Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.294
Πόντοι
1.056
Εγώ θα πω για την Τζανικα ότι απλά είναι τέρμα αντιαισθησιακο το μποτοξ στα χείλια, αλλα οκ βεντουζαρη καλά στην πιπα. Κατά τα άλλα κιλά αν ειναι η κοιλίτσα που έκανε οκ, σαν να λέμε έβαλε 3 κιλά. Πατάρα σφυψτη και βυζαρες. Στυσιμο πάντως στα όρθια περνει 10

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.202
Πόντοι
446
Εγώ θα πω για την Τζανικα ότι απλά είναι τέρμα αντιαισθησιακο το μποτοξ στα χείλια, αλλα οκ βεντουζαρη καλά στην πιπα. Κατά τα άλλα κιλά αν ειναι η κοιλίτσα που έκανε οκ, σαν να λέμε έβαλε 3 κιλά. Πατάρα σφυψτη και βυζαρες. Στυσιμο πάντως στα όρθια περνει 10
Φαινονται και στ προσωπο εκτος κιαν ειναι απο το πρηξιμο που κανει παντου..τα χειλια τα ξεφτυλησε πλεον παντως

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796
Υπερεκτιμημένη σίγουρα ,αλλά μια καλή επιλογή .
Φυσικό είναι να χαλάσει μετά από γέννες ,μποτοξ και γυφτοζωη.
Μην ξεχνάτε ότι σε 5 χρόνια θα γίνει σαν την μάνα της .
Και εκείνη κοριτσάκι έσερνε καλά .
Τώρα που μπορούμε να τα χαρούμε αυτά έρχονται οι κλασικοί μαλακες , κλειδαρότρυπες του νήματος και τα χαλάνε την διάθεση.
Πάει ο άλλος και της λέει "αφού τον illuzion και τον monadiko τους βεντουζαρες και στηθηκες καλά σε εμένα γιατί στήνεσαι πιο δεξιά ή πιο αριστερά;το διάβασα στο γνωστό σάιτ ".
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου ,έγιναν την προηγούμενη φορά που είχαμε ζηλιες σχετικά με την διάθεση της στον καθένα .

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
569
Πόντοι
301
Υπερεκτιμημένη σίγουρα ,αλλά μια καλή επιλογή .
Φυσικό είναι να χαλάσει μετά από γέννες ,μποτοξ και γυφτοζωη.
Μην ξεχνάτε ότι σε 5 χρόνια θα γίνει σαν την μάνα της .
Και εκείνη κοριτσάκι έσερνε καλά .
Τώρα που μπορούμε να τα χαρούμε αυτά έρχονται οι κλασικοί μαλακες , κλειδαρότρυπες του νήματος και τα χαλάνε την διάθεση.
Πάει ο άλλος και της λέει "αφού τον illuzion και τον monadiko τους βεντουζαρες και στηθηκες καλά σε εμένα γιατί στήνεσαι πιο δεξιά ή πιο αριστερά;το διάβασα στο γνωστό σάιτ ".
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου ,έγιναν την προηγούμενη φορά που είχαμε ζηλιες σχετικά με την διάθεση της στον καθένα .
Φίλε σε παρακολουθώ αρκετά, και στο νήμα εδώ αλλά και στων μπουρδελων. Ειλικρινά δεν γίνεται να έχεις γνώμη για όλα και να είσαι τόσο επικριτικός. Λες και σε έθεσε κανείς τοποτηρητή στον αγοραίο έρωτα. Ειλικρινά φτάνει. Και πίστεψε με είναι πολλοί που γίνονται κλειδαρότρυπες, διότι κουράζεις ρε φίλε. Οπως και εγώ μέχρι πριν μερικό καιρό έγραφα κλπ, αλλά σταμάτησα για κάτι συμπέθερους σαν εσένα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά αποτρέπεις με τον τρόπο σου πολύ κόσμο από το να πει τις εμπειριες του και να βοηθήσει και άλλους. Δες το λίγο !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796
Φίλε σε παρακολουθώ αρκετά, και στο νήμα εδώ αλλά και στων μπουρδελων. Ειλικρινά δεν γίνεται να έχεις γνώμη για όλα και να είσαι τόσο επικριτικός. Λες και σε έθεσε κανείς τοποτηρητή στον αγοραίο έρωτα. Ειλικρινά φτάνει. Και πίστεψε με είναι πολλοί που γίνονται κλειδαρότρυπες, διότι κουράζεις ρε φίλε. Οπως και εγώ μέχρι πριν μερικό καιρό έγραφα κλπ, αλλά σταμάτησα για κάτι συμπέθερους σαν εσένα. Δεν στο λέω κακοπροαίρετα, αλλά αποτρέπεις με τον τρόπο σου πολύ κόσμο από το να πει τις εμπειριες του και να βοηθήσει και άλλους. Δες το λίγο !
Εσύ φίλε μπορεί να κουράζεσαι , ή να μην σου αρέσει η αλήθεια , ή να ακολουθείς την τακτική αυτών που περιγράφω .
Ωραία παριστάνεις τον έξυπνο με τις εξυπνάδες που έγραψες ότι είμαι τοποτηρητής, αλλά αυτός που ξοδεύει λεφτά και βενζίνες για να βλέπεις εσύ λάιβ σινεμά σε αυτό το νήμα είμαι εγώ και 10 ακόμη τα τελευταία χρόνια ,κάτι "έξυπνοι"σαν εσένα ανοίγουν απλά το σάιτ και τα βρίσκουν έτοιμα και δυστυχώς μερικοί από αυτούς χαλάνε και την πιάτσα μετά.
Καλό είναι αφού με παρακολουθείς καιρό να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο τι γράφεις αφού ξέρουν όλοι ότι αυτά που γράφουμε από τις βόλτες μας είναι πάντα έγκυρα.
Καλοπροαίρετα πάντα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.640
Πόντοι
746
Φιλε μου μπορουν να ειπωθουν πολλα που το ενα φερνει το αλλο. Γιατι ομως εσενα κ τον οποιοδηποτε αποτρεπει ο Dew η ο καθε Dew απο το να πεις τις εμπειριες σου απο τις γυρες σου στην πιατσα; Εγω ειχα δωσει τον λογο μου οτι θα παρω Μαρια Στιλο. Το εκανα κ καποιο μελος εδω μεσα...μιλησε για κτηνοβασιες!!! Τυχαινει να ειναι κ διαστημανθρωπος!!!! Το ειπε βεβαια γιατι την λιγουρευεται!!! Κ καποια στιγμη το ξαναλεω: Θα την ξαναπαρω. Γι αυτο λοιπον πες ελευθερα τις εμπειριες σου κ αν σε κραξει καποιος γι αυτο το λογο αφησε το πανω μου!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.202
Πόντοι
446
Φιλε μου μπορουν να ειπωθουν πολλα που το ενα φερνει το αλλο. Γιατι ομως εσενα κ τον οποιοδηποτε αποτρεπει ο Dew η ο καθε Dew απο το να πεις τις εμπειριες σου απο τις γυρες σου στην πιατσα; Εγω ειχα δωσει τον λογο μου οτι θα παρω Μαρια Στιλο. Το εκανα κ καποιο μελος εδω μεσα...μιλησε για κτηνοβασιες!!! Τυχαινει να ειναι κ διαστημανθρωπος!!!! Το ειπε βεβαια γιατι την λιγουρευεται!!! Κ καποια στιγμη το ξαναλεω: Θα την ξαναπαρω. Γι αυτο λοιπον πες ελευθερα τις εμπειριες σου κ αν σε κραξει καποιος γι αυτο το λογο αφησε το πανω μου!
Εγω δεν εχω αφησει χοντρη για χοντρη ρε και ειπα οτι εβαλε κιλα η Τζανικα χτες....παμε να ξεφτυλιστουμε λιγακι....

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.230
Πόντοι
1.056

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.487
Πόντοι
4.646
Οταν δινουμε τον λογο μας τον κραταμε
Car Company Cars GIF by Namaste Car

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796
Και μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση :coffee:
Καταδίκη είναι αυτό ..
Θα το σκεφτώ όταν συνταξιοδοτηθώ από τοποτηρητής του αγοραίου έρωτα !
Θα κλείσω τον κύκλο μου στις πιάτσες έτσι ..( αν την προλάβω) .

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.487
Πόντοι
4.646
Καταδίκη είναι αυτό ..
Θα το σκεφτώ όταν συνταξιοδοτηθώ από τοποτηρητής του αγοραίου έρωτα !
Θα κλείσω τον κύκλο μου στις πιάτσες έτσι ..( αν την προλάβω) .
Όταν αποφασίσεις να συνταξιοδοτηθείς εσύ η συγκεκριμένη θα περπατάει με Π, ή στην χειρότερη μπορεί να μην βρίσκεται εν ζωή :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.683
Πόντοι
3.796
Με στεναχώρησε σήμερα ο διανοούμενος και αναγκάστηκα να βγω να πάρω λίγο αέρα.
Δεν φόρτωσα τίποτα γιατί δεν είχα όρεξη αλλά έκανα μερικές γύρες.
Μοναστηρίου μόνο το γερμανοβουλγαρακι .
Εκτός ότι έχει φαρδυνει η λεκανει της μάλλον πρόσφατη εγκυμοσύνη την κόβω ,από τότε που ήρθε δεν έχει αλλάξει αυτό το Τσιν και το άσπρο γουνακι..έλεος .
4ολ δεν είχε τίποτα εκτός τις μαύρες .
Λαμαρίνες η Ιουλία .
Απέναντι Μαρία στιλο .
Στην χλόης η Βάσια και η τζανικα,η οποία όντως έβαλε κιλά και λιγότερο περιποιημένη από παλιά .
Δεν με τράβηξε να φορτώσω και προσπέρασα .
Απέναντι η Μαρία η Βουλγάρα η μελαχρινή.
Στην στροφή για Πειραιώς ο Δράκουλας ,μάνα Σόνιας .
Στο καφέ η Ντανιέλα με τις δύο Βουλγάρες και απέναντι στους πρώην κάδους η Νταίζη μιλφ περίπου μία ώρα να σκοτώνει μύγες παίζοντας με το κινητό της .
Κάνα δυο πρεζόνια μετά την διχάλα .
Χαλαρά τα πράγματα πιστεύω λόγο κρύου αλλά και σχεδόν καμία δεν φορτώνονταν όση ώρα γυρνούσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom