Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.230
Πόντοι
1.056
Με στεναχώρησε σήμερα ο διανοούμενος και αναγκάστηκα να βγω να πάρω λίγο αέρα.
Δεν φόρτωσα τίποτα γιατί δεν είχα όρεξη αλλά έκανα μερικές γύρες.
Μοναστηρίου μόνο το γερμανοβουλγαρακι .
Εκτός ότι έχει φαρδυνει η λεκανει της μάλλον πρόσφατη εγκυμοσύνη την κόβω ,από τότε που ήρθε δεν έχει αλλάξει αυτό το Τσιν και το άσπρο γουνακι..έλεος .
4ολ δεν είχε τίποτα εκτός τις μαύρες .
Λαμαρίνες η Ιουλία .
Απέναντι Μαρία στιλο .
Στην χλόης η Βάσια και η τζανικα,η οποία όντως έβαλε κιλά και λιγότερο περιποιημένη από παλιά .
Δεν με τράβηξε να φορτώσω και προσπέρασα .
Απέναντι η Μαρία η Βουλγάρα η μελαχρινή.
Στην στροφή για Πειραιώς ο Δράκουλας ,μάνα Σόνιας .
Στο καφέ η Ντανιέλα με τις δύο Βουλγάρες και απέναντι στους πρώην κάδους η Νταίζη μιλφ περίπου μία ώρα να σκοτώνει μύγες παίζοντας με το κινητό της .
Κάνα δυο πρεζόνια μετά την διχάλα .
Χαλαρά τα πράγματα πιστεύω λόγο κρύου αλλά και σχεδόν καμία δεν φορτώνονταν όση ώρα γυρνούσα.
μαρια βουλγαρα; ψηλη νταρντανα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.230
Πόντοι
1.056
Όχι φίλε ,η κοντή η μαυρομαλλα που στέκεται πάντα απέναντι από την χλόης με ένα τζιν και ενα δερμάτινο μπουφάν κανένα μήνα και αυτή.
ευχαριστουμε για την ενημερωση Dew

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
569
Πόντοι
301
Με στεναχώρησε σήμερα ο διανοούμενος και αναγκάστηκα να βγω να πάρω λίγο αέρα.
Δεν φόρτωσα τίποτα γιατί δεν είχα όρεξη αλλά έκανα μερικές γύρες.
Μοναστηρίου μόνο το γερμανοβουλγαρακι .
Εκτός ότι έχει φαρδυνει η λεκανει της μάλλον πρόσφατη εγκυμοσύνη την κόβω ,από τότε που ήρθε δεν έχει αλλάξει αυτό το Τσιν και το άσπρο γουνακι..έλεος .
4ολ δεν είχε τίποτα εκτός τις μαύρες .
Λαμαρίνες η Ιουλία .
Απέναντι Μαρία στιλο .
Στην χλόης η Βάσια και η τζανικα,η οποία όντως έβαλε κιλά και λιγότερο περιποιημένη από παλιά .
Δεν με τράβηξε να φορτώσω και προσπέρασα .
Απέναντι η Μαρία η Βουλγάρα η μελαχρινή.
Στην στροφή για Πειραιώς ο Δράκουλας ,μάνα Σόνιας .
Στο καφέ η Ντανιέλα με τις δύο Βουλγάρες και απέναντι στους πρώην κάδους η Νταίζη μιλφ περίπου μία ώρα να σκοτώνει μύγες παίζοντας με το κινητό της .
Κάνα δυο πρεζόνια μετά την διχάλα .
Χαλαρά τα πράγματα πιστεύω λόγο κρύου αλλά και σχεδόν καμία δεν φορτώνονταν όση ώρα γυρνούσα.
Ρε συμπέθερε, κανείς δεν αναιρεί τις γνώσεις σου είτε την προσφορά σου στο site. Ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε τίποτα. Και έχεις πετάξει 2-3 μπηχτές σε μηνύματα σου. Σου είπα και πριν μην νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Και πολλά από αυτά που λες είναι σωστά, αλλά και πολλά δεν είναι έτσι όπως τα λογίζεις. Φιλικά στο είπα, απλά ΔΕΝ γίνεται να τα ξέρεις όλα. Αν είσαι άνω των 60 με αυτήν την νοοτροπία, δεν πειράζει το κατανοώ. Αν είσαι κάτω των 60 με αυτήν την νοοτροπία ειλικρινά λυπάμαι. Είσαι η επιτομή του Greek συμπέθερου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796
Ρε συμπέθερε, κανείς δεν αναιρεί τις γνώσεις σου είτε την προσφορά σου στο site. Ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε τίποτα. Και έχεις πετάξει 2-3 μπηχτές σε μηνύματα σου. Σου είπα και πριν μην νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα. Και πολλά από αυτά που λες είναι σωστά, αλλά και πολλά δεν είναι έτσι όπως τα λογίζεις. Φιλικά στο είπα, απλά ΔΕΝ γίνεται να τα ξέρεις όλα. Αν είσαι άνω των 60 με αυτήν την νοοτροπία, δεν πειράζει το κατανοώ. Αν είσαι κάτω των 60 με αυτήν την νοοτροπία ειλικρινά λυπάμαι. Είσαι η επιτομή του Greek συμπέθερου.
Δεν τα ξέρω όλα ,μεταφέρω μόνο όσα βλέπω .
Εκτός από αυτό πολλά από αυτά που συζητάμε είναι γνωστά σε όλους τους πιατσοβιους ,δεν βγάζω καμία είδηση ,απλά ενημέρωση κάνω .
Αν σε πείραξε συγκεκριμένο θέμα απλά πες το να σου λύσουμε την απορία .
Από κει και πέρα για τα καμώματα συγκεκριμένων πελατών ,που μάλλον αυτό σε πείραξε τα λένε οι ίδιες οι κοπέλες σε όλους ..τα αλαρμ και τις σειρές τα έχω δει μόνος μου δεν χρειάζεται να μου τα πούνε .

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.061
Πόντοι
7.095
Φιλε μου μπορουν να ειπωθουν πολλα που το ενα φερνει το αλλο. Γιατι ομως εσενα κ τον οποιοδηποτε αποτρεπει ο Dew η ο καθε Dew απο το να πεις τις εμπειριες σου απο τις γυρες σου στην πιατσα; Εγω ειχα δωσει τον λογο μου οτι θα παρω Μαρια Στιλο. Το εκανα κ καποιο μελος εδω μεσα...μιλησε για κτηνοβασιες!!! Τυχαινει να ειναι κ διαστημανθρωπος!!!! Το ειπε βεβαια γιατι την λιγουρευεται!!! Κ καποια στιγμη το ξαναλεω: Θα την ξαναπαρω. Γι αυτο λοιπον πες ελευθερα τις εμπειριες σου κ αν σε κραξει καποιος γι αυτο το λογο αφησε το πανω μου!
Ε όχι ρε μαν και τη λιγουρευομαι...με την καμία όμως.
Κατά τα άλλα, δεν πιστεύω να παρεξηγησες το χαβαλε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.061
Πόντοι
7.095
Car Company Cars GIF by Namaste Car
Εγώ το έχω κάνει αυτό προ δεκαετίας....μόνο για τσιμπούκι.
Πιο καλτ κι από αγώνα με τσιαντακη μήνα χαντζιδη και Κρις καλατζη

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.471
Πόντοι
3.556
Δηλαδή ρε κουμπαρε θες να πεις ότι από αυτά π γραφεί ο Dewars σ αυτό το νήμα τουλάχιστον (Για τα Αλλά δε ξέρω) κάποια είναι παραμύθια αυτός θες να μας πεις γιατί Εγώ δεν Εχω διαπιστώσει κάποιο ψέμα αν εσύ έχεις διαπιστώσει γιατί δε μας το λες στα ίσα κ το πας πλαγίως κ μέσω Καστοριάς
Πες αυτό κ εκείνο δεν είναι αλήθεια να σου πούμε αν όντως είναι η Όχι

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
904
Πόντοι
81
Φίλε σε παρακολουθώ αρκετά, και στο νήμα εδώ αλλά και στων μπουρδελων. Ειλικρινά δεν γίνεται να έχεις γνώμη για όλα και να είσαι τόσο επικριτικός. Λες και σε έθεσε κανείς τοποτηρητή στον αγοραίο έρωτα. Ειλικρινά φτάνει. Και πίστεψε με είναι πολλοί που γίνονται κλειδαρότρυπες, διότι κουράζεις ρε φίλε. Οπως και εγώ μέχρι πριν μερικό καιρό έγραφα κλπ, αλλά σταμάτησα για κάτι συμπέθερους σαν εσένα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά αποτρέπεις με τον τρόπο σου πολύ κόσμο από το να πει τις εμπειριες του και να βοηθήσει και άλλους. Δες το λίγο !
O καθενας εχει την γνωμη του αν θες την ακους αν δεν θες δεν δινεις σημασια και προχωρας..Ο dewars και ο καθενας μας εχει το στυλ που γραφει ειναι αυτος που ειναι..Οσο για τους κλειδαροτρυπες η αυτους που δινουν 50ευρα η κανουν ουρα με αναμμενα αλαρμ και λενε στις πουτανες οτι γραφουμε στο φορουμ παντα υπηρχανε και θα υπαρχουνε γιατι ετσι ειναι το στυλ τους να τα βρισκουν ολα ευκολα κανενας dewarss δεν τους αποτρεπει..Αν θες να μιλησεις κανενας δεν σε αποτρεπει απο αυτα που λεει πες εσυ τι θες και γραψε στα παπαρια σου οποιον δεν σου αρεσει σαν ατομο..Παντως αμα εισαι κλειδαροτρυπας αλλαξε το φιλε γιατι το θεμα ειναι δικο και μονο δικο σου καθαρα κανενας αλλος δεν φταει ..Μην ξεχνας το νημα κρατιεται απο λιγα ατομα γιατι οι υπολοιποι βαρανε χαρταετο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796
Η Νταίζη είναι η βουλγαρα αυτή ;
Εσένα τώρα τι να σου απαντήσω ;
Από τι γαλαξία μας ήρθες ;
Και αν είναι αυτή ποιος ο λόγος να ανεβάσεις φωτό από τα σοσιαλ της;
Έχει ξανά γίνει και έχουμε πει ότι καλο θα είναι να μην ανεβάζετε φωτογραφίες από σοσιαλ .
Άλλο να ανεβάσεις μια φωτό από την πιάτσα και άλλο να μπαίνεις σε ένα προφίλ και να παίρνεις φωτογραφίες ανεβάζοντας τες σε μπουρδέλοσαιτ.
Αν εκθέτεις κάποια που δεν έχει καμία σχέση με την πιάτσα το έχεις σκεφτεί;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796
Δηλαδή ρε κουμπαρε θες να πεις ότι από αυτά π γραφεί ο Dewars σ αυτό το νήμα τουλάχιστον (Για τα Αλλά δε ξέρω) κάποια είναι παραμύθια αυτός θες να μας πεις γιατί Εγώ δεν Εχω διαπιστώσει κάποιο ψέμα αν εσύ έχεις διαπιστώσει γιατί δε μας το λες στα ίσα κ το πας πλαγίως κ μέσω Καστοριάς
Πες αυτό κ εκείνο δεν είναι αλήθεια να σου πούμε αν όντως είναι η Όχι
Μην ασχολείσαι φίλε πιστεύω θίχτηκε γιατί είπα αυτό που δεν θέλουν να μαθαίνεται.
Θεωρεί ότι κάνει καλοπροαίρετα παρατήρηση σε εμένα , αφήνοντας την υπόνοια ότι κάνω τον παντογνώστη,αλλά δεν νομίζω ούτε εδώ ούτε σε άλλο νήμα να έχω γράψει κάτι που δεν ισχύει ή να γράφω απλά για να κάνω τον έξυπνο.
Ότι απάντηση δίνω πάνω σε όλα τα θέματα είναι βάση εμπειρίας και έχω φάει πολλές φολες για να έχω γνώμη σε όλες τις κατηγορίες.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
953
Πόντοι
6.135
Καλά αυτό με τα αλαρμ το έχω δει και εγώ στις ελάχιστες φορές που έχω περάσει... Αλλά τι να πω και τι να ενημερώσω όταν ούτε ονόματα δεν θυμάμαι, άσε που δεν μπορώ να βλέπω και να οδηγάω...
Πάντως μια μαυρουλα θα την χτυπούσα για το παλμαρέ...

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.841
Πόντοι
1.336

mastropoutanos

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Like
162
Πόντοι
0
περασμα σημερα παρασκευη 11και κατι με 12. νεκρα.
γιαννιτσων κατι μαυρες διασπαρτες, μαρια στιλο και με μελαχρινη σχετικα ψηλη στο ποστο της ντανιελας, νομιζω εβγαινε και παλια και ξαναεμφανιστηκε? δε θυμαμαι ονομα μουπε 30 και εφυγα χωρις σκεψη.
μοναστηριου σε σκοτινη γωνια το γερμανοβουλγαρακι μετα το φαναρι οπου στεκοταν παλιοτερα. κανα μισαωρο οσο γυριζα δεν την φορτωσε κανεις. λεω θα την φορτωσω γτ σημερα δε γινεται να γυρισουμε γεματοι σπιτι.
και παμε στο ζουμι. σταματαω μου λεει πιπα σεξ 20, εμπα λεω ειμαι ετοιμος παμε στο μερος της δινω το 20ρι και μολις τον βγαζω τι μου λεει?! ''αυτο μεγκαλο οχι σεξ ποναει μονο πιπα, αν θελει και σεξ ντοσει παραπανω''! τι μεγαλο ρε την λεω κανονικο ειναι. και μου λεει αυτο παραπανω λεφτα η μονο πιπα, την λεω φερτο το 20ρι και φευγα. οχι αμα ειναι πιπα οχι προφυλακτικο. ρε φερτο δω λεω και φυγε. με τα πολλα το εδωσε πισω και εφυγε μαλλον βριζοντας στα βουλγαρικα.
και ρωταω τωρα εχει συμβει σε καναν αλλο? γιατι, για μου το πεταξει το κουτοπονηρο σιγουρα θα βρεθηκε ο ''ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ- ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ'' που τουπε μια πουτανα οτι τον εχει μεγαλο και να της δοσει περισσοτερα για να γαμησει.
εχει 15 χρονια και, που βολταρω το ακουσαμε και αυτο το 2025. θα χρεωσουμε την πουτσα με το μετρο!
θα κραταν και μεζουρα σε λιγο δαυτες.
ρε ειμαστε καλα εχουμε χαζεψει εντελως.

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.230
Πόντοι
1.056
γιαννιτσων κατι μαυρες διασπαρτες, μαρια στιλο και με μελαχρινη σχετικα ψηλη στο ποστο της ντανιελας, νομιζω εβγαινε και παλια και ξαναεμφανιστηκε? δε θυμαμαι ονομα μουπε 30 και εφυγα χωρις σκεψη.
μοναστηριου σε σκοτινη γωνια το γερμανοβουλγαρακι μετα το φαναρι οπου στεκοταν παλιοτερα. κανα μισαωρο οσο γυριζα δεν την φορτωσε κανεις. λεω θα την φορτωσω γτ σημερα δε γινεται να γυρισουμε γεματοι σπιτι.
και παμε στο ζουμι. σταματαω μου λεει πιπα σεξ 20, εμπα λεω ειμαι ετοιμος παμε στο μερος της δινω το 20ρι και μολις τον βγαζω τι μου λεει?! ''αυτο μεγκαλο οχι σεξ ποναει μονο πιπα, αν θελει και σεξ ντοσει παραπανω''! τι μεγαλο ρε την λεω κανονικο ειναι. και μου λεει αυτο παραπανω λεφτα η μονο πιπα, την λεω φερτο το 20ρι και φευγα. οχι αμα ειναι πιπα οχι προφυλακτικο. ρε φερτο δω λεω και φυγε. με τα πολλα το εδωσε πισω και εφυγε μαλλον βριζοντας στα βουλγαρικα.
και ρωταω τωρα εχει συμβει σε καναν αλλο? γιατι, για μου το πεταξει το κουτοπονηρο σιγουρα θα βρεθηκε ο ''ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ- ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ'' που τουπε μια πουτανα οτι τον εχει μεγαλο και να της δοσει περισσοτερα για να γαμησει.
εχει 15 χρονια και, που βολταρω το ακουσαμε και αυτο το 2025. θα χρεωσουμε την πουτσα με το μετρο!
ε και συ μην τον εχεις τοσο μεγαλο...:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::buck2::buck2::buck2::buck2::buck2:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.640
Πόντοι
746
Καλα της ξηγηθηκες.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.071
Πόντοι
371
Φίλε σε παρακολουθώ αρκετά, και στο νήμα εδώ αλλά και στων μπουρδελων. Ειλικρινά δεν γίνεται να έχεις γνώμη για όλα και να είσαι τόσο επικριτικός. Λες και σε έθεσε κανείς τοποτηρητή στον αγοραίο έρωτα. Ειλικρινά φτάνει. Και πίστεψε με είναι πολλοί που γίνονται κλειδαρότρυπες, διότι κουράζεις ρε φίλε. Οπως και εγώ μέχρι πριν μερικό καιρό έγραφα κλπ, αλλά σταμάτησα για κάτι συμπέθερους σαν εσένα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά αποτρέπεις με τον τρόπο σου πολύ κόσμο από το να πει τις εμπειριες του και να βοηθήσει και άλλους. Δες το λίγο !
Δεν δέχομαι ότι μπορείς να κάνεις κριτική στο ντιουαρσ, πραγματικά μερικοι εδώ μέσα έχουν κανει ανάλυση τα πάντα και έχουν βοηθήσει κόσμο να μην την πατήσει κτλ..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.071
Πόντοι
371
Δηλαδή με 10€ παραπάνω θα ήταν μικρότερο??ρε τι ακούμε από αυτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom