη,
με τα ασπρα κολαν συνηθως, την λενε Τσίλα. Ποια λες? Η ειναι αλλη?
ναι αυτη με τα ασπρα κολαν η ομορφουλα μου ειπε οτι την λενε Κριστυ

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
496
Πόντοι
21

Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.

πολυ μαστουρα...μακρια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ας δωσω αλλη μια μεγαλη πιατσοαναφορα απ αυτες που δινω καθε τρεις και λιγο

Χθες Γιανιτσων

Μια ημιπρεζου που την εχω ξαναδει ξανθια  και ποιο κατω μια αλλη αδυνατη σαν σκιαχρτο με γκρι - πρασινα ματια
αμα δεν ηταν ζακι θα ηταν  καλο μουνι  :cum:

μετα στην οδο Ρωξαννης στην γωνια με την Σταθμου (?) δυο μωρακια , ενα ξανθο ενα μελαχρινο
το ξανθο ηταν πλατη δε το ειδα καλα
το αλλο ωραιο ηταν , με τζιν φουστανακι και ασπρο μπλουζακι , σκολαρικι μεγαλο , και ματι "δυνατο"
μου εστειλε και φιλακι  :-* ψιλογνωστη μουσουδα  :think:
καταλαβατε που ε ? στο δρομο με τις νταλικες που ειναι το ντελο Ερημητη ισια πανω περνας γραμμες , στο φαναρι με τον μεγαλο δρομο
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

Απο τρανς...

Στον ιδιο δρομο η επισης θηλυπρεπης Νανα στο πορτοκαλι φιατ που ζηταει 30ε για το αμαξι και η ξανθια χειρουργημενη Τανια με τις βυζαρες σε ασπρο corsa.
Και στην Μαζαρακη η Αλεκα στη μαυρη slk μελαχρινη πλεον και ο χωρος της βρισκεται σε καθετο στενο στη Γιαννιτσων και ζηταει 50-60ε συνηθως,η σεξυ Λαουρα με τα καυτα μινι και πανω πανω η μελαχρινη χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ.

Στην 26ης η Φιονα με τις μπουταρες πεταμενες εξω(χαλασε πολυ αυτη),η Κελλυ με τα μονο θετιικα σχολια αλλα πολυ αδυνατη πλεον με κατι ποδια σαν καλαμακια,και η Σονια με ξανθια περουκα σε μπλε wv.
Eπισης Γιαννιτσων με Αγιων Παντων γωνια ενα cd αλλα πολυ ομορφο με πολυ μακρυ ισιο μαλλι.

Απο γυναικες...

Γιαννιτσων-Αγιων παντων γωνια εμφανιστηκε καποια στιγμη ενα γκρουπ 7 κοριτσιων οι οποιες διασπαστηκαν εκει γυρω.Σκουροχρωμες ηταν,μαλλον γυφτοβουλγαρες αλλα περιποιημενες σχετικα.Τεσπα σταματησα και ρωτησα 2 απ'αυτες οι οποιες ζητουσαν 30ε και η μια η σχετικα πιο εμφανισημη μου ειπε 40ε για κωλο...Τι λες μωρη??

Λιγο παρακατω και πριν το city gate ρωτησα μια κοκκινομαλλα με ουλες στο προσωπο αλλα σχετικα ομορφη και μου ειπε 30ε.
Επισης διασπαρτες πανω στη Γιαννιτσων προς τα κατω κατι πρεζονια κατι γυφτοπουλες κατι περιεργες.
Ακουστε και το καλυτερο...Πανω στη Μοναστηριου πολλες μαυρουλες σε δυαδες.Οποτε σταματαω να ρωτησω 2 απ'αυτες.Την βλεπω λοιπον τη μια και αμεσως μου'ρχεται φλασια...Σκεφτομαι λιγο και τελικα ηταν η μαυρη που δουλευε περυσι το καλοκαιρι στο στριπτηζαδικο αλ-αραμπ της Ασπροβαλτας του οποιου ημουν μονιμος θαμωνας επι πολλα χρονια.Της το'πα και επαθε πλακα το μαυρακι!Σου λεει που με θυμηθηκε αυτος...Ακουστε μνημη ο πουστης :2funny: :2funny:
Το παραδοξο ειναι οτι ενω αυτη ειναι κοντη και κακασχημη η αδερφη της ειναι η Συλβια που δουλευε στο Ιγκουανα(δεν ξερω αν ειναι ακομα)και ηταν η πιο μουναρα μαυρη που εχω δει ποτε.Επιπεδο Ναομι Καμπελ χωρις υπερβολη :tits: :tits:.Τελοσπαντων πολυ καλη κοπελα ειναι αυτη που ειδα αποψε,το ονομα της απ'οσο θυμαμαι ειναι Λιζα αλλα κατεληξε στην πιατσα και αυτη.
Μικρος που ειναι ο κοσμος ομως εεε?

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
μετα στην οδο Ρωξαννης στην γωνια με την Σταθμου (?) δυο μωρακια , ενα ξανθο ενα μελαχρινο
το αλλο ωραιο ηταν , με τζιν φουστανακι και ασπρο μπλουζακι , σκολαρικι μεγαλο , και ματι "δυνατο"
μου εστειλε και φιλακι  :-* ψιλογνωστη μουσουδα  :think:
καταλαβατε που ε ? στο δρομο με τις νταλικες που ειναι το ντελο Ερημητη ισια πανω περνας γραμμες , στο φαναρι με τον μεγαλο δρομο
Προκειται για την Αλεξανδρα, που δουλευε στο πρασινο της Τανταλου για αρκετο καιρο
και καπου στην Προμηθεως για λιγο.
Πολυ προκλητικη και εκφυλη φατσα, αλλα εντελως αδιαφορη για μενα.

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
περασα εχθες απο Γιαννιτσων , ψαχνωντας τα Ουγγαρεζακια !!!! και επεσα πανω σε μια ξανθια , 20€ τσιμπουκι στο αμαξι με ειπε.... δεν θυμαμαι πως την λεγανε , αλλα με ειχε ενα 5 λεπτο και με ζαλισε τ'αρχιδια στο μπλα μπλα .... τελικα ενω ειπα να παω να διωξω τα χοντραδια  , εφυγα με τα χιλια ... μιλαμε για πολύ παρλα ...Ηθελα να ξερω μιλαει και με την πουτσα στο στομα ?

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Ας δωσω αλλη μια μεγαλη πιατσοαναφορα απ αυτες που δινω καθε τρεις και λιγο

Χθες Γιανιτσων

Μια ημιπρεζου που την εχω ξαναδει ξανθια  και ποιο κατω μια αλλη αδυνατη σαν σκιαχρτο με γκρι - πρασινα ματια
αμα δεν ηταν ζακι θα ηταν  καλο μουνι  :cum:

μου εστειλε και φιλακι  :-* ψιλογνωστη μουσουδα  :think:

Η ξανθια Τσεχα δηλωνει , γυφτισσα (τσεχα ή Ρουμανα ) ειναι .

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Παιζει και μια ελληνιδα μελαχρινη γεματη σκουλαρικια και piercing στην φατσα. 20€ τσιμπουκι.
!!!!!!!!! Ειναι έγκυος , μαλλον στον 5ο !!!!!!!!!!!!! τι στον πουτσο.... τον μαλακομαγνητη εχω ???

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
ακόμα να γεννήσει το μαράκι? αποκλείεται στον 5ο, είναι τουλάχιστον 6,5-7 μηνών!!! γι αυτο προσοχή μην την ζορίζεται και πολύ  :pipa1:

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
ε...καλα οποιος την παρει ας την παει σε καβατζα στο Παπαγεωργίου ή στο Παπανικολάου. Να ειναι κοντα οταν σπασουν τα νερα !!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα , θα το αναγνωρισει κιολας ? θα γινει ο μπαμπας ??????

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
Νεα εμφανιση καλου βουλγαροτραβελου.Ονομαζεται κλεοπατρα παιρνει  20 με 30 ευρω στο αμαξι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom