DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.683
- Πόντοι
- 3.796
Πριν κοιμηθώ τσεκαρω τις απογευματινέςΤο βραδυ?
Πριν κοιμηθώ τσεκαρω τις απογευματινέςΤο βραδυ?
Και τωρα?Πριν κοιμηθώ τσεκαρω τις απογευματινές
Φαινονται και στ προσωπο εκτος κιαν ειναι απο το πρηξιμο που κανει παντου..τα χειλια τα ξεφτυλησε πλεον παντωςΕγώ θα πω για την Τζανικα ότι απλά είναι τέρμα αντιαισθησιακο το μποτοξ στα χείλια, αλλα οκ βεντουζαρη καλά στην πιπα. Κατά τα άλλα κιλά αν ειναι η κοιλίτσα που έκανε οκ, σαν να λέμε έβαλε 3 κιλά. Πατάρα σφυψτη και βυζαρες. Στυσιμο πάντως στα όρθια περνει 10
Υπερεκτιμημένη σίγουρα ,αλλά μια καλή επιλογή .Εγώ θα πω για την Τζανικα ότι απλά είναι τέρμα αντιαισθησιακο το μποτοξ στα χείλια, αλλα οκ βεντουζαρη καλά στην πιπα. Κατά τα άλλα κιλά αν ειναι η κοιλίτσα που έκανε οκ, σαν να λέμε έβαλε 3 κιλά. Πατάρα σφυψτη και βυζαρες. Στυσιμο πάντως στα όρθια περνει 10
Φίλε σε παρακολουθώ αρκετά, και στο νήμα εδώ αλλά και στων μπουρδελων. Ειλικρινά δεν γίνεται να έχεις γνώμη για όλα και να είσαι τόσο επικριτικός. Λες και σε έθεσε κανείς τοποτηρητή στον αγοραίο έρωτα. Ειλικρινά φτάνει. Και πίστεψε με είναι πολλοί που γίνονται κλειδαρότρυπες, διότι κουράζεις ρε φίλε. Οπως και εγώ μέχρι πριν μερικό καιρό έγραφα κλπ, αλλά σταμάτησα για κάτι συμπέθερους σαν εσένα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά αποτρέπεις με τον τρόπο σου πολύ κόσμο από το να πει τις εμπειριες του και να βοηθήσει και άλλους. Δες το λίγο !Υπερεκτιμημένη σίγουρα ,αλλά μια καλή επιλογή .
Φυσικό είναι να χαλάσει μετά από γέννες ,μποτοξ και γυφτοζωη.
Μην ξεχνάτε ότι σε 5 χρόνια θα γίνει σαν την μάνα της .
Και εκείνη κοριτσάκι έσερνε καλά .
Τώρα που μπορούμε να τα χαρούμε αυτά έρχονται οι κλασικοί μαλακες , κλειδαρότρυπες του νήματος και τα χαλάνε την διάθεση.
Πάει ο άλλος και της λέει "αφού τον illuzion και τον monadiko τους βεντουζαρες και στηθηκες καλά σε εμένα γιατί στήνεσαι πιο δεξιά ή πιο αριστερά;το διάβασα στο γνωστό σάιτ ".
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου ,έγιναν την προηγούμενη φορά που είχαμε ζηλιες σχετικά με την διάθεση της στον καθένα .
Εσύ φίλε μπορεί να κουράζεσαι , ή να μην σου αρέσει η αλήθεια , ή να ακολουθείς την τακτική αυτών που περιγράφω .Φίλε σε παρακολουθώ αρκετά, και στο νήμα εδώ αλλά και στων μπουρδελων. Ειλικρινά δεν γίνεται να έχεις γνώμη για όλα και να είσαι τόσο επικριτικός. Λες και σε έθεσε κανείς τοποτηρητή στον αγοραίο έρωτα. Ειλικρινά φτάνει. Και πίστεψε με είναι πολλοί που γίνονται κλειδαρότρυπες, διότι κουράζεις ρε φίλε. Οπως και εγώ μέχρι πριν μερικό καιρό έγραφα κλπ, αλλά σταμάτησα για κάτι συμπέθερους σαν εσένα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά αποτρέπεις με τον τρόπο σου πολύ κόσμο από το να πει τις εμπειριες του και να βοηθήσει και άλλους. Δες το λίγο !
Φιλε μου μπορουν να ειπωθουν πολλα που το ενα φερνει το αλλο. Γιατι ομως εσενα κ τον οποιοδηποτε αποτρεπει ο Dew η ο καθε Dew απο το να πεις τις εμπειριες σου απο τις γυρες σου στην πιατσα; Εγω ειχα δωσει τον λογο μου οτι θα παρω Μαρια Στιλο. Το εκανα κ καποιο μελος εδω μεσα...μιλησε για κτηνοβασιες!!! Τυχαινει να ειναι κ διαστημανθρωπος!!!! Το ειπε βεβαια γιατι την λιγουρευεται!!! Κ καποια στιγμη το ξαναλεω: Θα την ξαναπαρω. Γι αυτο λοιπον πες ελευθερα τις εμπειριες σου κ αν σε κραξει καποιος γι αυτο το λογο αφησε το πανω μου!Φίλε σε παρακολουθώ αρκετά, και στο νήμα εδώ αλλά και στων μπουρδελων. Ειλικρινά δεν γίνεται να έχεις γνώμη για όλα και να είσαι τόσο επικριτικός. Λες και σε έθεσε κανείς τοποτηρητή στον αγοραίο έρωτα. Ειλικρινά φτάνει. Και πίστεψε με είναι πολλοί που γίνονται κλειδαρότρυπες, διότι κουράζεις ρε φίλε. Οπως και εγώ μέχρι πριν μερικό καιρό έγραφα κλπ, αλλά σταμάτησα για κάτι συμπέθερους σαν εσένα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά αποτρέπεις με τον τρόπο σου πολύ κόσμο από το να πει τις εμπειριες του και να βοηθήσει και άλλους. Δες το λίγο !
Εγω δεν εχω αφησει χοντρη για χοντρη ρε και ειπα οτι εβαλε κιλα η Τζανικα χτες....παμε να ξεφτυλιστουμε λιγακι....Φιλε μου μπορουν να ειπωθουν πολλα που το ενα φερνει το αλλο. Γιατι ομως εσενα κ τον οποιοδηποτε αποτρεπει ο Dew η ο καθε Dew απο το να πεις τις εμπειριες σου απο τις γυρες σου στην πιατσα; Εγω ειχα δωσει τον λογο μου οτι θα παρω Μαρια Στιλο. Το εκανα κ καποιο μελος εδω μεσα...μιλησε για κτηνοβασιες!!! Τυχαινει να ειναι κ διαστημανθρωπος!!!! Το ειπε βεβαια γιατι την λιγουρευεται!!! Κ καποια στιγμη το ξαναλεω: Θα την ξαναπαρω. Γι αυτο λοιπον πες ελευθερα τις εμπειριες σου κ αν σε κραξει καποιος γι αυτο το λογο αφησε το πανω μου!
χοντρογαμιαδες ενωθειτε!!!!!!!!!!Εγω δεν εχω αφησει χοντρη για χοντρη ρε και ειπα οτι εβαλε κιλα η Τζανικα χτες....παμε να ξεφτυλιστουμε λιγακι....
Οταν δινουμε τον λογο μας τον κραταμεχοντρογαμιαδες ενωθειτε!!!!!!!!!!
Εσύ έχεις άλλα κουσουρια!χοντρογαμιαδες ενωθειτε!!!!!!!!!!
Το πιάσαμε το υπονοούμενο..Οταν δινουμε τον λογο μας τον κραταμε
Οταν δινουμε τον λογο μας τον κραταμε
Ενα αμαξι μια ιστορια
Και μια ανεκπλήρωτη υπόσχεσηΕνα αμαξι μια ιστορια
Καταδίκη είναι αυτό ..Και μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση![]()
Όταν αποφασίσεις να συνταξιοδοτηθείς εσύ η συγκεκριμένη θα περπατάει με Π, ή στην χειρότερη μπορεί να μην βρίσκεται εν ζωήΚαταδίκη είναι αυτό ..
Θα το σκεφτώ όταν συνταξιοδοτηθώ από τοποτηρητής του αγοραίου έρωτα !
Θα κλείσω τον κύκλο μου στις πιάτσες έτσι ..( αν την προλάβω) .
παλι εγω φταιω;Εσύ έχεις άλλα κουσουρια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το πιάσαμε το υπονοούμενο..