tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
giannitswn district
λευκη ξανθια μιλαει πολυ καλα ελληνικα
Και ποιες ωρες κυκλοφορει συνηθως?giannitswn district
meta tis 8Και ποιες ωρες κυκλοφορει συνηθως?
auto den to thimamaiTha mporouses na mas se poio ypsos ths giannitswn thn synantoume? Euxaristw!
Οι δυο Ουγγαρεζες που κυκλοφορουν, την ψηλη την λενε Ρεββεκα και την κοντη,Απο γυναικες...
Οδος Σταθμου πανω στο φαναρι με Βουτυρα το πολυ ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι που το λενε Κριστυ τελικα.Σημερα φορουσε γκρι κολαν .Σταματησα να τη ρωτησω,ηταν μια χαρα,αλλα ζητουσε 50ε και για το σπιτι και για το αμαξι.50ε στο δρομο ειναι πολλα νομιζω και οσες φορες κα αν περασα απο κει δε την ειχε παρει κανεις.
ναι αυτη με τα ασπρα κολαν η ομορφουλα μου ειπε οτι την λενε ΚριστυΟι δυο Ουγγαρεζες που κυκλοφορουν, την ψηλη την λενε Ρεββεκα και την κοντη,
με τα ασπρα κολαν συνηθως, την λενε Τσίλα. Ποια λες? Η ειναι αλλη?
Πολυωρη βολτα αποψε στις πιατσες...
Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.
πολυ μαστουρα...μακρια
ετσι ειναι και οταν τη γαμας ή εκει ξυπναει?Η μαστουρα ειναι μονιμη ή ετυχε ας πουμε?πολυ μαστουρα...μακρια
Πολυωρη βολτα αποψε στις πιατσες...
Απο τρανς...
Στον Οπαπ απο κατω μερια γωνια με Κωλετη καινουρια πολυ ομορφη τρανς,κοκκινομαλλα με κοντο σγουρο μαλλι,πολυ αδυνατη με το ονομα Νικη.20ε αμαξι και 40 ξενοδοχειο ειπε και εχει πουτσο.Αλλα μιλουσε καπως με καθυστερηση,σαν ψιλομαστουρα...Πολυ ομορφα ματια παντως και απο τις υπολοιπες εκει μαλλον η πιο θηλυπρεπης και ομορφη.
Στον ιδιο δρομο η επισης θηλυπρεπης Νανα στο πορτοκαλι φιατ που ζηταει 30ε για το αμαξι και η ξανθια χειρουργημενη Τανια με τις βυζαρες σε ασπρο corsa.
Και στην Μαζαρακη η Αλεκα στη μαυρη slk μελαχρινη πλεον και ο χωρος της βρισκεται σε καθετο στενο στη Γιαννιτσων και ζηταει 50-60ε συνηθως,η σεξυ Λαουρα με τα καυτα μινι και πανω πανω η μελαχρινη χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ.
Στην 26ης η Φιονα με τις μπουταρες πεταμενες εξω(χαλασε πολυ αυτη),η Κελλυ με τα μονο θετιικα σχολια αλλα πολυ αδυνατη πλεον με κατι ποδια σαν καλαμακια,και η Σονια με ξανθια περουκα σε μπλε wv.
Eπισης Γιαννιτσων με Αγιων Παντων γωνια ενα cd αλλα πολυ ομορφο με πολυ μακρυ ισιο μαλλι.
Απο γυναικες...
Οδος Σταθμου πανω στο φαναρι με Βουτυρα το πολυ ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι που το λενε Κριστυ τελικα.Σημερα φορουσε γκρι κολαν .Σταματησα να τη ρωτησω,ηταν μια χαρα,αλλα ζητουσε 50ε και για το σπιτι και για το αμαξι.50ε στο δρομο ειναι πολλα νομιζω και οσες φορες κα αν περασα απο κει δε την ειχε παρει κανεις.
Γιαννιτσων-Αγιων παντων γωνια εμφανιστηκε καποια στιγμη ενα γκρουπ 7 κοριτσιων οι οποιες διασπαστηκαν εκει γυρω.Σκουροχρωμες ηταν,μαλλον γυφτοβουλγαρες αλλα περιποιημενες σχετικα.Τεσπα σταματησα και ρωτησα 2 απ'αυτες οι οποιες ζητουσαν 30ε και η μια η σχετικα πιο εμφανισημη μου ειπε 40ε για κωλο...Τι λες μωρη??
Λιγο παρακατω και πριν το city gate ρωτησα μια κοκκινομαλλα με ουλες στο προσωπο αλλα σχετικα ομορφη και μου ειπε 30ε.
Επισης διασπαρτες πανω στη Γιαννιτσων προς τα κατω κατι πρεζονια κατι γυφτοπουλες κατι περιεργες.
Ακουστε και το καλυτερο...Πανω στη Μοναστηριου πολλες μαυρουλες σε δυαδες.Οποτε σταματαω να ρωτησω 2 απ'αυτες.Την βλεπω λοιπον τη μια και αμεσως μου'ρχεται φλασια...Σκεφτομαι λιγο και τελικα ηταν η μαυρη που δουλευε περυσι το καλοκαιρι στο στριπτηζαδικο αλ-αραμπ της Ασπροβαλτας του οποιου ημουν μονιμος θαμωνας επι πολλα χρονια.Της το'πα και επαθε πλακα το μαυρακι!Σου λεει που με θυμηθηκε αυτος...Ακουστε μνημη ο πουστης
Το παραδοξο ειναι οτι ενω αυτη ειναι κοντη και κακασχημη η αδερφη της ειναι η Συλβια που δουλευε στο Ιγκουανα(δεν ξερω αν ειναι ακομα)και ηταν η πιο μουναρα μαυρη που εχω δει ποτε.Επιπεδο Ναομι Καμπελ χωρις υπερβολη .Τελοσπαντων πολυ καλη κοπελα ειναι αυτη που ειδα αποψε,το ονομα της απ'οσο θυμαμαι ειναι Λιζα αλλα κατεληξε στην πιατσα και αυτη.
Μικρος που ειναι ο κοσμος ομως εεε?
Προκειται για την Αλεξανδρα, που δουλευε στο πρασινο της Τανταλου για αρκετο καιρομετα στην οδο Ρωξαννης στην γωνια με την Σταθμου (?) δυο μωρακια , ενα ξανθο ενα μελαχρινο
το ξανθο ηταν πλατη δε το ειδα καλα
το αλλο ωραιο ηταν , με τζιν φουστανακι και ασπρο μπλουζακι , σκολαρικι μεγαλο , και ματι "δυνατο"
μου εστειλε και φιλακι :-* ψιλογνωστη μουσουδα
καταλαβατε που ε ? στο δρομο με τις νταλικες που ειναι το ντελο Ερημητη ισια πανω περνας γραμμες , στο φαναρι με τον μεγαλο δρομο
Ας δωσω αλλη μια μεγαλη πιατσοαναφορα απ αυτες που δινω καθε τρεις και λιγο
Χθες Γιανιτσων
Μια ημιπρεζου που την εχω ξαναδει ξανθια και ποιο κατω μια αλλη αδυνατη σαν σκιαχρτο με γκρι - πρασινα ματια
αμα δεν ηταν ζακι θα ηταν καλο μουνι
μετα στην οδο Ρωξαννης στην γωνια με την Σταθμου (?) δυο μωρακια , ενα ξανθο ενα μελαχρινο
το ξανθο ηταν πλατη δε το ειδα καλα
το αλλο ωραιο ηταν , με τζιν φουστανακι και ασπρο μπλουζακι , σκολαρικι μεγαλο , και ματι "δυνατο"
μου εστειλε και φιλακι :-* ψιλογνωστη μουσουδα
καταλαβατε που ε ? στο δρομο με τις νταλικες που ειναι το ντελο Ερημητη ισια πανω περνας γραμμες , στο φαναρι με τον μεγαλο δρομο